View Full Version : “Alex’ten bile iyiyim !”
El Comandante
13.Ocak.2007, 13:14
Galatasaraylı Carrusca, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
G.Saray’a sol kanat oyuncusu olarak transfer edilen Arjantinli, "Yerimde Arda oynuyor. Ben sadece orada görev yapan bir futbolcu değilim, oyun kurucu olarak da oynayabilirim" dedi.
Galatasaraylı yöneticiler sezon başında Arjantin’in Estudiantes takımından transfer ettikleri Marcelo Adrian Carrusca’yı geleceğin yıldızı olarak tanıtmıştı. Futbolcunun kariyeri de sarı kırmızılıları doğrular nitelikteydi. Henüz 22 yaşında olan Carrusca, ülkesinin en iyi sol kanat oyuncuları arasında gösteriliyordu ve peşinde çok sayıda Avrupa kulübü vardı. İşin doğrusu Carrusca da Galatasaray’a büyük umutlarla gelmişti. Arjantinli oyuncu, sarı kırmızılı kulüpte kendisini gösterip, Avrupa’ya transfer olmayı planlıyordu. Fakat, sezonun ilk yarısında işler planlandığı gibi gitmedi. Arda Turan’ın müthiş performansı, Carrusca’nın kulübeye gönderilmesine neden oldu. Arjantinli futbolcu, her ne kadar ilk yarının büyük bölümünü kulübede geçirse de iddialı konuşmaya devam ediyor. Öyle ki, kendisini, şu an Türkiye’nin en iyi oyun kurucusu olarak gösterilen Fenerbahçeli Alex’le kıyaslamaktan bile çekinmiyor. Bakın neler söylüyor Arjantinli:
"Ben çok inatçıyımdır. Galatasaray’da mutlaka forma şansı bulacağım.Tamam, Arda benim yerimde oynuyor. Ama ben yalnızca sol kanatta oynayan bir futbolcu değilim. Orta sahanın ortasında da görev yaparım. İstediğim yere milimetrik toplar atarım. Bu meziyetim Fenerbahçeli Alex’ten daha iyidir. Gerets beni o bölgede oynatırsa, inanın onu mahcup etmem."
Carrusca, Galatasaray’daki ilk sezonunda zorlanmasının en büyük nedeninin Türk futbolu ile Arjantin futbolu arasındaki farklılıklar olduğunu da belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Brezilya ve Arjantin futbolu birbirine benzer. Orta saha oyuncusu isen hücuma çıktığın zaman geri gelmeyi fazla düşünmezsin. Türk futbolu öyle değil. Hem gidip geleceksin, hem de adam markajı yapacaksın. Türkiye’deki ilk günlerimde bu kadar zorlanmamın nedeni bu."
Hürriyet / İlhan Söyler
M.Scofield
13.Ocak.2007, 13:32
Carrusca da cok konusmaya basladi
teamsah
13.Ocak.2007, 13:37
O da napsın Arda'nın gölgesinde kalmaktan forma şansı bulamadı garibim. :)
El Comandante
13.Ocak.2007, 13:41
carrusca gercekten cok yetenekli bir futbolcu ama iste sans verilmiyorki kendini tam olarak göstersin,oda bari böyle demeclerle gündemde kalmayi planliyor herhalde,gerets de bu demecleri dinleyip ona sans verecegini düsünüyodur :)
netislem
13.Ocak.2007, 13:43
bence hakli ben Arjantin futbolunu yakindan takip ediyorum Carrusca Estudiantes takimini bir cok macta sirtlamis bir oyuncu teknigi soguk kanliligi ve hizli karar verebilme becerisi olan bir oyuncu ne diyelim allah hepimizi Gerets ten korusun!
ewrim_FB
13.Ocak.2007, 13:54
geç bunları carussca konuşacağına çalışsan şimdi takımdaydın
teamsah
13.Ocak.2007, 13:55
Peki kiralık olarak bir ara Bursaspor'un gündemine gelmişti. Daha doğrusu söylentiler vardı. Ama daha sonra Engin İpekoğlu açıklama yapmıştı defansı sıfır ve düşünmüyoruz diye.
Sanırım Kayserispor'a kiralanacak söylentileri var.
