View Full Version : Marcelinho: Yanlış yerde oynatıldım
OgUzKaGaN
25.Ocak.2007, 21:19
Sezon öncesi Hertha Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan ve devre arası transfer döneminde Vfl Wolfsburg'a giden Brezilyalı Marcelinho, Ziya Doğan'ın kendisini yanlış mevkiide oynattığını söyledi.
Marcelinho, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, yeni bir ülkeye alışmanın her zaman zor olduğunu belirterek, ''Teknik direktör beni, 10 yıl boyunca oynamadığım bir pozisyonda oynattı. Buna saygı gösterdim. Ancak Berlin'de gösterdiğim oyunu orada gösteremedim'' dedi.
Bundesliga'ya geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Marcelinho, Trabzonspor'a neden transfer olduğu sorusuna da, ''O zaman Bundesliga'dan bir tekif gelseydi Türkiye'ye gitmezdim'' şeklinde cevap verdi.
NTVSPOR
dnz498
25.Ocak.2007, 21:22
Eee ne diyelim adam haklı
10_Osmanozc
25.Ocak.2007, 21:43
Ziya Doğan gibi defansif orta saha fetişisti bir teknik direktör,Marcelinho'yu sol bek oynattı normaldir açıklamaları.Doğru dedin Marcelinho.
TR.CaPTaiN
25.Ocak.2007, 23:37
Oyun kurucu bir adamdan en yüksek verimi orta sahanın göbeginde alırsın baska nerden alabilirsinki ? Ama Ziya Doğan orta sahanın göbegi hariç her yeri denedi bu adam üzerinde ve Türkiye'ye gelen bir yıldız daha kaydı gitti.
CeNTeR_TR
25.Ocak.2007, 23:39
ağzı olan konuşuyor önemli olan gitmeden önce konuşmak o zaman çözüm bulunurdu şimdi neden söylüyor ki ?
gitmeden önce konuşanlarıda gördük...
CeNTeR_TR
25.Ocak.2007, 23:54
ama en iyisi gitmeden önce konuşmak gittikten sonra konuşmak yakışırmı ?
10_Osmanozc
26.Ocak.2007, 14:37
ama en iyisi gitmeden önce konuşmak gittikten sonra konuşmak yakışırmı ?
Gitmeden önce gazetelerde böyle bir demeç verseydi kınardım.Mevkiini beğenmiyorsan bunu basına değil Ziya Doğan'a söylemesi gerekir(di).
Gitmeden öncede asıl mevkiinin orası olmadığını,yanlış yerde oynatıldığını söylemişti.Marcelinho'ya katılıyorum Ziya Doğan sadece onu değil başka oyuncularıda mevkiileri olmayan yerlerde oynatıyor...
Laz_Asker_61
28.Ocak.2007, 11:54
konuşsanda kötüsün konuşmasanda
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 12:21
aslında ziya doğanda da suç yok adamın sistemi bu ve marcelinho yuda ancak o mevkide oynatabiliyor ama bunlar yanlış şeyler yinede marcelinho ya göre kurabilirdi taktiğini
O zaman problem yönetimde Ziya Doganin sistemine göre transfer yapacaklar. Böyle seyler Türk futbolunu yaraliyor. Türkiyeye gelen yildizlar en fazla 2 3 sene kalip gidiyorlar.