Log in

View Full Version : Terim yeni isimler arıyor

gozgoz
01.Aralık.2005, 12:49
A Milli Futbol Takımı’nda 2008 Avrupa Şampiyonası ve 2010 Dünya Kupası hazırlıkları başlarken, teknik direktör Fatih Terim, geniş tabanlı kampa 47 oyuncu çağırdı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yaptığı yazılı açıklamada, 2008 Avrupa Şampiyonası ve 2010 Dünya Kupası hazırlıklarına başlandığını, geniş tabanlı milli takımlar kampının ilkinin, 4-6 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Bu kampın ardından, 2006 Ocak ayının başında Ümit Milli Takım Turnuvası’nın, 14 bölge ve 300’e yakın genç oyuncunun katılımıyla yapılacağını belirten Terim, “Geniş tabanlı milli takımlar Antalya kampı oyuncu kadrosu belirlenirken, Galatasaray-Beşiktaş ve PSV Eindhoven-Fenerbahçe maçları nedeniyle bazı oyuncularımız davet edilememiş, ayrıca kamp süresinin kısa olması ve yurtdışındaki oyuncuların yurtdışında yapılacak ayrı bir kamp dönemi içinde değerlendirilecek olması da göz önünde bulundurulmuştur. Türkiye’yi geleceğe taşıyacak yeni umutlar bulma çabalarımız sürecektir” dedi.

KAMP KADROSU
Fatih Terim’in Antalya kampına davet ettiği futbolcular şunlar:

Aykut Erçetin (Galatasaray), Tolga Zengin, Ufukhan Bayraktar, Adem Koçak, Tayfun Cora (Trabzonspor), Volkan Babacan (Fenerbahçe), Ali Üçkulak, Ergün Teber, Kemal Okyay, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Bulut Basmaz (Kocaelispor), Erhan Güven, Baki Mercimek, Uğur Boral, Kerem Seras (Gençlerbirliği), Hakan Aslantaş, Aytaç Ak, Bilal Kısa (Malatyaspor), Metin Depe, Merter Yüce, Ali Ölmez (Altay), Evren Kürkçü, Fahri Tatan, Yasin Çakmak, Gökhan Kaba (Çaykur Rizespor), Bekir İrtegün, Gökhan Güleç (Gaziantepspor), Emre Güngör, Burak Karaduman, Umut Bulut (Ankargücü), Veli Kızılkaya (Kahramanmaraşspor), Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Egemen Korkmaz, Eser Yağmur (Bursaspor), Hürriyet Güçer, Emre Aktaş (Ankaraspor), Kenan Aslanoğlu, Caner Erkin, Sinan Kaloğlu (Vestel Manisaspor), Selçuk İnan (Çanakkale Dardanelspor), Olgay Coşkun (Karşıyaka), Volkan Çekiç (Konyaspor), Burhan Eser (Diyarbakırspor), Enver Işık, Süleyman Numan Çarıkçı (Göztepe), Burak Yılmaz (Antalyaspor).

genç ağırlıklı bir kadro gerçekten ben de bunlardan göztepe'de oynayan 2 oyuncuyu tanıyorum (ı) altay'da oynayan ali ölmez de iyi bir oyuncu (ı)

FeYYaz1989
01.Aralık.2005, 12:53
Vay.Çanakkale'den Selçuk'da çağrılmış.Bakalım kendini gösterebilecekmi?

orcnbykl
01.Aralık.2005, 13:10
İbrahim Akın nerde yahu. Bu adam işini biliyorsa ben de hiç bişey bilmiyorum...

FeYYaz1989
01.Aralık.2005, 13:43
gs-bjk ve psv-fb maçları nedeniyle bazı oyuncular çağrılmamış.İbrahim Akında bunlardan biri galiba.

Enjoy
01.Aralık.2005, 14:17
yapılması gereken buydu..milli takıma yeni oyuncular lazım..

apaydin2148
01.Aralık.2005, 14:41
bunu yapacağını göreve geldiği ilk anda söylemişti zaten şimdide gerçekleştiriyor.

capriceman
01.Aralık.2005, 15:12

Bence sende futboldan anlıyorsan ben hiçbirşey bilmiyorum, orada Nihat, Emre'de yok. Adam as takımdakileri çağırmamış gördüğün gibi, İbrahim Akın'da o kadroya devamlı çağrılan biri. Yukarıda da yazılmış, eleştirmeden önce düşünün önce.

meddah
01.Aralık.2005, 15:30
Burada gördüm de aklıma geldi, varsa bir cevabı ancak capriceman verir.
Aytaç Malatya'da niye oynamıyor? Ben bu çocuğu Sakaryaspor'dan biliyorum ve ilk transfer olduğu dönemde sağda solda keşke Terim bunu Milli Takım'a çağırsa falan diyordum.
Benim bildiğim 3buçuk maçta oynadı bu sezon..

