View Full Version : Fenerbahçe-Milan
Laz_Asker_61
21.Kasım.2005, 18:16
fenerbahçe en önemli maçlarından birine çıkyor bence mutlaka bu maçtan puan çıkarmalı en azından yenemiyorsan yenilme eğer fenerin önemli silahları gününde olurlarsa milanı yeneriz burada ama nobre kadroda olmaz ise nobre artık bitti gibi
fenerbahçede maçın kaderini değiştirebilecek bir çok oyuncu var
anelka ile alex e bu maçta çok iş düşüyor ve son zamanlarda çıkış yakalayan tuncaya
dinaMYt
21.Kasım.2005, 18:37
bence yine de milan alır bu maçı
VoLkaN BaROs
21.Kasım.2005, 18:50
Fener bu maçı almak zorunda.. İşallah kazanan taraf Fener olur, zira avrupada başarı kazanmaya hasret kaldık....
Neron_FB
21.Kasım.2005, 18:51
bence nobre oynamasın semih oynasın.... (b)
bu maç berabere kalır gibi geliyo bana...ama fener son maçı alıp avrupaya devam eder bence...(fenerin haftasonu milanı 3-1 yenen fiorentinadan neyi eksik?? fazlası bile var :mrgreen: )
emirduman
21.Kasım.2005, 18:57
Alex oynıcak mı oynamıcak mı diye tartışmalar vardı ama bilmiyorum nedir işin aslı...
Fenerbahçe'de Alex oynamasa pek şanslı görmüyorum ne yazik ki ama Alex oynarsa burda şu Milan'ı yenebilecek güçte...
Umarım yeneriz, VoLkaN BaROs'unda dediği gibi çok özledik valla ülke dışında başarı...
semih5
21.Kasım.2005, 19:42
bence de milan kazanir maci ya nobre kim semih kim ya nobre daha ii
Neron_FB
21.Kasım.2005, 19:45
nobre ile semih arasındaki fark vestel-fener maçında çok güzel görüldü..semihin değerini ilk defa anladım...nobre gerçekten beceriksiz..yada heyecan yapıyo..bilemiyorum artık...
semih5
21.Kasım.2005, 19:46
ya bir macta semih gol atti diye mi ii oldu nobre kac tane gol atti arkadas
Neron_FB
21.Kasım.2005, 19:52
hayır..semih bu sezon oyunda kalma dakikasıyla oranlandığı zaman en çok gol atan oyuncu 3 tane sanırım hemde sadece 80 küsür dakikada mı ne(yanlış biliyo olabilirim)
burda ben semihten çok nobrenin kötülüğüne değinmek istiyorum..FENERBAHÇE'DE SIRITTIĞI APAÇIK ORTADA...
Navras
21.Kasım.2005, 20:17
ya milandan fark yicez gibi geliyor bana daumun aklında şampiyonlar ligi yok,insan son maçta bari oynatmazdı luciano ile aurelio yu ya. servet oynayacak "shevchenko topu aldı yapma servet kaçırma sevet 3 oldu" die gider bu.ondan sonra bide gese maçı var bide o gazla onlar yener bizi.
BENİM GİBİ FENERLİ ARKADAŞLARIM REALİST VE ÜZÜLMEYE HAZIR OLALIM
Neron_FB
21.Kasım.2005, 20:26
ya "daum'un aklında Ş.L yok" dedin de aklıma geldi..cidden geçenlerde daumun yazısını okudum "tarih yazıcaz" diyodu..bende heyecanlandım tabiki avrupada şamp.luktan fln bahsedio die..meğer üst üste 3. şamp.luktan bahsediomuş..
tamam o da önemli ama avrupa daha önemli bence (b)
semih5
21.Kasım.2005, 21:21
ya onemli de fb kim milan kim ya adamlarda bi shevcenko var sadace o yikar sizi otekilerini katmiyom bile(kaka,dida....)
