View Full Version : Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!
Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!
Forumumuzun müdavimi olan sevgili arkadaşlar! 27 sorudan oluşturduğumuz TSI Oscarları seçimleri sonucunda ödüller sahiplerini buldu!!
Şimdi bakalım her kategori için şampiyon olan adaylarımız kimlermiş?
1. Yılın Admini: Bu alanda açık ara farkla VoLkaN BaROs yani Volkan ağabeymiz lider olmuş gözüküyor.
2. Yılın Moderatörü: Bu ödülü kendi oyumun da gittiği Serkancığım yani sekopej’e vermekten gurur duyarım.
3. Yılın Erkek Üyesi: Büyük yarışın olduğu bu kategoride ödül comandante’nin.
4. Yılın Bayan Üyesi: Bu alanda büyük bir yarış gözlenmezken ödül neva’ya gidiyor.
5- Yılın İmzası: Bu kategoride ödül bana yani peluk’a ait. E imzamızda güzel yani….
6- Yılın Avatarı: Bu kategoride birinciliği Aydın ve Eray Dengiz paylaştı. İkisine de tebrikler…
7- Yılın En Karizma Üye Adı: Bu kategoride de iki şampiyon var. Rumuzları dick ve comandante…
8- Yılın Sevileni: Büyük yarışın olduğu bu kategoride ödül tosunpaşa’nın…
9- Yılın Bilgilisi: O gerçekten hak etti. Ödülü perpetua’ya vermekten guru duyuyorum…
10- Yılın Yakışıklı/Karizmatiği: Jesus_FB yani Tarıkcığım bu kategoriyi bileğinin hakkıyla birinci bitirdi…
11- Yılın Sakini: meddah bu kategorinin şampiyonu oluyor farkla…
12- Yılın Komiği: Aydın (bu da kim?) bu kategorinin birincisi oluyor…
13- Yılın Ciddisi: meddah bu alanda da birinciliği kimselere kaptırmamış. Tebrikler meddah…
14- Yılın Aktifi: WishbonE bu kategoride birinci olmuş. Kendisini tebrik ediyorum…
15- Yılın Siniri: Bu alanda Sami Demirdizen ipi göğüslemiş.
16- Yılın Duygusalı: Cagrı_Zorkol bu alanda birinci olarak duygusal kimliğini ispatladı…
17- Yılın Anlayışlı/Sabırlısı: VoLkaN BaROs ve ben arasında geçen mücadeleyi VoLkaN BaROs yani Volkan abi kazandı…
18- Yılın En Çok Tanışmak İstenileni: Mustafa Budak, VoLkaN BaROs, ve Jesus_FB bu alanın birincileri oldular ortak olarak…
19- Yılın Fanatiği: senderson bu alanda birinciliği kimselere kaptırmadı…
20- Yılın Sportifi: VoLkaN BaROs, Eray Dengiz ve arda_ultraslan bu alanın şampiyonları…
21- Yılın Yardımseveri: sekopej bu alanda birinci olarak yardım severliğini kanıtladı kesinlikle…
22- Yılın Paylaşımcıya Destek Vereni: Jesus_FB, emrah44 ve sekopej bu alanın birinciler oldular.
23- Yılın En İyi Bölümü: Sohbet Alanı açık ara birinci. E atılan mesaj sayısından da belli değil mi?
24- Yılın En İyi Konusu: Cafe Turksportal yine üyelerimiz tarafından birinci seçilmiş. Sıcak sohbetler güzeldir…
25- Yılın En Yararlı Konusu: “Türkçe Konuş!” Konusu en yararlı konu seçilmiş.
26- Yılın En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölümü: Arkadaşlarımız açılan bölümleri yeterli görmüşler. E ne diyelim?
27- Yılın Kişisi: Bu alanda Jesus_FB beni bir oy farkla sollayıp ödülü kapmış. Tebrikler Tarıkcığım….
Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni yılda yeni arkadaşlıklar ve güzellikler görmeniz dileği ile…
Sekopej
13.Ocak.2007, 01:53
En iyi moderatör, en yardımsever ve en çok paylaşımcıya destek veren kategorilerinde 1. olmuşum. Teşekkürler arkadaşlar.:)
Diğer oscar alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum ama en büyük tebriği Turksportal'da Yılın Kişisi olan Tarık'a etmek istiyorum. Tebrikler Tarık, sen bunu hakettin.;;):)
Burak Duran
13.Ocak.2007, 02:01
hata var en sinir tek başına sami :D diğerlerinin 1-2 oyu varken saminin 4 ten fazla :D hatayı düzelttim :D diğer ödül alanları tebrik ediyorum ama çok ciddiyetsiz ve geyik bir oscar olmuş bence bunun ciddisi yapılmalı
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 02:04
Serkan abi haketti.Tebrik ediyorum diğer tüm arkdaşlarımıda..:)
TaşkınMahmut
13.Ocak.2007, 10:01
Tüh ne güzel yılın komiği olacaktım ya :D
GeNç KaRTaL
13.Ocak.2007, 10:08
güzel ldu ödüllerin verilmesi kazananları tebrik ediyorum heykeller ne zaman verielecek kazananlara???:D
tosunpasa
13.Ocak.2007, 10:37
Güzel bir duygu:p.
