View Full Version : Beşiktaş-V.Manisa
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 12:24
İkinci yarıya iyi başlamak isteyen Kara Kartal’ın rakibi, ligin flaş takımı Vestel Manisa... Saat 19.00’da nefesler tutulacak, gözler Dolmabahçe’de olacak.
Beşiktaş
Runje
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Serdar
Koray
Delgado
Ricardinho
Bobo
Nobre
V.Manisaspor
Fevzi
Şener
Ümit
Burak
Kalabane
Selçuk
Uğur
Sezer
Reinaldo
Rafael
Holosko
Stat: İnönü
Saat: 19.00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Selçuk DERELİ
Fener puan kaybedince...
Süper Lig’in ilk yarısında aradığını bulamayan Beşiktaş, ikinci devreye bugün Vestel Manisaspor maçıyla başlayacak. Lider Fenerbahçe’nin Kayseri’de yaşadığı puan kaybını değerlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, ligin flaş takımı Manisa’yı İnönü’de ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadeleyi hakem Selçuk Dereli yönetecek. Manisa’da oynanan karşılaşmada rakibine 1-0 yenilen Kartal, hem rövanşı almak hem de ikinci yarıya zaferle ‘Merhaba’ demek istiyor.
Vestel’de 2 eksik var
Beşiktaş’ta kart cezalısı Baki dışında eksik bulunmuyor. Genç futbolcunun yokluğunda teknik direktör Jean Tigana’nın İbrahim Toraman’ı stoper mevkiine çekip, Ali Tandoğan’ı savunmanın sağında görevlendireceği ve oyun kurucu olarak da Ricardinho’yu oynatacağı öğrenildi. Manisaspor’da ise Hakan Balta ile Nizamettin kart cezaları nedeniyle İstanbul’a getirilmedi. Zorlu 90 dakikada Ersun Yanal’ın en büyük kozu ise Brezilyalı golcüsü Rafael olacak.
FeYYaz1989
28.Ocak.2007, 12:27
Beşiktaşımın mutlaka kazanması lazım.
World Hollow o1
28.Ocak.2007, 12:53
Bu Maç Beraber'e Ya da Manisanın Üstünlüğünle biter Ama Dilerimki Beşiktaş Kazansın (:
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2007, 13:00
bence kazanacağız kazanmak zorundayızda ve bunu başaracağız kendi evimizde delgado da geri döndü ben beşiktaşımıza inanıyorum puan farkını kapatma şansıda doğdu
Universal
28.Ocak.2007, 13:07
Bu maç çok çekişmeli geçecektir. Tahmini skorum berabere ama maçta iki takımda kazanabilir.
Beşiktaş kazanmak zorunda çünkü şuan rakipleri dört puan kazandı eğer kaybederlerse dört puan geriye düşecekler. Kazanırlarsa G.Saray'la aralarında ki durum değişmeyecek ama F.Bahçe ile olan farkı iki puan azalacaktır.
gerrrard
valla cok güzel bir mac olacak
uAburak89
Beraberlik kokusu alıyorum ..
SaRPeR1903
28.Ocak.2007, 13:08
Maçı kapalı üstte izleyeceğim inşallah üşümeyiz ve Beşiktaşımız bu havada inönü ye gelmemizin hakkını verir :)
cArsı_nas
28.Ocak.2007, 16:19
Beşiktaşımız bumactan buyuk Taraftarımızın destegi ve yeni tezahuratlarla birlikte galibiyete kosacaktır
RoNNiE91
28.Ocak.2007, 16:22
Beşiktaş'ın mutlak kazanması gereken bir maç.Baskılı oynarsa maçı alır.
El Comandante
28.Ocak.2007, 16:58
Cok zor bir mac olacak,manisa süper transferler yapti,galiba berabere bitecek.
real_footballer
28.Ocak.2007, 18:06
beşiktaş ın maçı mutlaka kazanması lazım inşallah kazanırız
FeYYaz1989
28.Ocak.2007, 20:42
Beşiktaş 24. dakikada Marcio Nobre'nin attığı gol ile 1-0 önde götürüyor maçı.
İkinci golde 42. dakikada Marcio Nobre'den geldi.İlk yarı itibariyle Beşiktaş 2-0 Vestel Manisaspor.
uAsamet91
28.Ocak.2007, 20:57
manisa beraberligi yaklar 2 . yari
Universal
28.Ocak.2007, 21:15
Nobre ve iki gol. Bütün sezon boyunca attığı golü bir maçta yakaladı.Güzel bir gelişme olmuş. Kamp yaramış denilebilir.
Euphrates
28.Ocak.2007, 21:24
2 - 1 şu an, yeni transfer Reinaldo de Souza attı..
Merak ettiğim şu, Y.Hersi yok mu Manisa'da ? İlk 11'de başlamamış.. İmza attı diye duymuştum, yedek mi yoksa transfer gerçekleşmedi mi ?
uAsamet91
28.Ocak.2007, 21:44
3 1 oldu nobre. nobreye bakın yaa:D:D yarım sezondur atamadı gol 1 macta attı
FeYYaz1989
28.Ocak.2007, 21:53
Marcio Nobre'nin 3 gol attığı ve iyi oyunla beni az da olsa şampiyonluk için ümitlendiren bir maç oldu.
El Comandante
28.Ocak.2007, 23:38
Ilk basta besiktasi vestel manisayi yendigi icin tebrik ediyorum.
Ama ben gercekleri konusacagim,besiktasin sampiyonluk sansi cok az.Nedeni;besiktaslilar sakin ola bu skora aldanmasinlar cünkü 2 golünüzde vestel defansinin olganüstü hatasindan gelen goller.Ilk golden önce riconun kayarak vurdugu topta manisanin gineli futbolcusunun yaptigi acemice bir hata vardi,top onun kontrolündeydi hatta alacakti ama o kolay topu bile kaptirdi besiktasli futbolcuya ve besiktasli futbolcu ricoya alda at dedi ama atamadi rico,bu hatadan sonra hepimiz anladikki vestel defansinda büyük sorunlar var ve böyle cok hata yapacaklar.Sonra reinaldo penalti noktasinin üzerinde bombos durumda golü yapabilecekken asirtma vurus denedi cok gereksizce,orada artistlik yapmanin alemi yoktu,o golü atsa besiktas gene sikintiya düsecekti.Sonra ilk golde gineli futbolcu gene büyük bir hata yapip topu besiktasli futbolcuya kaptirdi oda iceride boboya sonra oda bos arkada bombos olan(gene bir kademe hatasi)nobreye verdi oda golünü atti.sonra nobre 2.golde hepimizin nobrede fenerbahcede alisik oldugumuz golünü izledik,rico ortayi acti nobre alti pastan önünde defans olmasina ragmen!cok rahat golünü atti.2.golde vestel cok güzel girdi iceriye ve reinaldo gerektiginde besiktasa cok kolay gol atildigini gene gösterdi ve sik bir vurusla golünü atti.Son golde ise gene vestelliler defans yapmayinca nobre arkada bombos kaldi iyi kontrol ve güzel bitirisle golü atti.
Demek istedigim besiktas bir ankaraya,bir trabzona,bir kayseriye,bir genclerbirligine karsi cok zorlanir cünkü bu takimlar orta alanda iyi top tutan takimlar orta sahada pres yapan takimlar defansa önem veren takimlar.Besiktas gollerinin hepsini defansin hatasindan buldu ve vestel manisa sirf hücum yapti yani orta saha,defans yoktu gibi birsey,besiktas atesle oynuyor,hem delgado ve ricoyu berabere oynatiyor hemde cif forvet oynatiyor.eger besiktas bu sisteminden vazgecip tek forvete dönmezse orta sahada pres yapan,kontrataki iyi oynayan takimlara karsi cok zorlanir.
uAburak89
29.Ocak.2007, 01:14
Nobreye bak sen ..
Universal
29.Ocak.2007, 01:16
Maçtan çok Nobre çekti Beşiktaş'a geldiğinden beri istenmeyen adam ilan edilmişti ve bu sezon bu maç hariç iki gol atmıştı. Şimdi yeniden döndüğünü ve kampın onun için yararlı olduğunu kanıtladı. Nobre'yi Beşiktaş'lı taraftarlar yeni izlemeye başladı. Böyle devam ederse hem kendisi adına hem de Beşiktaş adına çok faydalı olacaktır.
