PDA

View Full Version : Milan bana büyük gelir!

El Comandante
13.Ocak.2007, 04:30
F.Bahçe'nin 25 yaşındaki starı Tuncay, Milan'dan teklif iddiaları için "Bu bana gurur verir. Ancak henüz Milan ya da Barcelona gibi takımlarda oynayacak kadar büyük bir futbolcu olduğumu düşünmüyorum" dedi.

Milan bana büyük gelir

İtalyan devi Milan'ın teklif yapmaya hazırlandığı Tuncay, "Bu bana gurur verir. Ama Milan, Barcelona gibi kulüplerde oynayacak kadar büyük bir oyuncu değilim" dedi.

Milan'ın transfer listesine girdiğini tüm dünyaya SABAH'ın duyurduğu Tuncay, bu konuyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Milan gibi dev bir kulübün kendisini istemesinden gurur duyacağını söyleyen yıldız oyuncu, "Ama ben Milan veya Barcelona gibi takımlarda oynayacak kadar büyük bir futbolcu olduğumu düşünmüyorum. Yine de zamanı geldiğinde bu konuyu konuşacağız. Yalnız şunu söyleyebilirim ki, çok farklı bir durum olmadıkça 100. yılda Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum. Böyle özel bir yılda Fenerbahçe'den gitmek için çok farklı şeylerin yaşanması lazım. Ama benim burada yaşadığım her şey Fenerbahçe'de kalmam yönünde. Yuvamdan en azından şimdi ayrılmak istemiyorum" dedi.

Kaynak (http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=195147)

Bordo61Mavi
13.Ocak.2007, 05:53
Tuncay iyi bir futbolcu, neden oyniyamasinki Milan da Barcelona'da.

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2007, 08:33
bence tuncay önce daha alt klasman ekiplere gtsin fio sevilla totenham gibi sonra orada başarılı olma şansı yüksek başarıdan sonra büyük takımlarda oynayabilir o zaman bence çok akıllıca düşünüyor tuncay ama artık tsl dende ayrılmalı kanımca

eGowiCh
13.Ocak.2007, 14:06
Tuncay Milan'da oynayabilecek kadar üst düzey bir futbolcu değil. Gereksiz top kayıplarını ne zaman bırakır ve sol ayağını ne zaman geliştirir ki, o zaman bir Avrupa kulübünde forma giyebilir diye düşünüyorum.

dick
13.Ocak.2007, 16:45
Açıkçası tuncaydan böyle bir açıklama beklemezdim ama tebrik ediyorum kendisini.Para ve ün hırsına kariyerini zora sokmak istemiyor

OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 18:29
Bengisu haklı.En doğru düşünebileceğini düşünmüş bence..:)

coolnash
13.Ocak.2007, 18:57
Bence fazla mütevazi konuşmuş.Milan da Brocchi bile oynuyor, Tuncay niye oynamasın?

CeNTeR_TR
13.Ocak.2007, 19:17
tuncayı bu konuda tebrik ediyorum gerçektende iyi konuşmuş

bazen gerçekleri kabullenmek gerekiyor

nerazzuri
13.Ocak.2007, 20:13
ya aslında yapacağını yaptı türkiyede ama doğru söylüyosun COSKUN1907 abi GİDİPTE KALICI OLMAKKKKKKK

TR.CaPTaiN
13.Ocak.2007, 23:12
Mütevazi bir acıklama olmus.Tuncay'a da bu yakısırdı zaten. Milan için Barca için yeterli seviyede degil Tuncay.

EreN
14.Ocak.2007, 00:32
Gayet yerinde bir açıklama aferin tuncay

nart_susruko
14.Ocak.2007, 00:51
ömürlük mukavele imzalanmıştı zaten şimdide maddelerinde iyileştirilme yapıldı herhalde :)

drazan11
15.Ocak.2007, 00:09
alcak gönüllü davranmıs bencede ama bence kesinlikle her takımda real madridde dahil oynayabilir ama kendini hazır hissietmesi de önemli

MhT07
19.Ocak.2007, 21:23
Tuncay'ı KuTLuyorum Daha Genç önünde Uzun ßir YoL var GideßiLir YurT Dışına Ama KaLıcı OLaßiLecek mi Orası Kesin DeiL..

barahir
19.Ocak.2007, 21:26
Tuncay şuanki formuyla rahatlıkla Milan'da oynar. Gourcuff oynuyosa Tuncay'ımız Kesin oynar zaten. Ama biraz daha pişmesi lazım...

Omerdinho
20.Ocak.2007, 01:05
tuncay bence bi sezon daha fenerde oynamali

paco
22.Ocak.2007, 02:12
en büyük milan başka büyük yok .... ;)

absolut12
22.Ocak.2007, 12:54
Gourcuff Tuncay'dan çok daha yeteneklidir.Ki zaten Milan onu hemen kaptı.

Del Piero_10
22.Ocak.2007, 13:20
Gourcuff Tuncay'dan çok daha yeteneklidir.Ki zaten Milan onu hemen kaptı.

gourcuff hiçbirşey

ingilizcede overrated diyorlar,adı futbolundan daha büyük

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ocak.2007, 17:25
Tuncay milan da rahat oynar.Guvensizliginin nedenini anlamis deilim.konfederasyon kupasindaki cikisi muhtesemdi.onu parlak bir gelecek bekliyor.

canavar20
26.Ocak.2007, 19:37
abiler bu niye kendini küçümsüyor yaş gelmeye başladı gitmesini istemiyorum ama olsun nede olsa bi türkün milanda oynaması gurur verici