Log in

View Full Version : İngiliz tv'sinden Fener'e büyük övgü

TR.CaPTaiN
21.Ocak.2007, 21:18
Fenerbahçe'nin kulüp olarak son 8 yılda geldiği nokta İngiliz televizyonlarına konu oldu. Akşam Yazarı Alaattin Metin, İngiliz Hoddle'ın övgülerini sütunlarına taşıdı
Hoddle’ın, “Önümüzdeki 5 yıl Avrupa’da en çok Fenerbahçe konuşulacak” sözü

İngiltere’den bir dostum aradı. Bundan on gün kadar önce, bir zamanlar İngilizlerin unutulmaz futbolcusu olan, şimdi de bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Hoddle, “Bir saate yakın Fenerbahçe’yi övmüş..”

Şaşırdım. Kasetini istedim.. O programda demiş ki; “Önümüzdeki beş yılın Avrupa’da en çok konuşulacak takımı Fenerbahçe olacak..”

Ve Başkan Aziz Yıldırım için de “İyi incelenmesi gereken bir başkan.. Türkiye’de çok büyük işler yaptı..” diye konuşmuş.

Başkana sordum. “Ben de duydum, kaseti arıyorum” dedi. Konuşurken aklıma, 9 sene önceki Fenerbahçe geldi. “Dereağzı’nda idman yapan futbolcuları, yönetimin Parma maçında cebinden para verip forma yaptırıp, bedava dağıtması, en yakın dostlarının transfer derken, hayır önce stat yapacağız demesi, bedava bilet dağıtımını kaldırması..”

Zor günlerdi.. Sağlığını kaybetti. Bugün Avrupa’da övülmesi, Türkiye’de geç olsa birçok konuda haklı olduğu anlaşılması güzel bir duygu olmalı.

Yazı : Alaattin METİN / AKŞAM

M.Scofield
21.Ocak.2007, 21:28
5 yil oncede aynisi soyleniyordu

absolut12
21.Ocak.2007, 21:46
ondan beş sene sora da avrupa katılan tek türk takımı olarak konuşulur.

Sheriff
21.Ocak.2007, 21:59
Doğrular ortada fb ligde 1. avrupada yola devam ...yıldızlarımızla gidiyoruz kupayla dönecez busene olmassa gelecek sene... ama olacak..

Burak Duran
21.Ocak.2007, 21:59
her konuda tartışma çıkacaksa bu bölümü kapayalım arkadaşlar... lütfen daha sakin ve makul olun

M.Scofield
21.Ocak.2007, 22:01
Doğrular ortada fb ligde 1. avrupada yola devam ...yıldızlarımızla gidiyoruz kupayla dönecez busene olmassa gelecek sene... ama olacak..

yillardir hep olcak deniliyor birazda onlardan bahsedelim

EreN
21.Ocak.2007, 22:04
Anlayamadım ben.Fenerbahçe nerede övülse hep aynı kişiler aynı yazılarla topikteki yerlerini alıyorlar

Sheriff
21.Ocak.2007, 22:04
yillardir hep olcak deniliyor birazda onlardan bahsedelim
tabi sizinki birden bire tesadüfen olduğu için bizimkinin zamanla olmasını bekleyemiyorsunuz...

nekop
21.Ocak.2007, 22:05
her konuda tartışma çıkacaksa bu bölümü kapayalım arkadaşlar... lütfen daha sakin ve makul olun

Doğrular bazen birilerinin canını yakar neyse daha fazla doğruarı söylemim baride fenerlilerin canı yanmasın...

senderson
21.Ocak.2007, 22:06
Ben yine rakip taraftarların yersiz çekememezlik dolu mesajlarını görmezden gelip yorumumu yapacağım...

İngiliz haklı.Kaç klübün Aziz Yıldırım gibi takımı için herşeyi yapan başkanı olurki.Kimininki maket stat yapar,kimi UEFA finalinin oynanacağı stad yapar...

uAburak89
21.Ocak.2007, 22:06
Abi naptın sen ya .. Sende mi ?? Ne tesadüfü, realist olalım diyorsun .. Ama kendin realist olmuyorsun ..

Burak Duran
21.Ocak.2007, 22:08
hepinize helal olsun sürekli tartışın tamam mı?