Ben hepsini geçtim. Alt yapıda çok önemli, genç ve yetenekli futbolcular var. Şans verilmedikçe neler yapabileceğini göremezsiniz ki. Örneğin Arda, Manisa'ya gitmeseydi şu anda bu durumda olabilirmiydi ???
Scocco
13.Ocak.2007, 15:50
Adam sonuçta hırs yapmış. İkinci yarıda bakalım patlama yapacak mı merak konusu.
senderson
13.Ocak.2007, 15:53
ehue carusca şaşırdı:DBirkaç maç üst üste 90 dk sahada görsek seni bide...
JunkChorn
13.Ocak.2007, 16:18
geç bunları carussca konuşacağına çalışsan şimdi takımdaydın
Dostum sana katılıyorum ayrıca göstersin bize alex'den daha iyi olduğunu bizde alex yerine onu seyredelim...Amaç futbol seyretmek fenerbahçeli olduğum için alexi koymuyorum avatarıma...
Ama adamda haklı tabiki:)gerest bence ona gerektiği kadar forma şansı vermedi ama antremanda biz yanında yoktuk bu da önemli...
ForCimbom
13.Ocak.2007, 16:25
bence haklı olabilir çünkü sol kanatta gerçekten muazzam oynuyor ve bence çok yetenekli. kimse itiraz etmesin lütfen çünkü daha izlemedik çocuğu yani "pueakh! carrusca da kimmiş beav" gibisinden yorum yapmayalım..
Önce oyna sonra konuş.Madem o kadar iyisin şans bulursun takımda merak etme.
yani carrusca belli ki yetenekli bir oyuncu ama sınırlarını bilmiyoruz ... adam hala takımda ilk 11 oynadığı zaman yeni bir transferi izliyormuş gibi izliyorum .... bence carrusca herşeyden önce fiziğini güçlendimesi lazım ...
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 18:33
Adam doğru söylemiş.Bir maç oynadı gösterdi Alex'ten iyi olduğunu.Ayrıca oynamaması onun suçu değil Gerets'indir.Kendi de söyledi yerimde Arda oynuyor diye.Hemen adamı eleştiriyorsunuz.Tamamen katılıyorum Carrusca , Alex'ten daha iyi bir oyuncu...
Jesus_FB
13.Ocak.2007, 18:35
cacık olmaz bu adamdan. yavaş yavaş diline de vurmaya başlamış anlaşılan
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 18:47
Cacık olmaz zaten Tarık abi.Futbolcu olur.Bakın Liverpool maçında 90 dk bile oynamadı neler yapabileceğini gösterdi.Ama suç onda değilki?Suç Eric Gerets'deki onu kesiyor..
fenerbahce_1907
13.Ocak.2007, 18:48
Adam doğru söylemiş.Bir maç oynadı gösterdi Alex'ten iyi olduğunu.Ayrıca oynamaması onun suçu değil Gerets'indir.Kendi de söyledi yerimde Arda oynuyor diye.Hemen adamı eleştiriyorsunuz.Tamamen katılıyorum Carrusca , Alex'ten daha iyi bir oyuncu...
Dalga gecıosun heralde Oğuz:n::n:
coolnash
13.Ocak.2007, 18:52
Futbolcunun dili değil ayakları çalışmalı.
CeNTeR_TR
13.Ocak.2007, 19:16
çok iyi bir cevap olmuş valla :D
Mc.Speedy
13.Ocak.2007, 19:37
Alex iyi bir oyuncu değildir , küçük maçların adamı demişimdir her zaman fakat ,
Carrusca'nın bu dediğinede bişeyler demem gerekli , tamam iyi oyuncusun yer verilmiyor sana fakat sen Alex olman için daha Alex kadar kadroda şanş bulman , onun yaptığı işleri her türlü maçta yapman gerekli be Carrusca.
nerazzuri
13.Ocak.2007, 20:08
Önce oyna sonra konuş.Madem o kadar iyisin şans bulursun takımda merak etme.
ewt aynen öyle
lazyboy7
13.Ocak.2007, 20:27
bi gorsek yorum yapcaz da
ForCimbom
13.Ocak.2007, 20:32
cacık olmaz bu adamdan. yavaş yavaş diline de vurmaya başlamış anlaşılan
adam ***** değil ki cacık olsun:D (şaka)
OgUzKaGaN
13.Ocak.2007, 20:40
Abicim ciddiyim ben ya.Alex küçük maçların adamı haklı Sami...
uAburak89
13.Ocak.2007, 20:43
Az laf, çok iş .
