PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor

orcnbykl
01.Aralık.2005, 13:15
Fener trabzon maçı nolur beyler. Tahminlerinizi görelim

Ruud Van Nistelrooy
01.Aralık.2005, 14:56
Fenerbahçe adına rahat bi maç olacak die düşünüyoruuum halilodziç takımı demoralize etti yaptığı konuşmalarla artık bi de skor tahmini yapayııııııım

3-0 goller(Appiah,Sanli,Nobre)

hucar17
01.Aralık.2005, 16:26
trabzonun herhangi bir açıdan avantajlı oludugunu düşünmüyorum ama derbilerde herşey olabilir...

Enjoy
01.Aralık.2005, 17:10
trabzon en iyi zamanında fb'yi yenemedi..bu haliyle fark yiyebilir..

capriceman
01.Aralık.2005, 17:19
Gönlüm Trabzon, Beynim Fenerbahçe diyor.

Cengo
01.Aralık.2005, 17:24
Trabzonspor'un kazanabilmesinin zor olduğunu düşünüyorum.

Formda, moralli ve tahminim odur ki Selçuk haricinde tam kadro olacaktır Fenerbahçe.

Symek Trabzonspor'da yeni yeni forma bulmaya başladı sakatlığından sonra.Onsuz Trabzonspor çok kötü oynuyor, orta alanda inanılmaz bir eksiklik hissediliyor.Zira teknik ayakların sayısı çok az.

Symek'in performansı Trabzonspor'un gidişatını değiştirecektir ama sakatlıktan yeni çıkmış birisinden çok iyi bir oyun ve kondüsyonunu yüksek tutmasını bekleyemezsiniz.
Symek biraz kötü oynarsa Trabzonspor sudan çıkmış balığa döner.Çabuk atlatacaktır bu durumu, buna inanıyoruz.Türk Futbolu için önemli bir oyuncu.

Fenerbahçe ise üstüste oynadığı yüksek tempolu maçlar sonucu form tutmuş oldu ve herkes bütün oyuncuların şu dönem içinde nasıl oynacağını, oyun formatının nasıl olacağını kestirebiliyor.Takımda uyum sağlanmış durumda yeni transferler ile beraber.

Trabzonspor cephesinde ise, genç Ufukhan'ın oyunu heyecan yaratmış durumda.Görünen o ki Trabzonspor'un transfere ihtiyacı var, sınırlı kadrosu yüzünden zor durumlar yaşamak zorunda kalıyor.Gökdeniz'i çok arıyorlar.Vahid Halilhodzic de bu sıkıntıyı açıkça ifade etmişti.

Fenerbahçe ise Alex'in eksikliğine rağmen Galatasaray derbisinini kaza olmadan atlatmayı başardı.Alex'in durumu için şüpheli deniyor ama Galatasaray derbisinde oynayamamasının sebebi aşırılı ağrıları imiş.Düzelebileceğini sanıyorum, tabi ki durumu tam olarak bilemem.Benim ki sadece tahmin.Alex'in katılması ile beraber Fenerbahçe kadro sıkıntısı yaşamayacaktır.Zaten Selçuk'un formu düşmeye başlamıştı ve ameliyatı da tam bu döneme denk geldi.Kendisine acil şifalar diliyorum. Sonuçta hepimiz ekmek parası peşinde koşuyoruz.Hoş değil, üzücüdür bu durum.

Trabzonspor da kötü gidişatını düzeltmeye başladı.Maçın Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olmasıı da Fenerbahçe açısından bir avantajdır.

Zaten konuştuğum Trabzonsporlular da pek umutlu değiller bu maç için.

Benim tahminim :
% 60 Fenerbahçe, %30 Trabzonspor, % 10 Beraberlik.

Neron_FB
01.Aralık.2005, 17:26
Her türlü fenerbahçe avantajlı bence..Zaten GS maçının morali de var...Tek sorun belki oyuncuların kafalarının PSV maçında olması olabilir..O kadar..
Bir de Daumlu FB trabzonla yaptığı 4 maçtan da galibiyetle ayrldı Dolayısıyla, 3-1 fenerbahçe (ı)

FeYYaz1989
01.Aralık.2005, 17:32
Fenerbahçe çok rahat kazanır ama tabiki gönlüm en azından berabere bitsin diyor.Çünkü Fenerbahçe bu maçıda kazanırsa Beşiktaş'ın 13 maçlık arka arkaya kazanma rekorunu egale edecek.İnşallah berabere biter.

hucar17
01.Aralık.2005, 17:47
herkesin derdi farklı valla :mrgreen: tabiki sürpriz olmazsa Alex olmasa bile alırız bu maçı...

batuhan673
01.Aralık.2005, 18:30
Bu maçı Alex olsa da olmassa da rahat bi şekilde alırız (b)

Laz_Asker_61
01.Aralık.2005, 18:50
bu maçın galibi tabiki fenerbahçe bence %80 fenerbahçe maçı kazanır

emirduman
01.Aralık.2005, 18:58
Fenerbahçe hiç zorlanmadan alıcak gibi duruyor....

Trabzonspor yaparsa mucize yapar...

batuhan673
01.Aralık.2005, 19:03
Eğer TS yenerse FB rekoru sürdüremez,morali PSV maçı öncesi baya bi düşer,puan farkı 3'e inebilir,medya çok konuşur ve TS galibiyet serisi yakalayabilir (b)

RoCCo_42
01.Aralık.2005, 19:08
Zaten FENERBAHCE bu maci alamazsa GALATASARAY'i yenmesi ne işe yararki?

batuhan673
01.Aralık.2005, 19:12
E o zaman GS'yi yendi diye hiç yenilmemeli bu yıl bitene kadar.Bence bu düşünce tarzı yanlış.Onu yendi buna yenildi galibiyeti boşa gitti.Ne alaka?

gozgoz
01.Aralık.2005, 19:19
bir galatasaray'lı olarak trabzon'un yenmesini istiyorum ama trabzon'un durumu da pek iyi değil...

RoCCo_42
01.Aralık.2005, 19:19
E o zaman GS'yi yendi diye hiç yenilmemeli bu yıl bitene kadar.Bence bu düşünce tarzı yanlış.Onu yendi buna yenildi galibiyeti boşa gitti.Ne alaka?

arkadasım asıl senin cevaplama tarzin yanlis ben bunu bir GS li olarak yazmadim ama masallah sen öle algilamissin gibi hatta algilamissin bile.Bi kere sene sonuna kadar FB puan kaybedecek kaybetmicek demiyoruz.Ama su anki sartlar altında sunlari sirala ondan sonra yenilmemesi gerektigini anlarsın:

1.cisi ALEX sizde mac kazandınız
2.cisi Yarali hocasiyla taraftariyla küs bir TS war karsinda
3.cüsü 13 maç üst üste kazanıp rekor kırma sansın war
4.cüsü GS yi yenmis 6 puan farkla cok rahatlamis bi durumdasin
5.cisi büyük sayılacak bir sakatin cezalin yok.

daha ne olsun ben Su ani kastediyorum gelecek beni ilgilendirmez.GS macindan zaferle ayrılan bi fener simdi Trabzona yenilmemesi lazim diye bundan dioz ama masallah siz hemen kendinizce yoruyorsunuz yazılanları bi düsününde öle cevap yazin.

dinaMYt
01.Aralık.2005, 19:32
keşke trabzon bi sürpriz yapabilse....

orcnbykl
02.Aralık.2005, 01:17
Ben trabzon alacak diyorum. İnanmayan bekleyip görür...

FeYYaz1989
02.Aralık.2005, 01:20
Fnerbahçe kazansın...
Bir tane rekorumuz var zaten onunla avunuyoruz.O da Fenerbahçe'nin olsun.

emirduman
02.Aralık.2005, 01:23
1 tane var diye, elde tutmaya çalışman gerekmez miydi yau, hiç olmamasından iyidir değil mi?...

orcnbykl
02.Aralık.2005, 01:23
trabzon alıııııııııııııırrrrrrrrrrrr

Neron_FB
02.Aralık.2005, 09:04
Vala çok önemli maç ve Fenerbahçe'nin normal şartlarda Trabzon'u yenmesi gerekir..Ama ne yalan söyleyim ben PSV maçını kazanmamızıi çok daha fazla istiyorum.. (g)

e_mali
02.Aralık.2005, 11:03
Cok zor mac, TS yaralı ve FB cok rahat. Yani yaralı olan TS daha çok isteyecek, cunku bu macı alırsa cıkıs yakalam sansı daha yuksek. Yani TS cok asılacak maca. Tek soru su: Gücü yetebilecek mi?

Frank_Castle
02.Aralık.2005, 13:18
Fenerbahçe yürüyerek bile kazanır...2-0 skor tahminim

samco25
02.Aralık.2005, 16:21
trabzon bu maçla patlama yapmak isteyecektir.sonuç düşündürücü (a)

yeniay
02.Aralık.2005, 23:09
Mac 2-2 bitti oynadıgımız futbol ders olsun bazılarına alay gecenlere ders olsun

Trabzon kumeye diye bagıranlara sunu soyluyorum 2. devre şampiyonu biz avni akerde belirliyecez GS ve FB gelecek trabzona

Elimizden zor kurtuldu fener hakem gene yapacagını yaptı Fatih düşürülüyor sakatlanıyor ama bariz penaltı verilmiyor olsun cıkısımız devam edecek rekora gelince kimse bizle beraber rekor kıramaz ben bugunu bekledim konusmak için

Neyse fenerliler sevinsin 1 puana biz ise kacan 2 puana üzülelim.olsun trabzonum gercek ruhuyla oynadı ya o bize yeter

Ve sunu unutmayın top yuvarlaktır ne olacagı hiç belli olmaz.Tarbzonun sagı soluda hiç belli olmaz bu sezon ne kadar kotu olursa olsun onemli değil cıkıs yakalamaya calısıyoruz inşallah olur tarbzonum boyle oynasın yeter saahda mucadele eden tum futbolculardan Allah razı olsun boyle inanclı oldukları için cok gol kacırdık

Kimse sevindim sanmasın uzuntuden agladım neyse artık Avni Aker'e.Tabi adil bir hakemle...................................

Archilles
02.Aralık.2005, 23:10
bence mac 2 1 Trabzon alır (a) (a) :mrgreen: :mrgreen:

batuhan673
02.Aralık.2005, 23:12
2-2 bitti ne diyosun sen kardeş kafan iyi mi senin?

FeYYaz1989
02.Aralık.2005, 23:16
Trabzonspor'a teşekkürler.Rekorbahçe diye benimle dalga geçenler bakalım şimdi ne yapacak?

Laz_Asker_61
02.Aralık.2005, 23:25
bırakın rekorlar bizde kalsın
trabzonun hakettiği bir maçtı ama olmadı verilmeyen penaltı da verilseydi trabzon maçı alırdı fener yine hakemlere dua etsin ve 1 puana sevinsin

orcnbykl
02.Aralık.2005, 23:30
ben trabzon alır demiştim ama yine hakemler...

Neron_FB
02.Aralık.2005, 23:52
bakın ortam geriliyo hakem hakem diye..Rica ediyorum şu hakeme laf söylemeye çalışmayın.. hakem TS nin 1 net pozisyonunu vermediyse fenerinde kritik olmayan sonuca doğrudan etki etmeyen ama erman toroğlunun deyimiyle feneri sinsice yakan pozisyonlarını çalmadı.. Ben de muzdaribim hakemlerden.. (c)

LÜTFEN ARKADAŞLAR ARTIK BEN BU HAKEM KAVGALARINDAN BIKTIM
EMİNİM TEK BIKAN DA BEN DEĞİLİMDİR..OYNANAN FUTBOLU TARTIŞALIM HAKEMLERİ DEĞİL..
Lütfen yanlış anlamayın bunları iyi niyetle söylüyorum..

batuhan673
02.Aralık.2005, 23:55
Neron'a aynen katılıyorum (g) Ya bırakın hakemi.Bizim de pozisyonlarımızı vermedi.Biz ama hakeme suç atmıyoruz.Oynanan futbola bakalım hakem notuna değil.

FeYYaz1989
02.Aralık.2005, 23:59
Bu Erman Toroğlu ve onun gibiler yüzünden bu hakemler artık bu kadar çok konuşuluyor zaten.

Neron_FB
03.Aralık.2005, 00:18
bak orda haklısın..Ama biz de konuşarak onlara yardım ediyoruz (b) O yüzden ricam, sadece futbol konuşalım...

Şahsen ben bugün feneri beğendim 19 a 7 şutu vardı...trabzonun sadece 3 e 2 şutu vardı ama onlar değerlendirdi biz değerlendiremedik..direkten dönenler fln...Neyse ben futbolu kötü bulmadım..Umarım PSV yi yeneriz..ben inanıyorum..

Cengo
03.Aralık.2005, 00:18
2 tane verilmeyen penaltı pozisyonu var Fenerbahçe'ye.
Madem penaltıyı konuşuyorsunuz, Nobre biri ilk, diğeri ikinci yarı 2 defa ceza sahasında çekildi.

Trabzonspor'lu oyuncular çok sert oynadılar, değil kart Fenerbahçe lehine verilmeyen bir çok faul var.Pozisyonlar verilseydi kartlar havada uçuşurdu.
İki taraf için de verilmeyen pozisyonlar vardı.

Trabzonspor'un 4, en fazla 5 pozisyonu var ve 2 gol atmayı başarırken, Fenerbahçe o kadar pozisyona rağmen golü bulamıyor, ne diyeyim.

Daum hataları çok, yanlış bir taktik ile çıktı.Trabzonspor Fenerbahçe'yi sadece kontratakla zorlayabilirdi.Kanatlardan doğru olanı yaptı Trabzonspor ama etkili oynadıkları anlamına gelmez.

Deniz ve Ümit Özat Trabzonspor'lu oyunculara asist yaptılar.Bu şekilde giderse asist kralı olurlar!

Şunu söyleyeyim, Trabzonspor beraberlik için gelmiş.Hiç Symek çıkar mı, yerine Hasan Üçüncü girer mi?Hele son dakikalardaki korner köşesindeki top saklama durumu?

Daum'a sitemim devam ediyor, Semih'i hep sıkışınca oyuna alarak oyunu kurtarmayı başarabiliyorken neden daha fazla oynatamıyorsun??

Hakem inanılmaz kötü yönetti yardımcıları ile beraber.
Metin Tokat'ın son senesi olduğu çok belli !..

Seçkinn
03.Aralık.2005, 00:35
Maç aslında oldukça temposuz olmasına rağmen iki tarafta basit hatalardan bir sürü gol pozisyonu yaratarak oyuna renk getirdiler...Hakem daha doğrusu hakemler çok başarısızdı...Metin Tokat artık ununu elemiş eleğini asma zamanı gelmiş...

TS açısından bakınca eğer Yattara kendine bakan bir oyuncu olsa maçı alırdı TS büyük ihtimalle...Yetenek var istek yok adamda...İstekli adam hırsıyla kendine bakmasıyla sahaya herşeyini verir...TS Yattarayı bir dakika tutmamalı bence...O adam sporcu filan değil...Savunmada bariz problemi var TS'un...Göbekte oynayan oyuncu adını hatırlamıyorum ama Kürşatla çok uyumlu olamadılar...Çok pozisyon hatası yaptı...TS iyi yolda zamanla toparlanabilir biraz takviyeyle...

FB açısından çoğu spor yazarı tarafından kazma diye eleştiri alan Luciano'nun önemi anlaşıldı...Önder Deniz ikilisi uyumsuzdu...Anelka Nobre'nin çıktığı gol orucuna girmiş olsa gerek...O pozisyonları bulup atamamak zor iş...Şu veya bu şekilde bir sürü pozisyon buluyor FB...Aradaki en önemli fark diğer takımlara göre bakarsak, daha çok takım olabilme ve belli bir iskeleti korumanın faydasını görüyor FB...Her oyuncu diğer arkadaşının nereye koşacağından nereye pas atacağına kadar ezbere biliyor...Tabi diğer rakiplerin yönetimsel sorunlarıda onları geride bırakıyor...Maçın sonucu 2-2 olması aldatmasın kimseyi...FB maç boyu baskın oynadı...Biraz şanslı olsalar fark olur...Bu skor TS'lu arkadaşları yanıltabilir...

e_mali
03.Aralık.2005, 10:23
Ya bırakın hakem konusmayı... Bu sekilde ancak annemizin liginde oynarız ülkece....

Legolas007
03.Aralık.2005, 11:04
sen neyaptın yaa içim karardı (c) (c) (c)

Enjoy
03.Aralık.2005, 11:52
her 2 taraf içinde kötü sonuç..bu skor galatasaray'a yaradı..:)

Sheriff
03.Aralık.2005, 12:00
Bence fazla birşey kaybetmedik. Burdan bize biraz zor yetişirler. Trabzon'a toparlanması için iyi bir fırsat oldu ama

capriceman
03.Aralık.2005, 14:27
Söylendiği zaman kabul edilmiyor, bu hatalar tamamen Fenerbahçe maçlarında oluyor, isteyenler kabul etmesin ama yanlı bir lig olmaz. Şampiyon önceden belirlendiyse ligdeki 17 takım ne iş yapar?