RaSenGan
29.Ocak.2007, 01:34
hala anlamadım bu nobre nasıl 3 gol attı
El Comandante
29.Ocak.2007, 01:40
hala anlamadım bu nobre nasıl 3 gol attı
Okadar ahim sahim goller atmadi nobre,attigi gollere bakarsan hepsi bos kale yani %1000 lik pozisyonlarda atti golleri.Fazla abartmaniza gerek yok :)
FeYYaz1989
29.Ocak.2007, 01:43
Beşiktaş böyle pozisyon üretmeye çabalayan,hızlı hücuma çıkan bir takım olmaya çabalarsa her maçta Marcio daha çok goller atar ama yine tek forvetli o garip sisteme dönersek Nobre aynı şekilde gol atmakta zorlanır.
El Comandante
29.Ocak.2007, 01:46
Beşiktaş böyle pozisyon üretmeye çabalayan,hızlı hücuma çıkan bir takım olmaya çabalarsa her maçta Marcio daha çok goller atar ama yine tek forvetli o garip sisteme dönersek Nobre aynı şekilde gol atmakta zorlanır.
Eger nobre golcü bir futbolcu ise tek forvet olarak daha cok gol atmasi lazim,rico-delgado arkasinda oynasin nobrenin ozaman besiktas daha iyi top oynar.
Bence besiktas atesle oynuyor,cok büyük bir risk icinde.
Universal
29.Ocak.2007, 01:48
Nobre F.Bahçe'de tek forvet oynuyordu ama ortasahada oyanyan oyunculardan gelen gol pasları ile gollerini atabildi. Nobre çift veya tek forvet oynaması önemli değil ona verilen paslar önemlidir.
Jay_Jay Ceyhun
29.Ocak.2007, 02:00
nobreye baksen gol atmayı bılıyomuydu o (= ama gs ıle puan farkı bır oldu uzuldum :(:(
Mc.Speedy
29.Ocak.2007, 02:03
Maçı izlemedim fakat Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağını düşünmüyordum açıkcası.
Tebrikler Beşiktaş.
Oghuse
29.Ocak.2007, 03:10
Bu yonetim degisiklikleri sirasinda takimlarda gozle gorulur bir performans degisikligi oluyo bugun Bjk icin arti yondeydin ve 3-0 aldi.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2007, 08:42
yaw arkadaşlar laga luga yapmayaın bizim takım genç takım moralleri yüksek olsun dağıtırız ortalığı tek forvet falan hikaye futbolda gol atan kazanır nasıl gol atacaksak öle oynuyoruz ayrıca nobrenin hat-trick yapmasına çok sevindim inş seriye bağlar bu durumu
FeYYaz1989
29.Ocak.2007, 11:06
Ben bu sistemde devam edilmesi taraftarıyım.Tek forvetli sistemde toplamda en fazla 3 kişi hücuma çıkıyordu,Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım düşmemeye değil.Ama biz burda ne kadar konuşsak boşuna,doğru kararı Jean Tigana verecektir.
Beşiktaşıma tebrikler.Haftaya Gaziantepspor deplasmanından da 3 puanla dönmesini istyoruz.
BJK nin ilk yarıda oynadığı oyuna 2002 yılından beri hasrettim
Huntelaar9
29.Ocak.2007, 12:20
vestelde söndü heralde artık bjkye tebrikler
cArsı_nas
29.Ocak.2007, 12:58
macta ozelikle ilk yarıda tam bi latin ruzgarı esti(ricodelgadobobonobre).. acıkcası nobrenin performansı oyle abartılacak cinsten deildi nobre bizde herzamanki futbolunu oynadı sadece boboricodelgado nobreye gol attırmaya calıstı macı izleyenler dikkat etmiştir klebersonun da bu beşliye katılması dilegiyle..melih şendilin ilk yarı bittikte sonraki sozleri soylediklerimi dogruluyor "RESİTAL bitti sayın seyirciler"... uzun sure sonra bize bu mutlulgu yasatan Beşiktaş'ımıza tesekkurler
real_footballer
29.Ocak.2007, 13:52
beşiktaşım güzel bir galibiyet aldı nobre de beklenen patlamayı yaptı dün gece herşey çok güzeldi