PDA

View Full Version : F.Bahçe'yle baş edemeyiz

ewrim_FB
12.Ocak.2007, 16:04
Kicker'e konuşan Fransız çalıştırıcı, "Dar bir kadrom var. İşimiz çok zor" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, yine siyah-beyazlı yönetimin hoşuna gitmeyecek açıklamalar yaptı. Alman Kicker dergisine konuşan Tigana, "Bizden birisi sakatlanırsa F.Bahçe ile baş edemeyiz. Ancak, küçük de olsa bir şansımız var" dedi. Dar bir kadrosu olduğunu belirten Fransız çalıştırıcı, "F.Bahçe'nin sekiz puan gerisinde olmamızın sebebi de
budur. Kadromuz geniş olsaydı ilk yarıda daha iyi mücadele edebilirdik" diye konuştu.

ÜST SEVİYEDE DEĞİL
Türk futbolunun durumunu da değerlendiren Tigana, "Türkiye ligi, Fransa, İspanya ya da İngiltere gibi üst seviyede değil. Zaten bu da Avrupa liglerindeki başarısızlıktan belli. Türk Milli Takımı da 2002 yılından bu yana düşüşte. Çünkü, Dünya üçüncüsü olan o jenerasyon artık yaşlandı. Başarı isteniyorsa, yeni bir jenerasyon çıkarılmalı" yorumunu yaptı. z

TÜRKİYE'DE MUTLUYUM
Tigana açıklamasını şöyle tamamladı: "Geldiğimden bu yana Beşiktaş'ta çok yavaş da olsa bir gelişme var. Ailton, Beşiktaş'ta profesyonelce davranmadı. O nedenle de gitti. Türkiye'de yeni bir başlangıç yaptım. Yeni tecrübeler ediniyorum ve burada mutluyum. Beşiktaş'ta yapacağım daha çok şey var. Ayrılmak istemiyorum. İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Ailem de İstanbul'da olmaktan memnun."

El Comandante
12.Ocak.2007, 16:09
allah gözünü doyursun diyecem tigananinda doymuyoki,her sezon 11 tane futbolcu transfer ediyorlar,simdi kadrosunda 30un üzerinde futbolcu var geliyor dar kadrom var diyor,valla besiktasin isi cok zor,bu tigana ile gitmez böyle.

Omerdinho
12.Ocak.2007, 16:10
Tigana ne taktikten anliyor ne antrenman dan...

Burak Duran
12.Ocak.2007, 16:12
ozaman biz atlayalım :)

FBahadir
12.Ocak.2007, 16:12
o adam bi işe yaramaz ama böle bişi dememelidi .

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2007, 16:13
yani bir nevi haklıda defansta gökhan zanın eksikliğinin sıkıntısını azmı çektik sonra forvettede biraz sorun var aynı tip oyuncular var ama bunları görüp biraz daha transfer isteyebilirdi tigana efendi

batman_emre
12.Ocak.2007, 17:04
Sacmalamis Bence

eGowiCh
12.Ocak.2007, 17:39
Doğru söylemiş bence.

Universal
12.Ocak.2007, 19:03
O zaman F.Bahçe'de siz 11 puan fark ile öndeyken böyle yorumlar yapsaydı biz şampiyon olamazdık. Tigana eğer gitmesse bu Beşiktaş biter.

Mirza
12.Ocak.2007, 19:37
Tiganada cok iyi bir kadro var yahu kullanmayi bilmiyor. Ricardinho,Delgado,Kleberson,Burak,Nobre cok iyi bu futbolcular .. gitmek istedigi icin böyle bir aciklama yapmistir ..

TR.CaPTaiN
12.Ocak.2007, 21:38
Bence Tigana'nın yerine Ertugrul Saglam'ı getirirse yönetim epey bir sorunu cözer.

real_footballer
12.Ocak.2007, 23:02
ben beşiktaş başkanına sesleniyorum yeter artık tiganayı yolla!!!

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2007, 08:41
yönetime kalsa tigana çoktan yolcuydu ama tazminat olyı işi bozuyor ayrıca ertuğrul sağlam da kayseriyi bırakmıyor ancak sene sonunda alabiliriz onuda

Neron_FB
13.Ocak.2007, 10:27
Tigana'nın bahaneleri... Beşiktaş bu kadroyla FB ile başedemeyecek durumda olamaz.. Problem tigananın kendisi...

senderson
13.Ocak.2007, 15:54
Sezon sonundaki başarısızlığı için şimdiden yol yapıyor kendine.Sezonun sonunda ben demiştim diyecek..

coolnash
13.Ocak.2007, 19:02
Yapamıyorsan bırakacaksın.

drazan11
15.Ocak.2007, 00:16
böyle bi acıklama varsa tigana kesin gitmeli takımına inanmayan bi hoca takıma ne kadar faydalı olabilirki

Omerdinho
15.Ocak.2007, 03:35
her sezon 10 tane futbolcu transfer ediyolar adam hala kadrom dar diyo ise baki n:D

MhT07
19.Ocak.2007, 21:14
VaLLa ßen onu ßunu ßiLmem ßen FenerßahçeLi oLduğum HaLde SöLüyorum..ßeşikTaşın Kadrosundaki YıLdızLar GaLatasarayda oLcaktı Şimdi GaLatasaray ßeLkide Liderdi..