PDA

View Full Version : Fenerbahce - Genclerbirligi 19. Hafta Karsilasmasi



fenerbahce_1907
02.Şubat.2007, 12:31
İzmir'de 2. raund!
Ligin ikinci yarısına puan kaybı ile başlayan lider F.Bahçe, üç gün önce kupada yedek kadrosu ile zor da olsa devirdiği G.Birliği ile bu kez İzmir’de karşı karşıya geliyor.

Sarı lacivertli takımın cezası nedeniyle İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak maç, saat 20.00’de başlayacak. Tolga Özkalfa’nın yöneteceği mücadeleyi, Lig TV naklen yayınlayacak

F.Bahçe'de sakatlıkları süren Önder, Lugano, Selçuk, Rüştü, Kerim ve kart cezalısı Tümer yer almadı. Teknik direktör Zico'nun kupa maçında yedek soyundurduğu Volkan ve Kezman'ın yanı sıra Alex, Tuncay gibi futbolcularına lig maçında forma vermesi bekleniyor.

G.Birliği'nde sarı kart alarmı

Gençlerbirliği'nde zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi. Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde 4 kırmızı-siyahlı futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Gençlerbirliği'nde sarı kart cezası sınırında bulunan Mehmet Çakır, Engin Baytar, Haminu Draman ve Kerem Şeras, Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri halinde 20. haftada Ankara'da oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecekler.

Muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe:
Volkan
Serkan
Can
Edu
Uğur
Appiah
Deniz
Aurelio
Alex
Tuncay
Kezman (Deivid)

Gençlerbirliği:
Gökhan
Erhan
Traore
Adem
Eren
Draman
M.Nas
Kerem
Engin
M.Çakır
Okan

Stat: İzmir Atatürk Stadyumu
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Tolga Özkalfa

Kombineler geçersiz

Fenerbahçe'nin, Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile cezası nedeniyle İzmir'de oynayacağı maçta kombine kartların geçerli olmadığı açıklandı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçerli olan sezonluk kombine kartların, İzmir'deki maçta da geçerli olduğu yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekildi.

68. Randevu

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 68. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 67 maçtan 28'ini Fenerbahçe, 12'sini Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 109 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 75 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

1100 Emniyet Mensubu

İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yarın İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşmasında bin 100 emniyet mensubunun görev yapması yönünde karar aldı. Tribün giriş kapılarında biletsiz seyircilerin girişini engellemek ve federasyonun belirtmiş olduğu diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla emniyet güçlerine yardımcı olmak üzere ev sahibi kulüp tarafından yeterli sayıda özel güvenlik personeli tahsis edilecek.

Bu macı zorda olsa kazanıcaagımızı dusunuyosrum

TR.CaPTaiN
02.Şubat.2007, 12:36
Bu sefer dogru duzgun kadroyla cıkıyoruz alırız.

pessy
02.Şubat.2007, 14:50
Bu maç bence 2-2 berabere bitecektir içime öyle doğdu...

y_layta
02.Şubat.2007, 15:17
fener almıycak gibi geliyo

Fietra 10
02.Şubat.2007, 15:36
abi gençlerde fenerin yedeğini yenemedi as kadrosunumu yenecek fener alır diyorum

fmsmyrna
02.Şubat.2007, 19:15
bencede fenerbahçe alıcak bu maçı skor 2-0 diyorum

DeutscheR
02.Şubat.2007, 19:18
Gençlerbirliğine çok güveniyorum bu maçta,özellikle geçen maç olmayan isaac'e

Fietra 10
02.Şubat.2007, 21:26
1-1 şuanda 23.dk

M.Scofield
02.Şubat.2007, 21:33
'10 Appiah ceza alanı sağ tarafındaki boşlukta son çizgiye kadar indi. Pasını çıkardı. Savunmanın arkasına kaçan Tuncay Şanlı düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

'22 Köşe vuruşu sonrasında sol kanattan Engin'in ceza alanına kestiği topa Mehmet Nas yaklaşık 26 metre mesafeden harika vurdu ve Volkan'ın sağ tarafından topu ağlara gönderdi. İzmir Atatürk Stadı'nda skor 1-1..

