View Full Version : Galatasaray-Fenerbahçe
dinaMYt
25.Kasım.2005, 00:51
dünyanın en büyük derbilerinden biri bu pazar ali sami yende...yorumlar?
ben galatasarayın maçın favorisi olduğunu düşünüyorum moralsiz fb bu maçta varlık gösteremez.
capriceman
25.Kasım.2005, 01:26
Galatasaray tai ki. (ı)
Cengo
25.Kasım.2005, 04:47
Fenerbahçe (ı)
tolginho
25.Kasım.2005, 08:14
bari bende iyi olan kazansın, ya da dostluk kazansın yazayım. :mrgreen:
e_mali
25.Kasım.2005, 10:37
GS alacak bu macı, FB nin alması cok zor.
batuhan673
25.Kasım.2005, 10:51
Fenerbahçe (ı)
e_mali
25.Kasım.2005, 10:55
Hadi bi de skor tahmini yapayım GS:3 - FB:1
FeYYaz1989
25.Kasım.2005, 11:55
Bence Galatasaray 2-1 kazanır.Fenerbahçe hem yorgum hem moralsiz.Galatasaray uzun zamandır bu maçı bekliyordu.Gerçi böyle maçlar belli olmaz ama yinede galatasaray kazanır.
VoLkaN BaROs
25.Kasım.2005, 12:11
Tabiki Galatasaray yahu :)
Benden de bi skor tahmini: Galatasaray 2 - 0 Fenerbahçe
Cristiano Ronaldo
25.Kasım.2005, 14:24
Bende, GS 2-0 FB diyorum..Golleri de, Ümit Karan ve Song atar, deyrum!
Neron_FB
25.Kasım.2005, 15:07
Bence Fenerbahçe 2-1 alır maçı...Ne kadar moralsiz de olsa, alexli aureliolu fener durdurulamaz bu hafta..Kaliteli futbolla bu maçı alır fener.. (d)
Bulut
25.Kasım.2005, 16:17
bence de 2-0 GaLaTaSaRaY alır
Çünkü;
1. si fener moralsiz olacak
2. si yorgun olacaklar
3. sü kendi sahamızdayız
4. sü GS gerets ile güzel bir takım ruhu yakaladı yani ellerinden geleni yapacaklar aslanlarımız
.....
ee daha sayayım mı :mrgreen: :mrgreen: (ı)
Galatasaray CimBom
25.Kasım.2005, 17:29
Ne bicim anket bu??!!
Tabiki Galatasaray yenecek!!! (ı) (ı) (ı)
Rerere rarara, Galatasaray Galatasaray Cim Bombom.....!!!!
emirduman
25.Kasım.2005, 18:07
Bana da Galatasaray alır gibi geliyor, çünkü Fenerbahçe yorgun, moralsiz olduklarına ise katılmıyorum, derbi maçlarının motivasyonu ayrı olur...
Ancak bu derbi maçı tabiki de her türlü sonuç çıkabilir, futbolcuların isteklerine de bağlı...
Fenerbahçe'nin yıldızları kendilerini gösterirlerse, Galatasaray'ın işi çok zorlaşır...
Ama zayıflıklar, avantajlar göze alındığında ben GS alır diyorum...
sayko_sss
25.Kasım.2005, 18:15
Galatasaray 2 - 0 alır.Fener yenerse ama limkansız ligin tadı kalmaz zaten.Alex te yokmuş.O olmayınca zaten fenerdede bişe olmuyor bu yüzden galatasaray rahat kazanır
Cengo
25.Kasım.2005, 18:42
Alakası yok, çok basit bir mantık bu.
Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray'ın kadrosundan çok daha iyi.Anlık durumlarda sonuçlar belli olacaktır ama Fenerbahçe şu anki kadrosu ile 50 tane maç yapsa 49'unda daha avantajlıdır.
GS 1 - 3 FB
Benim tahminim bu..
batuhan673
25.Kasım.2005, 18:49
Bence de ABOOO, kesinlikle doğru (d)
gozgoz
25.Kasım.2005, 19:11
galatasaray bu maçı alacak bence..fener yorgun ve moralsiz çıkacak maça..galatasaray'da eksik sakat,cezalı futbolcu yok ve kendi sahamızda..galatasaray alıcak bence (ı)
Legolas007
25.Kasım.2005, 19:53
gs 2-0 veya 1-0 (ı)
Vieri
25.Kasım.2005, 20:05
2-0 Galatasaray diyorum.
Fenerbahçe maça asılacağı kesin üzerinden şampiyonlar ligi yenilgisini atmak isteyecektir. Ama Gs nin şu sıralar fenerbahçeye göre morali ve oynadığı futbol daha iyi.. Fenerbahçede kaliteli isimler olabilir ama önce taktiğini iyi kullanacaksın elindeki değerleri kullanmayı bileceksin. Daum ve Gerets bakalım iki Avrupalı teknik adamın taktik savaşını izleyip göreceğiz.
Büyük derbi olacağı kesin ama şu var dostluk kazansın.
Neron_FB
25.Kasım.2005, 20:33
Bu arada alex oynicak...Onu belirtim..gazeteler bugün öyle yazıyodu..(tabii ne kadar doğru bilemem) Fenerbahçe alexsiz oynarsa GS ile aynı şansa sahip..ama alex oynarsa %70 fener :mrgreen: (b)
Vieri
25.Kasım.2005, 20:45
Alex'in sezonu kapattığı bilgileri ve Real Madrid'in onun transferinden vazgeçtiği söylentilri duydum
Cengo
25.Kasım.2005, 20:46
2-0 Galatasaray diyorum.
Fenerbahçe maça asılacağı kesin üzerinden şampiyonlar ligi yenilgisini atmak isteyecektir. Ama Gs nin şu sıralar fenerbahçeye göre morali ve oynadığı futbol daha iyi.. Fenerbahçede kaliteli isimler olabilir ama önce taktiğini iyi kullanacaksın elindeki değerleri kullanmayı bileceksin. Daum ve Gerets bakalım iki Avrupalı teknik adamın taktik savaşını izleyip göreceğiz.
Büyük derbi olacağı kesin ama şu var dostluk kazansın.
Galatasaray'ın taktiği mi var?!
Biz ona 'Hurraaa - hücuuumm' diyoruz.
Dünyanın hiç bir yerinde 4-1-2-3 şeklinde bir taktik yoktur, bu taktik ile oynamaya çalışan her zaman darma duman olur.
Galatasaray'da orta saha organizasyonu yok, zaten orta saha da yok..
Galatasaray'da doldur, boşalt var.Doldur geriden, Hakan Şükür indirsin, birisi dokunsun atarsan atarsın atamazsan zaten gol yediğinden dolayı kaybediyorsun.
Bu mudur yani?
Cengo
25.Kasım.2005, 20:49
Alex'in sezonu kapattığı bilgileri ve Real Madrid'in onun transferinden vazgeçtiği söylentilri duydum
Alex sezonu kapattı sözlerini lakırdı olarak kabul ediyorum, büyük olasılık ile oynayacaktır.
Real Madrid'in Alex ile ilgilenmesi çok güzel bir durum, bazılarımız hala onun yeteneklerini tartışıyorlar.
Alex çok büyük bir yetenek, kabul etseniz de, etmeseniz de (h)
Vieri
25.Kasım.2005, 20:59
herkesin izlenimi kendine göre değişim gösterebilir, ben senin galatasaray'ın futbol oynayış biçimini eleştirmene saygım var. Bu senin görüşündür kendince doğrudur. Sana Galatasaray iyi oynuyor diye kabullendirmeye çalışmam.
Belki bana göre iyi oynayan Galatasarayken, Fenerbahçe kötü oynuyordur.. bu sanada tersttir. Görüşler bir noktada mutlaka birbirine ters duruma gelebilir. Bu normal. O yüzden izleyip göreceğiz kim nasıl oynayacak. Şimdiden şu böyle oynuyor kazanamaz gibi iddialar yersiz.
Fenerbahçe milan karşısında dökülürken Galatasaray karşısında çok iyi mücadele çıkartabilir bu mümkün hergün hergünü tutmaz. Nasıl herkes geçmiş yıllarda GS nin kupada Feneri devirmesini, Fenerin Gs ye 6 atmasını tahmin edemeyeceği gibi derbi sonuçları kolay kolay bilinmez.. zordur.
Alex bana görede büyük bir futbolcu bunu tartışmıyoruz zaten :) onun oyuna etkisinden bahsediyoruz. Arkadaşta söylemiş zaten oynarsa Fenerin kazanması için oranını yükseltmiş..
Fenerbahçe Galatasaray maçları her zaman derecesi yüksek olmuştur :mrgreen: iyi olan iyi oynayan kazansın
Frank_Castle
25.Kasım.2005, 21:01
Hakan indirsin birisi mi vursun ? o zaman fb nin taktiği daha basit; alex duran top kullansın biri dokunsun ..bu kadar basite indirgememek lazım futbolu..ümit karanın 11 golü var, kaç tanesini hakan indirdi ?
galatasaray kanat oyuncuları ya beklere ya saidouya yardım etmediğinden dolayı ortasaha zayıf kalıyor... fenerbahçe nin en büyük zaafı ise defansı, ama bundan öte daum sendromu var ..td leri değiştirsek fenerbahçe yürüyerek kazanacakken, hal böyleyken maçın ibresi galatasaraya yönelik ..
haftaarası fenerbahçe, milan maçında kendini galatasaraya sakladı .. çok değil 4 sene evvel galatasaray hem bjk hem real madridi ardarda paçavra etmişti ... fenerbahçe taraftar yapısı ve potansiyeli ile avrupanın zirvesine oynayabilecekken , küçük düşünceli insanların başta olması nedeniyle ligi alma uğruna, avrupayı daha çok feda eder ..
alex te bir numara yok...doğrudur maç kurtarıyor, gol atıyor ,attrırıyor ama futbol adına ne yapıyor ? ben sahada görmüyorum , hagi de koşmuyordu demeyin , hagi koşmasa bile takımı sağa sola yönlendiriyordu; rakibin zaafını söylüyordu; ve de daha fazla görünüyordu her şekilde o yaşına rağmen ... real fenerbahçeden birini alacaksa o adam appiah olmalı ...
gezenti
25.Kasım.2005, 21:19
ya bu galatasaray kazansın istiyorum ama bu sonra galatasarayın başını ilerde çok ağrıtır.
çünkü gene yenilirse daumu gönderirler buda galatasaraya en büyük ceza olur. :mrgreen: bir takım bu kadar kötü oynatılabilir. (ı)
tombul taho
25.Kasım.2005, 21:26
Hakan indirsin birisi mi vursun ? o zaman fb nin taktiği daha basit; alex duran top kullansın biri dokunsun ..bu kadar basite indirgememek lazım futbolu..ümit karanın 11 golü var, kaç tanesini hakan indirdi ?
galatasaray kanat oyuncuları ya beklere ya saidouya yardım etmediğinden dolayı ortasaha zayıf kalıyor... fenerbahçe nin en büyük zaafı ise defansı, ama bundan öte daum sendromu var ..td leri değiştirsek fenerbahçe yürüyerek kazanacakken, hal böyleyken maçın ibresi galatasaraya yönelik ..
haftaarası fenerbahçe, milan maçında kendini galatasaraya sakladı .. çok değil 4 sene evvel galatasaray hem bjk hem real madridi ardarda paçavra etmişti ... fenerbahçe taraftar yapısı ve potansiyeli ile avrupanın zirvesine oynayabilecekken , küçük düşünceli insanların başta olması nedeniyle ligi alma uğruna, avrupayı daha çok feda eder ..
alex te bir numara yok...doğrudur maç kurtarıyor, gol atıyor ,attrırıyor ama futbol adına ne yapıyor ? ben sahada görmüyorum , hagi de koşmuyordu demeyin , hagi koşmasa bile takımı sağa sola yönlendiriyordu; rakibin zaafını söylüyordu; ve de daha fazla görünüyordu her şekilde o yaşına rağmen ... real fenerbahçeden birini alacaksa o adam appiah olmalı ...
ilk başta şunu söliim! Bence bu hafta son yıllarda izlediğimiz ya en iyi derbi maçlarından birini ya da en sıkıcı derbi maçlarından birini izleyecez bana göre! çünkü fbnin öyle bi durumu var ki... shevchenkodan 4 yedikten sonra kendilerini toparlamaları biraz zor. Fakat g.saray ile karşılacaklarından dolayı mutlaka kendilerini toparlamaları lazım. ama bana göre önce daumun kendini toplaması lazım. bunu bnm çoğu f.bahçeli arkadaşımda sölüyo. belki sizler de katılıyosunuzdur. bana göre fb istediği adamı transfer etsin başında daum olduğu sürece edirnede dışarıya çıkamas. çıksa bile anca bu kadar daha ilerisi olamaz! her şey türkiye ligi için mantığıyla yola çıkan bi teknik adamdan ne bekleyebilir ki f.bahçe! bu yüzden avrupada kötü sonuç alıyolar yazık...
sadece f.bahçenin zaafı yok.. g.sarayın da zaafı var. bana göre çok önemli bi zaaf hemde. gerets ilk defa bi derbi de... bu derbi diğer takımların maçları gibi diil. tüm dünyadaki en önemli 2. derbi bu! hiç bişey bu kadar yoğun derecede yaşanmıyor! gerets bunu kaldıracak mı orasını ben kestiremiyorum.
tabii birde şu var. son 5 yıla baktığımız zaman (yani 99-00 sezonundan sonra) gs-fb maçlarında her zaman ev sahibi takımların galip geldiğini görürsünüz. uzun zmndır deplasmanda galibiyet olmadı. işte bu yüzden g.saray 2-0 maçı alır diye düşünüyorum.
ama şunu çok iyi biliyorum ki daumun bu kafadan artık kurtulması lazım. bilmiyorum belki de ben yanılıyorumdur! türkiye ligi avrupadan daha önemlidir! ne dersiniz ?
batuhan673
25.Kasım.2005, 21:30
Evet Daum baya hata yapıyo (b) Bence o gitmeden başarı sağlanmaz (c)
Cengo
25.Kasım.2005, 21:42
Daum zaten istenilen teknik direktör değil, onu tartışmam bile.Hatta bu sezon başı yerine daha iyi bir tenik direktör getirilmeliydi ya neyse deşme yaramızı.
Alex kötü, oyun etkisi yok demek çok saçmadır.
Hagi'nin koşmadığını söylerken gerçeği itiraf ediyorsun.
Alex oyunu yönlendiren, temel tekniği üstdüzeyde olan, topu her ayağına aldığından oyunu bir parsel ileriye taşıyabilen çok önemli bir oyun kurucudur.Son vuruşları ve bireysel çabaları ile bir çok maç kazandırmıştır.
İlk geldiğinde maç kazandırmadığı tartışılıyordu (h)
Alex de rakibin zaafları kullanabiliyor, dribbling yaparak gol atıyor.40 metreden nokta paslar atarak inanıulmaz pozisyonlar hazırlıyor.Rakibi yokeden derinlemesine paslar atabiliyor, ters taraftan gelen oyuncuyu çok çabuk bir şekilde görebiliyor.
Basının Alex'i yoketme çabasına bir çok kişi katıldı (basının ikna kabiliyeti), çünkü Fenerbahçe her zaman konuşulan büyük bir camia.Bu sayede gazete satışları artacak, ratingler yükselecekti.
Hagi de pres yapmazdı, Zidane da yapmıyor.Alex'in yapmaması da bu yüzden eleştiri konusu olamaz!
Cengo
25.Kasım.2005, 21:46
herkesin izlenimi kendine göre değişim gösterebilir, ben senin galatasaray'ın futbol oynayış biçimini eleştirmene saygım var. Bu senin görüşündür kendince doğrudur. Sana Galatasaray iyi oynuyor diye kabullendirmeye çalışmam.
Belki bana göre iyi oynayan Galatasarayken, Fenerbahçe kötü oynuyordur.. bu sanada tersttir. Görüşler bir noktada mutlaka birbirine ters duruma gelebilir. Bu normal. O yüzden izleyip göreceğiz kim nasıl oynayacak. Şimdiden şu böyle oynuyor kazanamaz gibi iddialar yersiz.
Fenerbahçe milan karşısında dökülürken Galatasaray karşısında çok iyi mücadele çıkartabilir bu mümkün hergün hergünü tutmaz. Nasıl herkes geçmiş yıllarda GS nin kupada Feneri devirmesini, Fenerin Gs ye 6 atmasını tahmin edemeyeceği gibi derbi sonuçları kolay kolay bilinmez.. zordur.
Alex bana görede büyük bir futbolcu bunu tartışmıyoruz zaten :) onun oyuna etkisinden bahsediyoruz. Arkadaşta söylemiş zaten oynarsa Fenerin kazanması için oranını yükseltmiş..
Fenerbahçe Galatasaray maçları her zaman derecesi yüksek olmuştur :mrgreen: iyi olan iyi oynayan kazansın
Kardeşim kupayı kaybeden ligi kazanır derler büyüklerimiz :mrgreen:
Sonucu kimse kestiremez, o ayrı.Sonuçta derbi maçlarının skoru hiç belli olmaz..
VoLkaN BaROs
25.Kasım.2005, 22:48
Dünyanın hiç bir yerinde 4-1-2-3 şeklinde bir taktik yoktur, bu taktik ile oynamaya çalışan her zaman darma duman olur.
Galatasaray'da doldur, boşalt var.Doldur geriden, Hakan Şükür indirsin, birisi dokunsun atarsan atarsın atamazsan zaten gol yediğinden dolayı kaybediyorsun.
Bu mudur yani?
İstersen seni Teknik Direktör yapalım Cengiz ha, ne dersin? Baksana sen çok daha iyi biliyorsun onlardan... Olayı hemen çözüme kavuşturmuşun...
RoCCo_42
25.Kasım.2005, 23:13
Fenerli arkadaslar üzülerek söylemek zorundayım bu mac GS nin elinde yani GS oynarsa kazanır oynamazsa Fenerin bi ihtimal sansı war oyumuda bu yönde kullandım skor tahminine gelince skor tahmininde bulunmıcam bir olsun bizim olsun.
Bu arada walla Cengiz yazdıklarını dikkatle okuyorum cok güzel konusmussun baska bisey demiyim.Seni Fenere antrenör yapmalılar. (h) (h) GS 4-1-3-2 oynuyor ama nedense ligde sadece 3 puanla geride ve darmaduman oldugu filanda yok yoksa öle mi arkadaslar biri beni cimdiklesinde uyanayım :mrgreen: :mrgreen:
yeniay
25.Kasım.2005, 23:26
derbi macalr belli olmaz yani bir takım gecen macta kotu diye derbide kotu olur görüşüne karşıyım ama içime GS bu maçı alıcak gibi doguyor.Bide ABOO yazdıklarını okudumda evet galatasarayın orta sahasıonda zaaf ar ama Genelde futbolda senin Hurraaa - hücuuumm dediğin şeye pres deniyor baskı deniyor benimde galatasarayda en cok hosuma giden yön bu 90 dakika kosuyorlar.Bu maçtada galatasarayın bu özelliği öne cıkacak.Fener adına macı cevirebilecek tek adam ise bence T.Şanlı bana göre feneri ateşleyen adam o.
Neron_FB
26.Kasım.2005, 00:18
Wala GS nin presini fenere versek, defansa 2 orta sayhaya da1 tane iyi adam atsak..Fener çok kolay yarı final oynar Ş.L'de..hatta daumun gitmesine bile gerek kalmaz (h) (d)
Bu arada GS nin presini ben de alkışlıyorum...bizimkiler gol yedikten sonra iyi oynamaya başlıyo genelde.. (milan istisna)
gozgoz
26.Kasım.2005, 00:38
galatasaray bence alex ve anelkasız feneri kendi sahasında çok rahat yenebilecek bir takım...
Frank_Castle
26.Kasım.2005, 02:20
Daum zaten istenilen teknik direktör değil, onu tartışmam bile.Hatta bu sezon başı yerine daha iyi bir tenik direktör getirilmeliydi ya neyse deşme yaramızı.
Alex kötü, oyun etkisi yok demek çok saçmadır.
Hagi'nin koşmadığını söylerken gerçeği itiraf ediyorsun.
Alex oyunu yönlendiren, temel tekniği üstdüzeyde olan, topu her ayağına aldığından oyunu bir parsel ileriye taşıyabilen çok önemli bir oyun kurucudur.Son vuruşları ve bireysel çabaları ile bir çok maç kazandırmıştır.
İlk geldiğinde maç kazandırmadığı tartışılıyordu (h)
Alex de rakibin zaafları kullanabiliyor, dribbling yaparak gol atıyor.40 metreden nokta paslar atarak inanıulmaz pozisyonlar hazırlıyor.Rakibi yokeden derinlemesine paslar atabiliyor, ters taraftan gelen oyuncuyu çok çabuk bir şekilde görebiliyor.
Basının Alex'i yoketme çabasına bir çok kişi katıldı (basının ikna kabiliyeti), çünkü Fenerbahçe her zaman konuşulan büyük bir camia.Bu sayede gazete satışları artacak, ratingler yükselecekti.
Hagi de pres yapmazdı, Zidane da yapmıyor.Alex'in yapmaması da bu yüzden eleştiri konusu olamaz!
avrupada kaç maç kazandırdı ? veya kaç adet derbi ? ben ona bakarım .. hagi kaç tane kazandırdı polemiğine hiç girmeyelim istersen .. o kadar üst düzey oyuncu olsa şampiyonlar liginde iş yapardı ... 11 maç oldu hani alex ? sadece penaltılarda görüyoruz ..
samsuna antepe çok afedersin ama ucuz etin yahnisi iliçte gol atıyor. 10 numara zaten pres yapmaz ; ama takımı da yönlendirir ... alex iyi bir futbolcu gene de ama ben böyle silik oynayan bir oyuncunun real madridde başarılı olacağını sanmıyorum.. belki de sahada yürüyen oyunculara karşı olan antipatimden dolayı sevmiyorum alexi; ama zidane topu ayağına aldığında bir hareket yapıyor, işte zidane diyorsun , alexte o heyecan verici hareketleri göremiyorum .. anelka 10 kat fazla heyecan veriyor; appiah 10 kat fazla mücadele ediyor.
capriceman
26.Kasım.2005, 03:16
Şimdi çıkıpda bir Alex'i, Hagi yada Zidane ile bir tutanın zaten futbol bilgisine gülerim ben. 3 yaşında ki çocuk dahi aradaki farkı süzebilir.
VoLkaN BaROs
26.Kasım.2005, 04:27
Şimdi çıkıpda bir Alex'i, Hagi yada Zidane ile bir tutanın zaten futbol bilgisine gülerim ben. 3 yaşında ki çocuk dahi aradaki farkı süzebilir.
Burak, birbirimizle tartışırken, doğrularını yanlışlarını anlatırken kullandığımız kelimelere biraz dikkat edelim, zira burası bilgiyi ve düşünceleri paylaşma ortamı...
Arkadaşlar, Bilginizi ve düşüncelerinizi ortaya koyarken lütfen karşınızdakileri rencide etmeyin. Kızabilirsiniz sölerine o zaman daha uygun bir üslup kullanın, bakın o zaman ne kadar çok keyif alacaksınız....
Neron_FB
26.Kasım.2005, 10:06
Şahsen ben Hagi ile zidane'ı da bir tutmam....Tamam hagi iyi bi futbolcuydu ama zidane kadar değil(benim göüşüm)
Galatasaray CimBom
26.Kasım.2005, 12:10
Arkadaslar.
Alex'in, yarinki Derbi de oynayamayacagıni aciklamis.
Yani, Alex'siz Fenerbahce,
Gelinsiz dügün gibi.... Ondan, CimBom
hic Fener'den korkmaz...!! (d)
dinaMYt
26.Kasım.2005, 12:13
hagi ile alexi kıyaslamak manasız kariyerleri ve yaptıkları herşeyi ortaya koyuyor zaten!alex asla 1.sınıf bir hücüm oyuncusu olmadı olamaz da zaten
tombul taho
26.Kasım.2005, 13:38
ben alex'in oynayacağı düşünüyorum hala! bunu fenerin bi taktiği olarak düşünüyorum. o yüzden maç saatine kadar yane kadroları görene kadar bişey sölemeyecem! ama şunu söliim ben alex'in oynadığı tüm gs maçlarını izlemiş biriyim. daha alex'in doğru düzgün oynadığını görmedim.. demek ki büyük maçların adamı diil diye düşünüyorum.
batuhan673
26.Kasım.2005, 13:41
Evet Alex bence de büyük maçların adamı değil.Çok doğru (b) .Ben daha derbilerde FB'ye bişi kattığını görmedim.Umarım yanılırım (b)
Neron_FB
26.Kasım.2005, 13:44
Kariyer olarak eminim alex, çok büyük ve çok kaliteli futbolcuları olan bi avrupa takımına gitse, Hagi kadar başarılı olur..Kariyer yapar.. Fenerbahçede kendisi gibi olan futbolcu az olduğu için öyle çok çok çok iyi bi performans gösteremio.. ama yine de gösrerebileceği performansın en fazlasını gösreriyo ki REAL MADRİD gibi bir takım Alex'i istiyo..
Ayrıca alexin fenere kattıkları milan maçında ve diğer alex'in oynamadığı maçlarda görülüyor..(ben PSV maçını da büyük maç olarak görüyorum)
Sheriff
26.Kasım.2005, 14:20
walla Alex - Hagi kıyaslaması bence hiç mantıksız değil. ikiside aynı mevkinin adamı
ikisininde yaptıkları ortada. geçensene fenerin şampiyonluğunda en önemli etkenlerden biri Alex'di gs uefa yı aldığındada en büyük etkenlerden biri Hagi' di.Yani bırakın isteyen kıyaslasın. (b)
Frank_Castle
26.Kasım.2005, 14:33
Hagi brezilyalı olsa, Alexte romen olsa acaba hangisinin ismini hiç duymamış olacaktık ?
neyse haginin kılları kadayıf olmuş zaten ; ama best goals ever videolarını izlerken en ufak heyecan duymaz olduysam, bunda haginin payı yadsınamaz .. ronaldinho ortasahadan alıp deparla ceza sahasına girip vurup gol atıyor ; haginin karabüke, rapid wiene attığı goller bundan çok daha güzel.. varsın alem bilmesin haginin attıklarını..
alexte duran top kullansın , korner penaltı atsın ama top hareket halindeyken hayalet gibi dolaşsın ... başı kesik tavuk gibi koşan tuncay dahi top hareket halindekeyken alexten daha çok heyecan getirecek hareket yapıyor ..
bu arada milan maçından sonra herkes "yahu orada 3-1 bitmişti oysaki" falan diyor...
behey ademoğulları bilmezmisiniz italya ligi geç başlar; takımları henüz o zamanlarda form tutmamış olur ... 2 sene evvel galatasaray da tamas oynadığı halde delle alpide juventusa zar zor 2-1 yenilmişti... gs iyi olduğundan mı, juve daha sezona ısınmadığından mı ? ..
vize haftamdı , maç arkadan oynarken dersteki slaytları okuyordum , inanır mısınız 1 slayt okuyorum kafamı kaldırıyorum , sheva volkan karşı karşıya ; pozsiyon geçiyor, 1 slayt daha okuyorum , milan 3e2 saldırıyor .. maçtan sonra açıklamalara gelirsek, galatasarayı yenip taraftarımıza kendimizi affettireceğiz ... yahu her sene kafadan 2 kere galatasarayla oynuyorsun zaten , git milanı yenmeye çalış; yenilsen zaten bişi demicem bu kadar mahkum bu kadar pısırık oynama kendi evinde yahu .. fenerbahçeli değilim , ama bir türk takımının formasını giymek bu kadar ucuz olmamalı ..daum fenerbahçe de kaldığı sürece fenerbahçeliler daha çok hüsranla karşılaşır avrupada ... lig desen zaten kolay , alicengizlerler zaten şampiyon oluyorsun .
Seçkinn
26.Kasım.2005, 14:54
Ben gollü beraberlik olabileceğini düşünüyorum...İki takımda gol atma sorunu yaşamıyor ama savunma yapamıyorlar...