El Comandante
14.Ocak.2007, 00:17
güzel kardesim simdi tartisma cikmasini istemiyorum ama zor zoruna tartisma cikaracaktacak laflar söylüyorsunuz,dayanamiyorum.Son günlerde kezman,edu,lugano,appiah,tuncay degilmiydi onca röportaj veren.Futbolcunun dili degil ayaklari calismali diyorsun bence gayet dogru bir laf haklisin da bunlari kezman,edu,lugano,appiah,tuncay röportaj yaparken niye söylemiyorsun?Yoksa fenerbahceli oldugun icin mi bunlari söylemiyorsun?
World Hollow o1
14.Ocak.2007, 00:20
güzel kardesim simdi tartisma cikmasini istemiyorum ama zor zoruna tartisma cikaracaktacak laflar söylüyorsunuz,dayanamiyorum.Son günlerde kezman,edu,lugano,appiah,tuncay degilmiydi onca röportaj veren.Futbolcunun dili degil ayaklari calismali diyorsun bence gayet dogru bir laf haklisin da bunlari kezman,edu,lugano,appiah,tuncay röportaj yaparken niye söylemiyorsun?Yoksa fenerbahceli oldugun icin mi bunlari söylemiyorsun?
Peki Dostum Biri Çıkıpta Kezman-Tüncay-Alex-appiah Ben HAGi den iyiyim Diyormu ?:p
Burak Duran
14.Ocak.2007, 00:24
diyemez :D
World Hollow o1
14.Ocak.2007, 00:28
diyemez :D
O Zaman Bu Carruscada Diyemez :D
Tartıştığınız şeye bak ya :)
TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 01:45
Test pilotunun ben Schumacher'den daha iyiyim demesi gibi birsey olmus :)
gerrrard
14.Ocak.2007, 02:39
O Zaman Bu Carruscada Diyemez :D
Sen Alex'le Hagi'yi bir mi tutuyorsun ? Bal gibi der .
beyler bence alex e haksızlık yapmayın ... her sene asist kralı oluyo orta saha oyuncusu olmasına rağmen çok fazla gol atıyo ... tamam büyük maçlarda çok etkili değil ama sonuçta carrusca yı bazen ilk 18 de bile göremiuoruz ... ha bu carrusca nın daha kötü olduğu anlamına gelmez ... ama onunla kıyaslamamız için en azından onu izlemeliyiz ... zamanında appiah galatasaraydayken 50.000$ dolar için gönderilmişti ... o zaman galatasarayda onun mevkisinde kim oynuyorsa appiah dan daha mı iyiydi değildi ama sonra kendini gösterdi .... carrusca ilerde oynar bişeyler yaparsa o zaman karşılaştırırız ... şimdi alex ve carrusca karşılaştırılamaz bence ... carrusca da bu lafı bence kadro da yer bulmak için iddaalı olduğu için söylemiştir ....
Omerdinho
14.Ocak.2007, 06:59
Kücük maclarin adami diyenler...
Alexin fenerbahce formasiyla oynadigi butun avrupa maclarini tekrar izlesinler...
Man Utd(3-0),PSV(3-0),Palermo,Frankfurt maclarinin kilit adamidir Alex... geldigi ilk sezon avrupada ondan birsey göremedik ama oda zamanla alisti ve bence Avrupada fenere daha fazla katkisi olacaktir Alex in.. ve bence Alex su anda oynadigi pozisyonda turkiye liginin en iyisidir!!
Carrusca ya gelince... Bence hirsindan ne dedigini bilmiyor.. Alex ten iyiyse neden kadroya giremiyor acaba??
Krusty
14.Ocak.2007, 13:26
Carrusca´yı izlemediğim için Alex´ten iyi olup olmadığı konusunda kesin bir şey diyemem. Fakat Alex´ten daha iyi oynuyorsa neden bu adam hiç oynatılmıyor? Böyle bir mantıkla baktığımızda da ya Gerets´in akılsız olduğu ya da Carrusca´nın saçmaladığı anlaşılıyor.
OgUzKaGaN
14.Ocak.2007, 13:36
Alexin fenerbahce formasiyla oynadigi butun avrupa maclarini tekrar izlesinler...
