PDA

View Full Version : Malatyaspor-Ankaragücü Maçı Ertelendi..

capriceman
04.Aralık.2005, 16:37
Arkadaşlar az önce maçtan geldik, yoğun sis nedeniyle maç 35. dakika ertelendi 0-0 iken. Ancak ilginç olan şey, maçın başında da sis varken erteleme yapılmamasıydı. Malatyaspor için hayati önem taşıyan bir maçın (ki tıklım tıklım dolu trübünler önünde) 35 dakkası sadece adamlarını tanıma çabasıyla geçti gitti.

Ayrıca düzenli baltama devam etti, 1 tanesi yüzde yüz olmak üzere 2 penaltı verilmedi. Bu TFF'nin ne hakemleri, ne de kendileri ne yaptıklarını bilmez haldeler.

Baştan sona saçmalık.

Laz_Asker_61
04.Aralık.2005, 17:16
eğer sis maçın başında varsa neden oynatıldı bunun sorgulanması lazım ama tabi maç başladığında ki sisin de yoğunluğu önemli sis sonradan arttıysa o zaman normaldir

capriceman
04.Aralık.2005, 17:22
Sis aynıydı, başlattılar. 35 dakka bekledi Erdemir, belki geçer diye. Geçmeyince erteledi. Böyle bir mantık varmıdır ya.

Laz_Asker_61
04.Aralık.2005, 18:09
ya geçer diye bir mantık olabilirmi nasıl bir mantıkla hareket ediyor bu federasyona akıl erdirmek mümkün değil hangi akılla bunları yapıyorlar anlamadım

apaydin2148
04.Aralık.2005, 19:04
bilnmiyorum belki haklıdır Malatyaspor ama böyle sözlerden hiç haz almıyorum.

tüm takımlar baltalanbdıklarını idda ediyorlar nasıl işse artık

emirduman
04.Aralık.2005, 19:20
ehe, abi valla bunlar artık hiç ilginç gelmemeye başladı...

Saçmalıklara alıştık....

tombul taho
04.Aralık.2005, 20:25
ya şimdi ben size c.tesi günkü gs-ankara bld. maçı hakkında bişe derdim ama olmaz yane! çünkü gerçekten suçlama olur ve çok da ayıp olur. ama gerçekten insanlar artık biliyor kimin korunup kimin korunmadığını.. ya da kime yaranılmak istenildiği.. ne bu federasyonun yönetimini istiyorum ne de gs yönetimini.. ikisi de iki kurumun içine ettiler... (c) (f)

Laz_Asker_61
04.Aralık.2005, 20:27
ya şimdi ben size c.tesi günkü gs-ankara bld. maçı hakkında bişe derdim ama olmaz yane! çünkü gerçekten suçlama olur ve çok da ayıp olur. ama gerçekten insanlar artık biliyor kimin korunup kimin korunmadığını.. ya da kime yaranılmak istenildiği.. ne bu federasyonun yönetimini istiyorum ne de gs yönetimini.. ikisi de iki kurumun içine ettiler... (c) (f)
alışmalıyız artık çağrı bu böyle devam eder gider

tombul taho
04.Aralık.2005, 20:29
alışmalıyız artık çağrı bu böyle devam eder gider
hadi en azından birinden martta kurtulacaz ama diğerini bilemiyorum...

Galatasaray CimBom
04.Aralık.2005, 21:18
Evet, ve macin devami yarin 12:00'de baslayacak...

capriceman
04.Aralık.2005, 22:12
Evet, ve macin devami yarin 12:00'de baslayacak...

Topa vurmadan geçen 35 dakika ne olacaksa artık. İlginç ya.

Frank_Castle
05.Aralık.2005, 09:39
yahu böyle bir olay yok...sis dağılır diye 35 dakika beklemiş... o zaman maçı da oynatmayıver ... maçı oynat ama maç sırasında sisin dağılmasını bekle ..aferin