View Full Version : T.S.L 18.HAFTA Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçı
fmsmyrna
26.Ocak.2007, 15:14
Ben fenerbahçe'nin bu maçı zorlansada kazanacağı görüşündeyim çünkü erciyesspor yeni hocasıyla çıkış yakalayabilir.
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 15:17
Zor mac ama kazanırız
bursa_mc
26.Ocak.2007, 16:14
bulent korkmazla ilk resmı maçında bursaspor u kupada 4-2 yenerek çeyrek finale çıktılar ve buyuk moral kazandılar.bu moralle feneri 1 puanla yollarlar ..
Universal
26.Ocak.2007, 16:16
Maçın -10 derecede oynaması Fenerbahçe için zor olacaktır. Defansında ki eksiklikte bu maçta hissedilecektir. 100. Yılın ilk resmi maçı olmasıda bu maçın önemini artırıyor.
Erciyes yeni bir döneme girdi ve artık oynadıkları bütün maçlardan puan çıkarmaları gerekiyor.
Bu maç çok zevkli geçeceğine inanıyorum. F.Bahçe kazanmasını diliyorum.
El Comandante
26.Ocak.2007, 16:24
lugano,kezman,önder ve can macta oynayamayacak galiba.Erciyesin sansi az ama insallah 1 puan cikarabilirler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ocak.2007, 16:25
Fener bu macta puan kaybetmez.Takim cok formda, erciyes yeni kurulmus bi takim su an icin...
SaRPeR1903
26.Ocak.2007, 16:45
berabere biter 1-1
uAsamet91
26.Ocak.2007, 16:50
bu mac buyuk ihtimalle berabere bitecek
El Comandante
26.Ocak.2007, 16:54
Fener bu macta puan kaybetmez.Takim cok formda, erciyes yeni kurulmus bi takim su an icin...
ben fenerbahcenin kötü bir hazirlik dönemi gecirdigini saniyordum halbuki,mardinspor ile as takimiyla cikmasina karsin 2-2 berabere bitti,bi kolay takimi 4-1 yendi,energie ile 0-0 berabere kaldi,bunlar vasatin bile altindaki takimlar fenerbahce 1-2 as oyuncusundan yoksun cikmisti bu maclara bence bu takimlara sov yapmaliydi,yani biraz gerceklerden bahsedelim,ha bide önemsiz ama paf takim macinda zor zoruna 4-3 aslar yendi.Bence fenerbahce basarisiz bir hazirlik kampi gecirdi,eger ilk devrenin son maclarindaki futbolundan bahsediyosan ozaman fenerbahce iyi oynuyordu,ama simdi erciyese karsi ne kadar iyi oynar bilemiyorum.
fmsmyrna
26.Ocak.2007, 19:09
hazırlık maçlarındaki skorlar hiç önemli değil sezon başındaki hazırlık maçlarında farklı yendikte ne oldu.kiev'e elendik
TR.CaPTaiN
26.Ocak.2007, 19:24
Hazırlık macları önemsiz maclardır onları baz alarak ligi düsünemeyiz.
Bir aksilik cıkmazsa 3 puan 3-0 veya 3-1 le bizimdir.
canavar20
26.Ocak.2007, 19:31
kaçtaydı bu maç yav
CeNTeR_TR
26.Ocak.2007, 19:40
fenerbahçenin bu maçı alacağını düşünüyorum
her ne kadar eksik kadro bile olsak erciyes de ilk maça göre değişsede bu maçı alırız
TSL yeniden başlıyo!Ben maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum ama kolay olmayacağını düşünüyorum...
uAburak89
26.Ocak.2007, 20:45
Maçı bence Fenerbahçe alıcak .. Büyük Kaptan şöyle bir süpriz yapsa da fena olmazdı hani .. (:
Sekopej
26.Ocak.2007, 20:51
ben fenerbahcenin kötü bir hazirlik dönemi gecirdigini saniyordum halbuki,mardinspor ile as takimiyla cikmasina karsin 2-2 berabere bitti,bi kolay takimi 4-1 yendi,energie ile 0-0 berabere kaldi,bunlar vasatin bile altindaki takimlar fenerbahce 1-2 as oyuncusundan yoksun cikmisti bu maclara bence bu takimlara sov yapmaliydi,yani biraz gerceklerden bahsedelim,ha bide önemsiz ama paf takim macinda zor zoruna 4-3 aslar yendi.Bence fenerbahce basarisiz bir hazirlik kampi gecirdi,eger ilk devrenin son maclarindaki futbolundan bahsediyosan ozaman fenerbahce iyi oynuyordu,ama simdi erciyese karsi ne kadar iyi oynar bilemiyorum.