Man Utd(3-0),PSV(3-0),Palermo,Frankfurt maclarinin kilit adamidir Alex... geldigi ilk sezon avrupada ondan birsey göremedik ama oda zamanla alisti ve bence Avrupada fenere daha fazla katkisi olacaktir Alex in.. ve bence Alex su anda oynadigi pozisyonda turkiye liginin en iyisidir!!
Carrusca ya gelince... Bence hirsindan ne dedigini bilmiyor.. Alex ten iyiyse neden kadroya giremiyor acaba??
Kaç kere söylemek zorundayız.Eric Gerets denen adamın marifeti işte.Ayrıca Alex Türkiye'nin o bölgedeki en iyi futbolcusu olabilir buna lafımız yok ama Carrusca bir-iki maç düzenli oynasaydı bu ligde ne Alex ne Ricardinho bırakırdı!..
Krusty
14.Ocak.2007, 13:55
Kaç kere söylemek zorundayız.Eric Gerets denen adamın marifeti işte.Ayrıca Alex Türkiye'nin o bölgedeki en iyi futbolcusu olabilir buna lafımız yok ama Carrusca bir-iki maç düzenli oynasaydı bu ligde ne Alex ne Ricardinho bırakırdı!..
Bu mesajı yazan birinin Carrusca´yı önceden de takip ettiğini anlarım. Sonuçta bizim ilgimiz olmayan bir ligde mücadele ediyordu ve hiçbirimiz haberdar değildik. Türkiye´ye geldikten sonra 1-2 maçını izlediniz. 1-2 maça göre nasıl bu kadar emin konuşmalar yapabiliyorsun?
nart_susruko
14.Ocak.2007, 18:46
boş bulunmuş söylemiş, yapmış bi hata..
affedin..!
Takımda fazla şans bulamadığı için pek izleme fırsatı bulamadım ama bi hoca iyi performans sergileyen bi oyuncusunu takıma koymamazlık etmez.Ama Carrusca'nın fazla abarttığını düşünüyorum.Sonuçta Alex kendini kanıtlamış bi futbolcu.Çıkıp ben ondan bile iyiyim demesi iyi olmamış.
Redrum
14.Ocak.2007, 19:14
alex'ten BİLE dediğine göre alex ondan iyidir kardeşim yani kendisine göre öyleymiş yani:D öte yandan sewerim herifi ilici satcaz monaco ya carrusca solda arda amc de oynucak
bir oynasa, görsek keşke..
Gerets CNN TURK ' te yayınlanan Futbolmania programında konuk oldu. Carrusca gidecek mi Kalacak mı ? oynayacak mı sorusuna " O bölgede Arda oynuyor ve genç bir isim. Carrusca'nın bulunması onun daha fazla çalışmasını sağlıyor. Buyüzden onu göndermiyoruz." diye cevap veriyor. :mad:
ForCimbom
14.Ocak.2007, 21:28
dostum futbol bilgine şaştım kaldım doğrusu.. hangisi önemli o maçlardan? frankfurt desen naapmış ki alex? fenerbahçe o kadrosuyla franfurkt a en az 4 gol atmalıydı kanımca. alex ne yaptı? 1 asist yaptı takım "bişey" zoruyla üst tura çıktı..
Omerdinho
14.Ocak.2007, 23:25
dostum futbol bilgine şaştım kaldım doğrusu.. hangisi önemli o maçlardan? frankfurt desen naapmış ki alex? fenerbahçe o kadrosuyla franfurkt a en az 4 gol atmalıydı kanımca. alex ne yaptı? 1 asist yaptı takım "bişey" zoruyla üst tura çıktı..
bir asistmi???
kendisi 3 asist birden yapti Aurelio nun mis gibi golu sayilmadi tuncayin kafa golunde ortayi acan oydu semihin golun topu deivide asirtan oydu...
drazan11
14.Ocak.2007, 23:56
ben sans verilmesinden yanayım bu adama biraz yanlıs acıklamalar yapmıs olabilir ama olsun bence hata bu cocukta degil biz ilk geldigi gibi ondan ronaldinho olmasını bekledik bu kadar genc bi oyuncu hiç bilmedigi bir ülkeye ne kadar cabuk uyum saglayabilirki