View Full Version : Galatasaray - Feyenoord, 20:00
Emurafu
09.Ocak.2007, 18:59
Galatasaray - Feyenoord.
Yorumum:
Hagi zamanındaki devre arası kamp muhteşem olmuştu, klübün geleceği gençler vs. çok faydalı bir dönem olmuştu. Hagi idealist bir kişiliğe sahip olduğundan, klüpteki pozisyonu ne olursa olsun, sadece kendisinin klüpte yaptıklarını değil, geleceğini de düşünüyordu, o yüzden uzun devre arası kampında, yaptıklarıyla taraftarların diline "gençleri" doladı..
O gün bu gün, gençler geliyor diyor Galatasaray taraftarı..
Aynı şeyi malesef Gerets yapmıyor, yapamıyor, adam haklı.. Teknik adamlığı 5/6 sene içinde bırakacağını söyleyen, seni efsanevi bir şampiyonluğa götüren adamı idam sehpasına koyarsan ve her an sallanması için tehdit edecek olursan, ondan bir şey bekleyemezsin..
Bir moka yaradığın yok Canaydın, bari Adnan'ın sözüne şu adamı harcama, yap uzun vadeli bir sözleşme.
Çok güveniyorsan Adnan'a, gönder Gerets'i ertesi gün, getir adam akıllı bir hoca uzun vadeli olarak.. Yemez gerçi o ayrı konu..
En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..
Böylesine şampiyon olunası bir senede, pisi pisine olaydan kopacağız ona yanıyorum..
Feyenoord maçına dönecek olursak, eksiklerin takıma adapte edilmesi ve genç ağırlıklı bir kadronun sahada olmasından yanayım. maçı kazanırız..
El Comandante
09.Ocak.2007, 19:45
evet burada konusalim daha iyi olur,galatasaray bu maci kazanacaktir,insallah genc agirlikli bir kadroyla cikarizda genclerimizi daha iyi görmüs oluruz.feyenoord karsisinda zorlanmayacagiz zaten en az 2 farkla galip gelecez.
Nedvedmania
09.Ocak.2007, 19:46
bazı kışkırtıcı avatarlar geziniyo gene ortalarda
burdan o kişiye söyliyeyim belki bilmiyodur
o çeşit avatar kullanmak yasaklandı !
ultraslanerdem
09.Ocak.2007, 19:50
Bence Galatasaray Çok rahat alacak maçı. Umarım Carrusca oynar...
Emurafu
09.Ocak.2007, 19:51
ınsallah bılal azız 15 dakıka falan oynar cunku antreman cok ıyı oynuyormus guzel goller atıyormus hatta yonetım onunla sozlesme ımzalıcakmış
Herkez gencleri görsün bugun 2.yarı tamamen genc kadro ile oynucazo feyernoordu genclerle yencez ozaman ben sorarım
Mc.Speedy
09.Ocak.2007, 20:00
Fazla Rahatlık hissine kapılmayalım , karşımızdaki takım sonuçta Feyenoord.
Maçı Alırız düşüncesindeyim fakat rahat değilim.
GeNç KaRTaL
09.Ocak.2007, 20:13
yaw inş yenilirsinizde bi beşiktaş-galatasaray maçı izleriz:)
BeeTLeJuiCe
09.Ocak.2007, 20:47
ins gs yenilir
bi fb li oldugum icin deil daha zevkli bi 3.luk maci izlemek icin istiyorum:D gs-bjk
bide ins hooijdonkun frikikini izleme firsati bulabiliriz:D
iddaa'da feyenoord'a oynadim hadi bakalim ..
RaSenGan
09.Ocak.2007, 21:10
ya şow yaparız biz onlara
fenerbahce_1907
09.Ocak.2007, 21:18
Hooıjdonk mushtesem bır gol attı gercekten harıka bir gol
eGowiCh
09.Ocak.2007, 21:18
Van Hooijdonk harika bir gol attı, orta sahadan. Voooov :D Harika bir gol, ne de olsa Fenerbahçeli :) Helal olsun Hooijdonk.
ewrim_FB
09.Ocak.2007, 21:26
pierre van hooijdonk şahane bir gol :D:D:D
Anelkayı hooijdonk'a tercih eden fenerbahçe yönetimine teşekkürlerimizi ediyoruz ben ve birkaç galatasaraylı taraftar olarak.
TR.CaPTaiN
09.Ocak.2007, 21:44
Hooijdonk'a ölmüştür diyenler utansın ne diyeyim :)
C h A o S
09.Ocak.2007, 21:45
gollll
necati..
penaltıdan
1-1 aslanım benim . ağları bile deldi beee:D
gerrrard
09.Ocak.2007, 21:52
evet yakında 100000000-1 olur:D
Redrum
09.Ocak.2007, 21:56
beyler farkındamısınız bilal aziz harika ortalar açıooo:D bence hasanın yeriene ardayı alsın sağa oldu bu iş:D
bilal nasıl harikalar orta açıyorsa anlamadım biri bizim adamlara gelmedi. bilalin ortasına mı bizim adamlar gidecek ? bilal ortalarını bizim adamlara göre yapması lazım değil mi. yoksa futbolu mu bilmiyorum. yoksa yoksa..
Redrum
09.Ocak.2007, 22:05
bilal nasıl harikalar orta açıyorsa anlamadım biri bizim adamlara gelmedi. bilalin ortasına mı bizim adamlar gidecek ? bilal ortalarını bizim adamlara göre yapması lazım değil mi. yoksa futbolu mu bilmiyorum. yoksa yoksa..
Yok yok, bizimkiler sanioki bu top auta gider hani bizim kazma hasanın ortaları gibi sannıo, ama top bi anda dönüo işte SÜPER FALSO VERİO:d O ARKA DİREKTE Bİ ADAM DURSA HER ORTADAN GOL OLACAK:D çelişkiye düşmene gerek yok:D..
C h A o S
09.Ocak.2007, 22:23
2-1 oldu .(:(:(:(:
Universal
09.Ocak.2007, 22:24
Bu Pierre başka helal olsun. Anelka'yı alan yönetime de yazıklar olsun. Adam ölmediğini gösteriyor.
uAburak89
09.Ocak.2007, 22:25
Bence maçı alamıcaz .. 3. lük maçında bjk nin rakibi olucaz .. Umarım öle de olur çünkü o maça kesin giderim .. (: Hazırlık maçı da olsa derbi, derbidir .. İlk defa Galatasarayın yenilmesini istiyorum .. (:
C h A o S
09.Ocak.2007, 22:58
maç bitti 2-1 kaybettik ama ben takımımın gösterdiği performansı beğendim güzel mücadele ettiler gol pozisyonları kaçırdık hasan kabze ve hakan şükür mutlak gol kaçırdılar ikiside vole vurdu ama teki auta tekide kalecinin kucağında kaldı çok mutlak pozisyonlardı nasıl kaçtı şaştım kaldımm.ama takımımız çok istekli, arzulu, hırslı oynadı bize yakışanda buydu artık bjk ile 3 ve 4. lük maçını kazanıp moral bulmalıyızzz.
Nedvedmania
09.Ocak.2007, 23:06
harbi güzel gol attı pierre ya
Necati ateşte ateş gibi furdu ve ağları deldi
ben herşeye rağmen bilali süper beğendim giderek kesin daha güzel olur
yenildik ama çok güzel oyun oynadık
Burak Duran
09.Ocak.2007, 23:09
bu maçta hakem türk olmasına rağmen bariz iki penaltımız verilmedi saçma 2 gol yedik ve yenildik bu takımda inamoto kadar gereksiz bir adam yok bence derhal gitmeli hazırlık maçı falan ama adam yattı paso. Feyenordlularda her türlü çirkefliği yaptılar sanki ŞL finaliydi yinede iyi oynadık
eGowiCh
09.Ocak.2007, 23:12
Yarınki Fotomaç'ın manşeti: "Hooijdonk Geri Dönüyor!" Deivid ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Galatasaray'a orta sahadan gol atan eski golcüsü ile her konuda anlaştı :D
Eray Dengiz
09.Ocak.2007, 23:13
Maçı izlemedim ama sağlık, bal şeker olsun.. Yarın en azından daha keyifli bir maç izleriz..
nart_susruko
09.Ocak.2007, 23:16
Kabze'nin girmesinden sonra futbol oynadığımızı hissettim doğrusu, hazırlık maçını dahi katledebilecek(lehimize+aleyhimize) kapisitede olan Türk hakemlerimize de helal olsun gerçekten ;)
TR.CaPTaiN
09.Ocak.2007, 23:18
Yarınki Fotomaç'ın manşeti: "Hooijdonk Geri Dönüyor!" Deivid ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe, Galatasaray'a orta sahadan gol atan eski golcüsü ile her konuda anlaştı :D
Kesinlikle :) Bu arada Hooijdonk'u izleyen yönetim Feyenoord'un sol bekini de cok begendi ve temaslara baslandı :D
Bu arada Tebrikler PierrePare.
Mc.Speedy
09.Ocak.2007, 23:31
Konuda Gazeteciliğe Düşkün bir kaç eleman seziyorum ben boşuna harcanmayın derim geçen her dakika zaman kaybı :(
Yenildik olsun , yarın derbi var umarım kazanan taraf biz oluruz.
Omerdinho
09.Ocak.2007, 23:49
abaaaooo hooijdonk ne etti öle aman Allah'im yok böyle bir gol :)
adam santradan cakmis gol olmus ilk defa görüyorum boyle birseyi
Nedvedmania
10.Ocak.2007, 00:03
Bülen korkmazda atmıştı tam oralardan onu hatırlattı spiker
bide o santradan atmadı orta sahadan attı santra diyince sanki santra yaptılarda vurdu gol oldu gibi anlaşılıyo :D
bursa_mc
10.Ocak.2007, 00:23
son dakikalarda hakemın verdiği karar benı çok guldurdü. top taça çıkıyordu ama mondi deydi ve mondiden çıktı..orda topu gs ye vermesi çok ilginçti..
Maksic
10.Ocak.2007, 00:44
aydınla bilal aziz i beğendim ama iliç te form düşüklüğü var bana göre:(
El Comandante
10.Ocak.2007, 01:32
feyenoord sansa buldugu ilk golle öne gecti bu gol mondinin moralini cok bozdu gercekten yenilmemesi gereken bir goldü ama sonra galatasaray iyi top oynadi deneme amaciyla getirilen bilal aziz sol kanatta cok etkiliydi,ortalari süperdi gercekten,hasan sas serbest vurusu kötü kullaniyordu bilal aziz mükemmel bir orta acinca ikinciyide o kullandi gene güzel acti ama kalecinin üstüne gitti top.valla ben sahsen bilal azizi begendim,iyi bir sol kanat olabilir,cok klas bir futbolcu,paslari cok güzel ara sira klas estetik paslari da taraftarlar tarafindan alkis aldi.44.dakikada sakatlanip cikmasi beni cok üzdü ayak bileginde catlak olusmus,acil sifalar bilal azize.
Mehmet Topal sag bekte hic siritmadi,iyi oynadi ve bizim sag bekimiz olmayi garantiledi bence.orhan ak sol bekte sakatliktan yeni ciktigi icin biraz kötüydü,sag kanattaki adam ile biraz daha yakin oynamaliydi,bunun haricinde iyi paslar atip güzel toplar caldi.
Inamoto gene herzaman yaptigini yapti top ona gelince en yakinina pas atip aradan sivisti,ikili mücadelere cok az girdi,bence hala galatasaraya yakismayan bir oyuncu.
Hasan sas ilk yari sonlarina dogru cok savasti penalti kazandirdi,iyiydi.
Necati bence iyi oynadi gerets hakan sükürü cikarip hasan kabzeyi oyuna alsaydi kesin 2.golü bulurduk ama gerets yanlis yapti.Özellikle Ilici cikarmamasi beni sinirlendiren olay oldu madem necatiyi cikardi okani aldi niye mehmet topali cikaripta hasan kabzeyi aliyor,ilici cikarip hasan kabzeyi alsa daha iyi olurdu.Ayrica penaltidan aglari delmesi ilginc oldu sonra farkettik ki ag delikmis zaten onlarin 2.golündede ag delindi cok zayif bir sut olmasina ragmen.
besiktas karsisina aykutla cikmamiz lazim mondinin biraz aykuta birakmasi lazim yerini.
Jesus_FB
10.Ocak.2007, 03:43
Anelkayı hooijdonk'a tercih eden fenerbahçe yönetimine teşekkürlerimizi ediyoruz ben ve birkaç galatasaraylı taraftar olarak.
aslında o öyle olmadı Daum'u Hoiijdonk'a tercih ettiler
m.topal ı sağ kanatta oynattı ... ve bence iyi değildi ... bi transfer yapamıyolar sağa sola devşirme adam koyuyolar .... ayrıca arkadaşlar şu inamoto çok iyi oynuyordu ben mi göremiyorum yoksa gerçekten oynmıyor mu .... ya oraya kimi koysan ondan daha iyi oynar ... pozisyon yaratamadık ... son 15 dak. çok bastırdık ama olmadı ... bilal bence iyiydi ... yaptığı ortalar aslında akıllıcaydı ama bizim takımın alışık olduğu bir stil değil (muz orta) ve çok koşuyor bence yararlı olur .... ama sanırım ayak bileği çatlamış ....
Bordo61Mavi
10.Ocak.2007, 06:02
Baska bi fotomac basligi ise soyle olabilir,
BJK'den supriz atak.
Dunki karsilasmayi izleyen Tigana, Sol taraftaki sorunlarini gidermek icin, Galatasaray ile hale sozlesme imzalamayan Bilal Aziz e yoneldi.
Bilal Aziz ise BJK Turkiyenin buyuk bir kulubu olduguna ve seve seve sozlesme imzalaycagini soyledi.
Ote yandan transfer calismalari devam eden Galatasaray Pierre e teklif goturecekmis.
Emurafu
10.Ocak.2007, 13:12
Mehmet topal sag bekte oynadı ama onun tarafından fazla atak olmadı.. bu arada Bilal Aziz begendım pasları güzel üstelik ortalıda süper eger üstüne gidilirse duran top kullanabilit hasan şaş gibi en azından yumuşak kullanmıyor duran topları muhtemelen galatasarayda kalır
dentaconstantin
10.Ocak.2007, 14:24
maçı izlemedim ama internetten baktım hoiijdonk un golü neymiş öyle galatasarayla eşleştik bakalım ne olacak
Emurafu
10.Ocak.2007, 14:52
Valla besıktasa karsı genclerle cıkcaz tıpkı gecen senekı gıbı bakalım ne olcak
El Comandante
10.Ocak.2007, 16:44
bilal aziz hirsli bir futbolcu bence üstünde durulursa sol bek olabilir,hizli bir futbolcu ortalari süper,duran toplarida kullanabilir iste bedavadan futbolcu bulduk bilali degerlendirmeliyiz.
senderson
13.Ocak.2007, 16:13
Galatasaray karşısına genç bir kadroyla çıktıkları için fark yiyeceklerini düşündüğünü söyleyen Van Hooijdonk, “Böyle bir hezimeti Fenerbahçe taraftarına nasıl anlatırım?” diye korktuğunu ifade etti.
‘Öyle mutlu oldum ki’
Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Pierre van Hooijdonk, Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı yıldız, “Hocam ilk 11’i açıklayınca şaşırdım. Çünkü takım gençlerden oluşuyordu. Tek tecrübeli bendim. Galatasaray’ı tanıyan biri olarak sonucun aleyhimize olabileceğinden, kalemizde 5-6 gol görebileceğimizden korkuyordum. Olası bir hezimeti Fenerbahçeli taraftarlara nasıl anlatırdım? Neyse ki korktuğum olmadı” dedi.
‘Dalga geçeceklerdi’
Galibiyetle çok rahatladığını dile getiren Pierre şöyle konuştu: “Yenilseydik herkes benimle dalga geçecekti. Gole gelince; Mondragon’u önde gördüm ve şutumu kullandım” dedi. Ünlü golcü hakemin yönetimi hakkında ise “Galatasaray’ın ev sahibi olarak avantajları olacağından emindik ama hakemin bu kadar yanlı davranacağını tahmin etmiyorduk. Zaten maçtan sonra hakeme gittim ve ‘Çok teşekkür ederim’ dedim. Başka şeyler söyleyecektim ama susmayı tercih ediyorum. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır’ dedim.”
JunkChorn
13.Ocak.2007, 16:21
Adam gerçek bir fenerbahçeli...O bir efsane gerçekten!!:)Umuyorum ki ilerde daha güzel mevkilerde fenerbahçeyi temsil edecektir...
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 18:27
Yapmayın Allah'ınızı severseniz.Ne efsanesi abi ya.Adam 2 sezon oynayıp gitti işte.Ayrıca o şekilde konuşmasıda önceden FB de oynamış olması ve maçın Türkiye'de oynanmış olmasıydı bence...
coolnash
13.Ocak.2007, 18:59
Hakikaten güzel gol attı
drazan11
15.Ocak.2007, 00:17
attıgı gol neydi ama ya hayla kendini fenerde sanıyoki heralde galatasaraya tarihe gececek goller atıyo