Log in

View Full Version : Ankaraspor-Ankaragücü bilet fiyatları

Fietra 10
03.Şubat.2007, 01:09
Kapalı Tribün Ankaraspor AŞ: 275 YTL
Maraton Tribün Ankaraspor AŞ: 220 YTL
Kale Arkası Ankaraspor AŞ: 165 YTL
Kapalı Tribün M.K.E Ankaragücü: 275 YTL
Kale Arkası M.K.E Ankaragücü: 165 YTL

görünce bende şaşırdım ama bu bilet fiyatları gerçek...tamamen protesto amaçlı yapılmış...nedeni ise ankaraspor sezon başında ankarada başka bi stadta maçlarını oynamak istemiş fakat federasyon izin vermemiş ve bunun arkasında cemal aydın'ın(ankaragücü başkanı)oldugu söyleniyormuş ve bu yüzden ankarasporda böyle bi gıcıklık(protesto)yapmış..neden olarak bu söyleniyor ne kadar dogrudur bilinmez... ama ortada bi gerçek var iki takımda boş tribünler önünde maçı oynayacak eger bilet fiyatları değişmezse

meddah
03.Şubat.2007, 03:31
Hatırladığım kadarıyla Cebeci stadının geçen seneki vaziyeti kriterlere uygun değildi..
Ankaraspor Cebeci'yi mi istemiş, istemişse stad bu sene uygun muymuş, bilemem..

TR.CaPTaiN
03.Şubat.2007, 11:55
Cebeci'yi dıştan gördüm. İnsan oraya girmeye korkar her an yıkılır diye.

Omerdinho
03.Şubat.2007, 12:25
kafayi yemis ankaralilar :)

TR.CaPTaiN
03.Şubat.2007, 12:29
Sezonun ilk yarısı Ankaraspor-Antalya macı vardı kapılar kapanıyordu girişte karaborsacı vardı ve 1 ytl ye karaborsadan Ankaraspor kale arkası bileti aldık;)

garydelgadov
03.Şubat.2007, 12:29
Hatırladığım kadarıyla Cebeci stadının geçen seneki vaziyeti kriterlere uygun değildi..
Ankaraspor Cebeci'yi mi istemiş, istemişse stad bu sene uygun muymuş, bilemem..

bende duymuştum da sanki cebecide finaller oynanacak...

fenerbahce_1907
03.Şubat.2007, 13:06
Yenıkent Asaş stadında oynamak ıstıyomus Ankaraspor duzenlemelerde yapmıs ama ızın cıkmayonca boyle bır protesto yapmıuslar

fmsmyrna
03.Şubat.2007, 13:14
maça giden olurmu acaba ?

bursa_mc
03.Şubat.2007, 13:17
ya arkadaşlar maç kesin seyircisiz olur çunkuım bu fiyatlarla kımse gitmez.geçen hafta bursa maçı 4 milyon du:D

ewrim_FB
03.Şubat.2007, 13:42
cebeci stadı harabe gibi biryer orada maç falan yapılamaz.Melih Gökçek ankarayı güzelleştirmeye çalışıyorum diyor cebecinin yerine güzel bi stad yaptırsın bari...