PDA

View Full Version : Örümcek Adam Martinez!

Maksic
06.Ocak.2007, 02:22
Örümcek Adam!

Sakaryaspor’daki performansıyla 3 büyüklerin gözdesi haline gelen Martinez, konuşmak için FANATİK’i seçti. Kolombiyalı kaleci, “İkinci yarıda da fıtına gibi eseceğim” dedi.
05.01.2007

Galatasaraylı Mondragon ve Beşiktaşlı Cordoba’dan sonra, Türkiye’ye Kolombiya’dan bir kaleci daha gelmişti... Luis Enrique Martinez Rodriguez isimli genç kaleci, sezon başında transfer olduğu Sakaryaspor’da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Cordoba ve Mondragon’un milli takımı bırakmasının ardından Kolombiya Milli Takımı’nda da görev yapmaya başlayan Martinez, FANATİK’e iddialı açıklamalar yaptı.

‘Büyük kulüpleri isterim’
Sezonun ilk haftalarında kalitesini ortaya koyan ve 3 büyük takımın transfer listesine giren genç file bekçisi, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. Sakaryaspor’a geldiği için mutlu olduğunu kaydeden Martinez, “Süper Lig, gerçekten dünyanın en zorlu ligleri arasında. Burada göz önünde olduğuma inanıyorum. Henüz yolun başındayım. Büyük bir kulüpte forma giymeyi çok isterim, ancak şu anda Sakaryaspor’un başarısı için mücadele edeceğim” diye konuştu.

‘Cordoba ve Mondi yardımcı oldu’
Ülkesinden döner dönmez Yeşil-Siyahlı takımın Antalya kampına katılan Martinez, “Mondragon ve Cordoba’nın Türkiye’de olması benim için büyük bir şans. Zaten onların tavsiyesiyle buraya geldim. Sakaryaspor’da çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Türk insanı da benim ülkemde olduğu gibi çok sıcakkanlı” dedi.

‘Hedeflerime ulaşacağım’
Takım arkadaşlarının ‘Neco’ diye çağırdığı Kolombiyalı kaleci röportaj sırasında yaptığı sempatik hareketlerle de dikkat çekerken, ligin ikinci yarısıyla ilgili de iddialı konuştu... Örümcek Adam kıyafetiyle objektiflerimize poz veren 22 yaşındaki kaleci, “Yeni hocamızla tanıştık ve çalışmalara başladık. İkinci yarıda Süper Lig’deki rakiplerimiz kalede örümcek adam gibi bir Martinez görecekler. Hedeflerim büyük ve onlara ulaşacağım” ifadesini kullandı.