View Full Version : Kartal'ın üzerinde kara bulutlar: 0-4
ewrim_FB
08.Ocak.2007, 23:56
Efes Pilsen Cup 6'nın açılış maçında Beşiktaş, Almanya Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Werder Bremen ile Wow Football Center Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş Antalya'daki ilk hazırlık maçında Alman ekibine 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup oldu.
Bundesliga'da ilk yarıyı lider durumda bitiren Werder Bremen'de Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren goller 41. dakikada Almeida, 47. dakikada Klose, 71. dakikada Naldo ve 78. dakikada tekrar Almeida'dan geldi.
Tigana oyuncularını unuttu!
Konuk ekip W.Bremen 5+1 olan oyuncu hakkından 5'ni kullanırken 90 dakika içerisinde Tigana'nın hiçbir oyuncu değişikliğine gitmemesi gözlerden kaçmadı. Beşiktaş W.Bremen karşısında 90 dakika aynı 11 ile sahada mücadele etti
gerrrard
09.Ocak.2007, 00:10
belliydi böle olacağı
Del Piero_10
09.Ocak.2007, 00:32
Werder Bremen güçlü bir takım,Beşiktaş 3 sezondur kötü,büyük sürpriz olmadı.
nart_susruko
09.Ocak.2007, 00:43
zoru neymiş tigana'nın oyuncu değiştirmemiş birde o stad ismi ne öyle yahu
El Comandante
09.Ocak.2007, 00:49
tigana gercekten niye oyuncu degistirmedi anlamadim,ayrica klebersona,gökhan gülece ve nobreye nasil tahammül etti ben anlamadim.
besiktasin kaliteli bir stopere,savasci iyi pas dagitabilen bir ön liberoya ve iyi bir golcüye ihtiyaci var,nobreyle gökhanla olmaz bu is.ayrica kleberson tamamen batmis durumda,bi man utdki klebersonu hatirliyorum,alex ferguson onun icin fantastik bir yetenek demisti,simdikim kleberson ise caykurrizeden gelmis fahriden bile kötü oynuyor,besiktasin acilen klebersonu gönderip iyi bir ön libero almasi gerek.ayrica delgadoyu iyi bir paraya kaliteli bir defans almalilar,gökhanin yanina.boboyu satip kaliteli bir golcü almalari lazim.
real_footballer
09.Ocak.2007, 15:06
yeter artık ya tigana istifa et adamlar bide zorlamadılar bile zorlasalar 10 tane atarlardı
dentaconstantin
09.Ocak.2007, 16:17
iyi ki maçı izlemedim böyle olacağını tahmin ediyordum zaten bu sene de beşiktaştan umudu kestim helal olsun hepsine yine başardınız hey Allah'ım yaa
eGowiCh
09.Ocak.2007, 17:09
Beklenmedik bir sonuç değildi. Werder Bremen gerçekten çok formda, Beşiktaş ise çok formsuz. Sürpriz olmadı.
uzun zamandır bu kadar keyifli bir maç izlememiştim bu diego gerçekten çok kral adam...
Sol bek i. üzülmez önünde i. akın
Sağ bek ali güneş önünde gökhan güleç
Böyle bir dizilişle çıkarsan yanlardan dağılırsın bekler açıktan çevirme bek,açıklar da forvetten devşirme açık
eGowiCh
09.Ocak.2007, 17:23
Dünyanın en formda forveti Klose'yi Baki ile İbrahim ile durdurmak mümkün değil zaten.
fmsmyrna
09.Ocak.2007, 17:59
herkesin söylediği gibi beklenen bir sonuçtu werder Bremen'in galibiyeti
Redrum
09.Ocak.2007, 18:09
Wooow Futbol Center!