View Full Version : Oyun Açılmıyor
Salda_Golu
10.Ocak.2007, 16:05
Bu sigames fm 2007 yi millete gıcıklık olsun diye çıkardı heralde yaw sorunu bitmiyor yok dili,yok yüklenmesi yaw kardeşim binbir zorlukla yükledim bunu şimdide oyun açılmıyor dünden beri deniyorum olmuyor birde fm türkçeden açmayı deniyeyim diyorum lütfen bekleyiniz diyor öylece kalıyor mouse yi de oynatamıyorum valla çıldıracam bi yardım edin bana... :mad: :mad: :mad:
fm26mer
10.Ocak.2007, 20:51
Güzel kardeşim,klavye ve bölge ayarını ingilizce yapmalısın
kartalim25
11.Ocak.2007, 18:34
Bu sigames fm 2007 yi millete gıcıklık olsun diye çıkardı heralde yaw sorunu bitmiyor yok dili,yok yüklenmesi yaw kardeşim binbir zorlukla yükledim bunu şimdide oyun açılmıyor dünden beri deniyorum olmuyor birde fm türkçeden açmayı deniyeyim diyorum lütfen bekleyiniz diyor öylece kalıyor mouse yi de oynatamıyorum valla çıldıracam bi yardım edin bana... :mad: :mad: :mad:
bende sana katılıyorum
ama zorda ola ben yükledim. turksportald an açarken lütfen bekleyiniz denen kısmda mouse nın donması ve pc nin kitlenmesi normal o ilk açışa mahsustur.
o kısımda bekle hiç bir işlem yapma(uzunsüre beklesen bile) oyun açılıyor.
eger oyunu fm den acarsan reklamlardan sonra yine ekran kararbilir(ihtimal). bekle oyun biraz beklemedn sonra acılıyo.eger problem devam ederse buraya yaz.