PDA

View Full Version : Mukavelesi Biten Oyuncular.

resatmurat
16.Aralık.2005, 19:09
Ocak ayında bu oyuncularla diger klüpler temasa geçebilirler ve hakları var! Kontrat bile Önerebilirler ve oyuncu evet derse Haziran ayında gidebilir !..

Önder gibi bi oyuncunun mukavelesini uzatmak için ne bekleniyor? Bu Elemana Avrupadan büyük bir klüp el atarsa naparız ?

Olcan Can gibi genç yeteneklerin Mukavelelerini uzatmak için Yönetim neden yavaş davranIyor?

çok önemli 1 konu acil el atIlmasI lazIm bence !..

batuhan673
16.Aralık.2005, 21:14
Fenerbahçe'nin alttan alması normal hem büyük klüp hem de ara transfer yaklaşıyo.Yani bu oyuncuların yerine oyuncu bakıyolardır belki ne biliyoruz bakmadıklarını di mi yani (b)

Navras
16.Aralık.2005, 22:10
söylenenlere göre türk futbolcuların çoğunu yollucaklarmış.servetler selçuklar fln alayı.yabancı sınırının kalkması bekleniyor o olmazsa avrupadaki türk futbolcularını almak istior fenerbahçe.

hucar17
16.Aralık.2005, 23:51
evet yabancı sınırı oldugu sürece iyi bir takım kurmak için en kaliteli Türk oyuncuları almak gerekir.bide bence bu oyuncuların hepsiyle kontrat yenilenir...

Kerim Kerimov
17.Aralık.2005, 00:56
Bence de çoğuyla kontrat yenilenir. Telaş yapmaya gerek yok.

Cengo
17.Aralık.2005, 01:48
Aurelio, Önder, Olcan ve Can ile sözleşme yenilenir; bu oyuncular Fenerbahçe'de mutlu ve Fenerbahçe'nin onlardan beklentileri de fazla.
Yazdığın diğer kişiler için yenilenip yenilenmemesini ise fazla önemsemiyorum ..

Seçkinn
17.Aralık.2005, 07:19
Önder gitmesinde gerisi çok önemli değil benim için...Servet istediği yere gitsin mesela...Hatta daha iyisini bulabileceksek ki bulmalıyız Aurelio bile gidebilir...Yerine daha iyisini alacaksanız hepsi gidebilir...Dediğim gibi Önder gitmesin ama kalması bence önemli...

Genç kardeşlerimiz Olcan ve Can için birşey demiyorum...Onlar gitmek istiyor bile olabilir...Sonuçta Daum neredeyse hiç oynatmıyor...Semih'in ayrılmak istediğini biliyorum bunlardan başka...Bu arada Serhat'ın kulüple temasa geçtiğini duydum...Sanırım ayrılacakmış takımından...Bence dönsün gördük takımın Serhat'a ihtiyacı olduğunu...her zamanda hakkını verirdi formayı alınca hırsı yeter Serhat'ın...

samco25
17.Aralık.2005, 12:40
fenerbahce her sezon bazı futbolcuları kullanamıyor.bu sezonda selcuk ve serveti bitirdi...onlara artık fenerden hayır yok :mrgreen:

smnfrh
20.Aralık.2005, 14:27
önder harika ya

Kerim Kerimov
20.Aralık.2005, 14:54
fenerbahce her sezon bazı futbolcuları kullanamıyor.bu sezonda selcuk ve serveti bitirdi...onlara artık fenerden hayır yok :mrgreen:

Selçuğu nasıl bitirdi ya? Selçuk sakatlanana kadar ilk 11 başlıyordu.

RoCCo_42
20.Aralık.2005, 20:13
Gene sadece Fenerbahçeyi ilgilendiren bir konu ve Gene RESATMURAT Klasigi.
Ya arkadasım sende bi sorun mu war acaba?

Konun baslıgını degistiriyorum.Her takımı tutanların yazabilecegi türde.Umarim arkadaslar saygıyla karsılarsınız ama bu resatmurat yan cizmeye devam ettikce bende onun baslıklarını degistirmeye ve gerekirse silmeyede devam edecem.

resatmurat
20.Aralık.2005, 20:34
ben fenerbahceliyim galatsaray veya besiktas haberimi yazacam ne sacma konusuyon sen yaaa sen sil bende yazacam ii ki bi modelator olmusun yani

meddah
20.Aralık.2005, 22:57
Köprüden önce son çıkış..
resatmurat, kaçırma..

hucar17
20.Aralık.2005, 23:08
resatmurat, olm düzgün konuş biraz bende Fenerliyim ama gerçekten çok saçma konular açıyosun.yapma bunu...

RoCCo_42
20.Aralık.2005, 23:14
ben fenerbahceliyim galatsaray veya besiktas haberimi yazacam ne sacma konusuyon sen yaaa sen sil bende yazacam ii ki bi modelator olmusun yani

olum bak kasınma simdi seni bi kasırsam bidaha kasıyacak adam bulamazsın.Lan ariza herif bak bana burada kimse efelik taslayamaz.Beni fenerliside Besiktaslısıda Galatasaraylısıda bilir az sinirlenirim öz sinirlenirim.Sacma sapan konular acmayan kimseyede acma demem.Sana kaç kere uyari verdik.Ayrıca dediklerim gecerli ben MODELATÖR'sem sende HASTIRLATÖR'sün.Sen yaz bakalım ilgililerede sölicem bidaha sacma konu ac acabiliyorsan acdıgın anda Siteden atılmıs olacaksın bunun burada yeminini ediyorum.Ben cok yemin edmem dikkat cekerim.

Sana GS BJK haberi yaz diyen yok ahma.k herif.Sadece acdıgın konular diger takımlarıda ilgilendirsin.Burasi hicbir takımın sitesi degil.Bu sana bunu son hatırlatısım.Efendi ol Beni daha fazla cileden cıkarma.

Hucar bu arada tesekkür ederim sana ayrıyeten gercekden herkese örnek olması gereken bir sahıssın artık.Senlede önceden ters düsüyorduk ama artık sende bende daha özen gösteriyoz.Ama heralde bu RESATMURAT pardon HASTIRLATÖR adam olamıcak gibi.

Seçkinn
20.Aralık.2005, 23:54

Arkadaşım sen neden uslanmıyorsun...Sürekli birileri seni uyarıyor...Modundan üyesine herkesten tepki alıyorsun hala aynı tavır aynı umursamazlık...Bir kere saygılı olmayı öğren yoksa daha çok tepki alırsın...

Bir atasözü vardır bilirsin "bir kişi sana eşşek diyorsa umursama, ama kırk kişi sana eşşek diyorsa git kendine semer al." demişler...Dikkate al bence bu sözü...

Bulut
21.Aralık.2005, 00:43

Arkadaşım sen neden uslanmıyorsun...Sürekli birileri seni uyarıyor...Modundan üyesine herkesten tepki alıyorsun hala aynı tavır aynı umursamazlık...Bir kere saygılı olmayı öğren yoksa daha çok tepki alırsın...

Bir atasözü vardır bilirsin "bir kişi sana eşşek diyorsa umursama, ama kırk kişi sana eşşek diyorsa git kendine semer al." demişler...Dikkate al bence bu sözü...
ya aynen ha katılıyorum
herkesten tepki alıyorsun herkes seni uyarıyor ama sen hala ukala ukala msj lar yazıyorsun işte haddini aşan sözler söylüyorsun,umursamaz tavırlar içine giriyorsun, saçma sapan şeyler yapıyorsun hayır anlamıyorum bunları yaparak bir yere varacağınımı sanıyorsun onu anlamıyorum ya bir dur artık bir düşün ben ne yapıyorum!! Kendine diye kendine bir şekil düzen ver ya!!!!

meddah
21.Aralık.2005, 00:50
olum bak kasınma simdi seni bi kasırsam bidaha kasıyacak adam bulamazsın.Lan ariza herif bak bana burada kimse efelik taslayamaz.Beni fenerliside Besiktaslısıda Galatasaraylısıda bilir az sinirlenirim öz sinirlenirim.Sacma sapan konular acmayan kimseyede acma demem.Sana kaç kere uyari verdik.Ayrıca dediklerim gecerli ben MODELATÖR'sem sende HASTIRLATÖR'sün.Sen yaz bakalım ilgililerede sölicem bidaha sacma konu ac acabiliyorsan acdıgın anda Siteden atılmıs olacaksın bunun burada yeminini ediyorum.Ben cok yemin edmem dikkat cekerim.

Sana GS BJK haberi yaz diyen yok ahma.k herif.Sadece acdıgın konular diger takımlarıda ilgilendirsin.Burasi hicbir takımın sitesi degil.Bu sana bunu son hatırlatısım.Efendi ol Beni daha fazla cileden cıkarma.

Hucar bu arada tesekkür ederim sana ayrıyeten gercekden herkese örnek olması gereken bir sahıssın artık.Senlede önceden ters düsüyorduk ama artık sende bende daha özen gösteriyoz.Ama heralde bu RESATMURAT pardon HASTIRLATÖR adam olamıcak gibi.

Dedim ama ben..

Laz_Asker_61
22.Aralık.2005, 22:45
ender bunları senmi yazıyosun aman yarabbim adam sinir krizi geçiriyor :mrgreen:

RoCCo_42
22.Aralık.2005, 23:42
ender bunları senmi yazıyosun aman yarabbim adam sinir krizi geçiriyor :mrgreen:

bundan sonra sinirlenmem merak edme o baya uzun bir yola cıkdı.dönemez dönersede bu sefer söylediklerimin arkasındayım ne yapıp edip adresini temin edecem onun ip adresi bende arastirmalara basladım bile. :mrgreen: :mrgreen:

capriceman
23.Aralık.2005, 00:49
atıldı zaten sakin olalım :mrgreen: