PDA

View Full Version : "Aziz Yıldırım'dan destek isteyeceğim"

fenerbahce_1907
12.Ocak.2007, 19:42
Diyarbakırspor yönetim kurulu, 14 Ocak tarihinde Antalya'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yapacağı toplantıyı bekliyor. Başkan Ahmet Aydın, "Diyarbakırspor'un şu anda maddi ve manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı vardır. Sayın Aziz Yıldırım'dan destek isteyeceğim" dedi..
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Aydın, Aziz Yıldırım ile yapacakları toplantıdan ümitli olduklarını belirterek, "Antalya'da gerçekleşecek toplantıda sorunlarımızı kendisine anlatacağız. Kendisinin bir Diyarbakırlı olarak yardımcı olacağı kanaatindeyiz. Diyarbakırspor'un şu anda maddi ve manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı vardır. Bunun gerçekleşmesi halinde takımımız başarılı sonuçlar alıp Süper Lig'e çıkabilecektir. Kafamız her konuda rahat olmalıdır. Sayın Aziz Yıldırım'dan Diyarbakırspor'a destek isteyeceğim" dedi.

Diyarbakırspor'un ikinci yarıya iyi başlaması gerektiğini kaydeden Aydın, "Takımımızın Antalya kampında futbolcularımıza 1 gün izin verildi. Teknik direktörümüz Bahri Kaya ile görüştük, forvet hattına transfer istedi. Sadece ligi düşündüğünü, ligin ikinci yarısı başlayana kadar lige hazır duruma gelebileceklerini söyledi. Biz de hocamızın istekleri doğrultusunda hareket edip transferimizi yapacağız" diye konuştu.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise Antalya kampının kendileri için çok yararlı geçtiğini belirterek, bunun ödülünü ilk maçlarında alacaklarını söyledi.

Yeşil-kırmızılı kulübün menajeri İsmet Yılmaz ise Antalyasporlu Taner ile her konuda anlaşmalarına rağmen bu transferin gerçekleşmediğini ifade ederek, "Neredeyse sözleşme imzalayacaktık. Bu futbolcunun Mardinspor ile görüşmesi, bizi bu transferden soğuttu. Biz de Taner'den vazgeçtik. Denizlispor'un forvet oyuncusu Hüseyin Kartal ile prensipte anlaştık. Yöneticilerimiz, bu konuyu halledecekler" şeklinde konuştu.

TR.CaPTaiN
12.Ocak.2007, 21:36
Diyarbakır daki maçta Fenerbahceli taraftarlara yapmadıgını bırakmayan seyirciye sahip kulube umarım Aziz Başkan yardım etmez.

El Comandante
13.Ocak.2007, 02:26
Diyarbakır daki maçta Fenerbahceli taraftarlara yapmadıgını bırakmayan seyirciye sahip kulube umarım Aziz Başkan yardım etmez.

zaten diyarbakirli taraftarlarinda aziz yildirim gibi birinden yardim beklemek gibi bir istegi yok,eger o baskan gider aziz yildirimdan yardim beklerse ertesi gün o serefli kulübü birakmasi gerekiyor!aziz yildirim diyarbakirli ama bugüne kadar ne yapmiski bu diyarbakir baskani gidiyor ondan yardim diliyor,sacmalamasin diyarbakirsporu kücük düsürmesin!

TR.CaPTaiN
13.Ocak.2007, 02:37
zaten diyarbakirli taraftarlarinda aziz yildirim gibi birinden yardim beklemek gibi bir istegi yok,eger o baskan gider aziz yildirimdan yardim beklerse ertesi gün o serefli kulübü birakmasi gerekiyor!aziz yildirim diyarbakirli ama bugüne kadar ne yapmiski bu diyarbakir baskani gidiyor ondan yardim diliyor,sacmalamasin diyarbakirsporu kücük düsürmesin!

Taraftarın istegi var demedim zaten öyle taraftara sahip kulup dedim.

El Comandante
13.Ocak.2007, 03:13
Taraftarın istegi var demedim zaten öyle taraftara sahip kulup dedim.

diyarbakirspor kulübü cok serefli bir taraftara sahiptir,diyarbakir taraftari nerede ne yaiyorsa bir nedeni var da yapar.Bir kulübü ayakta tutan sey taraftarlardir,eger ki o baskan gidip aziz yildirimdan yardim dilenirse diyarbakir taraftarlarinin sevmedigi bir kisi tarafindan iste ozaman diyarbakirspor baskani istifa etmelidir,bizim aziz yildirima ihtiyacimiz yok.

TR.CaPTaiN
13.Ocak.2007, 03:16
diyarbakirspor kulübü cok serefli bir taraftara sahiptir,diyarbakir taraftari nerede ne yaiyorsa bir nedeni var da yapar.Bir kulübü ayakta tutan sey taraftarlardir,eger ki o baskan gidip aziz yildirimdan yardim dilenirse diyarbakir taraftarlarinin sevmedigi bir kisi tarafindan iste ozaman diyarbakirspor baskani istifa etmelidir,bizim aziz yildirima ihtiyacimiz yok.

Kulup baskanının varmıs ama istifa etmedigi sürecede Diyarbakırspor adına calısıyor.

El Comandante
13.Ocak.2007, 03:34
Kulup baskanının varmıs ama istifa etmedigi sürecede Diyarbakırspor adına calısıyor.

su anda bu hareketleri ile diyarbakirsporun yararina degil zararina calisiyor.Diyarbakirspor taraftarlarinin sevmedigi bir kisi olan aziz yildirimdan yardim istiyor,bu olay gerceklesirse zaten taraftarlar cok net bir sekilde tepkisini koyar bu olay hakkinda.

Jesus_FB
13.Ocak.2007, 18:33
aziz yildirim diyarbakirli ama bugüne kadar ne yapmiski bu diyarbakir baskani gidiyor ondan yardim diliyor,sacmalamasin diyarbakirsporu kücük düsürmesin!

daha geçenlerde Erganiye okul yaptırdı

CeNTeR_TR
13.Ocak.2007, 19:13
taraftarlar için değilde türk futboluna katkı amaçlı böyle bir yardım gerçektende iyi olur

nerazzuri
13.Ocak.2007, 20:10
Yardım istediklerini vurgulamış D.bakır yönetimi. Fakata aziz yıldırım bu konuda çekimser davranacaktır. Unutmayın ki Türkiye'de her klüp kendi menveatleri uğruna savaş vermektedir.

evet aziz yıldrımda yardım etmez.

Universal
14.Ocak.2007, 00:19
Belki kendi memleketi olduğu için yardım edebilir.

Geçen yıl Diyarbakır kendi şehrinde yaşanan terör olayları ve maddi sıkıntıda eklenenince zorunli bir düşüş yaşadılar. Bence düşmeyi hak etmiyorlardı. Yeniden Süper Lig'e çıkabilirler sadece maddi destek lazım onu da Aziz Yıldırım verir mi bilmiyoruz? Belki de F.Bahçe'ye paf takım olarak da alablir.

El Comandante
14.Ocak.2007, 00:20
daha geçenlerde Erganiye okul yaptırdı

ama bunu diyarbakirspor icin mi yapti?Okul yaptirmasi gayet hos da oda erganili yani tonlarca parasi var kendi dogdugu yerede bir bagis yapmazsa...

EreN
14.Ocak.2007, 00:32
Bir diyarbakırlı niye yapmasın

drazan11
15.Ocak.2007, 00:10
acıkcası bende yardım edecegini pek sanmıyorum