Log in

View Full Version : Gülelim mi?Ağlıyalım mı?

LegolaS_76
05.Ocak.2007, 17:04
Bacağı yok sanırsınız ama!
Dilenciler insanların iyi niyetini sömürmek için binbir hile yapıyor. Kameralara takılan genci takibe alan haberciler hilekar dilencinin foyasını ortaya çıkardı hem de tehdite rağmen...
Kiminin ayağı yok. Kiminin mama parası. Dilenciler insanların iyi niyetini sömürmek için binbir hile yapıyor. İşte onlardan biri de yağmur altında dilenen bu genç.
Bacağının biri dizinden kopmuş görünüyor..Yüzündeki ifade ve yardım isteyen elleri, bir çok insanda acıma duygusu uyandırıyor Ancak görüntülendiğini farkeden dilenci bu durumdan pek memnun değil. Tüm bunlara rağmen kamera hala kayıtta
Önce oturduğu yerden tehditler savuruyor. Bu da yeterli gelmeyince bakın neler oluyor...

İzleyin (http://www.herice.com/mail/1071/)

ibo
05.Ocak.2007, 17:07
bunun gibi insnalar yüzündne gerçekten MUHTAÇ olan insanlara da yardım edilmiyor artık..!

zetes
05.Ocak.2007, 17:47
sana katılıyorum zavazingo kendimden örnek vericek olursam artık hiç bir dilenciye bunun gibiler yüzünden para vermiyorum. Çalışıp alın teri ile kazanmak varken böyle pis pis işler yapıyorlar.

TR.CaPTaiN
05.Ocak.2007, 20:35
bunun gibi insnalar yüzündne gerçekten MUHTAÇ olan insanlara da yardım edilmiyor artık..!

Maalesef haklısın.

Ahmeds
05.Ocak.2007, 21:04
bunLara denecek tek bişey var ama buraya yazamam :mad:

y_layta
05.Ocak.2007, 22:37
tabi bi tane çingenede epeyi para çıkmış arabası varmış ayrıca sitede oturuyo komşularıma rezil oldum die ağlamış

Bordo61Mavi
05.Ocak.2007, 22:47
yazik. Ben elimden geldigince dilecilere yardim yaparim ama bunlari izledikten sonra kimin gercek dilenci oldugunu bilemiyoruz

eser3131
06.Ocak.2007, 14:46
Ben Bi kere Bile Dilenciye Para Vermedim Vermem - gebersinler Ne Acıyacan Bunlara Git Çalış Dilenceğine

GeNç KaRTaL
06.Ocak.2007, 14:53
hayır bunlara acımam bunların cezası öbür dünyada görülecek gerçek muhtaç sahiplerini yazık oluyor ben şüphede kalıyorum versemmi vermesemmi diye geneldede vermiyorum

LegolaS_76
06.Ocak.2007, 16:05
bi tane dilenci varmış sabah mercedesi ile geliomuş üstünü çıkarıp yırtık üstleri giyiyormuş dileniyormuş akşamda takım elbisesini giyip mercedesi ile gidiomuş...