Neron_FB
21.Kasım.2005, 21:25
off be heyecan bastı yine :mrgreen: ama severim bu heyecanı...hafta sonu da GS maçı var.. oh ne güzel (b)
gozgoz
21.Kasım.2005, 21:42
Galatasaray maçına çok yorgun çıkacak fener..gerçekten çok zor 2 maç oynucaklar..allah fener'e kolaylık versin :mrgreen:
FeYYaz1989
21.Kasım.2005, 21:47
Bence Fenerbahçe kazanmaya çok yaklaşıcak,iyide oynayacak ama son 20-25 dk. yorulacak ve berabere kalacak.Ayrıca bu maçın yorgunluğu ve galibiyeti kaçırmanın moral bozukluğu ile hafta sonuda galatasaray a kaybedecek.
Legolas007
21.Kasım.2005, 23:17
Maçta fener bi golu yediği zaman panik yapacak en az Ama En az2 tane yir...
Seçkinn
22.Kasım.2005, 01:28
Fenerbahçe'nin gol atabildiğini biliyoruz...Her koşul altında golü buluyorlar...Ancak savunmada her koşul altında gol yiyor...Bu seneki transfer politisaında savunmaya biraz daha iyi oyuncular alınırsa daha başarılı olunabilir...
Milan maçı çok zor bir maç olacak...Gerginlik çıkacağını sanmıyorum iddia edildiği gibi...Ancak Alex'in olmaması çok büyük kayıp...Esas gerginliği yaratan bu bence...Oynayabilirse çok faydası olur...Oyanayamazsa maçtan puan almak epey zor olacak...Gol üretimi konusunda kötüde oynasa işleyen bir makine gibi...Alex bu maç ne yaptı denilen maçta bile çok katkısı var...
emirduman
22.Kasım.2005, 02:53
Anelka'nın da oynıyıp oynıyamıyacağı belli değilmiş...
Neron_FB
22.Kasım.2005, 10:00
Arkadaşlar 2 si de oynicak..Bunlar, milanı yanıltma politikaları bence(yani ben kendimi rahatlatmak için öyle düşünüyorum)..Bu arada "cafu" ve "stam" kesin yokmuş fener maçında.. :mrgreen: Hatta defansta 39 yaşındaki adamı oynatmayı düşünüyomuş milan...(adını unuttum adamın)
Bu arada bi duyuru.....
Hocaların Basın Toplantısı ve Antrenman Programı
21 Kasım 2005 Pazartesi
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Milan ile oynayacağı karşılaşma öncesi 22 Kasım Salı günü teknik direktörümüz Christoph Daum ve Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin basın toplantısı ve takımların antrenman saatleri şöyle:
CHRISTOPH DAUM
16.30 Fenerbahçe Şükrü Sarcoğlu Stadı (Basın Toplantısı)
18.00 Fenerbahçe Samandıra Tesisleri (Antrenman)
CARLO ANCELOTTI
18.30 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı (Basın Toplantısı)
19.00 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı (AC Milan Antrenman)
batuhan673
22.Kasım.2005, 10:58
Bence alırız maçı ama Nobre yerine daha iyi biri oynamalı.Nobre'nin kalitesi çok düşük bi santrafora göre.Zaten onu yollayıp kaliteli bi santrafor alıcaz.Bu maç zaten kopma noktası.Fenerbahçe en azından Uefa'ya gitmek için bu maçı almak zorunda.Milan da Fiorentina yenilgisinin acısını almak ve CL'de tur atlamak istiyo.Yani çok çekişmeli ve keyifli bi maç izlicez.Ama Gattuso çok agresif oynayacaktır.Onun oyununa gelip kart görmemeliyiz (b)
e_mali
22.Kasım.2005, 11:13
Ne bu mactan ne de GS macından umudum yok...
batuhan673
22.Kasım.2005, 11:16
Neden ki?
0-2 milan alacak.goller sheva ve gilardino.
Navras
22.Kasım.2005, 15:49
aynen
nedense...
RoCCo_42
22.Kasım.2005, 15:57
39 yasindaki adamin ismi ALESSANDRO COSTACURTA
bu maç berabere biter gibime geliyor.Fb en azından grupta 3.olur insallah.Ama sene basi ne demisdim FB bu grupta ya 2.olur yada 4. ama insallah yanilmisimdir.