Geçen seneki Fenerbahçe - Trabzon maçı hala zihinlerdeyken hemde birde bu maç. İlginç.

emirduman
03.Aralık.2005, 15:05
Trabzon sadece birkaçımızın beklediği sürpriz bir sonuç aldı....

Maç her iki tarafında olabilirdi, iki tarafında değerlendiremediği pozisyonları var...

Umarım bu maç trabzona moral olur, yükselişe geçerler....

Başarılı bir Trabzon'u çok özledik...

Maymuncuk
03.Aralık.2005, 15:08
Trabzon sadece birkaçımızın beklediği sürpriz bir sonuç aldı....

Maç her iki tarafında olabilirdi, iki tarafında değerlendiremediği pozisyonları var...

Umarım bu maç trabzona moral olur, yükselişe geçerler....

Başarılı bir Trabzon'u çok özledik...

haklsin

Galatasaray CimBom
03.Aralık.2005, 15:14
Bence dün Trabzon süper oynadi. (ı)
Bunu ben Trabzonspor'dan hic beklemezdim.
Trabzon Fener'e 2 Gol atti ama CimBom hic gol atamadi.. (e)
Buna ben cok üzüldüm....

Neron_FB
03.Aralık.2005, 15:24
Söylendiği zaman kabul edilmiyor, bu hatalar tamamen Fenerbahçe maçlarında oluyor, isteyenler kabul etmesin ama yanlı bir lig olmaz. Şampiyon önceden belirlendiyse ligdeki 17 takım ne iş yapar?

Geçen seneki Fenerbahçe - Trabzon maçı hala zihinlerdeyken hemde birde bu maç. İlginç.
Siz sadece fenerin maçlarında fenerin rakiplerine verilmeyen pozisyonları görüyosunuz demekki...Asla katılmıyorum şampiyonun önceden belirlendiğine..Bizim verilmeyen dolu pozisyonumuz var..hepsi boşa gidiyo..Ancak biz hakemleri bahane etmemeyi öğrendik(biz derken eskiden öyle olan fenerlileri kastediyorum,yoksa ben hiç bi zaman hakem suçlamam)..Bence kendi takımlarınızın başarısızlığını hakemlere veya daha başarılı
takımlara suç atarak kapatmayın..
YİNE RİCA EDİYORUM AYNI TOPİK'DE 3. KEZ....LÜTFEN HAKEM TARTIŞMASI YAPILACAKSA ÖYLE Bİ TOPİK AÇILSIN..HEM, BURDA HAKEM TARTIŞMASI OLMAMIŞ OLUR..HEM DE TARTIŞMAK İSTEYEN ORDA TARTIŞIR VE BURDA GERİLİM ARTMAZ..LÜTFEN..

samco25
03.Aralık.2005, 18:34
trabzon bu maçla patlama yapmak isteyecektir.sonuç düşündürücü

BEN DEMİŞTİM....HEHEHEHE.... (d)

yeniay
03.Aralık.2005, 19:31
2 tane verilmeyen penaltı pozisyonu var Fenerbahçe'ye.
Madem penaltıyı konuşuyorsunuz, Nobre biri ilk, diğeri ikinci yarı 2 defa ceza sahasında çekildi.

Trabzonspor'lu oyuncular çok sert oynadılar, değil kart Fenerbahçe lehine verilmeyen bir çok faul var.Pozisyonlar verilseydi kartlar havada uçuşurdu.
İki taraf için de verilmeyen pozisyonlar vardı.

Trabzonspor'un 4, en fazla 5 pozisyonu var ve 2 gol atmayı başarırken, Fenerbahçe o kadar pozisyona rağmen golü bulamıyor, ne diyeyim.

Daum hataları çok, yanlış bir taktik ile çıktı.Trabzonspor Fenerbahçe'yi sadece kontratakla zorlayabilirdi.Kanatlardan doğru olanı yaptı Trabzonspor ama etkili oynadıkları anlamına gelmez.

Deniz ve Ümit Özat Trabzonspor'lu oyunculara asist yaptılar.Bu şekilde giderse asist kralı olurlar!

Şunu söyleyeyim, Trabzonspor beraberlik için gelmiş.Hiç Symek çıkar mı, yerine Hasan Üçüncü girer mi?Hele son dakikalardaki korner köşesindeki top saklama durumu?