Mardin maçındaki kardoya pek as kadro diyemeyiz. Zaten yenen goller de biri Can biri Kemal'in bariz hatasından kaynaklandı. Hollanda takımını yendi, fena da oynamadı. Energie maçında kaçırdığı golleri herhalde sezon başından beri kaçırmamıştır. Yani hazırlık maçlarında sonuç önemli değildir oynanan futbola bakılır. FB'de oynadığı futbolla beğeni toplamıştır, ayrıca 1 hafta önce aldığı 5-0'lık bir kupa maçı var onu da unutmayalım.;)
Aurelio da grip olmuş oynamayacakmış. 7 eksikle gitmiştik şimdi oldu 8. Ama ne olursa olsun sahaya 11 tane Fenerbahçeli oyuncu çıkıyor. Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum...
Emurafu
26.Ocak.2007, 21:12
berabere bitebilir 1=1 falan ama yenilmez fenerbahce berabare
tosunpasa
26.Ocak.2007, 21:28
Fenerbahçe'm biraz zorlanacak bence. Ama sonuç olarak bu maçı kazanacaktır.
Dk.27 Şu ana kadar gol olmadı...
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 21:40
dakka 36 cenk attı Ercyes 1-0 onde
scolari12111
26.Ocak.2007, 21:43
volkan ne güzel de ikram etti.izliyorum fb de birşey yok çok ötü diyebilirim.
Emurafu
26.Ocak.2007, 21:45
Valla volkan yine yapti hatasini kardesim bu kadarda hata olmazki bu volkanla bu kale gitmez milli takiminda isi zor.bu arada zıco oyuna müdahale yapmassa ercıyes farka gıder kacan net gollerı var.Alex desen sahada geziyor hatta ismini duymadıklarımız var
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 21:45
Gol Volkanın hatasındanmı geldı ???
İlk yarı Erciyes'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi...
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 21:52
Vlkan ıskalamıs topu yıne ya haytımda bunun kadar kazmasını gormedım ben ya batırdı yıne :(
Universal
26.Ocak.2007, 21:53
Volkan gene yaktı bizi. Bu maçı F.Bahçe'nin kazanması zor. -10 derecede oynuyorlar artık ümidi mi kestim.
M.Scofield
26.Ocak.2007, 21:56
Fenerbahce ikinci yarida yuklenerk maci kazanir
scolari12111
26.Ocak.2007, 21:58
topa vurdu da cenk e attı..
burakuzun
26.Ocak.2007, 22:00
Erciyes çok iyi oynuyor.
Maksic
26.Ocak.2007, 22:02
Erciyes süper oynuyor Bülent hocayı ve takımı tebrik etmek lazım
El Barto
26.Ocak.2007, 22:08
usta maç 1-0 mı hala :D
real_footballer
26.Ocak.2007, 22:13
evet dakika 58 1-0 önde kayseri erciyes
El Barto
26.Ocak.2007, 22:15
helal olsun valla erciyese.bülent korkmazı severdim futbolcuyken beşiktaşlı olmama rağmen :) hocalığıda ii başladı gibi.umarım erciyes kazanır. :D
Nedvedmania
26.Ocak.2007, 22:16
2-1 fb yener gibi geliyo
absolut12
26.Ocak.2007, 22:19
Fener tek kaleye çevirdi ama golü atamadılar hala.
OgUzKaGaN
26.Ocak.2007, 22:21
Maç İnşallah Erciyes'in olacak...
El Barto
26.Ocak.2007, 22:22
atamayacakta umarız tüm erciyesliler olarak :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya maçı seyreden yada takip edenler biz üşengeçler için skor ve dakika verebilirmi zahmet olmazsa :D
real_footballer
26.Ocak.2007, 22:44
dakika 83 durum 1-1 alex attı
fenerbahce_1907
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll
Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
uAburak89
1-1 oldu .. Alex attı ..
TR.CaPTaiN
26.Ocak.2007, 22:46
1 puan yetmez hadi be Fener.
Nedvedmania
26.Ocak.2007, 22:46
dedim assonrada 2-1 olucak
El Barto
26.Ocak.2007, 22:47
abi 83 ya olurmu beah ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
wala olurmu olur şimdi bi gol daha gelio bak ümit özat atacak :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah ümit özat yalancı çıkardın beni :D abi berabere biter (inşallah)
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 22:54
1-1 bitti :(
real_footballer
26.Ocak.2007, 22:55
K. Erciyes: 1 Fenerbahçe: 1
Karşılaşmanın hakemi 90 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.
Dakika 90+1: Oyuncu değişikliği
K.Erciyes'te Lazarov çıktı, Kürşat girdi.
Karşılaşmanın hakemi 2 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.
Dakika 90: Bu dakikalarda Fenerbahçe'nin, K. Erciyes karşısında %63'e %37'lik topa sahip olma üstünlüğü var
Dakika 89: Sarı kart
Fenerbahçe'de Edu rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.
Dakika 83: GOOOOLLLLLLLL
Erciyes ceza sahasına atılan uzun topu Semih indirdi, gelişine Alex'in muhteşem vuruşu ağlara gitti.
Dakika 78: Fenerbahçe adına kaçan mutlak bir gol daha... Ümit'in sol taraftan ortasında, ceza sahası içinde topla buluşan Deivid'in sert vuruşu az farkla auta çıktı.
Dakika 77: Hızlı gelişen Erciyes atağında ceza sahasında topla buluşan Timuçin'in sert vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.
Dakika 76: Oyuncu değişikliği
Erciyesspor'da Cenk çıktı, Timuçin girdi.
Dakika 75: Fenerbahçe mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı... Ümit'in sol taraftan ortasında ceza sahasında topla buluşan Deivid'in vuruşu az farkla auta çıktı.
Dakika 72: Sarı kart
Fenerbahçe'de Tümer, hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü.
Dakika 66: Alex'in ceza sahasının önünden kullandığı serbest vuruş barajdan geri döndü.
Dakika 65: Sarı kart
Erciyes'te İlhan rakibine yaptığı faul nedeniyle sar kart gördü.
Dakika 64: Tuncay'ın sağ taraftan ortasında Deivid'in ceza sahasında kafa vuruşu farklı şekilde auta çıktı.
Dakika 61: Oyuncu değişikliği
Erciyesspor'da D'Jalovic çıktı, Serge Die girdi.
Dakika 60: Oyuncu değişikliği
Fenerbahçe'de Mehmet Yozgatlı çıktı, Semih girdi.
Dakika 58: Sarı kart
Erciyesspor'da Mustafa Sarp, rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.
Dakika 53: Alex'in sağ taraftan kullandığı köşe atışını Erciyes savunması uzaklaştırdı.
Dakika 50: Erciyes ceza sahasına atılan uzun topu Deivid kafayla indirdi, Tuncay'ın sert vuruşu kaleci Fadhel'de kaldı.
Dakika 46: Oyuncu değişikliği
Fenerbahçe'de Uğur Boral çıktı, Tümer girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.
İlk yarı
Hakem Yunus Yıldırım karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çaldı.
Dakika 41: Emre Toraman'ın ceza sahasının hemen dışından kullandığı serbest vuruşta top kaleci Volkan'da kaldı.
Dakika 40: Hızlı gelişen Erciyes atağında topla buluşan D'jalovic, Eduyu çalımlayıp yaptığı sert vuruşta, top auta çıktı.
Dakika 39: Alex'in kaleye yaklaşık 30 metreden sert vuruşu kaleci Fadhel'de kaldı.
Dakika 36: GOOLLLLLL
Fenerbahçe defansının arkasına atılan uzun topu Volkan ceza sahası dışında ıskalayınca, Cenk topu ağlara gönderdi.
Dakika 30: Karşılaşmanın 1/3'lük bölümünde Fenerbahçe'nin, K.Erciyes karşısında %51'e %49'luk topa sahip olma üstünlüğü var
Dakika 28: Emre Toraman'ın kaleye yaklaşık 30 metreden sert vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.