Haftasonuna gelince daha o zaman çok war. :mrgreen: hele bu maç bitsin ondan sonra konusuruz.
Neron_FB
22.Kasım.2005, 18:29
bence milanla berabere kalıp psv'yi orda yenecez..bu sonuçlarla 2. mi oluruz 3. mü bilemem ama 4. olmayız gibi geliyo bana (b)
Galatasaray CimBom
22.Kasım.2005, 21:41
AC Milan alir bu maci...! (ı)
gozgoz
22.Kasım.2005, 22:55
fenerin işi çok zor..karşısındaki takım milan..son maçta yenilmelerine rağmen bu onları pek etkilemez bence çünkü tecrübeliler..ayrıca takım oynamasa tek başına maç kazandıracak oyuncuları fazla..önceki maçta kaka tek başına maçı aldı..ayrıca fener savunmasının shevchenko'yu tutması imkansız gibi geliyor bana
benyaben
22.Kasım.2005, 23:03
maç ne zaman bu arada :mrgreen: :mrgreen:
ya arkadaşlar milanla feneri kıyaslıyosunuz allahınızı severseniz;
milan cahampionlar liginde ya 2 ya 3 senedir final oynuyo ve bu seneninde favorisi olarak gösteriliyo
feneri küçümsemiyorum ama fener sadece Türkiye liginde iyi düzeyde olan bi takım ya ni feneri avrupada çiğ çiğ yerler(fanatizm yapmıyorum ve bende fenerliyim)
fenerin avrupada galatasaray kadar bi adı olsaydı zaten fenerden küçük olan takımlar en azından biras tırsarak çıkarlardı(örnek psv)
ama bence milna maçı alır (b)
meddah
22.Kasım.2005, 23:16
Çarşamba, 21:45
yeniay
22.Kasım.2005, 23:24
milan bu macı alır çünkü onlarında durumu kritik ve bu mca baya onem veriyorlar zaten fenerde eksik cok bana gore fenerin tek sansı Kaka,Shevko,Gilardinho üçlüsünü durdurmak buda imkansız gibi bir şey
(e) (e) (e)
Maymuncuk
23.Kasım.2005, 01:15
galatasaray'liyim ama avrupa diince is deisir fener umarm alir maci ama zor gozukuo (b) (b)
sayko_sss
23.Kasım.2005, 02:14
Gönül isterki fenerbahçe yensin ama nerde.tahminim bu maçla beraber fener ligdede yenilgi serisine bağlar (r)
Enjoy
23.Kasım.2005, 15:57
fenerbahçe'ye başarılar..:)
Neron_FB
23.Kasım.2005, 16:24
Wala fener 3 as eksiğiyle milanı yenerse ben fenere avrupanın,dolayısıyla dünyanın en iyi 5 takımından biri derim..
capriceman
23.Kasım.2005, 16:29
2 farkla Milan alır maçı ,)
sayko_sss
23.Kasım.2005, 16:34
Shevchenko 2 gol kaka 1 gol sonuç 3-0 milan çok rahat alır.zaten alex yoksa fenerin orda ne işi var.çıkmasınlar maça :mrgreen:
batuhan673
23.Kasım.2005, 16:48
Oooo Alex'in yerine oynıcak adam çoook
capriceman
23.Kasım.2005, 17:43
Oooo Alex'in yerine oynıcak adam çoook
Mesela???
batuhan673
23.Kasım.2005, 17:46
Selçuk (b)
emirduman
23.Kasım.2005, 17:55
Adam olarak baktığında yani nefes alıyor, et var falan öyle çok da, Alex'in yerini futbol olarak doldurcak adam yok....
batuhan673
23.Kasım.2005, 17:57
Doğru ama Selçuk da iyi bu aralar (d)
sayko_sss
23.Kasım.2005, 18:39
Adam olarak baktığında yani nefes alıyor, et var falan öyle çok da, Alex'in yerini futbol olarak doldurcak adam yok....