TR.CaPTaiN
02.Şubat.2007, 21:38
Deplasman golünü attık güzel.

Cyzio
02.Şubat.2007, 21:49
İlk yarı 1-1 sona erdi...

M.Scofield
02.Şubat.2007, 21:51
Deplasman golünü attık güzel.

lig maci degilmi bu:confused:

19_SeRDiNÇ_05
02.Şubat.2007, 22:04
lig maci degilmi bu:confused:

evet ......

absolut12
02.Şubat.2007, 22:07
Volkanın performansı yerlerde adam konu mankeni şeklinde golü yedi.

Fietra 10
02.Şubat.2007, 22:12
Volkanın performansı yerlerde adam konu mankeni şeklinde golü yedi.

sorma...yine çok kötü performansı..yediği golde evlere şenlik

absolut12
02.Şubat.2007, 22:19
2-1 aurelio Dakika:57

TR.CaPTaiN
02.Şubat.2007, 22:22
Ben kupa macının rövansı sanıyordum deplasman golüne güvenerek önemli degil diyordum ;)(macta bizim cezamız nedeniyle İzmir'deymiş vay be ) :) Neyse 2. golü bulduk.

absolut12
02.Şubat.2007, 22:38
Kezman, kırmızı kartla oyun dışında kaldı... Dakika:75

M.Scofield
02.Şubat.2007, 22:39
'76 Alex de Souza yerde kaldı. Saha bir anda karıştı !

'76 Eren Aydın da sarı kart görüyor.

'74 Maçın hakemi Tolga Özkalfa, Kezman'a direkt olarak kırmızı kart gösterdi. Tribünler ayakta.. Tribünler ıslıklarla protesto ediyor.

KIRMIZI KART !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
'77 Zico, bu akşam etkisiz kalan Alex de Souza yerine nöbetöi golcü Semih'i oyuna aldı.

absolut12
02.Şubat.2007, 22:57
bitti de feneri ben pek beğenmedim.Neyse 2-1 maç bitti.

TR.CaPTaiN
02.Şubat.2007, 22:58
Zor mac 3 puan guzel.

Omerdinho
02.Şubat.2007, 23:06
hakem elinden geleni yapti ama..
Maci kazanan taraf bizdik ALLAH ima sükürler olsun..

fmsmyrna
02.Şubat.2007, 23:17
kötü bi maçtı kazandık iki arafta pek oynayamadı rüzgar etkiliydi.

Mc.Speedy
02.Şubat.2007, 23:25
Fenerbahçe kendine yakışır iyi bir futbol oynamadı.
Haketmediği bir 3 puan aldı kanatimce.

Cengo
02.Şubat.2007, 23:46
Fenerbahçe kendine yakışır iyi bir futbol oynamadı.
Haketmediği bir 3 puan aldı kanatimce.


buz gibi hava, rüzgar, başka bir stad ve eksik kadro
olsun o kadar..

Ralph
02.Şubat.2007, 23:56
Fenerbahçe kendine yakışır iyi bir futbol oynamadı.
Haketmediği bir 3 puan aldı kanatimce.

Samicim sana aynen katılıyorum kardeşim.

Universal
03.Şubat.2007, 00:04
Mücadele ve tansiyonun yüksek olduğu bir maçtı bundan iki takımında pozitif futbol oynması etken oldu. Hava'nın soğuk olması ve rüzgarın etkisi ile maçın zevki arttı.

F.Bahçe maçın başına Tuncay'ın kafasıyla attığı güzel golle maça iyi başladı. Ama Mehmet Nas'ın o estetik vuruşu Volkan'ın kıpırdayamaması golün güzelliğine güzellik kattı. Skor böyle olunca F.Bahçe sağ kanattan atak üstüne atak yaptı ama G.Birliği orayı kapatması F.Bahçe'nin pozisyon bulmasını zorladı. Sol kanatta etkili olamaması da maçın ilk yarısını böyle bitirdi.

İkinci yarıda maç gene kıran kırana geçiyordu ve Alex'in orada şut yerine Tuncay'a pas vermesi belki de golün habercisiydi ve Mehmetin toğu sert bir şekilde tamamlaması skoru belirledi. Kezman'ın gördüğü kırmızı kartlada maçtaki sinirler arttı ve son dakikalara iki takımda hırçın girdi ve maç F.Bahçe'nin üstünlüğü ile tamamlandı.

Hakem çok kötüydü öncellikle Kezman'ın ofsayttan golünü vermedi. Ardından nedeni bilmiyorum bir kırmızı kart gösterdi ve yanlış olmasada çok kolay kartlar gösterdi. Belki de bunun çevresel faktörler de etkili olmuştur.

F.Bahçe mücadele etti ve üç puanı hak ederek kazandı hiç kimse bir şey diyemez tebrikler F.Bahçe.

ewrim_FB
03.Şubat.2007, 00:04
maçda daha iyi oynayan taraf bizdik böyle maçlar herzaman olur önemli olan bu maçlardan 3 puanla ayrılmayı bilmek...

Emurafu
03.Şubat.2007, 01:08
Kezman bazi etigi kufurlerden dolayi kirmizi kart gordu mac denk gencti her iki takimda kazanabilirdi

paco
03.Şubat.2007, 01:36
ben maçın önemli anlarını izledim pozisyon olarak 2 tarafta birbirine üstünlük sağlıyamamış ....

El Comandante
03.Şubat.2007, 04:48
Kırmızı kartla oyun dışı kalan Kezman’ın hakeme küfür ettiği ortaya çıktı.

Maçın hakemi Tolga Özkalfa, stattan ayrıldığı sırada gazetecilerin "kırmızı kartla" ilgili sorusu üzerine, Kezman'ı, kendisine İngilizce küfür etmesi nedeniyle oyundan ihraç ettiğini söyledi.

Kezman, maçın ardından hakemin soyunma odasına giderek, Tolga Özkalfa'dan özür diledi.

Maca gelincede maci izlemedim,kim nasil oynadi bilemiyecegim.Fenerbahceye tebrikler.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2007, 08:26
fenerbahçe kazandı tebrik ediyorum yesenseydide yenilseydide yine sevinecektim:D

eGowiCh
03.Şubat.2007, 14:57
Havanın ne kadar soğuk olduğunu ben bilirim, böyle bir soğuk yoktu hakkaten, maçtaydım, kat kat giyinmeme rağmen çok soğuk ve sert bir hava vardı. Futbolcular forma ve şortla koşmalarına rağmen ne kadar üşümüşlerdir. Rüzgar da çok fazlaydı, top geri geliyordu rüzgardan. Güzel maçtı ama her ne olursa olsun, Tuncay ve Appiah çok iyiydi, Alex hiçbir şey oynamadı, Volkan gene çok basit bir gol yedi. Fenerbahçe'nin hakkıydı maç, Kezman sorumsuz olmasaydı 3. golü bulurdu Fenerbahçe. Semih gerçekten harika bir oyuncu, tekrar anladım. Ona doğru uzun oynanan her topu indirdi bir şekilde, top sakladı, çok iyiydi. Kezman'ın yokluğunda mutlaka Semih oynamalı, çünkü bunu hakediyor.

Maçtan resimler koymak istiyorum, çok güzel maçtı.

http://img99.imageshack.us/img99/7646/54474957fq6.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=54474957fq6.jpg)

http://img399.imageshack.us/img399/4303/23763805up3.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=23763805up3.jpg)

http://img99.imageshack.us/img99/8159/62081311xk1.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=62081311xk1.jpg)

http://img99.imageshack.us/img99/1456/60225532kv1.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=60225532kv1.jpg)

Daha birçok resim var tabii ama karanlık çıkmış kimisi, ısınırlarken ışıklar tam yanmıyordu o yüzden olsa gerek :)

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda emin adımlar yoluna devam ediyor.

EreN
03.Şubat.2007, 15:05
Resimler için teşekkürler dostum

MeMo
03.Şubat.2007, 21:24
Resimler için saol..