PDA

View Full Version : Ne tür forvet ikilisi tercih ediyorsunuz?

sefaburan
08.Ocak.2007, 00:09
Ben mutlaka bir forvetimin hava toplarına hakim olmasına dikkat ediyorum.Benim taktiğim kanatlara yönelik olduğu için çok iyi işe yarıyor.Bence herkes pivot forvet kullanmalı.

Peki siz ne tip fotvet ikilisi tercih ediyorsunuz?
FC-FC
FC-ST
ST-ST

Ve forvetinizin stili ne oluyor?

RaSenGan
08.Ocak.2007, 00:19
FC FC en güzeli bence

ThePhantom
08.Ocak.2007, 01:10
tek forvet arkasinda amc kullaniyorum ama forvetin hem hareketli hem de biraz hava hakimiyeti olmasi gerek yani komple bi forvet

orn:torres,eto'o,henry,drogba.........

dentaconstantin
08.Ocak.2007, 01:48
genelde st-fc yi tercih ediyorum st nin hava hakimiyetine fc nin top tekniğine dikkat ediyorum bu ikili çok güzel oluyor

tontonzolamoukoko
08.Ocak.2007, 04:54
Bi tanesi cok suratli yetenekli kendine pozisyon yaratabilen adam pedro junior kerlon leandro lima gibi, digeride gol makinasi olan yakaladami affetmeyen jardel tipinde, cafercan, cem sultan gibi bu adamin en az 1.80 olmasi gerekir hava toplari etkinligi icin st fc oluyo ztn, en mantiklisi bence..

dellytecus
08.Ocak.2007, 10:44
Mental değerleri yüksek bir Avrupalı golcü ile tekniği ve sürati yüksek Güney Amerikalı bir oyuncu harika bir ikili oluyor.Örn: Vincenzo I**uinta-Cesar Delgado

ultraslanerdem
08.Ocak.2007, 10:44
fc-st tipi özelliğe pek dikkat etmiyorum.Forvetlerden biri çok hızlı teknik biri oluyo diğeride kafacı uzun boylu beleşçi bi tip oluyo genelde

RIDVAN TLM
08.Ocak.2007, 11:08
Eger Kanatlardan Oynuyosaniz St =st Kullanin Cok Faydasiniu Gorursunuz

warkutsal
08.Ocak.2007, 12:01
dikine huvum kapiyorsam fc fc yada fc st kanatlari kulaniyorsam da st st tabi bunda kastim dikine hucumlarda hizli 1-1 ii adam gece gibi vasifari olmali kanat organizasyonlarinda ise hava toplarinda ii ve bitiricilide ii olmalidir ban gelince ben defansif bir sitem sevdigimden tek forvetle oynarim ve benim forvet elemanim kople bir oyuncu olmali yani hava hakimiyeti oldugu kadar 1-1 iiadam gecmeli haraketli olmali

cgdsuruk
08.Ocak.2007, 12:51
bence en iisi tek forvet arkasına cok yetenekli bi ortasaha illa iki forvet diosanız st-fc derim genellikle fc ler pozisyon yaratabilen futbolcular ornegın robinho ve necatı ates st ise biraz tecrubeli olmasında yarar liderlik vasıfları olan bir futbolcu hakan sukur olabilir

juricevic
08.Ocak.2007, 14:54
Mental değerleri yüksek bir Avrupalı golcü ile tekniği ve sürati yüksek Güney Amerikalı bir oyuncu harika bir ikili oluyor.Örn: Vincenzo I**uinta-Cesar Delgado

Aynen..

Fernando Torres - Sergio Agüero

kolpacino
08.Ocak.2007, 14:54
en iyisi iki tane st.

muay_thai
08.Ocak.2007, 14:57
tek forvet oynuyorum genelde o forvette hız önemli ama bitiricilik kdar kafa hakimiyetininde önemli olması gerekir ve aradıgım başka bi özellik İLK DOKUNUŞ

Cift forvet oynarsam bi uzun kafa hakimiyeti olan bide kısa hızlı teknik bi forvet kullanırım

delififaci
08.Ocak.2007, 15:18
benim forvet tercihim iki forvette uzun olacak

hayalim hep istedigim ikili:nikola zigic-jan koller...

dellytecus
08.Ocak.2007, 15:31
Aynen..