(Selçuk)Boyudu uzun yetmezmi :)) :mrgreen:
Neron_FB
23.Kasım.2005, 20:43
Yahu bari gerçekçiliğinizi maçtan sonraya saklayın da daha şimdiden moralimiz bozulmasın yaww.. :mrgreen:
Şaka bi yana; fenerin işi cidden çok zor ve bir şey itiraf edeyim..ilk defa bir maçı heyecanla değil korkuyla bekliyorum.. (e) Umarım milan son lig maçındaki gibi oynar.. (g)
Navras
23.Kasım.2005, 21:05
abi fener bu maçı alsın gs maçını almasın o derece umutsuzum yani takımımdan
Neron_FB
23.Kasım.2005, 21:07
Ya abi, bu harketler bize yakışmıyo normalde..ama normalde...bu anormal bi durum..son yılların en iyi takımına karşı 3 berilyalı oyuncumuz yok...ama benim haalaa umudum var.... (b)
gozgoz
23.Kasım.2005, 21:08
alex de oynamıyorsa fenerin işi bitti..zaten savunması kötü bir de alex gibi yaratıcı bir orta saha oyuncusu olmazsa fener'in gol atması bile zorlaşacak..
RoCCo_42
23.Kasım.2005, 21:18
berabere bitecek maç demedi demeyin.içime öyle doguyor.
Vieri
23.Kasım.2005, 21:41
Ülke puanı açısından Fenerbahçeden galibiyet, ülkenin prestiji için taraftardan centilmenlik bekliyorum.
RoCCo_42
23.Kasım.2005, 21:48
Ülke puanı açısından Fenerbahçeden galibiyet, ülkenin prestiji için taraftardan centilmenlik bekliyorum.
işde olay bitmiştir.Söylenecek en dogru sözler bunlar daha bunlarin üstüne pardon altina yazmaya gerek warmi? :mrgreen:
sayko_sss
23.Kasım.2005, 22:23
Fenerbahçemize başarılar...biraz zorlanır ama neden olmasın dimi... (p)
RoCCo_42
23.Kasım.2005, 23:09
Bu kadarda amatörce gol yenmez.Abi bu SERVET'in SHEVA yi durduramayacagi UKRAYNA Macinda belli olmamismiydi.
FeYYaz1989
23.Kasım.2005, 23:39
Ya Deniz'de çok mücadele etti ilk yarı.Valla iddaa nın tutması için acilen fenerbahçe'nin ve Lyon'un atması lazım.Mehmet Yozgatlı bir tane kaçırdı ya hayret bir şey.Neyse 2. yarı fenerbahçe'den gol bekliyorum.
Legolas007
23.Kasım.2005, 23:49
yenildik babalar (o) hiç kaçış yok
gozgoz
23.Kasım.2005, 23:51
fener bu orta sahadaki top kayıpları ile bu maçı alması imkansız
VoLkaN BaROs
23.Kasım.2005, 23:58
valla maç 0-2 oldu, buradan sonra artık umut yok...
gozgoz
24.Kasım.2005, 00:01
sheva'nın kazandırdığı bir maç daha..
RoCCo_42
24.Kasım.2005, 00:01
valla maç 0-2 oldu, buradan sonra artık umut yok...
aynen volki abicim sana katiliyorum
Navras
24.Kasım.2005, 00:09
servet oynayacak "shevchenko topu aldı yapma servet kaçırma sevet 3 oldu" die gider bu.
BENİM GİBİ FENERLİ ARKADAŞLARIM REALİST VE ÜZÜLMEYE HAZIR OLALIM
ABİLER KAHİNİM GALİBA (ı) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
yeniay
24.Kasım.2005, 00:45
Shevko rekoru kıracak dedim ama atamadı bir tane daha
Fener cok pas hatası yaptı ya.Avrupa defteride bence kapandı PSV'yi yenecekte UEFA'ya gidecek cok zor.Servet'in ne işi vardı acaba bu takımda onu anlamadım daum resmen beraberlik için cıktı sahaya taktiğe bak 5-4-1 bir takım kendi sahasında bu taktikle vede böyle köyü bir futbolla oynarmı ya
Fenerin defansı aynı oldu trabzonun defansı :mrgreen: :mrgreen:
gozgoz
24.Kasım.2005, 00:47
sheva coştu gerçekten..fener defansı döküldü..milan savunması da gerçekten mükemmel oynadı hakkını vermek lazım..
