View Full Version : BunLarı Yapmadan Ölmeyin!
TheTrooper
30.Ocak.2007, 17:17
Bunları yapmadan ölmeyin!
* Yağmurlu havada taksi durdurun, şoföre saati sorun ve kapıyı kapatıp yürümeye devam edin.
* En sevdiðiniz şarkıyı, yanlış bildiðiniz bölümlerine aldırmadan, avaz avaza bağırarak söyleyin.
* Film çıkışında bir sonraki matineye gireceklerin duyacağı şekilde filmin sonunu söyleyin.
* Tommiks arasına ders kitabı koyun.
* Süper markette market arabasını ağzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadan bir köşede bırakarak hiçbir şey almadan dışarıya çıkın.
* Atlıkarıncada altılı ganyan kuponu doldurun.
* Piknikte çizgili pijama giyip futbol oynayın.
* Henüz okumadığınız günlük gazetenin üzerinde ayakkabı boyayın
* Otobüste bir çocuğa yer verin.
* Aynı filme 12 kere gidin.
* Her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın. Sonra da adımlarınızı saymaya başlayın.
* En sevmediğiniz yemekten 3 tabak yiyin.
* Pizzacıda lahmacun isteyin.
* Mısır yiyin, incir yiyin, üstüne soğuk su için, taşa oturun. Sonra da otobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.
* Beyin fırtınası yapın.
* Tezata düşün.
* Derbi maçında rakip takım taraftarları arasında çaktırmadan maç seyredin.
* Ters yola girin.
* Aşağıya doğru inen yürüyen merdivenden yukarıya mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın.
* Göbek adınızı değiştirin.
* Yolda yürürken "Pardon, saatiniz var mı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin.
* Dedektif tutun, modayı takip ettirin.
* Ağzınızla kuş üzümü tutun.
* Sıcak çayı parmağınızla karıştırmaya çalışın
Abdurrahmans
30.Ocak.2007, 17:48
* Süper markette market arabasını ağzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadan bir köşede bırakarak hiçbir şey almadan dışarıya çıkın.
* Piknikte çizgili pijama giyip futbol oynayın.
* Film çıkışında bir sonraki matineye gireceklerin duyacağı şekilde filmin sonunu söyleyin.
Bunları yapmak için ruh hastası olmak lazım.
RaSenGan
30.Ocak.2007, 18:09
* Aynı filme 12 kere gidin.
* Her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın. Sonra da adımlarınızı saymaya başlayın.
* Pizzacıda lahmacun isteyin.
* Mısır yiyin, incir yiyin, üstüne soğuk su için, taşa oturun. Sonra da otobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.
neden bunları yapıyım ben deli miyim :D
Memedov
30.Ocak.2007, 21:21
* Göbek adınızı değiştirin.
Gößek Adım Yoksa Ne OLacak..:D:D:D
Ahmeds
30.Ocak.2007, 22:23
Yolda yürürken "Pardon, saatiniz var mı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin.
:n::n::n::n::n:
azizuzu
30.Ocak.2007, 22:36
bunları ölmeden hemen önce yapıyoruz dimi. Mesela taksiciye saati sorup kapı acıp kapatsak olaydan bi kac dk sonra zaten ölürüz. istesekde istemesekde ölürüz :D :D :D :D :D
''yolda adamın birini durdurun pardon saatiniz varmı diye sorun. var derse aa ne tesadüf bemimde var deyip sırıtarak devam edin''
''adamın birini durdurup saatin varmı diye sor. Saati söyleyince sende bak satine hımm benimki iki dk ilerdeymiş falan gibisinden herifi beklemediği bi duruma sokun :D :D :D :D
''yazılıya girmeden önce bagırarak lan Ali,sıranın altındaki deftere bi baksana tanzimat fermanı kacta yayınlandı diye bi sorun.. :D
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2007, 22:37
Bunları Türkiye'de yapanın ömrü uzun olmaz;) Ama ilgincler paylasım için sağol.
World Hollow o1
30.Ocak.2007, 23:04
* Aynı filme 12 kere gidin. [Parayi Sen verceksen 50 kez Bile Giderim ]:p
* Yağmurlu havada taksi durdurun, şoföre saati sorun ve kapıyı kapatıp yürümeye devam edin. [OLDU BASKA ISTEGIN]
* Piknikte çizgili pijama giyip futbol oynayın. [GAFFUR'UN Pijamasindan mi Bahsediyon :D:D:D]
uAburak89
30.Ocak.2007, 23:25
İlginç bir konu olmuş .. Emeğe saygısızlık yapmak istemem ama bazıları gerçekten çok saçma . :)
Universal
30.Ocak.2007, 23:33
Süper markette market arabasını ağzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadan bir köşede bırakarak hiçbir şey almadan dışarıya çıkın.
Bunu daha önce yaptım.
RoNNiE91
30.Ocak.2007, 23:49
Bunları yapmadan ölmeyin!
* Tommiks arasına ders kitabı koyun.
* Yolda yürürken "Pardon, saatiniz var mı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin.
Bunlar çok güzeldi :D:D:D:D:D
Paylaşım için saol
Nedvedmania
31.Ocak.2007, 00:01
Bunu daha önce yaptım.amacın neydi peki :D
TheTrooper
31.Ocak.2007, 00:05
hava atmak:D
Universal
31.Ocak.2007, 01:45
amacın neydi peki :D
Aslında Metro'ya gittik. Eskiden Metro'da kredi kartı geçmiyordu. Sonra biz alışverişe başladık ağzına kadar doldurduk Annem dedi burada kredi kartı geçmiyor bende arabayı bıraktım çıktım kimse de bişey söylemedi. :D
Mc.Speedy
31.Ocak.2007, 02:11
Marketide karıştırdın Batuhan :)
Bunun değişik versiyonunu yaptım :) , yaptık arkadaşlarla.
Pardon Saatiniz varmı , karşıdan var cevabı gelirken ve tam saati söylüycekken iyi benimde var diyip yürümeye devam edin :)
ahaha biz arkadaşlarla bunu yapmıştık herkes bize ters ters bakmıştı süper birgündü ama dikkat edinde dayak yemeyin :D
yavuuzzzz
31.Ocak.2007, 13:10
hehehehe
kaç kişi dalar acaba :D
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2007, 14:57
abi bunların bazısını ölmeden hemen önce yaparız sonrada ölürüz:n:
El Comandante
31.Ocak.2007, 16:02
* En sevdiginiz şarkıyı, yanlış bildiginiz bölümlerine aldırmadan, avaz avaza bağırarak söyleyin.
bu ücünü yapmistim :D
sevdigim sarkiyi ben genellikle söylerim sözlerini karistirsam da söylerim :D
2.sini 3-4 kere yapmistim :n: millet bize ne bicim bakiyordu,az daha döveceklerdi bizi :n:
3.yü ben cok yaptim,hele bi adama karsi yapmistim adam arkamdan küfürler ediyordu :n:
ultraslanerdem
31.Ocak.2007, 16:18
:n: :D :n: :D :n: