View Full Version : Bir kerede 5 tane feeder club yada parent club alin!
T_A_N_E_R
06.Ocak.2007, 19:02
Anlamayanlar video yu burdan izleyebilirler: http://www.youtube.com/watch?v=s4duygAAIXQ
Feeder club lar icin
ilk once board room a gidip "Request feeder club" diyoruz
http://img99.imageshack.us/img99/6488/boardrequestwg3.jpg
onu yaptiktan sonra board bunu dusunecektir..
http://img138.imageshack.us/img138/3520/boardrequest1fa6.jpg
bir kac hafta sonra boardiniz size bir suru takimla geri doner.. ve sag alt kosede "make recommendation" a basiniz
http://img99.imageshack.us/img99/2081/boardrequest2nh6.jpg
bastiktan sonra sag ust taraftan hangi klubleri secebilceginizi goruyorsunuz(henuz bi takim i recommend yapmayin)
NOT:Sol asagi kosede News logo sunu bulup tiklayin
http://img96.imageshack.us/img96/685/boardrequest3hs7.jpg
tikladiktan sonra yine haber lerin oldugu yere gidersini ve burdada yine feeder klub haberini gorursunuz
NOT: eger 4 tane klub varsa bunu 4 kere yapmaniz lazimdir, make recomendation yapip news make recommandation,news make recommendation .... bunlari yaptiktan sonra bi kac gun bekleyin ve
http://img149.imageshack.us/img149/8333/feedersu2.jpg
Parent Club icin de ayni seyleri yapabilirsiniz
NOT:Yabanci siteden alintidir... Ama ben kendim sizler icin turkce ye cevirdim..
eger bu calismazsa bide bu yolu deneyin takimi secin back a basip bi tane daha club secin, sonra bi tane daha back bi tane daha sec sonra bi kac gun bekleyin...
ultraslanerdem
06.Ocak.2007, 19:14
Sen denedinmi hiç oluyomu...
T_A_N_E_R
06.Ocak.2007, 19:16
ha bu arad soylemeyi unut bunu yaparak asya dan feeder club aldinizmi onlar size ayda 2 ile 6 milyon veriyorlar her ay dusunun 5 tane asyadan feeder klubunuz var ayda 20 milyon gelir ohh ne guzel degilmi :D
T_A_N_E_R
06.Ocak.2007, 19:17
Sen denedinmi hiç oluyomu...
olmasa buraya koymazdim ;)
ben 5 tane degilde 4 tane alabildim ama yinede iyi
ultraslanerdem
06.Ocak.2007, 19:18
Pekala o zaman güzel bişe özelliklede asyadan feeder clup olayı
saolasın...
T_A_N_E_R
06.Ocak.2007, 19:21
beş klube para mı yeter
onlar size aylik para getiriyor ve siz onlara senelik oduyorsunuz aradaki farki gorebildinmi? ;)
ultraslanerdem
06.Ocak.2007, 19:21
beş klube para mı yeter
kardeş sen yanlış anladın heralde sen 5 klübe değil 5 klüp sana para veriyo
franzkafka
06.Ocak.2007, 19:23
kardeş sen yanlış anladın heralde sen 5 klübe değil 5 klüp sana para veriyo
haa pardon kardeş
Redrum
06.Ocak.2007, 20:03
aga olmadı ben mi yanlış yaptım acaba ya zaten birini seçemden gün geçmio ki seçmen lazım
franzkafka
06.Ocak.2007, 20:04
sağolsaın bilader paylaşım için.ama işe yaramazsa başına kötü şeyler gelebilir dermişim:D:D:D çok sağol böylece aynı anda hem para için hem gençler için pilot takım bulabilcem.
T_A_N_E_R
06.Ocak.2007, 20:08
bide bu yonu deneyin= mesela size 4 tane takim onderdiler o dedigim i 4 kere yapin ve en sonunda bi takimi recommend yapin ve GERI gidip baska bi takimi recommend yapin bunu 4 kere 1er kere her takimla yapin o zaman olmasi lazim olmazsada siz yapamiyorsunuzdur..
onurozkan10
06.Ocak.2007, 22:17
hocam verdiğim ss lerde önce 5 tane feeder çıkmış,daha sonra 4 tane feeder almış Manchester ve ilk başta çıkan 5 takımdan farklı takımlar bunlar.rasgele ss ler koyduysan tamam ama öbür türlü kafam karıştı valla :)
franzkafka
06.Ocak.2007, 22:59
kayseri'de yol çalismasi yapiliyomus. köylüler esegin birini salip geçtigi yerden yolu geçiriyolarmis. o sirada oradan geçmekte olan amerikali bir mühendis görmüs bunlari.
merak etmis; gitmis yanlarina.
-merhaba dayi nabiyonuz böyle? demis.
köylü -yol yapiyoz diye cevap vermis.
-"e bu essek ne" diye devam etmis mühendis.
köylü genel prosedürü söyle bir anlatmis. essegin yolun nerden geçecegine karar verdigini söylemis. bizim amerikali mühendis yerlere yatmis gülmekten, öyle sey mi olur diye. alayci bir tonla:
- "eee demis, essek bulamiyinca napiyonuz?"
köylü:
- "o zaman amerika'dan mühendis getirtiyoz."
Bordo61Mavi
07.Ocak.2007, 06:50
guzel bisey kesinlikle yapacam
malatyaspor32
07.Ocak.2007, 09:24
aga yapılmıo ya biras açıklama bişi yap tam dediğini uyguladım olmadı
RoNNiE91
07.Ocak.2007, 12:06
hemen deniyeceğim,işe yarıyorsa çok saol paylaştığın için ;)
Leprek0n
08.Ocak.2007, 04:35
ise yarior bi takimi onaylayin.sonra geri tusuna basın baska diger takimi onaylayın böyle sırayla yapın oluor
futbolog37
08.Ocak.2007, 17:06
Bende parent clup seçeneği hepkapalı.ben herhangi bir takımın alt kulübü olamıyacak mıyım.daha doğrusu nasıl oluyor bu iş
Redrum
08.Ocak.2007, 17:13
Bende parent clup seçeneği hepkapalı.ben herhangi bir takımın alt kulübü olamıyacak mıyım.daha doğrusu nasıl oluyor bu iş
seçtiğin takım eğer bir ligin ikinci lig takımysa olabilirsin.Ama birkaç yıl sonra bazen senin takımna kendiliğinden parent klüp teklifi gelior mesela bende rizespora 2 yıl sonra liverpoolun alt takımı olmuştum
delififaci
08.Ocak.2007, 17:23
saol abi paylaşım için...
spider3784
08.Ocak.2007, 19:58
gerçekten süper bilgiler sigamesin hatası ama
osstation
11.Ocak.2007, 16:40
ya biz parent cluba para ödüyoruz benim bildiğim.
T_A_N_E_R
11.Ocak.2007, 19:30
ya biz parent cluba para ödüyoruz benim bildiğim.
evet senede 100 bin pound felan oduyosunuz ve asyadan ve amerikadan takimlar size AYLIk para getiriyor
osstation
12.Ocak.2007, 14:16
evet senede 100 bin pound felan oduyosunuz ve asyadan ve amerikadan takimlar size AYLIk para getiriyor
peki ne kadar para getirdiğini net olarak görebiliyomuyuz. ben houston takımına 5 milyon$ öödüyorum yıllık ne kadar getiriyodur acaba??
omer-faruk-14
12.Ocak.2007, 17:21
yaaa denedim olmmaaaaaadıııııııııııııı sen bizle alay mı ediyon?
T_A_N_E_R
12.Ocak.2007, 18:57
hayir niye alay edeyim allah allah olmasa niye paylasayim dimi ?
dellytecus
12.Ocak.2007, 19:05
yaw pilot takımın para verdiği nerde görülmüş anlayabilmiş değilim :)))
onurozkan10
13.Ocak.2007, 00:22
ne zamandır denemek istiyorum.pilot takım için yönetimden istekte bulunuyorum,yönetim her defasında reddediyor :(
alisefer
13.Ocak.2007, 01:43
sagolasın arkadas..denedim ben olduu...
Muskacı
13.Ocak.2007, 03:52
arkadaşım çok saol bi seferde 5 tane alabildim çok kolay yapması kısaca annamayanlara anlatıyım gir bitane takımı seç sora geri gel tekrar başka takım seç böle bütün takımları seçne kadra yap sonunda continue yap dvm et hayırlı olsun hepsi
omer-faruk-14
13.Ocak.2007, 10:33
Feeder club lar icin
bir kac hafta sonra boardiniz size bir suru takimla geri doner.. ve sag alt kosede "make recommendation" a basiniz
bastiktan sonra sag ust taraftan hangi klubleri secebilceginizi goruyorsunuz(henuz bi takim i recommend yapmayin)
tikladiktan sonra yine haber lerin oldugu yere gidersini ve burdada yine feeder klub haberini gorursunuz
NOT: eger 4 tane klub varsa bunu 4 kere yapmaniz lazimdir, make recomendation yapip news make recommandation,news make recommendation .... bunlari yaptiktan sonra bi kac gun bekleyin ve
NOT:Yabanci siteden alintidir... Ama ben kendim sizler icin turkce ye cevirdim..
eger bu calismazsa bide bu yolu deneyin takimi secin back a basip bi tane daha club secin, sonra bi tane daha back bi tane daha sec sonra bi kac gun bekleyin...
Sana buldukları pilot takımlarla senin aldığın pilot takımlar farklı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Feeder club lar icin
Sana buldukları pilot takımlarla senin aldığın pilot takımlar farklı
T_A_N_E_R
13.Ocak.2007, 15:43
arkadasim o sadce ornek,
sitkiakbaba
13.Ocak.2007, 16:40
kardeş zekice birşey ancak ben sadece son kısmını anlamadım.en son make "recommendation" yaptığımda sağ taraftan onayalayacak mıyım yoksa sadece "continue" mi yapacağım
benim bi asyadan bi amerikadan feeder im var
worldwide oldugum icin sanirim bir yilda tami tamina
280 Milyon Dolar geldi ikisinden
yilda odedigim para ise 8M dolar
ben 2 defa uğraştım ama beceremedim
uAburak89
13.Ocak.2007, 20:33
Denedim , olmadı .
iyide seçmezsem nasıl bikaçgün beklicem.dewam et diyemiyorumki
T_A_N_E_R
14.Ocak.2007, 02:07
arkadaslar bi kac kere deneyin oyunu save edin o haber geldiginde her olmadiginda oyundan cikip tekrar girin deneyin sabirli olun
netislem
14.Ocak.2007, 02:23
bende de olmadi takim secmeden geridondugumde secmeden ilerleyemiyorum iptal tikladigimda tekrar giremiyorum olmadi yani 7.0.1 le alakasi olabilir mi
fenerbahce_1907
14.Ocak.2007, 02:24
Olmuyor ya 2 gundur denıorum ama olmuyor.
T_A_N_E_R
14.Ocak.2007, 05:55
hayir bende en son patchi kullaniyorum gayet iyi calisiyor
yaw benim anlamadığım 1 kaçgün beklein diosun ama feeder kulüp seç.meden nasıl illerleyim de bikaçgün bekliyim
mahmut67
17.Ocak.2007, 02:44
ya beyler gs dayim ve bir türlü hatta 4 yildir bir tane kulup bulmadi yönetim ozhan bu nasil istir anlamadim
DoDooCAREW
17.Ocak.2007, 12:45
benim su an da iki tane var.. atromitos ve istanbul b.s.b.
y_layta
17.Ocak.2007, 18:52
çok saol dencem inş olur
yunusgs
18.Ocak.2007, 16:44
guzel birsey sagol
JunkChorn
18.Ocak.2007, 21:44
güzel saol oluyor denedim asya olayıda harika gerçekten bende ayda 3 weren klüp war;)
uAburak89
18.Ocak.2007, 22:10
Birisi daha açık bir şekilde anlatabilir mi acaba .. Ben denedim, olmadı. Benim gibi yapamayanlarda vardır eminim. Daha açık anlatım bekliyorum.
Katılıyorum kardeş birisi bir daha açık bi şekilde açıklayabilir mi?Tabi türkçe yamayı düşünerek.Türkçe yama olduğu için türkçe olarak anlatın.Arkadaş ingilizce anlatmış mesela...
riddfb
19.Ocak.2007, 20:08
bi takımı onayladıktan sora geri tuşuna basamıyorumki
Appiah1907
21.Ocak.2007, 00:33
bendede olmadı bu,takımı onaylıyorum sonra geriye geldiğinde onayladığımdan bir öncekine geliyor,yani o onaylanma sayfasına gelmiyor.Birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba.
Şunu birdaha açıklayacak yokmu arkadaşlar.
uAburak89
21.Ocak.2007, 19:23
Konuyu açan yada yapabildiğini söyleyen kişilerden resim destekli bir açıklama bekliyorum .. Alıntı resimlerle değil .. Deniyorum, deniyorum olmuyor çünkü .
london_dogan
21.Ocak.2007, 20:18
bende denedim olmuyor daha aciklayaci olursa topigi acan arkadas cok sevinecegiz
uguryasin
22.Ocak.2007, 19:18
arkadaslar ben de yapamiyodum ama sonunda basardim.
önce haberimize tıklıyoruz (make recommendation), sonra hicbir kulüp seçmeden ve de reject demeden baska bi sayfaya geçiyoruz mesela üstte kendi ismininizi ya da takımınızı tıklayın.
sonra news'e tıklıyoruz, haberimize giriyoruz ve yine hiçbir kulüp seçmiyoruz, reject de demiyoruz , yine baska bi sayfaya giriyoruz mesela bi futbolcunun ismini yazıp ona bakın.
simdi bu islemi 6-7 kere yapın ve sonuncusunda bi kulüp seçin. sonra devam tusunun yanındaki geri okuna tıklayarak önceden girdigimiz recommend haberlerini görecegiz ve bu sayede her seferinde farklı bi kulüp seçeceksiniz.
bu arada bunları yapmadan önce oyunu save leyin ki yanlıs bisey yapınca yeniden onu yüklersiniz. hadi kolay gelsin.
Çok teşekkürler sağolasın.
Oghuse
23.Ocak.2007, 03:00
Arkadaslar bu olayı deneyip başaran bir kere daha açık olarak anlatabilir mi ben yapamıyorumda.
fenerbahce_1907
23.Ocak.2007, 03:08
Evet ya bende en az 10 kere denedım olmadı bı turlu
Oghuse
23.Ocak.2007, 03:14
Sonunda be oldu uguryasin arkadaşın dediklerini yaptım 5 tane olmasada bir kerede 3 tane oldu.
distance
23.Ocak.2007, 03:14
ne gerek var böle hile hurdaya bence hilesiz oynamak en güzeli..
fenerbahce_1907
23.Ocak.2007, 03:15
Herkez yaptı bı ben yapamadım şimdi teklıf ettım baskana ama olcakmı bakalım
alpgemini
23.Ocak.2007, 09:38
Arkadaşlar, takım bul dediğimde bana hep avrupa klüpleri buluyor. başka kıtalardan hiç bulmadı. bunu ayarlamanın bir yolu varmı? acil cevap lütfen..
yok kardeşim.. kim ben pilot olurum derse yönetim onu sunar.. arada sırada asya amerika çıkar ama o da bir sene sonra falan .. hele Türk takımıysan hep yunan kıprıs ve türk takımları geliyoo çoğunlukla
İyide belki hile değildir bu.Belkide oyunu gizli sırlarından biridir.
wicked
23.Ocak.2007, 17:50
olmuyor bu da ya acaba updatede duselttiler mi
absolut12
23.Ocak.2007, 23:25
bende yaptım ugur arkadasımızın dedıklerını yapın olucaktır
Oghuse
24.Ocak.2007, 00:37
Herkez yaptı bı ben yapamadım şimdi teklıf ettım baskana ama olcakmı bakalım
uguryasin nickle arkadasin dediklerini bire bir yap oluyor.
fenerbahce_1907
24.Ocak.2007, 00:41
Bugun yaptım zaten oğuz yınede sagol tavsıyen ıcın
wicked
24.Ocak.2007, 01:58
önce haberimize tıklıyoruz (make recommendation), sonra hicbir kulüp seçmeden ve de reject demeden baska bi sayfaya geçiyoruz mesela üstte kendi ismininizi ya da takımınızı tıklayın.
sonra news'e tıklıyoruz, haberimize giriyoruz ve yine hiçbir kulüp seçmiyoruz, reject de demiyoruz , yine baska bi sayfaya giriyoruz mesela bi futbolcunun ismini yazıp ona bakın.
simdi bu islemi 6-7 kere yapın ve sonuncusunda bi kulüp seçin. sonra devam tusunun yanındaki geri okuna tıklayarak önceden girdigimiz recommend haberlerini görecegiz ve bu sayede her seferinde farklı bi kulüp seçeceksiniz.
bu arada bunları yapmadan önce oyunu save leyin ki yanlıs bisey yapınca yeniden onu yüklersiniz. hadi kolay gelsin.
cok guzel anlatmissin tesekkurler :)
burakao
24.Ocak.2007, 02:41
ya ben 2 den fazla yapamadım - parada var annamadım gitti
AtaWorM
24.Ocak.2007, 04:46
Kârdéş ben Galatasaray'ım ve Eyüpspor'u federer klüp olarak aldım.
Peki bu takıma para ödüyorum. Sonuçta ne işime yarıycak anlamadım :D
Tabi feeeder clup ler için kötü :D
Oghuse
24.Ocak.2007, 22:45
Kârdéş ben Galatasaray'ım ve Eyüpspor'u federer klüp olarak aldım.
Peki bu takıma para ödüyorum. Sonuçta ne işime yarıycak anlamadım :D
Eyupspordan oyunculari bedavaya alabilir ve genc oyuncularini transfer doneminde bu takima kiralik gonderebilirsin.Oynayip tecrube kazanmalari acisindan iyi olur.
taachinardi
25.Ocak.2007, 01:34
ben bu yunan ve k.kıbrıs kuluplerinden bıktım ya FM bilerekmi yapıyor bunu Türk - Yunan biribirini pek sevmez ondan bize gıcıklıkmı yapıyor acaba :D
Appiah1907
25.Ocak.2007, 13:09
çok teşekkür ederim hocam.
Bendede 4 yunan 1 tane kıbrıs var :D hepsine 2şer tane gönderdim adaletsiz olmasın diye:) ,bide leicester var mesela alt ligde olsa oyuncuların ingilterede tecrübe kazanması gerçekten çok iyi fakat ordada çalışma izni problemi oluyor.Sırbistan çek takımı falanda var ama onlarla pek ilgilenmiyorum.
bır klup secın derken dırek kluple anlas dıyoruz dımı..ayrıca devam tusunun yanındakı tusa tıklayınca hıcbısey cıkmıyor dostum :rolleyes:
bayramokachi
26.Ocak.2007, 15:00
yok yaw bende yapamadım .dediklerini harfi harfine uyguladım ama yok.sen bi yerde eksik anlattın heralde .olmuyo
Ahmet_77
26.Ocak.2007, 23:03
saolasın senin sayende sonunda becerdim
ozgur576
27.Ocak.2007, 05:20
sağol baba sağol
Ahmet_77
27.Ocak.2007, 07:34
bakın önce habere (news) tıklıyoruz
sora haberlerden make recommendationa tıklıyoruz
sora hiçbir takım seçmeden arama bölümünden herhangi bi futbolcuyu ara yapıyoruz
aradıktan sonra tekrar haberlerden make recommendationa tıklıyoruz ama yine takım seçmiyoruz
bu işlemi 5-6 kere yapıyoruz
en sonunda bi takım seçiyoruz...
seçti
kten sonra geri diyoruz başla takım seçioz
geri dioz başka tkım seçioz
ve oluyor
bendede olmadı yaw bunu bi video ile anlatamaz mısnız dediiniz herşeyi yaıorm olmuo
kr.alex
27.Ocak.2007, 21:44
''Tavsiye Et'' butonuna basmadan oyun ilerlemiyo arkadaslar...
budwieser_FB
28.Ocak.2007, 03:53
bir takım sectikten sonra make recomendation butonu kayboluyor...buna aldanmayın kaybolsun.geri tusuna basınca takımları sectiğiniz sayfa geliyor ve sol altta tavsiye et butonundan secin.
Deneyelim bakalım bu sefer olacakmı?
uAburak89
28.Ocak.2007, 17:46
Bende yine olmadı ya, birisi daha güzel bir dille daha açık bir şekilde anlatırsa çok iyi olucak ..
Ohh bee!! Eyvallah ahmet güzel açıklama ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkdaşlar en son geri yapıyoruz ya.....1-2 kere geri yapın o ekran öyle geliyor.
uAburak89
28.Ocak.2007, 18:04
Valla bende yaptım, sağolasın Ahmet ..
BACKER
28.Ocak.2007, 18:09
paylaşımın için sağol
yatebos
29.Ocak.2007, 12:26
bnde bi turlu yapamadım sunun bi videosu fln yok mu arkadaslar?
RoNNiE91
29.Ocak.2007, 21:06
ya bende yapamadım ama bi daha deneyeyim
slayer34
30.Ocak.2007, 07:53
arkadaslar oncelikle ugur arkadasimizin soyledigi hususlari tamami ile yapalim ve sonunda tavsiye edilen kulubu kabul edelim
sonrasinda turkce yamasi olan arkadaslar icin
http://img102.imagevenue.com/loc227/th_32937_pikcir_123_227lo.JPG (http://img102.imagevenue.com/img.php?image=32937_pikcir_123_227lo.JPG)
isaretli olan yerden diger takimlari seciyoruz anlasilmayan konu burasi
her islemde farkli bir takimi secip feeders club mesajina geri donuyoruz
(ben sureklı back yaparak habere ulastım) en sonunda hepsını teker teker sectıkten sonra ıslenıyor butonuna basıyoruz ve 4 tane baglı klubumuz oluyor...
umarım yardımcı olabılmısımdır
Ahmet_77
30.Ocak.2007, 10:19
Valla bende yaptım, sağolasın Ahmet ..
bişe diil
-
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
--ANLAMOYANLAR İÇİN BİDA ANLATIİM--
önce haberlere (news) tıklıyoruz
sora haberlerden make recommendationa tıklıyoruz
sora hiçbir takım seçmeden arama bölümünden herhangi bi futbolcu ismi YADA TAKIM İSMİ yazıyoruz
(ÖRN:HAKAN ŞÜKÜR)
sora tekrar haberlere haberlerdenden make recommendationa tıklıyoruz
yine bir takım seçmiyoruz yine arama yapıyoruz tekrar haberlerdenden make
recommendationa tıklıyoruz.
bu işlemi 4-5 kere yapıyoruz
sonuncussunda bi takım seçiyoruz
bize direk haberler ekranı gelir geriye basıyoruz
bu sefer dier takımlardan birini seçioz
bida basıoz tekrar seçioz
bu kadar
umarım anlatabilmişimdir
futbolog37
30.Ocak.2007, 13:16
sonunda bende başardım hepsini seçmeyi.ama öyle çok büyük paralar kazandıracak klüpler bulmuyo yönetim.gerçi ben roma'yım.
http://img226.imageshack.us/img226/6508/ads305zqc3.jpg (http://imageshack.us)
işte bnm sorunum ve coğu kişinin sorunu bu işleniyor buonuna bastıımda ilerlemiyor kionu nasıl yapıcaz
Varonil
30.Ocak.2007, 16:39
evt KORNy sana katiliom bende onu yapamiom yardim ederseniz sevinirim
Ahmet_77
30.Ocak.2007, 17:28
beyler ona basmıcaksınız ki
tavsiye ete tıkla
hiç bi takım seçme
arama bölümüne herangi bişe yaz
sora haberlere gel
tekrar tavsiye ete tıkla ama takım seçme
sora arama bölümüne yine bişe yaz
tekrar haberlere ordan tavsiye ete gel
ama yine takım seçme
arama bölümüne yine bişe yaz
sora haberlere gel yine
haberlerden tavsiye eti tıkla
bi takım seç
sora geri tuşuna bas
başka bi takım seç
bida geri tuşuna bas dier takımı seç
dediklerini yapıorm ama boş boş bekliorm haber gelmio ilerlemiormda
ne zor işmiş yaw:D
Ahmet_77
30.Ocak.2007, 17:58
beni msnye eklein daha ayrıntılı anlatıim
[email protected]
ekledm abi inşallah şu sorunu çözerz
Ahmet_77
30.Ocak.2007, 20:07
evt KORNy sana katiliom bende onu yapamiom yardim ederseniz sevinirim
en son seçtiin klüpten sora geriye basma direk devam ete bas
olur
T_A_N_E_R
30.Ocak.2007, 21:46
arkadaslar bu olayi video ya cekmeye calisiyorum o zaman daha iyi anlarsiniz...
Daha bu olay çözülemedi mi?
T_A_N_E_R
30.Ocak.2007, 22:51
buyrun arkadaslar videomu upload ettim
http://www.youtube.com/watch?v=s4duygAAIXQ
Varonil
30.Ocak.2007, 23:29
T_A_N_E_R videon cok isime yaradi hallettim3 tane klubu ayni anda satin aldim
Fatih karagumruk
Anadolu Uskudar
Yildirim bosna spor
T_A_N_E_R
31.Ocak.2007, 01:04
umarim cektigim video faydali olur
buyrun arkadaslar videomu upload ettim
http://www.youtube.com/watch?v=s4duygAAIXQ
Cok makbule gectı sagolasın..
yatebos
01.Şubat.2007, 20:57
taner video olmadan yapmayı basaramıodum bu video super oldu saolasın ama sana bi sorum olacak hani yonetim pilot klupleri kendi arıo ya bn asyadan istiorum onu nası ayarlıcam yani bnde su an 16 tane pilot klup war we sadece 1 tanesi asyadan bn daa cok istiorm bunun bi caresi war mı?
Ahmet_77
01.Şubat.2007, 21:17
war ama itibarını yükselt öle gelio world class ol
yatebos
01.Şubat.2007, 21:22
kardes bnm itibar su an dunya klası fakat destekleyen klup isteği yaptıım saman direk yonetim kendisi secio 5 tane tkm bnde onlar içinden seciorm bnm demek istediim o yonetimin sectii 5 takımın nerden hangi bolgeden secileceğine karar wermek bunu nerden yapabilirim?
Ahmet_77
01.Şubat.2007, 21:25
bildiim kadarıyla kendin belirleyemiosun
yönetimin verdiklerinden seçiosun sadece
spider3784
02.Şubat.2007, 11:08
video harika olmuş sağol senenin konusu seçilse bu olur 1. bence
HeadShOoter
02.Şubat.2007, 16:57
çok sagol ben de kullandım ama sana bi soru sorcam,sen bunu fmunderground diye bi siteden mi indirdin? ben de daha once bunu orda gormustum:D
T_A_N_E_R
04.Şubat.2007, 15:03
hyr baska bi sitede gordum
gslianil58
04.Şubat.2007, 15:27
beyler ben 1 tane b'le alamiorum yardim edin
yonetim odasinda sole bi yazi var feeder club hakkinda
http://img388.imageshack.us/img388/1146/adszst2.png
yatebos
04.Şubat.2007, 16:22
bndede bole yasıo ama bn alabiliyorum
gslianil58
04.Şubat.2007, 16:27
ne yazıo sole o zmn
eren97
04.Şubat.2007, 17:01
Video olasaydi secemeyecektik allah razi olsun cektin vidoeyu bizde yapabildik.
yatebos
04.Şubat.2007, 19:03
anıl işte snnki gibi bole acaip ingilizce bişiler yasıo bn yonetimden isitiom onlarda buluo ama 6 ayda bir fln olabilio galiba ondan olabilir snnkide.. ayrıca taner sanada bişi sorcam bu pilot klupleri bisim secme sansımız war mı acaba yani yonetimin bize onerdii klupleride bis secebilirmiyizzzzzz????????
burocknba1992
04.Şubat.2007, 22:34
ee hile yapinca ne zevki cikiyo ki
fatihkaplan07
05.Şubat.2007, 14:28
sağolasın cok guzell işimee cook yaradıı.
WiLdboYz
07.Şubat.2007, 17:28
saol bende denedim oluyo..
eXcitinG
07.Şubat.2007, 18:45
evt. oLuyor ve cok iyi birsey :D
T_A_N_E_R
07.Şubat.2007, 21:41
nerde beles oraya yerles :d
alex_sercan
08.Şubat.2007, 03:16
vaaaaaaaaav süper denedim oldu harika bişey teşekkürler :)
arkadas cok cok saol eline saglik ise yario yaramiyo diyenler arkadasin youtube linkini izlesinler
baranbrn
09.Şubat.2007, 18:19
güzele benzio eyw bilader;;)
WiLdboYz
09.Şubat.2007, 18:36
bide alt liglerden bi takım seçtiyseniz ana klüp desteği içinde aynı şeyi yapın birden fazla ana klüp desteği alabilirsiniz.
LeHeb
13.Şubat.2007, 16:56
e tamam da onların bize ne kadar para ödediğini nerden anlıyacaz. ben sözleşmeye baktığım zaman sadece benim ödediğim para gözüküyo
T_A_N_E_R
13.Şubat.2007, 19:11
onlardan gelen para merchandsing mi ne olarak kayita gecer ordan bakabilirsin
gittigitti
14.Şubat.2007, 02:19
bu harikaymis denicem ben de, benim bi amerika bi de japon klubum var saolsnlar gerrard ve riquelmeyi alcak kadar param oldu ve hala kasamda para var tesekkur ederm feeder club :)
ronaldinho34
14.Şubat.2007, 19:19
bişe sorcam bu oyunun hatasından dolayımı yoksa bilerek mi böle bişe yapılmış?
Fıratcan Alçınkaya
14.Şubat.2007, 22:35
Çok sagol bizde bunu arıyoduk uzun zamandır...
marakesh
15.Şubat.2007, 04:50
bu feeder club olayı çok iyi.amerikadan japonyadan bir takımı seçtin mi merchandasing inanılmaz artıyor,çok iyi gelir oluyor
emrecants
15.Şubat.2007, 16:16
bendeedee olmadı yha
aysem
15.Şubat.2007, 18:41
guzel program takima cok faydali olacak ellerine saglik
alexotan_umut
16.Şubat.2007, 03:01
çok güzelmişşş
fm26mer
16.Şubat.2007, 10:04
Vay bee valla sağol
yusuf52_
21.Şubat.2007, 01:07
eyvallah kardeş yaptım vallaaa oldu çok teşekkürlerr filmi izledimm çok basit geldi valaa
ufukaslan82
21.Şubat.2007, 14:48
paylaşım için saol. hemen deneyecem
rockinmylife
21.Şubat.2007, 16:45
arkadaşlar tam olarak nerden nasıl kullanacağım ve takımda ne gibi değişiklik finansa ne gibi etkenler oluyo bir açıklama lütfen
ForeverGs
21.Şubat.2007, 17:36
ewet oldu saolll |)
cyprusboy
23.Şubat.2007, 16:06
ben bu yunan ve k.kıbrıs kuluplerinden bıktım ya FM bilerekmi yapıyor bunu Türk - Yunan biribirini pek sevmez ondan bize gıcıklıkmı yapıyor acaba :D
arkadaşım yanlış cümleler kullanma K.Kıbrıs yazmışsın ben Kzey Kıbrıslıyım ve Türküm oyunda da K.Kıbrıs ligleri yok zaten G. Kıbrıs dicektin heralde!Palaşım için de teşekkürler!
eleftropoulos
25.Şubat.2007, 23:20
valla bende olmadı ..yeni yamada olmuyor galiba..yada ben yapamadım..
spider3784
25.Şubat.2007, 23:28
valla bende olmadı ..yeni yamada olmuyor galiba..yada ben yapamadım..
ewet yeni yamada olmuo
WaRouP
11.Mart.2007, 04:18
ben yaptım wala. 5 takım birdan aldım. saolasın (=
Ahmet_77
11.Mart.2007, 08:01
bu galba 7.2 olmuo
perpetua
11.Mart.2007, 09:04
Bu hatayi kullanabilme 7.0.2 yamasi ile kaldirildi.