dinaMYt
24.Kasım.2005, 01:47
shevchenko servetin kabusu oldu yaw! 2.yarı milan resmen dalga geçti fenerle.bundan sonra fenerin avrupada hiçbi şansı kalmadı bana göre.
bu arada rui costanın formasını çeke çeke yırtan denizi ayrıca kutluyorum :mrgreen:
umarım daum galatasaray maçına da serkan-önder-servet-deniz dörtlüsüyle çıkma hatasını tekrarlar
capriceman
24.Kasım.2005, 01:59
Denizin gözünü Allah doyursun Rui Costanın formasının yarısını Sheva nın da tamammını kaptı :mrgreen:
VoLkaN BaROs
24.Kasım.2005, 02:30
shevchenko duman etti feneri valla, volkan sa bir o kadar daha gol yemekten kurtardı feneri...
volkan napsın, defans maşallah yol geçen hanı, adamların attığı her top gol pozisyonu oldu, orta sahada topu tutan ve oyunu yönlendiren kimse olmayınca maçın kaçınılmaz sonu fark geldi..
üzüldüm cidden, en azından fenerin bi varlık göstermesini ummuştum ama napsınlar hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında akılları, taraftar bile bi ara Milan maçını bırakıp hafta sonu ynanacak cimbom maçına atıfta bulundu..
neyse shevo 5 atamadı ama işallah karan 5 atacak :)
RoCCo_42
24.Kasım.2005, 09:42
shevchenko duman etti feneri valla, volkan sa bir o kadar daha gol yemekten kurtardı feneri...
volkan napsın, defans maşallah yol geçen hanı, adamların attığı her top gol pozisyonu oldu, orta sahada topu tutan ve oyunu yönlendiren kimse olmayınca maçın kaçınılmaz sonu fark geldi..
üzüldüm cidden, en azından fenerin bi varlık göstermesini ummuştum ama napsınlar hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında akılları, taraftar bile bi ara Milan maçını bırakıp hafta sonu ynanacak cimbom maçına atıfta bulundu..
neyse shevo 5 atamadı ama işallah karan 5 atacak :)
1 olsun bizim olsun Volkan abi ne yapcan 5 atipda hemde ü.karan hiç gülesim yokdu walla.
gozgoz
24.Kasım.2005, 11:30
ümit atar ama 5 tane değil(işallah atcağı tutar ama) :mrgreen: :mrgreen:
e_mali
24.Kasım.2005, 13:44
Büyük hedefler, kaliteli topcular(hepsi değil tabiki), ama KÜÇÜK TD ile bu is olmuyor, olmayacak. Daum'a bu kadar sabır yanlıs, kotu futbol oynatıyor, Daum gitmeli kaliteli hoca gelmeli.
Daha önc'de azmıstım sanırım, Milan macından umudum yoktu, GS macından hic umutlu değilim. GS cok rahat gececek gibi FB'yi. Ve FB'nin dusus donemi baslıyor gibime geliyor. Pesinden PSV ve TS maclarıda yitirilirse FB cok zor toparlanır.
RoCCo_42
24.Kasım.2005, 14:20
Büyük hedefler, kaliteli topcular(hepsi değil tabiki), ama KÜÇÜK TD ile bu is olmuyor, olmayacak. Daum'a bu kadar sabır yanlıs, kotu futbol oynatıyor, Daum gitmeli kaliteli hoca gelmeli.
Daha önc'de azmıstım sanırım, Milan macından umudum yoktu, GS macından hic umutlu değilim. GS cok rahat gececek gibi FB'yi. Ve FB'nin dusus donemi baslıyor gibime geliyor. Pesinden PSV ve TS maclarıda yitirilirse FB cok zor toparlanır.
Dosdum her takimin bir inişte oldugu yada cıkısta oldugu dönem oluyor.Sizinkiler su anda bir maç kaybetti bu kadar ümitsiz olma bence.Daum konusunda sana katılıyorum Fenebrahce iyi oynamıyor ama masallah iyide puan topladi su ana kadar yani genede basarili sayilir bana göre degil ama en azimdan otoritelere göre.
semih5
24.Kasım.2005, 16:07
ya hata fb nin defansinda hele hele 2.yarida gb iyice dagildi shevcenko iyice fb ile dalga gecti ya
Frank_Castle
24.Kasım.2005, 18:08
gözgöre göre Galatasaray maçını düşündüler.. onlar da haklılar , milanı zaten istesende yenemeyebilrsin; ama galatasaraya yenilirsen çok kelleler kopar..
hayır asıl anlamadığım, hem td hem yönetimin amacı ligde başarı; peki neden bu kadar para dökülüyor transfere, zaten fbnin ismi bile %33 şampiyonluk şansı demek, neden sınırsız yabancı diye tutturluyor ?
sayko_sss
24.Kasım.2005, 18:13
neden sınırsız yabancı diye tutturluyor
bir üst tura çıkabilmek için(onlar öle zannediyor) :mrgreen:
emirduman
24.Kasım.2005, 18:29
Shevchenko'yla Servet karşı karşıya kalırsa bu kadar çok olucak olan budur...
Ama 2. gole bayıldım ya o ne gol ya...
Bu arada Seedorf'ta mükemmel bir performans gösterdi...
gozgoz
24.Kasım.2005, 18:34
milan savunması da mükemmel oynadı..kademe anlayışları gerçekten mükemmel ve soğukkanlıydı...
Legolas007
24.Kasım.2005, 18:34
arkadaşlar bazı galatasaraylılar
msn nick lerini ve imzanalarına milan gol gol gol yazıoodu( (c)
Böle şeyler yapmayalım allah aşkınıza yahu fener avrupada başarılı olacak ki türk futbolu ilerleyebilsin
sayko_sss
24.Kasım.2005, 18:59
kaka sakatlanınca içime bi umut doğmuştu ama servet saolsun shevchenko yu 10 defa kaçırdı hem shevchenko hem volkan kral oldu
capriceman
24.Kasım.2005, 19:03
Ben Fenerbahçeye değil, Volkan'a üzülüyorum, Milli Takım ve Fenerbahçe derken çok fazla yıprandı. Sonuçta Türkiye'nin geleceği...
Bir noktta ekleyelim, Fenerbahçe başlanı Aziz Yıldırım ve Daum Kolonisi başarısızlığı unutturmak ve bastırmak amacıyla yakında gene büyük spekülasyonlar başlatırlar. En son yabancı tartışmasını açtıkları gibi.
apaydin2148
24.Kasım.2005, 20:02
oyundan ziyade Daum'un basın toplantısına üzüldüm.
Adam hala oyuncularına kızmakta kendi hatalarını görmezden gelerek.
Sen 11 aydır sahaya ilk 11 çıkmayan adamı(ki Manisa maçında bile yedekti)sheva'nın önüne koy,Ümit Özat'a abuk subuk bi görev yer(mevkisi değil verilen görev),yıllardır kulübede oturan Kemal'i oyuna kurtarıcı olarak al,Anelka'yı forvette yalnız bırak sonra git oyuncuları eleştir.Olmaz öyle şey.Tamam oyuncularında büyük hatası var ama en büyük hata sende.
Bu arada Milan'ı alkışlayan Fener taraftarını alkışlamak lazım.İsviçre maçında 2.golü yedikten sonra Fener lehine tezahürata başlamalarıyla antipatim oluşmuştu ama kendilerini benim gözümde affettirdiler
yeniay
24.Kasım.2005, 20:27
oyundan ziyade Daum'un basın toplantısına üzüldüm.
Adam hala oyuncularına kızmakta kendi hatalarını görmezden gelerek.