En önemlisi bütün gözler üstümüzdeyken gerginlik çıkmaması...Dostça geçer umarım mücadele hem sahada hem tribünde...Ne GS'sı FB, nede FB'siz GS'ın anlamı olur...Herkes sakin olsun yeter...
Frank_Castle
26.Kasım.2005, 15:09
fb ilk golü atarsa kesin kazanır ... galatasaray bu sezon trömsö maçı dahil hiçbir maçı mağlubiyetten galibiyete çeviremedi.
Neron_FB
26.Kasım.2005, 15:28
Frank_Castle, işin garip tarafı da fenerbahçe ligde gol yedikten sonra daha güzel oynuyor..(pres fln yapmak o zaman akıllarına geliyo) senin yazdığınla birleştirince maç berabere bitecek gibi görünüyo :mrgreen:
VoLkaN BaROs
26.Kasım.2005, 16:31
arkadaşlar tartışmalarınızı özelden yapın, gereksiz mesajları kaldırdım ok...
mustang
26.Kasım.2005, 17:33
Bu maç üç ihtimalli bir maç degil tek ihtimalli maç onunda galatasaray alır, ben bir kayserisporlu olarak gs oynadıgı futboldan zevk alıyorum .zaten gs sempatim var birazda ondan olabilir. Maç ya 1-0 ya 2-1 biter alex oynamış yada oynamamış olması cok önemli degil ev sahibi takım devamlı üstün olur derbilerde..... velhasıl bu maç %90 galatsarayın.
emirduman
26.Kasım.2005, 17:58
Alex - Hagi, karşılaştırması yerinde olabilir, ama arasındaki fark, yetenekten çok ruhtan geldiğini düşünüyorum...
Hagi'de Alex'te top ayaklarındayken üst düzey futbolcular zaten ona dicek birşey yok...
Ama aralarındaki asıl fark bence top ayaklarıda olmadığı zaman ortaya çıkıyor, burda pres yapmaktan, top çalmaya çalışmaktan bahsetmiyorum...
Hagi, ruhunu çok da fazla sahaya yansıtırdı, bağırır, çağırır arkadaşlarını motive ederdi, ve önemli maçlara çok daha iyi bir motiveyle çıkardı, oldukça hırslı bir futbolcuydu...
Ben Alex'te bu bahsettiğim şeyi göremiyorum, hırs ve azim yok....
Tuncay'daki hırs ve aziminin bir kısmı Alex'te olsaydı, işte o zaman Alex'te önemli maçlarda kendini çok daha iyi gösterir, çok daha önemli bir futbolcu olurdu...
Alex o müthiş yeteneği rakiplerinden iyise, oynuyor sorun yok...
Ama karşı taraftan bir direnç, bir baskı gördü mü, kendinde o azmi bulup, savaşmıyor...
Ben Alex'in tek sorunun bu olduğunu düşünüyorum....
Maymuncuk
26.Kasım.2005, 23:27
bnce de ama bi de alex birazz agir
GALATASARAY kazanacak yanlız şunu hatırlatayım bu derbide her zaman kim favori gösterilse rakibi kazanıyor.
Neron_FB
27.Kasım.2005, 11:26
Alex - Hagi, karşılaştırması yerinde olabilir, ama arasındaki fark, yetenekten çok ruhtan geldiğini düşünüyorum...
Hagi'de Alex'te top ayaklarındayken üst düzey futbolcular zaten ona dicek birşey yok...
Ama aralarındaki asıl fark bence top ayaklarıda olmadığı zaman ortaya çıkıyor, burda pres yapmaktan, top çalmaya çalışmaktan bahsetmiyorum...
Hagi, ruhunu çok da fazla sahaya yansıtırdı, bağırır, çağırır arkadaşlarını motive ederdi, ve önemli maçlara çok daha iyi bir motiveyle çıkardı, oldukça hırslı bir futbolcuydu...
Ben Alex'te bu bahsettiğim şeyi göremiyorum, hırs ve azim yok....
Tuncay'daki hırs ve aziminin bir kısmı Alex'te olsaydı, işte o zaman Alex'te önemli maçlarda kendini çok daha iyi gösterir, çok daha önemli bir futbolcu olurdu...
Alex o müthiş yeteneği rakiplerinden iyise, oynuyor sorun yok...
Ama karşı taraftan bir direnç, bir baskı gördü mü, kendinde o azmi bulup, savaşmıyor...
Ben Alex'in tek sorunun bu olduğunu düşünüyorum....
ya varya içimi okumuşsun..Bence de en büyük fark bu.. kalite farkı yok.hırs ve azim farkı var..Ayrıca bu bir tek Alex'de değil, tuncay,volkan,serkan dışıda tüm fenerbahçe'de böyle..(bir de semih dışında :mrgreen: )
semih5
27.Kasım.2005, 13:05
fb yener bence ya bi de alex oynarsa mac bence 3-1 biter
tombul taho
27.Kasım.2005, 15:25
walla genel olarak bakıldığında hangi takım kendi evinde oynuyorsa o takım yeniyor arkadaşlar fb-gs derbisinde. uzun zmndır ben görmedim şahsen deplasmanda gsnin yendiğini ya da ne bileyim fbnin galibiyetini.. beraberlikler bile nadir! en son hatırladığım olimpiyat stadında 70000 kişinin izlediği maçtı. 2-2 biten!
maçı ali sami yende gs alabilir diyorum.. fbnin şansı çok zor! beraberliğe bile razı bence fener!!!
ayrıca alex - hagi konusunda bende sizlerle aynı fikirdeyim. hagi gerçekten sahaya ruhunu yansıtan bi adam. o kadar hırslı ki bazen istemeden de olsa hırsına yenik düşüp çoğu maçta atıldı. biliyorsunuz! alex'te bu hırs olmadığından alex bakıyo ki maç gidiyor diyo ki frikik ya da penaltı olmadığı zamanlarda ben yatayım! ama bana göre futbol bu diildir. şahsen ben alex'i izlerken zevk alamıyorum. bu fb'de oynamasından dolayı diil çünkü ben bi tuncay hayranıyımdır. alex bana göre duran toplar olmasa bişey yapamaz gibime geliyo.
batuhan673
27.Kasım.2005, 16:52
GS'nin taktiği gole yönelik ve orta saha diye birşey yok.FB ise kontröllü,topa sahip ve orta sahada topa hakim bir oyun anlayışı içinde.Böyle olunca da FB topla daha çok oynayacaktır ve maçı alacaktır diye düşünüyorum (b)
Neron_FB
27.Kasım.2005, 17:36
ARKADAŞLAR AÇIKLAMA GELDİ ALEX 18 KİŞİLİK KADRODA YOKMUŞ.. (c)
Sheriff
27.Kasım.2005, 19:27
sanırım msjların birtanesinde gördüm. Alex Romen Hagi Brezilyalı olsaydı hangisinin ismini duymazdık diye.bence ikisininde ismini yine duyardık.Alex Brezilya gibi çok futbolcu yetişen bir ülkede sivrilip çıktıysa romanyada rahat çıkardı.
batuhan673
27.Kasım.2005, 20:58
Nobre ve goool!..Öndeyizzz.. (d) (g) (ı)
Neron_FB
27.Kasım.2005, 20:58
gooooooooolllllllllllllll dk 45 nobree...
G.Saray:0 F.Bahçe:1 (d) (d) (d) (g) (ı)
batuhan673
27.Kasım.2005, 21:00
45’ GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! Marcio Ferreira Nobre! Fenerbahçemiz 1-0 öne geçti.. Apiah’ın orta alandan defansın arkasına gönderdiği uzun pasta Nobre ceza sahası önünde kalesini terk eden Mondragon’un üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi..
Neron_FB
27.Kasım.2005, 21:01
Gol Harikatdı...Ama hakediyoduk yaa.. Böyle oynayalım 2. yarı da gol gelir...Bu arada fenerin ort. sahası alex olmamasına rağmen baya iyi...
tombul taho
27.Kasım.2005, 22:03
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bana göre milana karşı da böyle oynasaydınız kazanırdınız! 12. galibiyetiniz hayırlı olsun! Galtasaray bugün gerçekten çok kötü oynadı! Tekrar arkadaşları tebrik ediyorum... Saygılar.....
Maymuncuk
27.Kasım.2005, 22:10
fenerbahce'yi tebrik ediorm.ama bnce macn yorumu bole olmali fener kotuydu galatasaray coook daa kotuydu...bi de dunya derbisi olcak hic zevk almdm...fener ii oynamadi uefaya gitmesi icin daa ii oynamasi gerek...tekrar fenerli arkadaslri kutluorm
Neron_FB
27.Kasım.2005, 22:22
saolun arkadaşlar...centilmenliğinizden dolayı... (b) :mrgreen:
Bence maçın kalitesi çok da kötü değildi...Şahsen ben hop oturup hop kalktım bi yüreğim azıma geldi bi o kadar da kaçan gollere kızdım..yani bana göre maç zewksiz diildi.. ben maç kalitesine 10 üzerinden 7 veriyorum :mrgreen: (a) (d)
Bu arada fenerin alexsiz gösterdiği performansı da beğendim..
Maymuncuk
27.Kasım.2005, 22:35
bn 10 uzerinden 5 bile weremem hee bnm dusuncem bole sizin dusuncelerinizi de saygi duyuyorm (b)
hucar17
27.Kasım.2005, 22:36
evet arkadaşlar ben foruma girerken kesin birileri gereksiz msjlar atmıştır diye düşünmüştüm ama öyle olmamış asolun.maça gelince iki tarafta kötü oynadı posizyon olarak Gs üstündü ama değerlendiremeyince böle oldu...
RoCCo_42
27.Kasım.2005, 22:38
Galatasaray böyle rezil oynamaya devam ederse 2.lik bile hayal olur.Fenerbahce oyunu iyi kitledi.
NECATİ Eger futbolcuysa bende PELE'yim.Bir insan böyle daginik oynayamaz.Stres yapdı heyecanlandı dersiniz belki bende söle derim oraya gelmis adamların stres yapmaya heyecanlanmaya hakkı yok.Benim bir tafaftar olarak var ama onların yok.
Galatasaray olsa olsa zorlaya zorlaya anca 2. olur yani bence bu sene feda edip PAF'lari kazansa daha basarılı olur.
Bu arada Hasan SAS'i ayrica kutluyorum adam Nobre ye süper bir asist yapdı.Zaten belliydi böle bir halt edecegi.
Uzun lafin kısası Fenerlileri tebrik ederim.Sampiyonlukları kutlu olsun.
Özhan Canaydın gidene kadar Galatasaraydanda bisey beklemek yersi ve alakasiz.
PhotoGrapher
27.Kasım.2005, 22:45
Yanarim yanarim da kendi stadimizda elin tezahüratlarinii dinledigimize yaniyorum (c)
Vieri
27.Kasım.2005, 22:56
Fenerbahçe yi destekleyen arkadaşları tebrik ederim.
Bugün vasatı aşmayan bir futbol izledim. Açıkçası Galatasaray'ın futbol oynamak için zorla atak yapıyormuş edası göstermesi ve doldur boşaltlar beni maçı izlerken sıktı. açıkçası bir kaç pozisyon dışında heyecan görmedim. ayrıca çok önemli gollerde kaçtı anelkanın girdiği pozisyonlar mesela. Bana göre maçın oyuncusu Galatasaraydan Song gösterilebilir, istekliliği savunmada ki başarısı güzeldi. Yine aynı şekilde Fenerbahçede Tuncay ve Appiah ında gösterdikleri performan güzeldi.
Fenerbahçe belki daha güzel oynasaydı Galatasaray karşısında daha farklı bir skora gidebilirdi, Galatasaray gerçekten çok berbattı özellikle orta saha kurgusu varmıydı ben göremedim, kanatlarda Ergün ve Hasan Şaş ın bittiğinin göstergesiydi bu maç zaten geretste dayanamadı. Saidou ya bişey diyemiyorum adam ayağımdan top çıksında bana bişey demesinler edasındaydı. Ayrıca Fenerbahçe'de Kemal oldukça vasat bir görünüm çizdi benim gözümde.
Galatasaray eğer bu ligde bir yerlere gelmek istiyorsa, artık bir yerleri kalkan ve pres yapmak bile zor gelen, galatasaray popularitesiyle orada burada hava atan oyuncularının yerine alt yapıdan galibiyet ve futbol oynamak için hırslanan gençlerine şans tanımalı.
Galatasaray seyircisine gelince, kardeşim ne zaman akıllanacağız? Maçın tansiyonunu fanatiklik sınırlarımızı ölçmek için fifadan uefadan gözlemciler geliyor maçı izlemeye basın bas bas yazıyor, seyirci hala sahaya pet şişe bozuk para atıyor.
Türkiyede futbol kalitesi çok düştü bunu bügün tekrar görmüş olduk. Türk futbolu geri gidiyor ve bu beni üzüyor. Değişmesi gereken birşeyler olduğu apaçık ortada.
Maymuncuk
27.Kasım.2005, 23:13
vieri sana katiliorm cok haklisin
Cengo
Bu mudur yani?
Galatasaraylı arkadaşlar adına üzgünüm ama futbolun gerçeği bu..
Neron_FB
Abi ben fenerbahçenin futbolunu beğendim...Neden?
1.si lig ikincisine karşı oynadık
2.si alex'sizdik
3.sü deplasmanda oynadık
4.sü yendik,kötü diyemeyeceğim bi futbolla..Bu nedenle feneri ben gayet iyi buldum..Eğer fener PSV ile de bu HIRSLA ve MÜCADELEYLE oynarsa, psv'yi çok kolay yener..
Türk futboluna gelince, ben bu sene küçük takımların bir çoğunu, çoğu maçta GS2den hatta FB'den daha iyi oynarken gördüm..Eskiden bu neredeyse imkansızdı..Türk futbolunun aniden kalitelileşemeyeceğini düşünürsek, bu sevindirici bi gelişme..
yeniay
27.Kasım.2005, 23:26
Bence iki takımda iyi oynamadı,bide dünyanın saylı derbisi.Macı tam izlemedim bile yarısından cogunda başka kanallarda geçip filimlere falan baktım cok kalitesiz bir futbol oynandı bence,acayip sıkıldım izlerken,ya neyse fenerlileri tebrik ediyorum.
Maymuncuk
27.Kasım.2005, 23:28
Abi ben fenerbahçenin futbolunu beğendim...Neden?
1.si lig ikincisine karşı oynadık
2.si alex'sizdik
3.sü deplasmanda oynadık
4.sü yendik,kötü diyemeyeceğim bi futbolla..Bu nedenle feneri ben gayet iyi buldum..Eğer fener PSV ile de bu HIRSLA ve MÜCADELEYLE oynarsa, psv'yi çok kolay yener..
Türk futboluna gelince, ben bu sene küçük takımların bir çoğunu, çoğu maçta GS2den hatta FB'den daha iyi oynarken gördüm..Eskiden bu neredeyse imkansızdı..Türk futbolunun aniden kalitelileşemeyeceğini düşünürsek, bu sevindirici bi gelişme..
1)haklsin bnce katiiliorm
2)ya bnce alex olsaydi da bisi deismezdi obur drbi maclarndan hatirlayin
3)katiliorm deplasmandan galip gelmek cok ii bisi
4)cok kotu olmick bi futbolla yendiniz ama bnce bu futbolla psv maci zor
bunlar bnm dusuncem akisini dusunen warsa konun hakkinda tartismaa hazirim
Neron_FB
27.Kasım.2005, 23:36
durduk yere nie tartışalm ki...Ben senin kararlarına saygılıyım.. (b)
Ama şunu söyleyim, kaçan gollerin çoğu gol olsaydı fener 1-0 değilde 3-2 kazansaydı, herkes: "muhteşem,harika maç" derdi..bence gol 3 puanı kazanmak dışında futbolun iyiliğini ya da kötülüğünü göstermez..
Cengo
27.Kasım.2005, 23:45
Hakem mükemmeldi.
Serdar Tatlı, ufak tefek sorun yaratmayacak hatalar dışında hiç hata yapmadı bence (ki bunları en iyi sayılan hakemler dahi yapıyor genelde).Volkan'a gösterdiği sarı kart, Orhan Ak'ın elini kaçırmaması ve gösterdiği ikinci sarı kart, oyunu özellikle sertleştiren oyuncuları uyarması ile devamında sarı kartlarını gerektiği gibi göstermesi çok iyiydi.
Her zaman hakem hataları konuşulur, hakemlerin iyi yönettiği maçlarda ise tebriklerimizi söylemezsek formda hakemleri maalesef ki çok zor görürüz.
Hiçkimseye taviz göstermemesi, oyuncuların hakemin dürüstlüğüne inanması ve sert pozisyonlarda kart görebileceğini bilmesi açısından da önemliydi, zira bu maç bir derbiydi dikkatinizi çekerim.
Yan hakemin bazı hataları oldu, ki bir tanesi belki de oyunun gidişatını da değiştirebilirdi.Hakan Şükür'ün (sanırım Hakan Şükür) karamboldeki bir topu ofsayt sayıldı, o anda Fenerbahçe savunması hızla ofsayt taktiği uygulamıştı ama Hakan Şükür son defans oyuncusuna paraleldi bence.
Bu performansını devam ettirmesini istiyor ve başarılarının devamını diliyorum Serdar Tatlı için.
yeniay
27.Kasım.2005, 23:48
Ama şunu söyleyim, kaçan gollerin çoğu gol olsaydı fener 1-0 değilde 3-2 kazansaydı, herkes: "muhteşem,harika maç" derdi..bence gol 3 puanı kazanmak dışında futbolun iyiliğini ya da kötülüğünü göstermez..
evet katlıyorum gol olması futbolun iyiliğini veya kötülüğünü göstermez. 0-0 biten bir maç 5-0 biten maçtan daha mücadeleci daha kaliteli futbolun oynandıgı bir maç olabilir.Ama bu maçta iki takımda iyi oynamadı alışık oldugumuz derbi havasında değildi ben bunu gözlemledim ben ne galatasaray nede fener taraftarıyım o yüzden bu maçta keyif aramam en doğal hakkım kimin kazanıp kimin kaybetbesi beni okarada bağlamaz ben bu maçı izlerken keyif alamazsam,mücadeleci kaliteli futbolu sahada görmezsem izlemem için bir mana kalmaz ben zaten bunu demek istedim.Daha dogrusu ben bir türküm ve dünyanın en büyük derbilerinden biri olan bu mac benim ülkemde oynanıyor eger ben zevk alamzsam başka bir ülkenin insanı nasıl zevk alsın,demek istediğim bu maç bir derbi havasında oynanmadı dünyanın sayılı derbisi olması şerefine tam manasıyla layık olmadı
Maymuncuk
27.Kasım.2005, 23:53
ama bnce sabaha kadar oynansa bu macta baska gol olmazdi daa dorusu gs atamzdi
Neron_FB
27.Kasım.2005, 23:54
yeniay, sen de haklısın kendine göre ama ben bunu çok dert etmiyorum çünkü geçen haftalardaki "chelsea-man.utd" maçı bizim maçtan daha zewkli değildi....Ama adamların kalitesi ortada..
ben yine de fenerin bu mücadeleci oyununa alex'i de katınca çok daha iyi olucağımızı düşünüyorum...
Bi de adı üstünde DERBİ.. 2 tarafında birbirine üstünlük kurup çok iyi maç oynaması beklenemez.. şahsen benim adrenalim hep yüksekti maçta..bu bana yeter..
Cengo
27.Kasım.2005, 23:55
evet katlıyorum gol olması futbolun iyiliğini veya kötülüğünü göstermez. 0-0 biten bir maç 5-0 biten maçtan daha mücadeleci daha kaliteli futbolun oynandıgı bir maç olabilir.Ama bu maçta iki takımda iyi oynamadı alışık oldugumuz derbi havasında değildi ben bunu gözlemledim ben ne galatasaray nede fener taraftarıyım o yüzden bu maçta keyif aramam en doğal hakkım kimin kazanıp kimin kaybetbesi beni okarada bağlamaz ben bu maçı izlerken keyif alamazsam,mücadeleci kaliteli futbolu sahada görmezsem izlemem için bir mana kalmaz ben zaten bunu demek istedim.Daha dogrusu ben bir türküm ve dünyanın en büyük derbilerinden biri olan bu mac benim ülkemde oynanıyor eger ben zevk alamzsam başka bir ülkenin insanı nasıl zevk alsın,demek istediğim bu maç bir derbi havasında oynanmadı dünyanın sayılı derbisi olması şerefine tam manasıyla layık olmadı
Deplasmanda oynayan takımın ofansif, göze hoş gelmesi için gözü kara hücum eden bir taktikte olmasını bekleyemezsin.
Galatasaray'ın da orta sahasının durumunu görüyorsunuz, yada olmayan orta sahası mı demem lazımdı?..
Bence izlenebilecek bir maçtı, pozisyonları da olan heyecanlı bir maçtı.Seçim her zaman sizindir, saygı duyarım.Önemli olan gönüller hoş olsun (k)
Maymuncuk
27.Kasım.2005, 23:58
tabii ki de sn de haklisin ama bn anlamiorm feneride galatasarayida galatasaray fener haftaici cok zor bi mactan hezimetle ayrildi sn nie bu avantaji koruyamadn fenerbahce ise bu oyunun biraz da iisini gosterebielecein halde milna karsi nie bole oynadn :!:
Neron_FB
28.Kasım.2005, 00:03
tabii ki de sn de haklisin ama bn anlamiorm feneride galatasarayida galatasaray fener haftaici cok zor bi mactan hezimetle ayrildi sn nie bu avantaji koruyamadn fenerbahce ise bu oyunun biraz da iisini gosterebielecein halde milna karsi nie bole oynadn :!:
bak orda haklısın..fener milana karşı çok daha iyi oynayabilirdi..hatta 2. turun kapısını bile aralayabilirdi ama... (c) olsun iyi yoldayz..Alex'siz oynamayı öğreniyoruz (d)
RoCCo_42
28.Kasım.2005, 00:14
Birinci olarak Galatasaray cok ama cok kötü oynadı.
İkinci yari Galatasarayın acık vermesini ise dogal karsiliyorum 1-0 maglupsun ve risk alacaksın yani hurrraaa futbolu oynaması dogrdu bisey.
Serdar Tatliya gelince macın ilk 15 dakkasında verdigi kararlar haricinde iyi mac yönetti.Yalnız Orhan AK haklı bi sekilde kirmizi yedi.Fenerden kimse kırmızı yemezdi yemedide yalnız NOBRE ve ANELKA nın kesinlikle sari kart görmesi lazımdı.
Neyse bunları konusmak yersiz.Ne diyelim PSV karsısında basarılar.
Cengo
28.Kasım.2005, 00:18
bak orda haklısın..fener milana karşı çok daha iyi oynayabilirdi..hatta 2. turun kapısını bile aralayabilirdi ama... (c) olsun iyi yoldayz..Alex'siz oynamayı öğreniyoruz (d)
Alex oyunu bir parsel (sahayı belirli ölçülerde eşit parsellere bölün, başka türlü anlatamam) ileriye taşıyor, bu yüzden onun olması ofansif oyun için her zaman çok önemlidir.Alex'siz Fenerbahçe orta saha organizasyonları olarak çok fazla yavan tat veriyor.
Ayrıca duran toplardaki önemini Milan maçı ile bu akşamki maç sonucunda iyice anlamışsınızdır.
Eleştirilerin çoğuna katılmıyorum, Alex dünya çapında çok önemli bir futbolcudur ...
Neron_FB
28.Kasım.2005, 00:20
ABOOO, bencede...
RoCCo_42, saol kardeş..
RoCCo_42
28.Kasım.2005, 00:27
ABOOO, bencede...
RoCCo_42, saol kardeş..
rica ederim NERON_FB.Ne demek. (ı)
Frank_Castle
28.Kasım.2005, 00:59
Alex 1 parsel ileriye taşıyor ama maç boyunca yarım parsel koşuyor..
Bugün oynasaydı da çok şey değişmezdi, hem kesilen sanırım golü atan nobre olurdu..
Futbol adına kötü bir geceydi, heyecan yoktu bence; Galatasaray her zaman ki gibi mağlup duruma düştüğü maçı çeviremedi...fenerbahçe ise skora razı oynadı..Appiah tek başına tüm ortasahayı kapıyor, gerçekten çok iyi bir futbol oynadı.Galatasaray'ın futbolcularının bence yetenek olarak değil de zeka olarak eksikleri var, yoksa yerden oynayınca ne pozisyonlar bulunabildiğini gördük ama topu doldurmayı düşündüler sürekli..Volkanı aman aman zorlayan 1 pozisyon var sanırım, mondiyi ise 2 adet..
Hakem iyi yönetti, en başta biraz saçmaladı gibi göründü ama futbolcuların da iyi niyetli olmasıyla kontrolü sağladı.. ligin şampiyonu zaten belirlenmişti, bu da şimdiden garantisi oldu.. hayırlı olsun ..psv maçında başarılar..
Cengo
28.Kasım.2005, 01:15
Alex 1 parsel ileriye taşıyor ama maç boyunca yarım parsel koşuyor..
Bugün oynasaydı da çok şey değişmezdi, hem kesilen sanırım golü atan nobre olurdu..
Görüşlerine katılmıyorum, kanaatimce yanlış düşünüyorsun.Fenerbahçe'nin Alex'li maçlarını az izlediğini düşünüyorum.
Daha önce de dedim, basın özellikle Alex'i eleştiriyor.Karışıtırılan bir Fenerbahçe her zaman basının daha fazla tiraj yakalamasını sağlar.
Alex oyun kuruyor, top kaptırmıyor, top saklıyor, şut çekiyor, dribbling yapıyor, tersten gelen oyuncuları tek pas ile görüyor, nokta pas atıyor.60 metre ara pası atabiliyor ve zaten çok teknik olduğunu topu ayağına aldığı anda anlıyorsunuz.
Alex hiç bir zaman kötü pas atmadı, attığı da görülmedi.
Çift santrafordaki ileride top saklayabilme durumu, Alex ile Anelka'daki uyum ile zaten sağlanabiliyor (kontraatak taktiklerinde).Bununla beraber Alex'in takım oyunu dışında becerileri de böylece Fenerbahçe'nin yararına oluyor.
Duran toplardaki becerisi ise, gelmiş geçmiş en büyük duran top yeteneklerinden biri.
Alex'in pres yapmaması Fenerbahçe için sorun değil, Fenerbahçe onun defansif zararını, alan savunması ile kapatabiliyor.Bunu tartışmak durumu görmeden, kabataslak yorum yapmak gibi bence.
Basının Alex'i linç etme kampanyasına yardım etmeyin, lütfen ...
Zaten Alex bu türlü eleştirilerden de etkilenmez.Basının kalbinden geçeni bile bilirim, futbol bilgime de çok güveniyorum.
Dip not: Bilginin ulaşılabileceği en üst seviyeye ulaşamadık şu dönemde insanoğlu olarak, o yüzden benden daha iyi bilgisi olan da mutlaka ki vardır(Bu her şeyi ben bilirim demek anlamında değil).Aslında hepimiz bilgiyi öğrenmek için daha yeni yeni emekliyoruz.
Hakem iyi yönetti, en başta biraz saçmaladı gibi göründü ama futbolcuların da iyi niyetli olmasıyla kontrolü sağladı.. ligin şampiyonu zaten belirlenmişti, bu da şimdiden garantisi oldu.. hayırlı olsun ..psv maçında başarılar..
'Ligin şampiyonu zaten belirlenmişti' cümlesi hoş değil, centilmenlik içerisinde farkın açılması sonucu söylüyorsan ayrı tabi ki.Fakat uzun zamandır konuşulan hakem konusu ise kastın, hiç hoş değil söylemek istediklerin..
Frank_Castle
28.Kasım.2005, 01:26
bizim burada yazdıklarımız hoş değil, ama sahada yapılanlar da hiç hoş değil.. bugün hakem iyi yönetti, böyle yönetilsin gerekirse her maçı kaybedelim.. elle atılanlar da verilmesin , son dakikada mevlevi dervişleri gibi dönenlere penaltı da verilmesin; kim şampiyon olacaksa olsun umurumda değil..sanmıyorum şu dakikadan sonra başka takım şampiyon olsun, fenerbahçe değil 6, 16 puan bile kaybetse galatasaray onu yakalayamaz..
alex in avrupa maçlarında iş yapamamasını neye bağlıyorsun ? yoksa o maçlarda duran toplarda top durmuyorda kendi kendine kımıldıyor mu ? veya sahanın eni boyu değişik mi oluyor ? evet yetenekli, duran toplarda çok etkili ama beni ayağa kaldırmıyor, fenerbahçe maçlarını da izliyorum ... en başta da diyorum alex misal bulgar olsa ismini dahi duymamış olurduk ..
emirduman
28.Kasım.2005, 01:29
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, oldukça Galatasaray deplasmanında oynıyabileceği iyi bir oyun ortaya koydu...
Burda her zaman eleştrilen Daum'un müthiş taktiksel kararlarını es geçmemek lazım keza bu maçta Galatasaray'ın orta sahadaki açığını iyi tahlil etmiş ve çok güzel bir orta saha çıkardı...
Ben bu maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum çünkü, her ne kadar ilk yarıda top daha çok Fenerbahçe'de gözükse de, önemli birkaç pozisyon GS buldu, bunları değerlendiremedi, FB buldu, değerlendirdi....
İkinci yarı ise o kadar baskıya rağmen ilk yarıdaki kadar pozisyon bile bulamadı, Fenerbahçe'nin zaten defansında böyle açıklar bırakan GS'ye karşı pozisyon bulması doğaldı ikinci yarıda, hele Anelka gibi bir forvetiniz varsa...
Ben Gerets'in bugünkü oyuncu seçimlerimden hiç hoşnut kalmadım, ilk onbirde ve oyuncu değişikliklerinde hatalar vardı, maça gol kralı Ümit'le başlaması gerekirdi, ama yanlış bir seçimle Hakan Şükür'le başladı. İkinci yarıda Ergün'ü çıkarmak yerine Orhan çıkarması gerekirdi çünkü Orhan kötü oynamıştı ve sarı kartı da vardı. Ayhan oyuna girdiğinde Ayhan sola Necati forvete çekilmeliydi, ama böyle oynanmadı....
Maç bittikten sonra Ümit Karan'ın açıklamaları beni çok üzdü ama haklı da:
http://www.webaslan.com/haberler/15576.php
Ümit Karan'ı kazanmışken yine kaybedersek çok üzülürüm...
Cengo
28.Kasım.2005, 01:44
bizim burada yazdıklarımız hoş değil, ama sahada yapılanlar da hiç hoş değil.. bugün hakem iyi yönetti, böyle yönetilsin gerekirse her maçı kaybedelim.. elle atılanlar da verilmesin , son dakikada mevlevi dervişleri gibi dönenlere penaltı da verilmesin; kim şampiyon olacaksa olsun umurumda değil..sanmıyorum şu dakikadan sonra başka takım şampiyon olsun, fenerbahçe değil 6, 16 puan bile kaybetse galatasaray onu yakalayamaz..
alex in avrupa maçlarında iş yapamamasını neye bağlıyorsun ? yoksa o maçlarda duran toplarda top durmuyorda kendi kendine kımıldıyor mu ? veya sahanın eni boyu değişik mi oluyor ? evet yetenekli, duran toplarda çok etkili ama beni ayağa kaldırmıyor, fenerbahçe maçlarını da izliyorum ... en başta da diyorum alex misal bulgar olsa ismini dahi duymamış olurduk ..
Çok kötü oynayan bir takımı hiçkimse kurtaramaz.Bugün Ronaldinho'lu Barcelona dahi maç kaybedebiliyor.
Futbol takım oyunudur, Alex Süpermen değil.
Pele, Jairzinho, Ronaldinho, Garrincha, Maradona gibi oyunculardan oluşan bir kadro olsa aralarında Alex'i yıllar boyu konuşurduk.Deco çok mu iyi Alex'ten??
Ya da Zinedine Zidane pres mi yapıyor?
Zinedina Zidane topsuz oyunda yerinden bile kıpırdamaz.
Gol krallığında 2. olmuş bir oyuncudan ve asist kralı bir oyuncudan bahsediyoruz.Seni ayağa kaldırmayabilir ama bizi kaldırıyor.Herkesin kas yapısı Ronaldinho gibi değil, herkes aynı stilde oynamaz.Her yiğidin ayrı bir yoğurt yiyişi vardır.
Deco de farklı oynamıyor, lütfen buna da yorum bekliyorum?
Galatasaray'a gelince orta sahanın durumunu yazdık, onu geçiyorum.Hakan Şükür - Necati başlangıcı bence hatalı.Ümit Karan - Necati ile başlamalı ve daha fazla kısa paslar ile oynayarak onların pozisyon becerilerini kullanması gerekirdi.Her ikisi de iyi şut atıyor, büyük bir artıdır bu.Zaten ilerleyen anlarda gerekirse Hakan Şükür ile doldur-boşalt yapılır değişiklik sonucu..
Frank_Castle
28.Kasım.2005, 01:59
Zidan pres yapmaz, ama kendi 18inden rakip 18e kadar topu sürükleyebilir, en azından alex in yaşındayken yapıyordu.Topla bir döndü mü oeh diyorduk hepimiz; 98-99daki maçta f.akyele 50 metre boyunca ardarda 3 kere çalım attığını da hatırlarım.Gol krallığından 2. olması kime göre neye göre bişey ifade etmeli..Fatih Tekke de gol kralıydı mesela.. Üstün insan mı kendisi ? Alex yetenekli evet bu doğru ama duran top yeteneğini çıkarsak bi iliç belki olur.. topsuz oyunda yok; hadi bu normal, pres yok , yapmasın zaten ; ara pası atıyor, tamam; çalım atıyor, kime ? oyun kuruyor ? hangi oyun ? top saklıyor, tamam .. dripling yapıyor, hani ? maç çeviriyor duran topla o bana yeter diyorsanız saygıyla karşılarım ama büyük futbolcu, futbol profesörü; ilim irfan paratoneri gibi abartmaları yapmayıverin artık... Alexi Galatasaraya koysak, takım daha kötü oynardı mesela.
deco ya gelirsek, deco barcelona da forma giymeyi haketmemektedir, hatta onun yüzünden ronaldinhonun sol kanatta oynaması futbol adına yazıktır. euro 2004de ise adeta fiyaskodur.. herşey ona uygun olacakta o iş yapacak, ancak öyle bir tarzda oyuncudur... portodaki başarıları buna örnektir.. ancak sonrası fıss.ayakta duramadı koca euro 2004 te mesela .quaresma gibi bir oyuncunun bu adam için verilmesi düşündürücü ..
Galatasarayın ise durumu aslında berbat...Tartışacak adam dahi yok ; ayhan girsin maç dönsün diyoruz o derece..Ümit Karan bence gitsin ...Kendini kurtarsın.
meddah
28.Kasım.2005, 02:08
Alex hakkında bir fikir belirteyim ben de..
Dikkat edin, Alex'in coştuğu maçlar, Fenerbahçe'nin 2 farkı bulduğu maçlar genelde. Niye derseniz Türkiye'de büyüklere (Burda büyükten kasıt lig pozisyonu, kadro vs. mesela şu aşamada Beşiktaş rakiplerin gözünde bir büyük değil) karşı oynayan takımlar skor bir farkla aleyhlerine iken dahi minimum iki kişiden oluşturdukları "Defans önü" bloğunu açmıyorlar. Alex'in etkili olduğu alan da burası; kendisi veya hareketlendireceği adamlar bu bölgede boş alan bulmalı ki Alex izleyeni mest etsin..
Bu mantıkla Avrupa'daki etkisizliğini de açıklayabiliriz. İyi takımlar savunmayı maçın her anında takım olarak yapıyorlar ve bu bahsettiğim bölgeleri her daim kapalı. Açık olduğunda da zaten o bölgede, atıyorum Milan'ın oynattığı bir adam, bizim ligdeki herhangi bir takımının üç adamına bedel..
Bir de şu var; bence bir oyun kurucu olarak Alex kendi içinde değerlendirilmeli.. Alex'in oynadığı pozisyon ve meziyetleri icabı saha içinde yönettiği adam sayısı en fazla üç oluyor (Daha iyi anlamak için, bu sayı mesela Pirlo'da ortalama 7-8, ama Pirlo ve Alex aynı pozisyonun adamları değil, bunu biliyoruz) mesela Zidane'da ise bu sayı daha fazla (yerine göre 4-5, hatta 6)..
Deco ise Porto'da farklı oynuyordu, şimdi farklı oynuyor..
Cengo
28.Kasım.2005, 02:19
Alex hakkında bir fikir belirteyim ben de..
Dikkat edin, Alex'in coştuğu maçlar, Fenerbahçe'nin 2 farkı bulduğu maçlar genelde. Niye derseniz Türkiye'de büyüklere (Burda büyükten kasıt lig pozisyonu, kadro vs. mesela şu aşamada Beşiktaş rakiplerin gözünde bir büyük değil) karşı oynayan takımlar skor bir farkla aleyhlerine iken dahi minimum iki kişiden oluşturdukları "Defans önü" bloğunu açmıyorlar. Alex'in etkili olduğu alan da burası; kendisi veya hareketlendireceği adamlar bu bölgede boş alan bulmalı ki Alex izleyeni mest etsin..
Bu mantıkla Avrupa'daki etkisizliğini de açıklayabiliriz. İyi takımlar savunmayı maçın her anında takım olarak yapıyorlar ve bu bahsettiğim bölgeleri her daim kapalı. Açık olduğunda da zaten o bölgede, atıyorum Milan'ın oynattığı bir adam, bizim ligdeki herhangi bir takımının üç adamına bedel..
Bir de şu var; bence bir oyun kurucu olarak Alex kendi içinde değerlendirilmeli.. Alex'in oynadığı pozisyon ve meziyetleri icabı saha içinde yönettiği adam sayısı en fazla üç oluyor (Daha iyi anlamak için, bu sayı mesela Pirlo'da ortalama 7-8, ama Pirlo ve Alex aynı pozisyonun adamları değil, bunu biliyoruz) mesela Zidane'da ise bu sayı daha fazla (yerine göre 4-5, hatta 6)..
Deco ise Porto'da farklı oynuyordu, şimdi farklı oynuyor..
Haklı olduğun bir çok yanı var görüşlerinin.Alex'in dar alan içerisinde oynadığı doğru, ceza sahasının önündeki o 10 metrekarelik alan aslında oyunun ileride yığılma sağlanmasını oluşturan bölge.Ya o bölgede orta saha özellikleri iyi olan bir santrafor ile duvar pasları yapacaksınız (santrafor geri gelecek o bölgeye) yada o bölgede yoğunlaşan bir oyun formatı deneyeceksiniz.İşte bu noktada Alex ortaya çıkmış oluyor.Aksi taktirde klasik 4-4-2 daha defansif ve kanat oyuncularını daha iyi oynatabilen bir anlayışta.
Orta sahada Selçuk, solbekte Ümit Özat, stoperde Luciano, santraforda Nobre oynadığı sürece bu takım all-around bir takım haline gelemez malesef.Bu bölgelere acilen çok iyi oyuncular transfer edilmeli ve rotasyon güçlendirilmeli..
Frank_Castle
28.Kasım.2005, 10:30
Ortega alındığında da bir fenerli arkadaşım buna benzer bir yorum yapmıştı: " ortega ile ogün aynı takımda oynamamalı" diye...
bugün fenerbahçeden hangi oyuncuları galatasaraya alırsın deseler
1.appiah
2.aneka
3.önder turacı
4.alex belki de aurelio ... sanırım anlatabildim derdimi ..
Galatasaray CimBom
28.Kasım.2005, 15:13
Tühh, yenildik.... (c) (c) (c) (c) (c)
Navras
28.Kasım.2005, 20:27
ALEXİ FENERİ KISKANMAYIN . (d) (a) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dinaMYt
28.Kasım.2005, 20:35
son yılların belki de en kötü derbisiydi hem futbol olarak hem tribünlerde çok renksiz bir derbi maçı oldu.her iki takımda bir hayli kötüydü ama gs fbden daha kötü olduğu için bu skor ortaya çıktı.ilk golü atacak takımın kazanacağı bi maçtı fb attı ve kazandı belki necati maçın başındaki karşı karşıya kaldığı pozisyonda biraz becerikli olsa daha zevkli bi maç izleyebilirdik.geretsin ümit karanı neden yedek tuttuğunu ise hala çözemiyorum adam ne kadar çok gol atarsa o kadar çok yedek kulubesine mahkum oluyor.gs kazansaydı daha zevkli bir lig mücadelesi de olacaktı ama fb şimdilik ligden biraz koptu gibi duruyor ama bi şeylerin belli olması için çok erken
hucar17
28.Kasım.2005, 21:45
evet derbi kalite olarak çok kötüydü.maç için çok şey söylendi ama ben hakemle ilgili bişey söyliycem.böyle bir performans gösteren bir hakemi bile kendini futbol eleştirmeni sanan Fatih Altaylı adlı kişi eleştirdi.hakem yine maçı sattı edebiyatı yaptı.hani başka maç olsa anlarımda böyle az posizyon olan bir maçta dahi hakeme yenilgiyi bağlamak en saçma şey olabilirdi heralde.keşke o da buradaki Gs li arkadaşlar kadar tarafsız olabilseydi...
RoCCo_42
28.Kasım.2005, 21:50
evet derbi kalite olarak çok kötüydü.maç için çok şey söylendi ama ben hakemle ilgili bişey söyliycem.böyle bir performans gösteren bir hakemi bile kendini futbol eleştirmeni sanan Fatih Altaylı adlı kişi eleştirdi.hakem yine maçı sattı edebiyatı yaptı.hani başka maç olsa anlarımda böyle az posizyon olan bir maçta dahi hakeme yenilgiyi bağlamak en saçma şey olabilirdi heralde.keşke o da buradaki Gs li arkadaşlar kadar tarafsız olabilseydi...
hucar zaten o fatih altayli galatasaray lisesinden cıkan en kazma varlık merak edme bircok galatasaraylı onun büyüklerine fatiha okuyor benim gibi.
Bu arada nerelerdeydin be sen ya :mrgreen: :mrgreen:
hucar17
28.Kasım.2005, 23:08
hadi ya böyle düüşnmenize sevindim.bende düşünüyodum bütün cimbomlular böyle mi diye :mrgreen:
Frank_Castle
28.Kasım.2005, 23:13
Fatih Altaylı 10 tane verilmeyen ofsayt saymış..birisi ona aut atışlarında ofsayt olmadığını söylesin.. yoksa fb nin 10 tane ofsayt olabilecek pozisyonu dahi yok
hucar17
28.Kasım.2005, 23:17
ya bunun gibi adamlara futbosayfasında köşe veriyorlar.hayret bişey yaw...
Seçkinn
29.Kasım.2005, 01:17
Ben gollü beraberlik bekliyordum kafamda 2-2'lik skor vardı...Herşeyden önemlisi futbol kalitesi ve heyecan en alt düzeydeydi bence...Ligimizin kalitesi bence iyice tartışılacak hale gelmiştir...Ülkenin şu an en iyi iki takımının yaptığı maç buysa vay halimize...Bu durum bizi dünya futbolundan koparır...Ne tempo var ne heyecan ne istek...Böyle futbol oynadıktan sonra biz neden tartıştıkki o zaman günlerce milli takımı...Zaten gitmeyelim hiçbir yere içimize kapanalım monoton bir futbol dünyamız olsun...Buna bir çözüm getirilmesi lazım...Her geçen gün geri düşüyoruz dünya futbolunda...Artık cepten yiyecek puanda yok...
Dün Ergun Gürsoy da tesadüfi bir geri pasıyla geldi gol dedi yanlış duymadıysam...Geri pasını kim attı Appiah mı???Yanlış duymuşumdur umarım yoksa GS'da işler çok kötü demektir...Ergun Gürsoy gibi bir insan bile maçtan bu kadar kopuksa yazık olur...
e_mali
29.Kasım.2005, 10:45
Zevksiz mactı ama guzel olan sakin olmasıydı ve centilmence gecmisiydi.
Neron_FB
29.Kasım.2005, 15:51
Seçkinn, Evet appiah attı :mrgreen:
e_mali, bencede centilmence geçmesi çok iyi oldu özellikle son isviçre maçından sonra...
hucar17
29.Kasım.2005, 19:28
maçın tek olumlu yanı oydu zaten ufak tefek şeyler oldu ama onlarda böyle bir maç için çok normal.bide Ergün Gürsoy'Un Aziz Yıldırım ın tesadüf lafına takıpta bu gole de tesadüf demesi çok komik(geri pas konusuna zaten girmiyorum) :mrgreen: ...
Maymuncuk
29.Kasım.2005, 21:18
ole mi dedi ergun gursoy
RoCCo_42
29.Kasım.2005, 21:30
maçın tek olumlu yanı oydu zaten ufak tefek şeyler oldu ama onlarda böyle bir maç için çok normal.bide Ergün Gürsoy'Un Aziz Yıldırım ın tesadüf lafına takıpta bu gole de tesadüf demesi çok komik(geri pas konusuna zaten girmiyorum) :mrgreen: ...
Ergün Gürsoyu boswerin arkadaslar.Delidir ne yapsa yeridir.Adamcagız bunadı Oglunuda Ebru Gündesle everemedi.Marta kadar Galatasaraydan ne calar cıparsa kardır.Az zamanı kaldı Ha olurda onu tanıyan biri okursa eger bunlari bilinki beni baskanlıga aday olan diger kişi tuttu ondan böyle yazıom.
hucar17
30.Kasım.2005, 14:53
neyse o işler bizi ilgilendirmez onlar Gs nin iç işleri kendileri hallederler.bu aradaMaymuncuk, tesadüf dediğini webaslan .com dan okudum.dogrudur heralde...
Seçkinn
30.Kasım.2005, 16:07
Bir gaf daha yaptı aslında Ergun Gürsoy...
"Özhan Canaydın maça gelmedi." deyince gazeteciler şu cevabı verdi; "FB Başkanıda gelmedi."...
Aziz Yıldırım 20 günlük bir hak mahrumiyeti cezası aldı bildiğim kadarıyla...Neyse uzatmayalım yinede...GS'ın bir an önce toparlanmasını dileyelim (yönetim olarak)...GS, BJK, TS'de toparlanırsa ülke olarak kazanırız... (ı)
hucar17
30.Kasım.2005, 19:17
gerçekten çok komik ama bence bu konu burada kapansa iyi olur çünkü maç biteli çok oldu ve bunlar bence gereksiz konular...
batuhan673
30.Kasım.2005, 19:23
Evet tartışmaya gerek yok.Çok gereksiz şeyler.