PDA

View Full Version : Yıldırım Demirören istifa ediyor

11
18.Kasım.2005, 23:10
akşam haberlerinde habertürk te çıkan görüntülü röportajda bjk başkanı yıldırım demirören istifa edeceğini söyledi.gözümle görmesem inanmazdım.gerekçe olarak da bjk camiasında hiç görmediği kadar menfaat ve çıkar ilşikileri olduğunu söyledi.camiadaki insanların bjk yi umursamadıklarını tamamen kendi menfaatlerinin olmasını istediğini ve önlerine sürekli engel çıkarttıklarını söyledi.fulya tesislerinde izin engellmesi ve kredi alacakları bankalara telefon açarak sakın kredi vermeyin diye kendi takımlarına köstek olduklarını dile getirdi.istifayı 1-2 hafta içinde yapacağını ve bundan henüz kimseye bahsetmediğini söyledi.günaydın diyorum ben kendisine,bu olaylar her camiada var.herkes para peşinde,futbol mutbol hikaye zaten.endüstriyel futbol ülkemizde cine5 ile başladı ve henüz sistem tam oturmadı bu sistem oturuna kadar para peşinde koşan şerefsizler her zaman olacaktır ama önemli olan kaçıp istifa etmek değil onalrı yerin dibine sokmaktır.bjk bu senede karışık anlaşılan.

capriceman
18.Kasım.2005, 23:14
Bugün kendisine yapılanı dün Serdar Bilgiliye yapmıştı Demirören, etme bulma dünyası...

11
18.Kasım.2005, 23:18
Bugün kendisine yapılanı dün Serdar Bilgiliye yapmıştı Demirören, etme bulma dünyası...
bencede.

semih5
18.Kasım.2005, 23:19
bence cok yazik olcak

Laz_Asker_61
18.Kasım.2005, 23:22
yazık olmayacak ama zamansız olacak
bu takıma Nevzat Demir lazım başkası değil

yeniay
19.Kasım.2005, 00:33

+1 +1 +1 +1 +1 +1

Legolas007
19.Kasım.2005, 02:39
başlığı duyunca nediyim çok sevindim bence bizim yönetim dengesizdi (ı)

emirduman
19.Kasım.2005, 02:44

AzizAyyildiz BJK
19.Kasım.2005, 17:20
Iyi oldu ama sanalman 34 ün dedigi gibi zamsiz oldu.Hem Yeni Teknik Direktör getiriyor, hersey güzel olacak diyor sonra birakip gidiyor.

Enjoy
19.Kasım.2005, 18:29
acaba bizim başkan ne zaman istifa edicek.. :roll:

dinaMYt
19.Kasım.2005, 23:30
beşiktaş olmuş bi değirmen bi başkan öğütüyor bi teknik direktör bakalım sonu ne olacak bu takımın

Laz_Asker_61
19.Kasım.2005, 23:34
sonu bu gidişle çok kötüye gidiyor
başkanlık vasfını taşıyamayacak olan insanlar başkan olmazlarsa işte o zaman bjk düzlüğe çıkar

capriceman
19.Kasım.2005, 23:38
Iyi oldu ama sanalman 34 ün dedigi gibi zamsiz oldu.Hem Yeni Teknik Direktör getiriyor, hersey güzel olacak diyor sonra birakip gidiyor.

Konu çok daha farklı aslında sadece kulübü bırakayım mantığıda yok, BJK yi madden de feci batırdılar, bütün teminatlar kendilerine binecek erkenden bırakmazlarsa.

Seçkinn
22.Kasım.2005, 01:06
Şahsi görüşüm futbol yönetiminde bu ekibin başarısız olduğu...Basketbola bakıldığı zaman bir başarı var mesela ortada...Kupa gelmesede görünüyor bu açıkca...

Ama futbolu iyi idare edemediler maalesef...Özellikle transfer konusunda başarısız olduklarını düşünüyorum...Adı biraz duyulan her oyuncuyu kadroya katabilmek bir iş bitirme yeteneğidir ancak başarılı transfer önüne geleni almakla olmaz...Takımın ihtiyaçlarına göre hareket edemediler yada etmediler...İstifa yerinde bir karar...Futbol filan bir tarafa ama gerçekten büyük sorunlar var...Kulüp içi çekişmenin başarıyı önleyeceği kesin...Bunu daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray da gördük Trabzonsporda da hala görüyoruz...

