PDA

View Full Version : Caner UEFA manşetlerinde !..

fenerbahce_1907
13.Ocak.2007, 18:20
Vestel Manisaspor'dan Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer olan genç yetenek Caner Erkin, UEFA'nın resmi internet sitesinin manşetlerini süslüyor. Caner, Rus takımının aldığı bir diğer genç yetenek Brezilyalı Ramon'la birlikte geleceğe damgasını vuracak oyuncular arasında gösteriliyor..
UEFA manşetlerinde tanıdık bir isim; Caner Erkin. Ocak ayındaki ikinci transfer sezonunda Vestal Manisaspor’dan Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer olan 18 yaşındaki genç yetenek Caner Erkin UEFA’nın resmi internet sitesi www.uefa.com’un manşetlerine çıktı.

UEFA CSKA Moskova’nın Caner ve Brezilyalı Ramon için 10 milyon € harcayarak geleceğine önemli bir yatırım yaptığını belirtiyor. UEFA, 6.2 milyon € karşılığında Corinthians’tan alınan Ramon ve eski Manisasporlu Caner’in önümüzdeki yıllara damga vuracak oyuncular olduklarını belirtiyor.

Ramon Brezilya’nın Güney Amerika U-17 ve FIFA U-17 Dünya Kupası zaferlerinin kilit oyuncusu olarak değerlendiriliyor. Caner’in ise U-17 milli takımımızın UEFA şampiyonluğundaki en önemli isim olduğuna değiniliyor.

TR.CaPTaiN
14.Ocak.2007, 01:43
Ülkemiz adına cok güzel gelisme gercekten Caner'in oraya gitmesi umarım en iyi sekilde temsil eder Uefa'nın da dikkatini cekmis 2 genc yetenek

Universal
14.Ocak.2007, 18:24
Ülkemizi Fatih'ten sonra Rusya'da temsil edecek diğer bir oyuncumuz. İnşallah güzel bir oyun sergiliyerek ona verilen parayı hak eder. Diğer Süper Ligde oynanayan gençlerimeze örnek olur.

ibo
14.Ocak.2007, 22:06
valla türkiyede kalsaydı harcanabilirdi belkide rusyaya gitmesi daha iyi oldu. İnş. Gelecekte göğsümüzü kaartacak isimlerden biri olur...

drazan11
14.Ocak.2007, 23:49
ben acıkcası adını pek duymamıstım ama iyi bi oyuncu heralde yoksa uefa ve cska bu kadar üstünde durmazdı türk futbolu için iyi haber

dick
15.Ocak.2007, 00:44
Daha ne yeteneklerimiz var dünyaya sunamadığımız.Bu çağı iyi değerlendirmek lazım üst üste yetenekli oyuncular yetişiyor ülkemizde

ultraslanerdem
17.Ocak.2007, 13:03
Caner CSKA ya gitti.Daha yanılmıyorsam 17 Yaşında.Bence bu klüpde yetişirse çok çok iyi olur.Zaten yetenekdi,böylelikle extra yetenek olur...

Cyzio
17.Ocak.2007, 15:26
Sevindirici bi haber.Gelecek vaad eden bi oyuncumuzdu.Orada gelişeceğini tahmin ediyorum.