Tüm oscar sahiplerini kutluyorum.
fm_monster
13.Ocak.2007, 11:02
kazananları kutluyorum
FernandeZ
13.Ocak.2007, 11:08
Fenerbahçe58 de olabilirdi :p
Ahmeds
13.Ocak.2007, 12:17
Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!
Forumumuzun müdavimi olan sevgili arkadaşlar! 27 sorudan oluşturduğumuz TSI Oscarları seçimleri sonucunda ödüller sahiplerini buldu!!
Şimdi bakalım her kategori için şampiyon olan adaylarımız kimlermiş?
1. Yılın Admini: Bu alanda açık ara farkla VoLkaN BaROs yani Volkan ağabeymiz lider olmuş gözüküyor.
2. Yılın Moderatörü: Bu ödülü kendi oyumun da gittiği Serkancığım yani sekopej’e vermekten gurur duyarım.
4. Yılın Bayan Üyesi: Bu alanda büyük bir yarış gözlenmezken ödül neva’ya gidiyor.
5- Yılın İmzası: Bu kategoride ödül bana yani peluk’a ait. E imzamızda güzel yani….
6- Yılın Avatarı: Bu kategoride birinciliği Aydın ve Eray Dengiz paylaştı. İkisine de tebrikler…
7- Yılın En Karizma Üye Adı: Bu kategoride de iki şampiyon var. Rumuzları dick ve comandante…
9- Yılın Bilgilisi: O gerçekten hak etti. Ödülü perpetua’ya vermekten guru duyuyorum…
10- Yılın Yakışıklı/Karizmatiği: Jesus_FB yani Tarıkcığım bu kategoriyi bileğinin hakkıyla birinci bitirdi…
11- Yılın Sakini: meddah bu kategorinin şampiyonu oluyor farkla…
12- Yılın Komiği: Aydın (bu da kim?) bu kategorinin birincisi oluyor…
13- Yılın Ciddisi: meddah bu alanda da birinciliği kimselere kaptırmamış. Tebrikler meddah…
14- Yılın Aktifi: WishbonE bu kategoride birinci olmuş. Kendisini tebrik ediyorum…
15- Yılın Siniri: Bu alanda Sami Demirdizen ipi göğüslemiş.
16- Yılın Duygusalı: Cagrı_Zorkol bu alanda birinci olarak duygusal kimliğini ispatladı…
17- Yılın Anlayışlı/Sabırlısı: VoLkaN BaROs ve ben arasında geçen mücadeleyi VoLkaN BaROs yani Volkan abi kazandı…
18- Yılın En Çok Tanışmak İstenileni: Mustafa Budak, VoLkaN BaROs, ve Jesus_FB bu alanın birincileri oldular ortak olarak…
20- Yılın Sportifi: VoLkaN BaROs, Eray Dengiz ve arda_ultraslan bu alanın şampiyonları…
21- Yılın Yardımseveri: sekopej bu alanda birinci olarak yardım severliğini kanıtladı kesinlikle…
22- Yılın Paylaşımcıya Destek Vereni: Jesus_FB, emrah44 ve sekopej bu alanın birinciler oldular.
23- Yılın En İyi Bölümü: Sohbet Alanı açık ara birinci. E atılan mesaj sayısından da belli değil mi?
24- Yılın En İyi Konusu: Cafe Turksportal yine üyelerimiz tarafından birinci seçilmiş. Sıcak sohbetler güzeldir…
25- Yılın En Yararlı Konusu: “Türkçe Konuş!” Konusu en yararlı konu seçilmiş.
26- Yılın En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölümü: Arkadaşlarımız açılan bölümleri yeterli görmüşler. E ne diyelim?
27- Yılın Kişisi: Bu alanda Jesus_FB beni bir oy farkla sollayıp ödülü kapmış. Tebrikler Tarıkcığım….
Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni yılda yeni arkadaşlıklar ve güzellikler görmeniz dileği ile…
hepinizi tebrik ediyorum...:) hayırLı oLsun
Universal
13.Ocak.2007, 12:21
Ben burda yokum ya hepiniz bittiniz. :) Herkesi tebrik ederim. Samiyi oraya koydunuz ya yazıklar olsun. :)
tosunpasa
13.Ocak.2007, 12:23
Fenerbahçe58 de olabilirdi :p
Sen beni beğenmiyor musun?:D
Ben burda yokum ya hepiniz bittiniz. :) Herkesi tebrik ederim. Samiyi oraya koydunuz ya yazıklar olsun. :)
Bir dahakine Batu:).
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 13:17
Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasada forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin Alican.Tebrik ederim kardeşim..:)
El Comandante
13.Ocak.2007, 13:26
oscarlari alanlari tebrik ediyorum,sporcu ödülünü aldik,yani zekiyim cevikim ve ahlakliyim :D
tosunpasa
13.Ocak.2007, 13:36
Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasada forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin Alican.Tebrik ederim kardeşim..:)
Sağolasın dostum:).
Ben boş geçmişim. Sağlık olsun. :) Ödül alanların hepsini tebrik ediyorum.
Bana bu da yeter :n:
comandante
13.Ocak.2007, 13:40
çok teşekkürler arkadaşlar...önemli bir ödül bence...
dick'in eline su bile dökemezdim aslında ama nickim biraz sert okunuyo o yüzdendir=) teşekkürler...
gerrrard
13.Ocak.2007, 13:41
tebrikler herkeze :)
Scocco
13.Ocak.2007, 13:44
Ödülü kazanan ve ödüle layık görülen herkesi kutlarım.
çok teşekkürler arkadaşlar...önemli bir ödül bence...
dick'in eline su bile dökemezdim aslında ama nickim biraz sert okunuyo o yüzdendir=) teşekkürler...
Yok yok mütevazilik Yücel. Hakettin sen... Sakın ha sen de rumuzunu değiştirme, biliyorsun bir moda var bu konuda...
ödülleri alan arkadaşları tebrik ediyorum :)
Çatırtı seslerini duyar gibi oluyorum :D
Mc.Speedy
13.Ocak.2007, 17:43
Yılın Siniri Olmuşuz :rolleyes:
niye olduk anlamadım:a:
Senin nickin daha melodik böyle insanın bağıra bağıra Cooooomaaaandanteeee diyesi geliyor:D
Yılın siniri sami olmamalıydı o başka kategorilere layık ama burada söyleyemem:D
Oskar alan herkesi tebrik eder bana oy verenlere teşekkür ederim
Jay_Jay Ceyhun
13.Ocak.2007, 18:45
eee burda fenerbahceli yok o bu forumda aktıf olan arkadaslarımızdan bırısı benım olmamama gelince demmekkı degerım farkedılmemıs ben onada razıyım :D:D:D:D
odul alanlara tebrikler
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 20:16
eee burda fenerbahceli yok o bu forumda aktıf olan arkadaslarımızdan bırısı benım olmamama gelince demmekkı degerım farkedılmemıs ben onada razıyım :D:D:D:D
odul alanlara tebrikler
Farkedilecek ne yaptın ki? :D
senderson
13.Ocak.2007, 20:34
Bana en yakışacak ödül buydu.Zaten başkada görmüyorum fanatic etrafımda...
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 20:38
Senin dışında Avrupa'da fenerbahçe dışındaki Türk takımlarının puan kaybetmesini isteyen yok ta o yüzden..:D
senderson
13.Ocak.2007, 21:13
Önce Fenerbahçe kardeşim o yüzden.Gerisi isterse küme düşsün...
tosunpasa
13.Ocak.2007, 21:16
Senin dışında Avrupa'da fenerbahçe dışındaki Türk takımlarının puan kaybetmesini isteyen yok ta o yüzden..:D
Onura diyosunda kendi yaptığınında pek farkı yok...
GsDoruk
13.Ocak.2007, 21:45
En iyi moderatör, en yardımsever ve en çok paylaşımcıya destek veren kategorilerinde 1. olmuşum. Teşekkürler arkadaşlar.:)
gerçekten hak ettin serkan abi
Serkan abi haketti.Tebrik ediyorum diğer tüm arkdaşlarımıda..:)
katılıyorum
Bana en yakışacak ödül buydu.Zaten başkada görmüyorum fanatic etrafımda...
sana fanatiklik ödelü yakışıyor:) ama aşırıya kaçma;;)
uAburak89
13.Ocak.2007, 21:52
Ödül alan herkesi tebrik ederim .
ödül alan arkadaşlarımı teker teker tebrik ediyorum. :)
Ödüllerini alanlara hayırlı olsun... :)