RoCCo_42
01.Aralık.2005, 16:18
Konyaspordan Volkan Cekiç den baska Firat ve Soner'ide cagirabilirdi neyse canis agolsun baska zamana zaten onlar Ümit Milli takimda pekisdikden sonra kesin cagrilir diye düsünüyorum.Fevzi Elmas'inda Aykut'tan eksik kalır yani yok neyse FATİH Hoca işini bilir.Bize işine karismak düsmez.

İbrahim Akın neden yok diyen arkadasada HÖHHHH diyorum kadroda kim war ünlü oyunculardanda İbrahim olacak.

apaydin2148
01.Aralık.2005, 16:47
dikkatim çeken bir nokta var:

Konyaspor'dan Yasin Çelik ve Erhan Albayrak'ın kesin bu kadroda olması lazımdı.ikiside süper oyuncular özellikle Erhan Milli takımın sol tarafına ilaç olabilecek kapasitede bir oyuncu ama hala neden dikkat çekemediğini anlayamadım.

Yasin Çelik'de aynı şekilde sağ tarafta çok iyi gidi p gelebilen bir oyuncu ciğeri yokmuş gibi yorulmak bilmiyor bu adam.

meddah
01.Aralık.2005, 17:01
Teker teker kontrol etmedim ama kadrodaki isimlerin hepsine yakını 23 yaş altında..
Kadro seçiminde bir yaş sınırı belirlenmiş gibi sanki.
Erhan Albayrak 28, Yasin Çelik ise 30 yaşında.. Belki bu yüzden çağrılmamışlardır.

apaydin2148
01.Aralık.2005, 17:12
Teker teker kontrol etmedim ama kadrodaki isimlerin hepsine yakını 23 yaş altında..
Kadro seçiminde bir yaş sınırı belirlenmiş gibi sanki.
Erhan Albayrak 28, Yasin Çelik ise 30 yaşında.. Belki bu yüzden çağrılmamışlardır.

doğru olabilir...

Ama Erhan ve Yasin gerçekten milli takıma faydalı olabilecek kapasitede bakalım ne olacak bekleyip görelim...

capriceman
01.Aralık.2005, 17:15
Burada gördüm de aklıma geldi, varsa bir cevabı ancak capriceman verir.
Aytaç Malatya'da niye oynamıyor? Ben bu çocuğu Sakaryaspor'dan biliyorum ve ilk transfer olduğu dönemde sağda solda keşke Terim bunu Milli Takım'a çağırsa falan diyordum.
Benim bildiğim 3buçuk maçta oynadı bu sezon..

Sezon başında oynuyordu, gayette iyiydi, o dönem Ünal Karaman izlemeye falan geldiydi Milli Takım için sonra kasığından ağırca sakatlandı, Malatyaspor'da Sparta Prag'dan Homola'yı transfer etti yerine, düzeldikten sonra 2 maçta girdi oyuna çok kötüydü, tabi talihsizliği sakatlanması artı takımın kötü döneminde oynaması. O dönem tüm futbolcular kötüydü sadece Aytaç değil.

Ziya Doğan'ın genel bir özelliği var, genç oyunculara pekde şans vermez. Şuan ki durumun kritikliğine de bakarsak hak veriyorum Doğan'a.

Aytaç özellikle fizik olarak çok eksik kalıyor, artı çok yavaş ve kademe hatalarını bariz yapıyor. Eğer bu sorunları aşarsa Malatyaspor'dan ikinci bir Tolga Seyhan gelecek, bu su götürmez bir gerçek.

emirduman
01.Aralık.2005, 19:05
Helal olsun Fatih Hoca'ya, yapıcam dedi va yaptı, çok da iyi yaptı...

mustang
01.Aralık.2005, 19:08
bence fatih terimin işine karışmasak iyi olur.dikkatimi bir şey çekti trabzondan 5 kayseriden 5 oyuncu cagrılımş neden acaba nedenini bilen varsa bir açıklarmı

dinaMYt
01.Aralık.2005, 19:37
önemli olan bu oyuncuların kaçının a milli takıma girebileceği.çoğumuz bu oyuncuların adlarını bile yeni duydu a milli takıma çıkmaları bu kadar kolay olmayacak

FeYYaz1989
01.Aralık.2005, 19:46
önemli olan bu oyuncuların kaçının a milli takıma girebileceği.çoğumuz bu oyuncuların adlarını bile yeni duydu a milli takıma çıkmaları bu kadar kolay olmayacak
kesinlikle katılıyorum.Bunlardan çok azını milli takımda görebiliriz.Ama bu deneme olayı bile bence büyük bir adım.