Fernando Torres - Sergio Agüero

O ikiliyi bende kullandım gerçektende harika oynuyorlar.

T_A_N_E_R
08.Ocak.2007, 16:33
fc - st oynatirim ve ozelliklerinden en onem verdigim seyler mental ,fiziki ve hizlardir

ibo
08.Ocak.2007, 16:37
FC-ST Pivot santroforsuz oynamam.

theguzzler
08.Ocak.2007, 16:44
4-2-3-1 sistemiyle, tek forvet (yer sağlam basan, arkası dönük oynayabilen, son vuruşları iyi) arkasına fırsatçı, süratli ve forvete destekçi bir amc ya da fc. Belirtmişler, tek forvet torres, arkasında kun agüero

sefaburan
08.Ocak.2007, 17:54
benim forvet tercihim iki forvette uzun olacak

hayalim hep istedigim ikili:nikola zigic-jan koller...

vay kardeş bunlar rakip defansa hiç kafa topu bırakmaz aslında denemek lazım yaw süper fikir

UniqueWinnie
08.Ocak.2007, 18:43
Benim için önemli deil oyuncuların potansiyeline göre ayarlıyorum herkes in kendine göre bildigi var ama en kullanışlısı st-fc dir fc ler çok çabuk adam eksitme ve iyi paslar attıkları için daha kullanışlı geliyor bana diyer arkadaslar ne düsünür bilmem...

dellytecus
08.Ocak.2007, 18:55
vay kardeş bunlar rakip defansa hiç kafa topu bırakmaz aslında denemek lazım yaw süper fikir

Evet kafa topu bırakmazlar ama tank gibi oldukları için de çevik iki stoper karşısında ezilip giderler.En iyisi Vincenzo I**uinta ve Dimitar Berbatov gibi ne kısa nede ağır vasıta olan santraforları kullanmak;;)

juricevic
08.Ocak.2007, 20:25
Aslında biri uzun kafa toplarına hakim, biri de yerden iyi oynayan forvet olunca güzel oluyo.

Berbatov - Dafoe gibi.

mgokalparslan
08.Ocak.2007, 22:18
genelde fc-st
forvetler hızlı oluyor öyle pivot forvet kullanmıyorum böylece hem golcü hem de asist yapan forvetlerim oluyor

HACI_SHAFT
08.Ocak.2007, 23:12
en iyisi pivot forvet arkasinda da serbest adam oynatmak otesini tanimam

Bluajack
09.Ocak.2007, 00:08
Bende ST ve AMC kullandım David Villa ve Arkada F. Totti Süper ama Alternatif olarak ise AMC ileri Sergio Agüero da iyi

jackrai
09.Ocak.2007, 00:09
Benim cevabım çok net olacak.Çok gol atan forvetleri tercih ediyorum.Eski oyunlardaki Tsigalko gibi.Yanındaki forveti de iyi yapan oyuncular da ,benim için değerlidir.

Bluajack
09.Ocak.2007, 00:10
fc - st oynatirim ve ozelliklerinden en onem verdigim seyler mental ,fiziki ve hizlardir

Bencede Fiziksel olarak daha iyi oyuncular Cok faydalı oluyor ..Hız Denge Dayanıklılık gibi Özellkikler:..

sefaburan
09.Ocak.2007, 18:58
BEnim forve ikilim Falcao-Jo yedeği Mido

ahmettugra
09.Ocak.2007, 22:29
zigic necati

onurozkan10
10.Ocak.2007, 16:17
bir tane uzun boylu ve havada etkili,bir tane hızlı ve bitirici.