Sen 11 aydır sahaya ilk 11 çıkmayan adamı(ki Manisa maçında bile yedekti)sheva'nın önüne koy,Ümit Özat'a abuk subuk bi görev yer(mevkisi değil verilen görev),yıllardır kulübede oturan Kemal'i oyuna kurtarıcı olarak al,Anelka'yı forvette yalnız bırak sonra git oyuncuları eleştir.Olmaz öyle şey.Tamam oyuncularında büyük hatası var ama en büyük hata sende.
Bu arada Milan'ı alkışlayan Fener taraftarını alkışlamak lazım.İsviçre maçında 2.golü yedikten sonra Fener lehine tezahürata başlamalarıyla antipatim oluşmuştu ama kendilerini benim gözümde affettirdiler
KaTıLıYoRuM +1
Galatasaray CimBom
24.Kasım.2005, 20:54
Gercekten cok kötü oynamistilar...
Üzüldüm, ama belkide futbolcular Isvicre macindan etkilendiler.
Yani, milli oyuncularimiz kendilerine belki gelemediler.... (e) (e)
VoLkaN BaROs
24.Kasım.2005, 21:19
Daha önc'de azmıstım sanırım
Hii... çok ayıp :mrgreen:
Neron_FB
24.Kasım.2005, 23:35
G.Saraylılar..heveslenmeyiniz..hafta sonu maç bizim..PSV'yi de yenecez (d)
Ya ben çok üzülmedim Milan'a yenilmemize çünkü yazıları mı da hatırlıoyosanz ben bekliyodm böle bişe..ama GS ve PSV maçlarında 3 as oyuncumuz oynicak..Ve yenecez :mrgreen:
Bu arada fener ii oynamıo dienler var(ligde).. saygı duyarım..ama bence GS den daha ii oynuyo ve Türkiyede de en ii oynayan takım.(bence)
yav ne sheva ymış be.servetin futbol hayatı kararır artık.
Legolas007
25.Kasım.2005, 19:52
Daha önc'de azmıstım sanırım
Hii... çok ayıp :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RoCCo_42
25.Kasım.2005, 22:58
G.Saraylılar..heveslenmeyiniz..hafta sonu maç bizim..PSV'yi de yenecez (d)
Ya ben çok üzülmedim Milan'a yenilmemize çünkü yazıları mı da hatırlıoyosanz ben bekliyodm böle bişe..ama GS ve PSV maçlarında 3 as oyuncumuz oynicak..Ve yenecez :mrgreen:
Bu arada fener ii oynamıo dienler var(ligde).. saygı duyarım..ama bence GS den daha ii oynuyo ve Türkiyede de en ii oynayan takım.(bence)
ilk önce belirteyim amacım polemik yaratmak degil aynı sekilde kawga vesaire de.
Haftasonu insallah bizim acımızdan kolay bir mac olacak malum alex ve anelkasiz bi feneri buldukdan sonra bence o takımdan korkmak yersiz.Aynı sekilde kilit isimleri olmayan bi feneri yenmekde bence bi o kadar tatsiz olur.Ama sonucda emaneti geri alma sansı burnumuzun dibine gelmis bu fırsatı kacirmak Galatasaraya yakısmaz.Hayırlısı ne ise o olsun.
Editted:Bunlari ALEX ve ANELKA'nin oynamayacagını göze alarak yazdım oynarlar yada oynamazlar o DAUM'un bilecegi iş.Zaten oynasalarda bizimkilere güvenim tam bu maçda.
Neron_FB
26.Kasım.2005, 00:25
Yok canım niye durduk yere polemik vs.. olsun.. :mrgreen:
Ya tabi sen de haklısın kendine göre.. mesela benim de fenere güvenim var ama yine de inşallah alex oynar..(anelka kesin gibi)..
Bence de G.Saray alex oynamazsa bu fırsatı değerlendirmek isticek, Fener de toparlanmak isticek(milan maçından dolayı)...İşte Bu yüzden derbi muhteşem geçecek.. (b) :mrgreen:
DOSTLUK KAZANSIN....
VoLkaN BaROs
26.Kasım.2005, 00:30
Derbi için bir link zaten açıldı arkadaşlar, derbi tartışmalarını orada sürdürün isterseniz...
http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=5058