PDA

View Full Version : Konyasporlu Tayfun'a Fair-Play Ödülü Verilmeli...

capriceman
29.Kasım.2005, 17:36
Geçtiğimiz hafta sonunda Malatya'da oynanan Malatyaspor-Konyaspor arasında oynanan maçta yaşnana birşey arkadaşlar hepimizi dikkatini çekti. 3 büyükler haricinde hiçbir konuyu ciddiyete almayan ulusal medyada yer almamasına rağmen Malatyaspor TFF'ye bugün resmen başvuruda bulundu, konu ise şu;

Malatyaspor 1-0 öndeyken, 3'e 1 pozisyon yakalamış hucüm ediyordu Konyaspor, o esnada Malatyaspordan Toth sakatlanmış ve yerde yatıyordu, pozisyona devam etse %99 gol atacak olan Konyasporlu Tayfun bunun yerine topu taca atmayı tercih etmeyi denedi.

Ailton gibilerin kral yapıldığı bir ülkede Tayfun gibi futbolcuların adının dahi anılmaması çok üzücü. Tayfun gibi adam gibi adamlar bize lazım, herkese örnek olur umarım...

Seçkinn
29.Kasım.2005, 17:44
Ben görmedim maçın görüntülerini izleyemedim...Kesinlikle ödül verilmeli o zaman Tayfun'a...Gerçekten helal olsun adama...

Centilmenlik için taca atılan topların geri rakibe verilmediği verildiği zamanda taç atışında baskı yapıldığı bir dönemdeyiz...Bunu yapan insan az bulunuyor artık...

emirduman
29.Kasım.2005, 18:50
Ben de izlemedim ama dediğine göre kesinlikle bir ödül verilmeli....

Helal olsun Tayfun'a...

Cristiano Ronaldo
29.Kasım.2005, 18:51
Malatyaspor 1-0 öndeyken, 3'e 1 pozisyon yakalamış hucüm ediyordu Konyaspor, o esnada Malatyaspordan Toth sakatlanmış ve yerde yatıyordu, pozisyona devam etse %99 gol atacak olan Konyasporlu Tayfun bunun yerine topu taca atmayı tercih etmeyi denedi.

Aklıma, yanlış hatırlamıyorsam İngiltere Premier Ligi'nde ki bir maç geldi.

Çok fazla hatırlayamıyorum hangi takımlar arasında geçtiğini ama, küme düşmeme veren bir takım, yenik durumda ve yanlış hatırlamıyorsam son haftalardaki bir maç. Küme düşmeme mücadelesi veren takım 1 ya da 2-0 yenik. Yenilen takım atağa çıkmıştı, gol pozisyonundayken, karşı takımdaki bir oyuncunun yerde yattığını görünce topu auta atmıştı, onu iyi hatırlıyorum.

Gerçekten, Ailton gibilerini kral ilan edenler, bu tip futbolcuları görmüyorlar, bence fair-play ödülü Tayfun'a verilmeli!!

Teşekkürler, capriceman.

capriceman
29.Kasım.2005, 19:27
Kardeş İtalyan Di Canioydu o, dediğin gibi oldu öyle bir olay ve İngiltere birçok ödül aldı o dönem. Bizlerinde böyle şeyleri ödüllendirmemiz gerekli diye düşünüyorum.

emirduman
29.Kasım.2005, 20:50
Bizlerinde böyle şeyleri ödüllendirmemiz gerekli diye düşünüyorum.

Doğru düşünüyosun.... (b)

RoCCo_42
29.Kasım.2005, 21:36
Abi siz ne yapdınız ya Bu federasyon gidipde Konyaspordan bir oyuncuya ödül verecek.Walla rüyamda görsem inanmam.Bülent Korkmaz TAYFUN'un Sucsuz yere kırmızı kartla uzakdan yakından alakasi olmayan bir pozisyonda kirmizi kart görmesine neden olmusdu.Bu ülkede hakemler o kadar zawalliki Bülent Korkmaz gibi GS li olmasına ragmen cirkefliiginden ötürü utand duydugum birinin tuzagına düsdüler.

Sonuc ne oldu biliyormusun TAYFUN'a 3 maç ceza geldi hemde sari kart bile olmayacak bir pozisyonda.Simdi sizde diyorsunuzki Konyaspora Anadoluya bu kadar takıntılı olan Federasyon gidipde Konyasporlu bir oyuncuya ödül verecek.Walla bana pek inandirici gelmedi sahsen.