turgay_53
10.Ocak.2007, 17:24
genelde tek forvet Fred i kullanırım ve oldukca gol atıyor ama son zamanda trezeguet ve sergio agüero yu 2 li olarak deniyom 5 ten asagı gecmez

fenerlistinanc
10.Ocak.2007, 19:24
st-fc en güzeli çünkü birinin hava topu diğerinin de topla oyunu ii birbirini tamamlıyor

sefaburan
10.Ocak.2007, 21:46
st-fc en güzeli çünkü birinin hava topu diğerinin de topla oyunu ii birbirini tamamlıyor

bu yorumları okudum fmcilerin %90'ı senin gibi düşünüyo

FC-ST

srsri_45
10.Ocak.2007, 22:02
ben st-fc olayina d'kkat etm'yorum fakat oyuncularımın hızına, tekniğine en azından birinin 1,85 ten uzun olmasına dikkat ediyorum

patriot45
10.Ocak.2007, 23:39
en iyisi hava toplarına hakim olan tek forvet

demlicay
11.Ocak.2007, 16:34
Ben mutlaka bir forvetimin hava toplarına hakim olmasına dikkat ediyorum.Benim taktiğim kanatlara yönelik olduğu için çok iyi işe yarıyor.Bence herkes pivot forvet kullanmalı.

Peki siz ne tip fotvet ikilisi tercih ediyorsunuz?
FC-FC
FC-ST
ST-ST

Ve forvetinizin stili ne oluyor?

tek forwet kullanıyorum arkasındada iki tane amc hızlı uzun sutu yüksek dribling yeteneği fazla hava hakimiyeti iyi olanlar tercihimdir genelde

Gonziarm
12.Ocak.2007, 02:14
Su an bendekı forvetler özgürcan ve cem sultan.Bilerek genc oyuncular aldım.Yas ortalamam 21.Bu Cem sultan felaket bir oyuncu soyleyeyım.Su an 18 yasında butun avrupa peşinde.

taachinardi
12.Ocak.2007, 02:49
Tabiki bir uzun ve birde çabuk ve dribling li bir oyuncu uzun adam kalas gibide oılsa olur yeterki arka kale direğinin önünde dikilsin yeter :D Koller e hastayım uzunlar arasından süper bi oyuncu 40 yaşındada olsa paraya acımadan alıyorum onu :) yanına en iyi giden adamsa para varsa javier saviola

booyaka
12.Ocak.2007, 09:14
St-st En Güzeli

enesemin53
13.Ocak.2007, 17:02
FC-ST biri fizikli ve havacı, diğeri hızlı ve yırtıcı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mesela zigiç-kezman

sefaburan
22.Ocak.2007, 01:01
St-st En Güzeli

St-Fc daha iyi olur

uaozgur
22.Ocak.2007, 01:02
Biri Am/fc Dieri St Olmali Cunku Forwette Bir Tane Orta Alan Oyuncusu Olursa Asist Olayida Cok Guzel Oluo

ufukcan37
24.Ocak.2007, 00:07
iki tane st boyları kısa ama kafa iyi hava toplarında kotu ama top ayagına geldimi atıyo

Mauro Zarate-Pablo Vitti
benim ikilim bu sizce nasıl???

bu arada takımım fenerbahce

sefaburan
24.Ocak.2007, 01:09
iki tane st boyları kısa ama kafa iyi hava toplarında kotu ama top ayagına geldimi atıyo

Mauro Zarate-Pablo Vitti
benim ikilim bu sizce nasıl???

bu arada takımım fenerbahce

ya kardeş bence mutlaka biri uzun olmalı.Bunun bir çok avantajı var.Kanatlardan gelen ortalarda daha başarılı olurlar.Mesela kaleciden gelen degajı nir kafa pasıyla pozisyona sokan forvetler var.Mesela Mido...

AtaWorM
24.Ocak.2007, 04:55
Necati - Hakan Şükür
Hakan Şükür - Ümit Karan
Necati - Ümit Karan

bu şekilde süperler

ufukcan37
24.Ocak.2007, 15:51
arkadaslar sizce

zigic-carew nasıl??

ThePhantom
24.Ocak.2007, 16:34
ikisinin de pivot santrafor olmasi sikinti yaratabilir keske birini fc yatkinligi olan bi adam secseydin soyle hizli falan

scolari12111
24.Ocak.2007, 16:37
vucinic-nobre veya necati... denenmiştir süper oynuyorlar 3 ü de gol krallığında ilk 5 te.

sefaburan
25.Ocak.2007, 03:12
arkadaslar sizce

zigic-carew nasıl??

vaaay güzel denedin mi bunları?