Beni üzen Rıza'nın gidişi oldu...Madem istifa edilecekti bunu öngörüp bu kararları gelecek yönetime bırakmak daha faydalı olurdu kanısındayım...

dinaMYt
22.Kasım.2005, 02:40
sanırım bu karardan caymış bile demirören.istifa dedikodularının çıkma sebebi başarısızlık filan değil sadece para!çünkü beşiktaş tarihinde hiç olmdığı kadar borç içinde ve ara trasnfer döneminde de tigana mutlaka yeni isimler isteyecek ve borç yükü bi kat daha artacak bu durumdan kurtulmanın en kolay yolu ise erkekliğin onda dolkuzu olan KAÇMAK!sanırım söylentiler böyle alıp başını gidince demirören de istifa kararından vazgeçmek zorunda kaldı

VoLkaN BaROs
22.Kasım.2005, 02:40
vazgeçmiş istifa etmekten...

meddah
22.Kasım.2005, 03:12
Rıza Çalımbay meselesi de aynı böyle gelişmedi mi?

Seçkinn
22.Kasım.2005, 06:41
Çok komik bu olanlar gerçekten...Bir başkan neden istifa edicem derki bunu yapmayacaksa...Şimdide 2007 Ocak ayına kadar görevdeyim diyormuş...Ben o kadar kalacağını sanmıyorum...

batuhan673
22.Kasım.2005, 11:03
Yıldırım Demirören ayıp etmiş.Bi başkan bence sözünden dönmemeli (b)

Laz_Asker_61
22.Kasım.2005, 11:28
Yıldırım Demirören ayıp etmiş.Bi başkan bence sözünden dönmemeli (b)
eğer adamsa dönmez ama bence de sözünden dönecek

batuhan673
22.Kasım.2005, 11:34
Bi başkana özellikle Türkiye'nin önemli kulüplerinden birinin başkanına hiç yakışmıyo (e)

FeYYaz1989
22.Kasım.2005, 20:33
Bravo sayın Demirören.Yaptığınızla gurur duyun şimdi.İstifa edeceğim dediysen et.Sözünü tut.Yok etmeye niyetin yoksa basına demeçler verip yapamayacağın şeyleri söyleme.Rıza Çalımbay 1 di bu 2 oldu.Kimsenin beşiktaşı milletin ağzına sakız etmeye hakkı yok.Bence bu yaptığından sonra bırak git artık.

orcnbykl
01.Aralık.2005, 01:37
Yıldırım Demirören istifa etmez. BEŞİKTAŞ küme de düşse ki böyle bişey mümkün değil istifa etmez. 2007'ye kadar başımızda.Napalım sabrın sonu selamet...

Universal
08.Mayıs.2006, 22:39
daha önce aziz yıldırım açıklamıştı serdar bilgiliyi nasıl gönderdilerse senide öyle gönderecekler diye adamın dediği çıktı ama gerçekten yazık taraftarı(herkes üstüne alınmasın) kendi klubune küfür ediyor...

koray_capello
08.Mayıs.2006, 22:53
Artık Yıldırım Demirören sıkmaya başladı.Eğer birazcık Beşiktaşı seviyorsa istafa etsin.Yakışmıyor Beşiktaşa.Sırf Galatasaray maçı öncesi söylemiş oldukları istafa etmesi için yeterde artar bile.

ewrim_FB
08.Mayıs.2006, 22:55
yıldırım demirören bunu 2. defa yapıyor adam olsa rıza çalımbay la birlikte bende giderim dediğinde giderdi.ona buna laf atmakla ya da gidiyorum deyip gitmemekle başkan olunmuyor...

Nedvedmania
08.Mayıs.2006, 23:09
ya 2005 in konusunu canlandırdınız yine bravo size :D

LaKe
08.Mayıs.2006, 23:45
ya 2005 in konusunu canlandırdınız yine bravo size :D

bu konu bence canlanmalıydı zaten. geçmişte yaşananlar şimdide yaşanıyor. yani yıldırım demirören yeniden istifa aşamasında :)

ozzy
09.Mayıs.2006, 00:51
e isabet olur..:D

TüMeR_yAğıZ
09.Mayıs.2006, 13:59
üç ayda bir istifa edip sonra geri dönüyor.çok iyi dansediyor sayın başkanımız.inşallah istifa ettiği günleri de göreceğiz.

Del Piero_10
09.Mayıs.2006, 14:21
beşiktaşlı arkadaşlar sabrın sonu selamettir.
demirörende elbet bir gün gidecek.(belki 200.yılda 3 ü gitti 97 kaldı:) )

Nocna Mora
08.Mart.2007, 08:53
inşallah iyi bir başkan gelir başa

GeNç KaRTaL
08.Mart.2007, 18:20
abi sen naptın yaa:D

Del Piero_10
08.Mart.2007, 19:00

Bu konuyu nereden buldun çıkardın,1 yıl geçmiş.