Galatasaray CimBom
01.Aralık.2005, 21:33
Bu yeni futbolculardan hic iyi bir
milli takim olmaz..Olamaz!!
Baksaniza, Terim nebicim bir secenek yapmis... (f)

apaydin2148
01.Aralık.2005, 21:34
bence fatih terimin işine karışmasak iyi olur.dikkatimi bir şey çekti trabzondan 5 kayseriden 5 oyuncu cagrılımş neden acaba nedenini bilen varsa bir açıklarmı

neresi ilginç ki?

Kayseri açısından dediysen eğer ALi Üçkulak var 86 doğumlu heralde Kayserispor'da son zamanlarda oynamaya başladı Malatyaspor' maçında ilk 11 çıktı ve gol yemedi.Tahminim doğru çalışma yoluyla Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olacak.

Ergun Teber zaten kalitesini kanıtladı U-20 milli takımda diğerlerini söylememe gerek yok

ama Trabzon tarafından söylüyorsan oda gayet normal bence

RoCCo_42
01.Aralık.2005, 21:44

neresi ilginç ki?

Kayseri açısından dediysen eğer ALi Üçkulak var 86 doğumlu heralde Kayserispor'da son zamanlarda oynamaya başladı Malatyaspor' maçında ilk 11 çıktı ve gol yemedi.Tahminim doğru çalışma yoluyla Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olacak.

Ergun Teber zaten kalitesini kanıtladı U-20 milli takımda diğerlerini söylememe gerek yok

ama Trabzon tarafından söylüyorsan oda gayet normal bence

abdullah dediklerine katılıyorum yalnıs suraya ayri bir parantez acalım ERGÜN TEBER tamamen medaynın sisirdigi bir oyuncudur.Bunu dünya gencler sampiyonasinda gördük.Ve kayserisporda utanmadan bu oyuncu için 2milyon euro bonservis istedi.Cok ama cok garip bi durum ben 100euro bile vermem sahsen.

apaydin2148
01.Aralık.2005, 21:54
Ergun Teber konusunda biraz katılabilirim sana çünkü çok pozisyon hatası yapıyor ama Türkiye'de en iyi orta açan kanat oyuncularından biri diyebilirim:))

mustang
01.Aralık.2005, 22:45
ya arkadaşlar niye bu kadar ters tepki verdiniz bende ergün teber konusunda sizlere katılıyorum .

capriceman
01.Aralık.2005, 23:39
Bu yeni futbolculardan hic iyi bir
milli takim olmaz..Olamaz!!
Baksaniza, Terim nebicim bir secenek yapmis... (f)

Arkadaşım zaten kimsede alp bu gençleri hemen oynatmayacak =)

3-5 yıl sonrasının Milli Takımı bu. Heralde çıkıpda atıyom Hamit yada Serkan Balcıyı kesip Hakan Aslantaşı oynatacak değil.

Yav sevinmemiz gereken yerde ne ilginç tepkiler geliyor.

Ayrıca neden Kayseriden 5? Kayseri 6 PAF oyuncusuyla girdi sezona, 3 ü oynuyor. Genç kadrosu iyi ondan dolayı, normalde bu listede 3 kişi var gibi görünüyor ama Malatyadan'da 4. oyuncu olarak Ramazan Kahya çağrıldı, Malatyanın puan durumundaki yerine bakılmadan.

Yıllardır Galatasaraydan, Fenerbahçeden isim görmeye alışmış Türk milleti, Anadoludan gençleri görünce hazmedemiyor. =)

Laz_Asker_61
02.Aralık.2005, 00:03
artık anadolu kulüplerininde oyuncuları görülmesi gerekir bunu da terim en iyi şekilde yapmaya başladı

gezenti
03.Aralık.2005, 16:19
ya egemenle eser yağmur ikiside süper oyuncular egemenin her sene adı büyük kluplerle anılıyor mesela gençlerbirliği beşiktaş gaziantepspor gibi takımlarla eser ise türkiyenin yeni hakan şükürü gözüyle bakılıyor ama genç ağırlıklı kadroysa bursaspordan orhan alemdar da girmeliydi bu kadroya birde metin depe dikkatimi çekti bursaspordayken kale arkasında beni çılgına çevirirdi o çok ötü oynadığı için bursadan postalanmıştı şimdi ise milli takımda inşallah hayırlı olur.fatih hocaya güveniyorum..... (ı) (ı) (ı)

meddah
03.Aralık.2005, 16:34
Ergün Teber, belki şanssızlıktandır bilemem, benim izlediğim genç milli ve ümit milli maçların hiçbirinde vasat bile değildi.. Çok göze batıyor ama yaptığı pozitif hiçbir şey yok gibi. Eğer hep böyleyse biraz garip..

samco25
03.Aralık.2005, 18:50
benim tek bildiğim şey terim işini bilir (ı)