Dakika 26: Lazarov'un kullandığı korner atışında, ceza sahasındaki karombolde topla buluşan D'Jalovic'in vuruşu auta çıktı.
Dakika 25: Mehmet Eren'in sol taraftan ortasında Deniz topu kornere attı.
Dakika 19: Edu'nun, ceza sahası çizgisinde D'jalavic'i düşürdüğü pozisyona hakem Yunus Yıldırım devam kararı verdi.
Dakika 17: Uğur'un sol taraftan ortasında ceza sahasında Alex'in vuruşu direğin üstünden auta çıktı.
Dakika 15: Mehmet Yozgatlı'nın sağ taraftan ortasında Deivid'den önce İlhan araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dakika 13: Erciyes Mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı... Mehmet Eren'in sağ taraftan ceza sahasına ortasında kale önünde Cenk'in kafa vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.
Dakika 8: Ani gelişen Erciyes atağında ceza sahasında topla buluşan Emre Toraman'ın vuruşu defanstan döndü, Dönen topu Cenk kontrol edemeyince Uğur araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dakika 6: Ceza yayı önünde topla buluşan Mehmet Eren'in sert vuruşu farklı şekilde auta çıktı.
Dakika 3: Mehmet Yozgatlı'nın sağ taraftan kullandığı köşe atışını, Erciyes savunması uzaklaştırdı.
Dakika 1: Karşılaşma Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.
K.ERCİYES
Fadhel
Mustafa Sarp
Özgür
Gökhan
İlkem
Emre
İlhan
D'jalovic
Mehmet Eren
Lazarov
Cenk
FENERBAHÇE
Volkan
Serkan
Deniz
Edu
Uğur
Mehmet Y.
Appiah
Ümit
Alex
Tuncay
Deivid
SAAT: 20.00
HAKEM: Yunus Yıldırım
uAburak89
26.Ocak.2007, 22:55
Büyük Kaptan yaptı yapacağanı .. (:
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 22:56
Deivid gibi kazma bir forvetınız olursa 1 puana bile şükretmek lazım.Deivid haytımda gördüğüm en kazma oyuncularda bırı su anda sokaktan bırın koysaydık 1 goll atardı en azından
FeYYaz1989
26.Ocak.2007, 22:57
İki takımıda 1 puan için tebrik ederim.
Eray Dengiz
26.Ocak.2007, 22:58
Bülent Korkmaz farkı olsa gerek.. :)
real_footballer
26.Ocak.2007, 22:59
bu beraberlik galatasaray ve beşiktaş için iyi oldu
bursa_mc
26.Ocak.2007, 23:00
oley be 0 bitti 3 puanımı aldım:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bulent korkmazla ilk resmı maçında bursaspor u kupada 4-2 yenerek çeyrek finale çıktılar ve buyuk moral kazandılar.bu moralle feneri 1 puanla yollarlar ..
demiştim işte
Sekopej
26.Ocak.2007, 23:02
Kolay galip geliriz demiştim ama hesaba katmadığım;
Aynı anda Appiah, Tuncay, Uğur ve Deivid'in çok kötü oynamaları, Volakn'ın ikram ettiği gol, defansta eksikliklerden doğan uyumsuzluk ve Deivid'in kazmalığı olunca sonucun berabere bitmesine bile sevinir oldum.
Bu kadar kötü bir FB sanırım bir daha görmeyiz, aynı anda çok oyuncu kötü olunca maalesef böyle oluyor. Sanuç olarak 1 puanı haketmeyecek bir oyun sergilediğimiz maçta 1 puan aldık, eksikler katıldığında bu kadar kötü olmayız diye düşünüyorum.
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 23:05
Deivid cok gereksız bir oyuncu bugun batırdı bizi.Volkana dıcek bısıyım yok zaten yerıne acıl kalecı lazım.
CeNTeR_TR
26.Ocak.2007, 23:05
deivid gibi gereksiz adamlar olunca gol atamayız gol atamayıncada maç kazanılmaz
koskoca devre arasında bi transfer yok uyduruk takımlara gol atan deivid bir anda kral yapıldı sonra böyle oldu
TiLiKaMuS
26.Ocak.2007, 23:06
bencede kesinlikle bülent korkmaz farkı. müthiş bir 'takım' yaratmış..
OgUzKaGaN
26.Ocak.2007, 23:07
İyi kurtuldu Fenerbahçe...
Universal
26.Ocak.2007, 23:07
Skorun böyle biteceği maçın gidişatından belli idi. Herkes hakkını aldı.
İlk yarıda K.Erciyes'i izledik. Belki Futbol iyi değildi. Ama F.Bahçe'yi kendi sahalarına kapatmayı başardılar. Volkan'ın yaptığı hata ile golü atıp avantajı sağladılar.
İkinci yarıda tipik bir anadolu takımı oyunu vardı. Skoru sağladılar ve çekildiler. F.Bahçe Tümer'i oyuna dahil ederek pozisyonlar bulmaya çalıştılar. Bu poziyonlar da Devied çok cömertçe harcadı ve buda skoru belirleyen etken oldu. Maç boyunca ismini duymadığım Alex "yeter be!" dedi. Ve gol geldi.
Hakem çok iyiydi. İlk kez hatası olmayan bir maç izledim diyebilirim. Ama bizim Türk oyuncularda değişmeyen bir olay var. Oda her düştüğü zaman faul bekliyorlar. Eğer her düştüğüne faul verselerde Türkiye'de futbolcular düşmekten maç oynamazdı. Bu durumları artık aşmamız gerekiyor.
fenerbahce_1907
26.Ocak.2007, 23:08
bencede kesinlikle bülent korkmaz farkı. müthiş bir 'takım' yaratmış..
Bu ısın Bulent Korkmazla falan alakası yok onun yaptıgını bende yaarım Alexe 2 adam ver yalnız bırakma durmadan pres yap Tuncaya baskı Appi ye baskı kontra atak bunu ypmak kloay.Bugun macı biz deivid ve Volkan yuzunden kazanamadık
Sekopej
26.Ocak.2007, 23:11
2 dakika içinde 2 tane %100'lük gol kaçırdı, bugüne kadar hep bi şans daha, bu maçta olacak, patlayacak dedim ama bugün gördüm ki artık hiçbirşey olmaz ondan.
Neyse fazla üzülmeye gerek yok, ben eminim biz bir daha bu kadar kötü olmayız, sadece Kezman düzelsin o bile yeter...
ewrim_FB
26.Ocak.2007, 23:11
maçı batıranlar volkan,deivid ve tuncaydı maçı kurtaran adam ise yine semih oldu...
Sekopej
26.Ocak.2007, 23:12
maçı batıranlar volkan,deivid ve tuncaydı maçı kurtaran adam ise yine semih oldu...
Api de çok kötüydü bence, çok pas hatası yaptı.
Mc.Speedy
26.Ocak.2007, 23:13
Kayseri Erciyespor'a Tebrikler,Aldıığı 1 puan için Öncelikle.
Maçın 1.Yarısını izledim , Kayseri takımı sahada idi , Fenerbahçe topluca ataklara çıkamadı , fazla söze gerek Fenerbahçe'nin 1.Görevi Volkan'ı kaleden çıkartmak.
eraser212
26.Ocak.2007, 23:25
volkan maçlara bari gözlükle falan çıksın
TR.CaPTaiN
26.Ocak.2007, 23:31
Of off lig sonuncusuna 2 puan kaptıran takım hedefi olmayan takımdır Fenerbahce ne yapıyor böyle anlamıs degilim.
M.Scofield
26.Ocak.2007, 23:34
bu yil cok farkli oluyor puan farkina azaltmak icin guzel bir firsat
Beklenmedik bi puan kaybı oldu.Diğer büyükler için farkı biraz daha kapama şansı oldu ama ilginçtir FB nin puan kaybettiği her hafta diğerleride kaybediyor...
SaRPeR1903
26.Ocak.2007, 23:46
berabere biter 1-1demiştim ;)
FeYYaz1989
26.Ocak.2007, 23:47
Beklenmedik bi puan kaybı oldu.Diğer büyükler için farkı biraz daha kapama şansı oldu ama ilginçtir FB nin puan kaybettiği her hafta diğerleride kaybediyor...
Evet,Beşiktaşımın mutlaka kazanması lazım artık,bu fırsat kaçmaz.
Universal
27.Ocak.2007, 00:01
Eğer fırsattam diğer şampiyonluğa oynayan takımlar yararlanamazsa onlar için kötü olur. Çünkü bu tür kayıpları bulmak zordur.
Sekopej
27.Ocak.2007, 00:10
Rakiplere bir yandan bu beraberlik artı motivasyon olacak, bir yandan da FB puan kaybetti biz mutlaka galip gelmeliyiz baskısı olacak. Bu ikisi arasında doğruyu bulan haftayı kazançla kapatacaktır...
eGowiCh
27.Ocak.2007, 00:11
Fenerbahçe 2 puanı hediye etti resmen. Erciyesspor 2. yarı nerdeyse sahada yoktu. Gol desen zaten Volkan'ın hediyesi. Deivid'in kaçırdıkları...
Bu maçtan birkaç sonuç çıkardım.
1) Futbolcular rehavete kapılmışlar. Birçoğunda konsantrasyon eksikliği de vardı, sebebi sözleşmelerinin uzatılmaması da olabilir.
2) Volkan'ın kaleden çıkartılması, bir an önce Rüştü'nün iyileşmesi veya yeni bir kaleci alınması lazım. Bu Volkan'ın kaçıncı hatası artık. Schalke maçı, Trabzonspor maçı, İtalya maçı, bu maç... Bu kadar hata yapan bir kaleciye kale emanet edilmez.
3) Deivid futbolcu falan değil. 2 tane boş kaleye gol kaçırdı. AZ maçı umutlarım da bitti böylece, Deivid'e kaldıysa Fenerbahçe, gol mol atamayız AZ'ye.
Fenerbahçe devre arasında iyi hazırlanamadı, hazırlık maçlarında iyi takımlarla oynamadı, hep ufak takımlarla oynadı ve bu ufak takımlara karşı bile iyi değildi. Devre arasında çok sakat verdi, bu da oyuncuların kampı ciddiye almadığını gösterdi. Bugün 4 astan yoksundu Fenerbahçe, fakat bu bir bahane olamaz elbette.
Semih'i çok beğendim, girdikten sonra en hırslı o oynadı, her topu indirmeye çalıştı ve çoğunu da indirdi. Alex'e golün asistini de o yaptı. 3 puanı alsaydık eğer Semih sayesinde alacaktık. Semih keşke ilk 11'de başlasaydı, en azından Deivid'in o boş kaleye kaçırdıklarından birini atardı.
Universal
27.Ocak.2007, 00:13
2) Volkan'ın kaleden çıkartılması, bir an önce Rüştü'nün iyileşmesi veya yeni bir kaleci alınması lazım. Bu Volkan'ın kaçıncı hatası artık. Schalke maçı, Trabzonspor maçı, İtalya maçı, bu maç... Bu kadar hata yapan bir kaleciye kale emanet edilmez.
Bu sözüne katılmıyorum. Rüştü de Volkan'ın zamanında yaptığı hatalar Volkan'ın kinden de kötüydü. Ama Rüştü kendini bütün dünyaya kanıtladı.
Kalecilik Nankör meslektir. 10 maç gol yemessin. Panter ilan edilirisin bir maçta hatalı gol yiyip maçı kazanamasına neden olursun sonra bu 10 maçın hiç önemi kalmaz.
eGowiCh
27.Ocak.2007, 00:18
Volkan yüzünden çok maç kaybettik, o yüzden sabrım taştı. Bundan önec hep savunuyordum Volkan'ı, ama bu kaçıncı hata, kaçıncı puan kaybı?
Universal
27.Ocak.2007, 00:22
Volkan yüzünden çok maç kaybettik, o yüzden sabrım taştı. Bundan önec hep savunuyordum Volkan'ı, ama bu kaçıncı hata, kaçıncı puan kaybı?
Bu puanları Rüştü zamanında hatta Rüştüden önceki kalecimiz Engin zamanında da kaybettik. Bir insanı bir hatası ile kovabilirsin. Ama kovmadan önce yaptığı başarılarada bakman gerekir. Bu yüzden Volkan F.Bahçe'nin gelecekte kalecisi olacaktır. Rüştü dışında ondan da iyi bir Türk kalecisi de yok zaten.
El Comandante
27.Ocak.2007, 03:10
maci izleyemedigimden dolayi ayrintilara girmeyecegim.Sadece erciyesi aldigi 1 puan icin kutluyorum,eger ankara macini yenersek 5e iniyor fark,daha ikinci yarinin ilk haftasindan fenerbahcenin puan kaybetmeye baslamasi sevindirdi beni.
gerrrard
27.Ocak.2007, 03:11
güzel böle git fener :D
Gonziarm
27.Ocak.2007, 03:30
Yeter artık volkan ısrarı...Bu kacıncı?Bu cocugun fener kalesını koruyamayacagı belli oldu.hele hele rüştü gibi dünya kalitesindeki bir kaleciden sonra.her genc sporcu yeteneklidir diye bir kural yok ki.rüştü Enginin bacagının kırılmasıyla aldığı kaleyi cok saglam korumustu genc yasına ragmen.her yönüyle kalitesini belli etmişti ve cok mac kurtarmıstı.Volkan 1 senedir dogru düzgün oynuyor ben onun yüzünden 6-7 mac kaybettiğimizi bilirim.En azından hic mac kurtarmadığı bir gercek.Oysa rüstünün tüm kariyeri boyunca kaybettirdiği mac sayısı zorlasan 10u gecmez.Cevirdiği maclar ve kurtardığı hezimetler de cabası..O yuzden rüstüyle volkanı kıyaslamak olacak iş değil.Herkes rüştü de volkan gibiydi diyor hayır asla rüstü volkan gibi olmadı ve o kaleyi hakkıyla almıştı.Ve volkan hic bir zaman rüstü gibi bir kaleci olamayacak maalesef..
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2007, 08:35
valla bu sonucu pek beklemiyordum bizim işimize yaradı bu sonuç ayrıca volkan konusuna gelince rüştü de barcelonada aynı hataları yaptı bir ara fenerbahçedede aynı hataları yaptı (panathinaikos maçımıydı neydi)
by_scout
27.Ocak.2007, 10:37
maçı tribünde izledim çok güzeldi fenerbahçeden daha ii oynadık ama şansız bir gol yedik yoksa maç bizimdi:mad:
Omerdinho
27.Ocak.2007, 11:32
Volkanla Edunun hatasi yuzunden 3 puani kayseride biraktik ...
TR.CaPTaiN
27.Ocak.2007, 11:59
Volkanla Edunun hatasi yuzunden 3 puani kayseride biraktik ...
1-1 bıttı 2 puan kaybettı :)
Ahmet_77
27.Ocak.2007, 12:28
bence da VOLKAN çok berbattı
Burak Duran
27.Ocak.2007, 12:33
güzel bir sonuş fotomaçın başlığını çok beğendim ERCİYES VOLKANO
Universal
27.Ocak.2007, 15:16
Bu arada Volkan sayesinde çok maç kaybettik diyenler kazandırdığı maçları unutmasınlar. Volkan ne kadar kaybetirdiyse o kadar kazandı.
Geçen sezon İnönü'de Beşiktaş maçında maçı kazanırken sahanın en iyi ismiydi.
Geçen sezon Ali Sami Yen'de G.Saray'ı yenerken kurtarışları ile maça damgasını vurmuştu.
Omerdinho
27.Ocak.2007, 15:18
1-1 bıttı 2 puan kaybettı :)
1-1 bittigini bende biliyorum...
2puan diye birsey yok ama futbolda...
bortecine
27.Ocak.2007, 15:50
Yeni hoca, yeni taraftar > Şişirilmiş eski Fenerbahçe :(
maalesef ...
Emurafu
27.Ocak.2007, 18:30
berabere bitebilir 1=1 falan ama yenilmez fenerbahce berabaremac tahmin ettigim gibi bitti.bu arada kalecı volkana tsk edıyorum.bulent korkmaza ise korkak diyorum ya bu kadar hata yapılırmı fenerbahce zaten kotu oynuyor gol atacakbutun adamlarını oyundan cıkarıyor helal olsun sadece:mad: :mad: