PDA

View Full Version : Oyun Öncesi Reklamları İptal Etme!



yigitbjk
17.August.2006, 11:36
ya şimdi napıcaz oyun gitti açılmıyo

Merinos
30.August.2006, 02:20
tesekkurler bu gersekten cok isime yaradi....

ArJeN_hamdinho
31.August.2006, 05:12
Teşekkürler Batu..Ama bir sorum olucak..
Türkçe yamayla çalıştırırken reklamlarda klavye ve mouse donuyordu..
Acaba şimdide orda donduğu süre kadar ana menüdemi doncak..
--Biraz saçma bir soru kabul etmekteyim..( :

Tim Duncan21
25.September.2006, 07:58
Tşk Ederim Dostum...Sağol...

Mesajlar
22.November.2006, 07:09
yedekleyenlerden biri yayınlayabilirmi oyun açımıyor

TheTrooper
25.November.2006, 01:40
yapmayın bunu arkadaşlar oyunu açmıyor...

Universal
02.December.2006, 21:10
Bunu 2008 için uygulamamışınızdır umarım çünkü orada denemedim ama 2007 durmadan ben bu şekilde açtım bir iki saniye sonra anamenü geliyor.

Universal
14.January.2007, 16:30
Oyun açılırken karşıma bir sürü reklam çıkıyor buda oyunun geç açılmasına neden oluyor. Bu reklamlar artık iptal etireblirsiniz yeterki aşağıda ki uygulamaları yapın.

Öncelikle "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics" bu uzantıya gidiyoruz. Burada Logos diye bir klasör var. Onun yedeğini herhangibi bir yere alıyoruz. Aldıktan sonra buradaki klasörü siliyoruz. Ve oyuna girince artık karşınaza reklam çıkmıyor.

http://www.turksportal.net/makale/fm/695/

Hazırlayan: Batuhan Önder

tosunpasa
14.January.2007, 17:02
Batu çok güzel bir rehber olmuş sağolasın:).

JunkChorn
14.January.2007, 17:08
Batuhan ellerine sağlık teşekkürler gayet güzel bi çalışma bunu çok isteyen wardı sitede gerçekten

GeNç KaRTaL
14.January.2007, 17:32
sağol batuda iki saat bekleme olmayacakmı peki???

uAburak89
14.January.2007, 18:13
Çok teşekkürler, uyuz oluyordum bu reklamlara .

Universal
14.January.2007, 18:38
Arkadaşlar rica ederim.


sağol batuda iki saat bekleme olmayacakmı peki???

Yok, oyuna girdiğinde direk ana menü açılacak.

ker
14.January.2007, 18:53
saol denedim oluyo klavyene sağlık

MeMo
14.January.2007, 19:05
Cok saol bu isime yarar.

fenerbahce_1907
14.January.2007, 19:35
Cok sagol Btuhan

Hugo
14.January.2007, 21:14
çok sağol batuhan kardeşim ;;)

Rodrigo Tello
14.January.2007, 22:15
C0k saolasın ...

AlicanKidd
14.January.2007, 22:29
EyvAllah Batucan :D

gokhan96
17.January.2007, 11:01
eyvallah. çok işe yarayacak.

eleftropoulos
17.January.2007, 13:14
Çok Saol ....

uaozgur
17.January.2007, 14:29
yauw canim kardesim benim cok saol yauw Allah dahada derman wersin ellerine ki yeni calismalarla karsimiza cik supersin cok saol

kursatcan
18.January.2007, 03:28
eywallah tesekkurler ;)

ozdemix
18.January.2007, 15:47
sildim ama süre aynı bende. sadece resimler gözükmüyor. :(

boraeserkart
19.January.2007, 06:37
ben yaptim ama sure ayni yine,
sadece resimler gozukmuyo siyah ekran var ayni sure boyunca :(

Universal
19.January.2007, 14:25
Sihay ekranın gözükmesinin nedeni oyuna her girdiğinğizde cachelerin silerek girdiğini içindir arkadaşlar.

romanticafn
25.January.2007, 00:36
Guzel paylasim saol kardes

axiyon
25.January.2007, 10:16
çok sağol batuhan kardeş çok işime yaradı walla

gersin
25.January.2007, 12:26
sağol eline sağlık

Flawless Victory
25.January.2007, 14:48
Ben bununla çok uğraşmıştım. config.xml yi editliyordum. Hiçbir değişiklik olmuyordu. Hatta config.xml içindeki herşeyi sildim. Yine bir şey olmadı. Demek ki asıl sebep bunun varlığıymış :D Klasörü tamamen silmek aklıma gelmemişti. Sağol. Ama yine aynı süre bekliyorsak bir anlamı olmaz. Bi bakayım. Sağol tekrar.

Universal
25.January.2007, 14:55
Arkadaşlar rica ederim.

Aslında aynı süre beklenmiyor. Eğer cachlerin silinmesini otamatiğe aldıysanız o açmasını uzun süre bekler. Bu arada siyah ekran sorunu yaşayanlar vardı onların ki düzeldi mi?

eren97
31.January.2007, 02:43
Saol cok iyi bir paylasim.

Alper Erden
31.January.2007, 13:24
eyvallah kardeş sağolasın beklemekten kurtulduk

narakan1969
02.February.2007, 21:59
sağ üst köşede indir butonu çıkmıyor ya bir yardımcı olabilirmisiniz

M.Scofield
02.February.2007, 22:01
direk oyun sayfasi aciliyor ne guzel sagolasin

sbay
04.February.2007, 16:57
Arkadaşlar rica ederim.

Aslında aynı süre beklenmiyor. Eğer cachlerin silinmesini otamatiğe aldıysanız o açmasını uzun süre bekler. Bu arada siyah ekran sorunu yaşayanlar vardı onların ki düzeldi mi?

cachlerin silinmesini otamatiğe alma olayi nasi oluyo bi yardimci olsan...bnede ekran ayni sure boyunca kaliyo sonra aciliyo

burakfb54
06.February.2007, 19:13
bende de bi ise yaramadı ekran siyah oluyo...

Nedvedmania
06.February.2007, 19:24
yav niye siliyosunuz adamlar okadar reklam parası verdiler okadar oyunu yaptılar siz ise emeğe saygısızlık yapıyosunuz siliyosunuz ayıptır be ayıp :mad: :D

yusufcan41
06.February.2007, 22:36
cok saoool batuhan uyuz olmaya baslamistm bu reklamlara

J.M.G.H.
10.February.2007, 13:57
Çook teşekkürler kurtulduk bu dertten de sayende...

erkenek
10.February.2007, 23:32
eline saglik

medicar
16.February.2007, 15:01
ayv batu süper bi paylaşım olmus

Driver
28.February.2007, 17:54
Reklamlar gitti ama süre aynı Türkçe fmdeki ayarların en altındaki şeyi mi kapatcaz

Universal
28.February.2007, 21:46
Evet onu kapatırsan düzelir ama ilk açtığında gene beklersen ikincisinde beklemezsin.

asdMB
01.March.2007, 13:01
çok sáoL wáLLá ßé®ßáT ßï$i oñLáRı ßékLémek!!!

theOG
03.March.2007, 20:16
vaaayyy cok ii oldu bu yaaa...harbiden bravo!!!

falagar
05.March.2007, 18:31
saol kardesim eline saglik

Revolution
06.March.2007, 16:42
sonunda o uyuz şeyleri görmekten bıktık...çok saol

SiNcE1973
13.March.2007, 16:54
waLLa doğrusunu istersen ben hiç beğenmedim.böyLe de o rekLam süresi yerine ekran kapkara kaLıyo.yani yine aynı süre bekLiyo.Öbür türLü rekLamLara bakarken vakit geçiyodu.böyLe hiç geçmiyo.kapkara ekran bekLiyoz.ama tabi bu benim görüşüm.ben beğenmedim.zaten bunu daha önce başka yerLerde gördüm.beLki seninki başkadır diye indirdim ama aynıymış.yine de sağoL

fm26mer
13.March.2007, 17:07
Batuhan PC ne sağlık...

Memedov
14.March.2007, 00:12
Sağol batuhan Emeğine sağlık iyi oldu böyle :)

fm26mer
15.March.2007, 10:23
Ama oyun Bende Donup kalıyor ekran

usrobotics
16.March.2007, 01:41
ohh be kurtulduk eyvalla

sakarya16
18.March.2007, 23:35
vallah saolasın milleti işkenceden kurtardın..

World Hollow o1
19.March.2007, 01:39
Kanımca gerek yok onları izlerken zaman geçiyor zaten :)

vita es morte
14.April.2007, 00:06
bana mı öyle geliyo yoksa sürede bi fark yok mu.. eğer olmöası gerekiyorsa neden yok? hobaa

ardatuncer
14.April.2007, 00:24
süre sanırım değişmiyor. Ama ben size başlangıa kendi hoşunuza gidecek resimler koymanızı tavsiye ederim :)

Hugo
14.April.2007, 10:55
cache dosyasını silme şıkkını işaretlerseniz bekler. Öbür türlü beklemez. Oyun içindeki ayarlarda ve Türkçe FM ayarlarında bunu kapatın.. Cache yi kendiniz silin...

sivaslizoro
26.April.2007, 14:28
yaptık dediğini oyun açılmadı sonra yedeğini tekrar yerine koydum gene açılmadı nası iş bu bea :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hacı neyi kapatcaz bi detaylı yazsana şuraya

TheCure
26.April.2007, 14:52
harika oldu bilgiler için saol

Ziya38
26.April.2007, 22:37
Ellerine saglik hemen deneyelim bakalim sunu

boxerboys
30.April.2007, 14:11
yaptık dediğini oyun açılmadı sonra yedeğini tekrar yerine koydum gene açılmadı nası iş bu bea :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hacı neyi kapatcaz bi detaylı yazsana şuraya


evet bendede aynı sorun oldu yardım edermisiniz lütfen:confused:

Fıratcan Alçınkaya
30.April.2007, 14:54
Faydası olur tabide... Çok da gerekli bişey diil 10sn. beklesek ne beklemesek ne...

axa
02.May.2007, 14:16
sağolsın iyi oldu bu

scuuza
12.May.2007, 01:27
saolasın kardesim işime yarıyacak

imparator_cenk
15.May.2007, 22:59
Artık resimler çıkmıyor ama,oyunun açılma hızı değişmedi,siyah ekranda bekliyoruz. :(

tolgadayanc
18.May.2007, 21:51
ohhh kurtlduk sonunda her gun 50 sanıye demek 1 yılda 304,166666667 dk demek:D

SiNcE1973
22.May.2007, 21:49
bende de siyah ekran sorunu vardı ama hallettim.sorun cache den kaynaklanıyo.otomatik silmeyi iptal edin hem oyundan hemde türksportal türkçe den...

beceremeyenler PM'den ulaşabilir

ronem
24.May.2007, 13:31
Ne kadar makbule geçtiğini anlatamam.Emeğine sağlık.

feramus
09.June.2007, 01:41
siyah ekranda takiliyor oyun hic acilmiyor bi yardim edebilirmisiniz?

Ahmet_77
09.June.2007, 13:51
Bekle biraz açılır.
Olmassada Yedeğini aldıysan yerine koy

Fernando Gago
09.June.2007, 22:47
bilgi için çok saol gereksiz beklemeden kurtulduk:D

mericdurna1905
16.June.2007, 10:39
teşekkürler. emeğine sağlık.

ToRoSKaPLaNı
22.June.2007, 20:00
ya arkadaşlar cache midir keş midir bulamadım onu ya hangi şık bu ayarlarda öyle bişey yok

EL-Hadji
24.June.2007, 18:09
suppersın ellerıne saglık thanks

cristiano beck
27.June.2007, 01:02
logos dosyasini tasidim baska biyere onu sildim ama oyun acilmio bide ben oyunu silicem ama save li dosyami nasil alabilirim baska bi yere oyunu bastan yukleyince ayni save i kullanicam oyuzden..yardim ederseniz sevinirim

lorbo31
28.June.2007, 17:05
gerçekten saol emeğine sağlık

sehzadee
29.June.2007, 01:06
sıyah yerde takılıyor yaww
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya batuhan bı bak ısternse sıyah yerde takılıyor açılmıyor!!

badfox22
29.June.2007, 21:38
sonunda kaldırdım reklamları sag ol batuhan işime çok yaradı :D:D:
çok sag ol

brtbrtbrt
02.July.2007, 17:15
ya tamam saçma lognun yu silerseniz oyundaki tüm logolar silinir onun yerine sadece reklam logolarını silseniz akıllı arkadaşlar

Adnan Kılıç
12.July.2007, 00:04
öf be güzel oldu o ne oldu iki saat uğraş oyuna gircem diye emeğine sağlık

gs999
13.July.2007, 23:31
Evet onu kapatırsan düzelir ama ilk açtığında gene beklersen ikincisinde beklemezsin.
abi 3 kere denedim olmadı

sadu0390
14.July.2007, 20:22
ya ben yaptım aynen ama oyun açılmamaya başladı yardım lütfen.....

_ReaL_
14.July.2007, 23:39
yapmıycaktın :D :d :D