View Full Version : Bu Ülkede Ailton Gibilerin Yeri Yok !!!
capriceman
26.Kasım.2005, 21:48
Beşiktaş 1-0 mağlup ve henüz maçın başlarıyken Ailton kırmızı kart görüp atılıyor, Gayet doğal futbolcu kart görebilir. Ancak ya görme biçimi?
Beşiktaş 2 hafta önce Malatya İnönü Stadında Malatyaspor ile oynarken yayıncı kurumunda açık bariz gösterdiği, arkasından da tüm yorumcuların eleştirdiği 2 pozisyon vardı Ailton'un. İlkinde Fevzinin baldırına, ikinci de de Homolanın kasıklarına hakemin gözü önünde kasten basmasına rağmen ne hakemler attı, nede ekran görüntülerinden cezalandırıldı.
İşte bugün aynısını Sivas'ta yaptı. Türkleri, Türkiyeyi, Beşiktaş'ı sevmeyebilir, saygımız sonsuz. Ancak kendisi gibi ayaklarıyla ekmek yiyen insanlara sırf Türkiyeden şutlanmak için bu tarz eylemlerde bulunması kabul edilemez.
Benim ülkemde açlık varken, bu tarz şeref yoksunu insanlar bu ülkede ekmek yiyecek; olmaz arkadaş. Bir an önce Beşiktaş aklını başına toplayıp bulduğu her sorunlu adamı kadrosuna almaktan vazgeçmeli.
İster Ailton, ister Alex, isterse İlic kulübü hiç fark etmez, bu tarz hareket eden kim olursa aramızda barınmamalı, hakemler kollamamalı...
FeYYaz1989
26.Kasım.2005, 21:54
Valla yaptğı hareketi görmedim ama Malatya maçında yaptıkları hoş değildi.Ailton iyi futbolcu ama Beşiktaş her zaman kişilerden büyüktür eğer gitmek istiyorsa yönetime söylesin.Böyle basit numaralara başvurmasın.Devre arasına kadar kadro dışı bırakılsın sonra nereye istiyorsa gitsin.
RoCCo_42
26.Kasım.2005, 22:07
AİLTON bugün resmen gideceginin sinyallerini verdi GÜLE GÜLE AİLTON.Rodeo da sana başarılar.
emirduman
26.Kasım.2005, 22:30
Abi eğer Malatya maçında yaptığı hareketleri yaptıysa, artık Beşiktaş'tan kesinlikle kadro dışı edilmeli, kasti bir şekilde böyle yanlış hareketleri yapan bir insanı Beşiktaş barındırmamalı takımında....
Frank_Castle
26.Kasım.2005, 22:47
satılsın hemen ... istemiyorsa kalmak hemen gitsin ..
tigana da başka birini oynatsın , bu adamdan hayır gelmez kalan 4 maçta
Seçkinn
26.Kasım.2005, 23:16
Yanlış transfer politikasının sonuçları işte bu noktalara kadar uzanıyor...Sizin getirdiğiniz oyuncu takımı sistemi hocayı ülkeyi kaldıramıyorsa burada hata var demektir...Ama beşiktaşın böle çok oyuncusu var gerek yerli gerek yabancı...Yeni yönetim gelecek galiba gitmiyoruz desede şimdiki yönetim...Gelecek olanların işi gerçekten zor...
Galatasaray CimBom
26.Kasım.2005, 23:19
Ailton simdi gercekten gidiyor mu????
Insallah gitmez yaa...
Ailton'suz, Besiktas neyapar???
(gerci bugünkü SIVASSPOR - BJK maclarinda Ailton cikti, ve
Ailton'suz Besiktas cok iyi bir performans gösterdi...) (b)
RoCCo_42
26.Kasım.2005, 23:22
Ailton simdi gercekten gidiyor mu????
Insallah gitmez yaa...
Ailton'suz, Besiktas neyapar???
(gerci bugünkü SIVASSPOR - BJK maclarinda Ailton cikti, ve
Ailton'suz Besiktas cok iyi bir performans gösterdi...) (b)
ailtonun bjk ye simdiye kadar ne faydasi olduda bence giderse yerine louis saha alınır ve dahada iyi performans sergiler.
yeniay
27.Kasım.2005, 00:12
Ben bu son bir kaç maçta yaptıklarını görünce adama deli oldum ya.Beşiktaş ailtonu derhal kadro dışı bırakmalı diye düşünüyorum çünkü böyle adamlar türk futboluna ve futbolcusuna zarar veriyor.
Neron_FB
27.Kasım.2005, 11:30
Ben de Ailtondan gıcık almıştm zaten...İyİ olur beşiktaş için..Umarım yerine kaliteli bi oyuncu gelir... (b)
Legolas007
27.Kasım.2005, 14:05
İNŞALLAH
Laz_Asker_61
27.Kasım.2005, 20:15
ailtonun gitmesi beşiktaş için iyi olur adamın yararından çok zararı var yerine devre arasında iyi bir golcü alınacaksa ailton bence gönderilmeli
batuhan673
27.Kasım.2005, 20:18
Ailton kesinlikle gitmeli.Hem adam bencil hem de takımda oynamak istemiyo.Yararından çok zararı var (b)
tüm bu söylenenleri ben ailton ilk geldiği gün söylemiştim,bu adam disiplinsiz,bjk de yeteri kadar disiplinsiz oyuncu var gereksiz ve saçma bir transfer diye oysa o zaman tüm bjk taraftar ve medyası ailton u öve öve göklere çıkarmıştı.şimdi aynı taraftarlar 3-4 ay önce ailton u öven medyanın bu sefer de ayrılsın demesine destek oluyor,medya nederse o oluyor taraftar da buna göz yumuyor.
mustang
30.Kasım.2005, 18:35
giderse kapıyı göstersinler aha kapı işte sapı demeleri lazım
batuhan673
30.Kasım.2005, 18:45
Bu kadar havalandı takımı küçümsüyo.Çok bencil oynuyo.O gitse çok iyi olur BJK için.
hucar17
30.Kasım.2005, 20:34
ya zaten niye böyle bir oyuncuyu alırsın ki,hele böyle bir ülke takımıysan.Bjk hata yaptı ve şimdide bedelini ödüyor maalesef...
FeYYaz1989
30.Kasım.2005, 20:40
Ya tepkileri gördükçe şaşırıyorum aslında.Ailton geldiğinde Almanya'da gol kralı olmuş bir oyuncu idi.Ayrıca izlediğim maçlarındada gayet iyi oynuyordu.Burda sorunlar yaşıyor.Kafasından bunları atıp bir maçlara konsantre olsa kendini gösterecek.Bir gol atsa devamı kesin gelir.
hucar17
30.Kasım.2005, 20:44
sorun orda zaten adam iyi futbolcu laf yok.ama istemedikten sonra babası bile oynatamaz ona futbol.almanya da bile böle problem yaşayan adam Türkiye de medyanın da desteğiyle eriyip gider.burda en küçük olaylar bile şişiriliyor.(örn;selçuk ve eldivenleri).Ki ailton çok değişik biri ve böyle tepkiler göstermeye müsait bi yapısı var.futboluna gelince ben düzeleceğini sanmıyorum.ufak bir hatasında devre arası bedelsiz olarak gönderilir...
capriceman
01.Aralık.2005, 00:35
100 bin dolar ceza yedi zaten.
Laz_Asker_61
01.Aralık.2005, 18:53
bu ona bir uyarı sadece devam ederse daha büyük cezalar da alabilir
gozgoz
01.Aralık.2005, 19:32
ailton'suz beşiktaş daha iyi oynuyor zaten..sivas maçında görüldü bu..
apaydin2148
01.Aralık.2005, 20:46
tek cümle kurmak istiyorum
cehennem kadar yolu var...
Maymuncuk
01.Aralık.2005, 21:29
tek cümle kurmak istiyorum
cehennem kadar yolu var...
haklsin herifte cok yetenek war ama bjk'da kullanmio
orcnbykl
02.Aralık.2005, 01:05
helal olsun kardeşim yok tabi ben bu gece de anladım ailtonun anasını .... tövbe tövbe gitsin nerde oynuyorsa oynasın BEŞİKTAŞ'ı rahat bıraksın
FeYYaz1989
02.Aralık.2005, 01:22
Ailton kim ya yürüsün gitsin.Pascal Nouma gelsin.
capriceman
02.Aralık.2005, 05:18
Ailton kim ya ........ gitsin.Pascal Nouma gelsin.
Bir yukarıda arkadaşla siz coşmuşsunuz bu gece.
samco25
02.Aralık.2005, 16:20
abi adam kaçmak için çirkeflik yapıyo (c)
Legolas007
03.Aralık.2005, 11:15
ya gitsin ya onsuz daha iyi oynuyorz bakınız zenit bakınız sivas yaniii.....
Enjoy
03.Aralık.2005, 11:50
ailton bjk'ye uyum sağlayamadı..eğer uyum sağlasaydı gol kralı olabilirdi..
Laz_Asker_61
03.Aralık.2005, 19:03
ocakta gidici zaten açıklama da oynamak istemiyorum diye
Galatasaray CimBom
03.Aralık.2005, 23:31
Ailton Besiktas'tan 'hemen' gitmek istiyormus....
Laz_Asker_61
04.Aralık.2005, 18:10
bu akşamda benzer bir hareketi petkoviç yaptı ve rakibini sakatladı
emirduman
04.Aralık.2005, 19:28
Evet, petkovic'in yaptığı da çok gereksiz ve yanlış bir hareketti...
Ama Ailton'un yaptıklarıyla onunkini aynı kefeye koymuyorum, Ailton'u öyle yapmaya itecek hiç bir şey yokken kaç tane terbiyesizce hareket yaptı....
Petkovic ise her insanın başına gelebileceği gibi gerilimi yükselmiş bir maçta sinirlerine hakim olamıyarak yanlış bir hareket yaptı....
İkisi de çok yanlış hareketler ama aralarında fark var biraz...
Yine de bütün bu hareketleri kınıyorum...
Ayrıca Almanya'da da Alpay rakibine dirsek atmış sanırım...
Ah Alpay ah.... Delirticek bu herif beni ya, tam yeniden milli takıma çağrılmışken önceden yaptığı gibi yine kendini mahvetti...
Laz_Asker_61
04.Aralık.2005, 20:03
alpaydır abi ona alıştık artık ne yapsa normal karşılıyorum
capriceman
04.Aralık.2005, 22:37
30 bin euro ceza alıyor Alpay.