Frank_Castle
29.Kasım.2005, 21:48
deportivolularda samiyedenki galatasaray maç1nda yapm1slardi buna benzer bisiyi... odul aldiklarini sanmam

semih5
29.Kasım.2005, 23:50
iste türk oyuncu budur ya

FeYYaz1989
30.Kasım.2005, 13:16
Tayfun'un yaptığı iyi bir şeydir.Bu tip hareketler yavaş yavaş yapılmaz oldu.Çanakkale'de Karşıyaka ile oynanan maçta dardanel'li 2 oyuncu yerde olmasına rağmen ve karşıyaka 1-0 önde olmasına rağmen 3 kişi hücuma kalkan Karşıyaka sanırım Erhan Namlı idi,topu kaleye göndermeye çalışmış ama başaramamıştı.Tayfun'un yaptığı hareket'in tüm futbolculara örnek olması için bir fair-play ödülü alması gerekir.Çünkü bu tip hareketler yavaş yavaş futbolumuzdan kalkmakta.Önemli olan örnek olmak.İnşallah herkes'e örnek olur.Futbol federasyonu sana ödül vermesede teşekkürler Tayfun.İnşallah futbolumuzda Tayfun gibiler çoğalır.

11
30.Kasım.2005, 15:32
Kardeş İtalyan Di Canioydu o, dediğin gibi oldu öyle bir olay ve İngiltere birçok ödül aldı o dönem. Bizlerinde böyle şeyleri ödüllendirmemiz gerekli diye düşünüyorum.

evet di canio oldukça centilmendir,yakından gördüm geçen seneki lazi-roma maçında (:/:)

yanlız şunu belirteyim centilmenlik ve profesyonellik farklı şeylerdir,bence atağı devam ettirmeliydi.

capriceman
30.Kasım.2005, 15:54

evet di canio oldukça centilmendir,yakından gördüm geçen seneki lazi-roma maçında (:/:)

yanlız şunu belirteyim centilmenlik ve profesyonellik farklı şeylerdir,bence atağı devam ettirmeliydi.

Di Canio'nun centilmenliği tartışmıyorum, sadece o olayı yapan kişi oydu, o anlamda dedim.

Seçkinn
30.Kasım.2005, 16:17
Abi siz ne yapdınız ya Bu federasyon gidipde Konyaspordan bir oyuncuya ödül verecek.Walla rüyamda görsem inanmam.Bülent Korkmaz TAYFUN'un Sucsuz yere kırmızı kartla uzakdan yakından alakasi olmayan bir pozisyonda kirmizi kart görmesine neden olmusdu.Bu ülkede hakemler o kadar zawalliki Bülent Korkmaz gibi GS li olmasına ragmen cirkefliiginden ötürü utand duydugum birinin tuzagına düsdüler.

Sonuc ne oldu biliyormusun TAYFUN'a 3 maç ceza geldi hemde sari kart bile olmayacak bir pozisyonda.Simdi sizde diyorsunuzki Konyaspora Anadoluya bu kadar takıntılı olan Federasyon gidipde Konyasporlu bir oyuncuya ödül verecek.Walla bana pek inandirici gelmedi sahsen.

Dediğin doğru ödül filan verilmez büyük bir ihtimalle...Ben zaten hiç bir TV'de gazetede görmedim bu haberi...Ama hiç değilse bizler öğrendik bunu capriceman sağolsun...

(Ne yapsak ki TSP yılın futbol ödülleri töreni mi düzenlesek acaba???En azından forumda...)

capriceman
30.Kasım.2005, 16:22
Üzücü olanda bu ya zaten, bunu çıkıpda atıyorum Fenerbahçe'den bir futbolcu yapsa yer yerinden oynardı.

http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/news.asp?nid=1020

smnfrh
20.Aralık.2005, 15:06
helal olsun tayfun a
yazıklar olsun federasyona

PhotoGrapher
20.Aralık.2005, 15:16
Helal osun tayfuna (b)

alieren7
20.Aralık.2005, 20:19
Keşke verilse ama o dört büyüklerde oynamıyor ki!

KatliVacip
20.Aralık.2005, 21:05
valla gurur duydum..helal olsun..

capriceman
21.Aralık.2005, 04:06
TFF'den yanıt bile gelmedi. :roll:

samco25
21.Aralık.2005, 19:06
valla helal olsun adama;bu aralar bunun gibileri bulmak cok zor (d) (d)