Daum'a sitemim devam ediyor, Semih'i hep sıkışınca oyuna alarak oyunu kurtarmayı başarabiliyorken neden daha fazla oynatamıyorsun??

Hakem inanılmaz kötü yönetti yardımcıları ile beraber.
Metin Tokat'ın son senesi olduğu çok belli !..

Şu bilmişliği ne zaman bırakacaksın acaba yazdıklarının tek dogru tarafı hakemin kotu olması nobrenin posizyonu demişsin o kadar otorite bilmiyor sen biliyorsun kartlar havada ucusurmus sen hakeme dua et 1 puan için asıl fatihin posizyonu penaltı sen hangi maçı izledin acaba merak ediyorum.Tarbzonun 4-5 posizyonu var demişisn fenerin daha fazla var diyorsun macı bir daha izle bence o zaman anlarsın kimin daha cok posizyonu var.Simko'nun cıkamasına gelince heralde gene izlemeden yorum yapmıssın simko bu macta dokuldu bunu herkes gördü sen görmedin (YYAAA pardon sen türkiyenin sayılı yorumcususun)

ABOO bunu sen hep yapıyorsun böyle bilmişlik taslıyorsun "hep bana hep bize" olmaz bir cok topicte yaptıgın mod olman sana bu hakkı vermez

EN sonda Galatasaray-Fenerbahçe adlı topicte oyle yorumlar yapmıstınki sanki T.Direktorsun zaten cogu kişi bu hatanı o topicte dile getirmişti

Cengo
03.Aralık.2005, 20:02
Şu bilmişliği ne zaman bırakacaksın acaba yazdıklarının tek dogru tarafı hakemin kotu olması nobrenin posizyonu demişsin o kadar otorite bilmiyor sen biliyorsun kartlar havada ucusurmus sen hakeme dua et 1 puan için asıl fatihin posizyonu penaltı sen hangi maçı izledin acaba merak ediyorum.Tarbzonun 4-5 posizyonu var demişisn fenerin daha fazla var diyorsun macı bir daha izle bence o zaman anlarsın kimin daha cok posizyonu var.Simko'nun cıkamasına gelince heralde gene izlemeden yorum yapmıssın simko bu macta dokuldu bunu herkes gördü sen görmedin (YYAAA pardon sen türkiyenin sayılı yorumcususun)

ABOO bunu sen hep yapıyorsun böyle bilmişlik taslıyorsun "hep bana hep bize" olmaz bir cok topicte yaptıgın mod olman sana bu hakkı vermez

EN sonda Galatasaray-Fenerbahçe adlı topicte oyle yorumlar yapmıstınki sanki T.Direktorsun zaten cogu kişi bu hatanı o topicte dile getirmişti

Bu nasıl bir uslüptur? Uslübuna dikkat et, ben sadece moderatör değilim.Bu sitede yöneticilik de yapıyorum, 2000 yılından bu yana bu site çerçevesinde arkadaşlarımız ile beraber büyük bir yapı ortaya çıkardık.

Bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmam, o yüzdendir ki mesaj sayım, 6 aylık üyelerin hızla yakaladığı sayı ile aynıdır.'Laf ola beri gele' düzeni ile mesaj yazmak ve mesaj sayımı yükseltmek gibi bir kaygım yoktur.

Beni kişisel olarak eleştirmek için çok ısrarlısın.Dediğin gibi o şekilde sürekli eleştiren bir çoğunluk yok.Umrumda da değil zaten ama benimle bu şekildeki bir uslüp ile de konuşamazsın.Senin futbol yorumumuna her zaman saygı gösteririm ama senin yaptığının adı olsa olsa kişiliğe dahi saygı gösterememek olur.

Fenerbahçe baştan sona kadar daha üstün oynadı.Bunu herkes kabul etmek zorundadır, çünkü bu futbolun gerçeği.

Fenerbahçe'nin daha fazla pozisyonu var, istatistiklere dahi baksan topla oynama sayısı çok farklı.Neye dayanarak Trabzonspor üstün oynadı yorumu yapılabilir? Bana tekrar izle diyorsun ama esas senin izlemen gerekir bence.

Trabzonspor; 4, en fazla 5 defa geldi ama Fenerbahçe'nin oyun yapısına göre geldi.Aynı bir Anadolu takımı Fenerbahçe'yi nasıl mağlup edebilirse o düzene göre oynadı.Kanat oyuncularını hızlı bir şekilde çıkardı.4lü defansını hiç ileriye çıkarmadı.Ceza sahası çevresine daha yaklaşan bir orta saha ile oynadı ama hızlı oyunculara verdiği emirler ile kanatlara çabuk çıkmaya çalıştı.Alex'in kondüsyonsuzluğunu ve maç eksikliğini farkettiği için Fenerbahçe'nin ceza sahası çevresinde çabuk çoğalamayacağını da anlayarak daha yoğun bir defansif kurgu yarattı geri alanda Halilhodzic.

Nobre 2 defa çekildi ceza sahasında.Bu pozisyonlar barizdir.
Hakan Şükür'e yapılmış olsa, kıyamet kopardı.Çok iyi biliyorum.

Fenerbahçe'nin hatası ise kanatlardan oynamak yerine, 2 önliberonun önünde Pirlo tarzı bir şekilde Tuncay'ı oynatmak oldu.Halbuki Tuncay solda, Mehmet Yozgatlı sağda başlasa idi Trabzonspor orta alandaki baskından ve kanatlardan olası kontratağa çıkamamaktan sıkılabilir ve bir hata ile golü yiyebilirdi belki.Olmazsa Fenerbahçe Nobre'yi alabilirdi ilerleyen anlarda.

Symek çıktığında orta alanda teknik ayakların sayısı azalıyor.Hüseyin ile Hasan mı oyunu kombine tek paslar ile kanatlara açabilecek? Ne derler 'Yürüyen bir Sergen bile Beşiktaş'a yeter'.Bütün oyun Symek'in üzerinde zaten.
Symek'i ben Wisla ****ow'da dahi iken izlemiştim biraz.Nasıl bir oyuncu olduğunu iyi biliyorum en azından.

Futbolu bildiğimi düşünüyorum ama eksiklerimi de biliyorum.Bir çok kişiden daha iyi futbolu bildiğimi düşünüyorum.Söylediklerin kızgınlıkla ve biraz da maç sonu gerilmekten ortaya çıkan fanatizm ile söylenen sözler.Bir-kaç gün dinlendikten sonra yorum yapmayı denersen farkı anlarsın..

Laz_Asker_61
03.Aralık.2005, 20:10
zaten hep fener hakem hataları ile puan kaybediyor hiç kazanmıyor
akıllı oynayan trabzondu galibiyeti haketti ama olmadı

Neron_FB
03.Aralık.2005, 20:30
sanalman: abi başka maçlar izlemişiz galiba dün....
Aboo: MAÇLA ilgili yorumlarına katılıyorum..

bu arada ANK:1 GS:0 Dk 31
edit.. GS:1 ANK:1 dk 36

Frank_Castle
03.Aralık.2005, 21:25
Trabzonspor'un gücü belli...Anadolu takımına yakın bir mantalite ile oynaması normal bu şartlarda .. Hakan çekilse kıyamet kopardı demenize gerek yok, hakan çekilse özetlerde dahi gösterilmezdi..alıştık ne de olsa basında fenerli; hem hakan bugün yok ..

Fenerbahçe daha baskın oynadı bu bir gerçek..Ancak yetenekli oyuncuların yanında, gerçekten de vasıfsız oyuncular var...bunların kim olduklarını herkes biliyor sanırım..
Lige renk gelir mi ? sanmam ki gelsin ...

Fenerbahçeye psv karşısında başarılar..

yeniay
03.Aralık.2005, 23:53
Ben hiç bir şeyi kabul etmek zorunda değilim gerçekleri sen belirleyemezsin asıl sen uslubuna dikkat et

Siz fenerliler zaten hiç bir zaman özeleştiri yapmamazsınız bunun sebebini anlıyamıyorum.Şunuda söyliyim hiç sinirli falan değilim şu anda.

Yani okadar yorumcular bilmiyor sen biliyorsun gerçekler acıdır.ABOO ben bu acıları kabulleniyorum takımımın su anki lig posizyonu nedeniyle ama sen dun kendi sahanızda tarbzona yenilmekten hakem sayesinde kurtuldugunuzu,trabzonun daha cok posizyonu oldugu kabullenemiyorsun bence sen fanatizm yapıyorsun.Ya alakasız bir posizyonda bile golumuz verilmiyor 1 metre var ama ofsayt bayragı kaldırılıyor.

