PDA

View Full Version : Zorunlu Açıklama: Rigobert Song ve Eric Gerets

Burak Duran
07.Ocak.2007, 12:10
Bugün Hürriyet Gazetesi?nde Bayram Aydın imzasıyla ?Song Topun Ağzında? başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberde Galatasaray Spor Kulübü?nün, futbolcumuz Rigobert Song ile yollarının ayrılacağı iddia edilmektedir.

Rigobert Song'un halen Galatasaray Spor Kulübü ile 1,5 yıllık sözleşmesi bulunmaktadır ve haberdeki iddialar tamamen asılsızdır.

Hiçbir gerçeklik taşımayan tür haberlerin yalnızca ve yalnızca Galatasaray Spor Kulübü?nü karıştırma maksatlı olduğunu, bu yıl da şampiyonluğun en önemli adayı olan Galatasaray?da birlik ve bütünlüğün böyle asılsız iddialarla asla bozulmayacağını tekrar önemle hatırlatırız.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Burak Duran
07.Ocak.2007, 12:10
Bugün Vatan Gazetesi'nde yayınlanan röportajıma ait başlıklar benim ifadelerim dışında kaleme alınmıştır. Özellikle sayın Adnan Polat ile ilgili olan başlık, sadece yolunda giden ve oturmuş ilişkileri zedelemeye yönelik bir amaç taşıdığı düşüncesindeyim.

Antalya kampında teknik kadro ve futbolcular olarak ligin ikinci yarısında Galatasaray camiasına layık futbolu ortaya koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ve benzeri haberler bizi yolumuzdan alıkoyamaz.

Erik Gerets
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı
Teknik Direktörü

comandante
07.Ocak.2007, 13:52
demek ki neymiş?artık gazete de okumayacakmışız...bu kadar insanı kandırmaktan ne gibi bi haz alıyorlar anlamıyorum.

gorkemyilmazkarasu
07.Ocak.2007, 15:26
bunu yazan gazete araştırmadan ronaldinho fenerde diye başlık yapan gazete değilmi ne bekliyoruzki onlardan zaten alın size yeni fotospor...

Eray Dengiz
07.Ocak.2007, 15:31
Tüm gazeteler sallamazsa zorunlu açıklamalarda olmaz..

paco
07.Ocak.2007, 15:33
galatasaray yönetimi bunu daha önce yapmıyordu .... iyi oldu bence bu artık hemen yalanlıyolar ...

uAburak89
07.Ocak.2007, 23:07
Yalan yanlış haberler yapmaktan ne zevk alıyorlar anlamış deilim .. Bazı insanlarda bunlara inanıp bir de üzerine yorum yapıyorlar onları hiç anlamıyorum zaten ..