Ben bunlarda art niyet ararım daha yeni GS macını izledim penaltı verilidi GS alehine.Ama penaltıyla uzaktan yakından alakası yok,hakemin verdiği kararlar yanlı yani fener korunuyor bu acı gerçegi kabul edin.Son macıda unuttun galiba ama neyse gene siz haklı oldugunuzu zannedin.Neyse Önemli olan benim takımım feneri kadıköyde hakem sayesinde elinden kacırdı buna üzülüyorum ama Trabzonun verdiği harika mücadeleye seviniyorum işte benim takımım diyorum.

Eger simko'nun cıkarılması yanlışsa bende ronaldinho'yum.Evet Simko cok kaliteli ama Wisladaki veya önceki maclardaki performansını niye karıstırıyorsun amacını anlamadım gitti.Sİmko cok kaliteli ve bizim için bir numara ama sakatlıktan yeni cıktı toparlanmasını dört gözle bekliyoruz zaten o tam performansla oynasaydı bizim bu macı almamıza hakem bile engel olamazdı

Bu arada bu lafım sana değil ABOO bir kaç arkadaş yazmıştıda;Feneri bazıları Rekorbahçe diye tanıttı sizin ikinci isminiz Fenerasyon yanlış söylüyorsunuz arkadaşlarım

dinaMYt
03.Aralık.2005, 23:59
trabzon tahmin edilemeyecek kadar iyiydi ve belki kazanabileceği bir maçı berabere bitirdi.fbde ise değişen pek fazla bişi yok aynı oyunu oynadılar yine gol attılar çok gol poziyonu yakaladılar ama bu sefer rakibi de gol buldu.gs maçında yakaladığı avantajı iyi kullanamadı fb.

Laz_Asker_61
04.Aralık.2005, 01:13
fener kadıköyde rakiplerine kurduğu bunaltıcı baskısını bu maçta yansıtamadı buna trabzonspor izin vermedi ve sonuna kadar trabzonun hakkıydı maç

batuhan673
04.Aralık.2005, 14:52
Fenerbahçe'nin en kötü oynadığı maçtı (c)

orcnbykl
05.Aralık.2005, 00:23
Böyle de olmaz ki birader dakika 80 trabzon 2-1 önde trabzonun penaltı verilmiyor tamam ya şampiyon fener federasyon kararını vermiş ama BU HAKEMLERLE BU SEZON KARAKOLDA BİTER.....

Cengo
05.Aralık.2005, 02:14
Böyle de olmaz ki birader dakika 80 trabzon 2-1 önde trabzonun penaltı verilmiyor tamam ya şampiyon fener federasyon kararını vermiş ama BU HAKEMLERLE BU SEZON KARAKOLDA BİTER.....

Nobre ceza sahasında 2 kez çekildi.
O penaltıları da ekle, kaç kaç biter ?

Yeterli yeteneklerini olmayanlar; suçu kendilerinde aramazlar, düzeni yönetenlere suç atarlar!

Laz_Asker_61
05.Aralık.2005, 19:30

Yeterli yeteneklerini olmayanlar; suçu kendilerinde aramazlar, düzeni yönetenlere suç atarlar!
sezon başından beridirde zaten düzeni yönetenlere karşıyız çünkü düzen yok adalet yok tarafsızlık yok

Seçkinn
05.Aralık.2005, 19:46
Bu nedir böyle arkadaşlar...İyiden iyiye hakem tartışmasına dönmüş topic...Yeni bir topic açın hakemler konusunda daha rahat olur... :mrgreen:

Konu ile ilgili dikkatinizi çekebilecek bir yazı yazmıştım...

http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&id=125

yeniay
05.Aralık.2005, 20:48

Ben bu sözlerine sadece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tv'de cıkıpta bir Allah'ın kulu dedimi acaba onlar penaltı diye ama dogru ya
dogruları sen belirliyorsun önceki msajında yazmıstın unutmusum pardon

Sheriff
13.Aralık.2005, 00:11
İyide Nobre'nin Pozisyonlarına Penaltı verilebilirdi

Maymuncuk
13.Aralık.2005, 00:17
ben macı unuttum beaa :mrgreen:

hucar17
13.Aralık.2005, 22:56
ya bırakın geçmiş bunlar artık maçı izlemedim bile ama sonuçta her iki tarafta birşeyler itiraz edecektir.ama bu hiçbişeyi değiştirmiyor maalesef...