PDA

View Full Version : Şu Konuya Bİr AÇiklik Getİrsek

FRUKO777
03.Şubat.2007, 16:25
Arkadaşlar Ben Türkçe Yamayı İndirdim.7.0.1 New Buildde Var Ancak Yamadan Ayarlara Giriyorum Fm.exe Nin Yolunu Gösteriyorum Kaydet Diyorum Bilgiler Kaydedildi Diyor Daha Sonra Türkçe Fm Çalıştır Dediğimde Uygulama Dosyası Bulunamadı Diyor Ve Açılmıyor Masaüstünden De Girdiğimde Hala İngilizce Bu Türkçeleştirmeyi Bana Biri Geniş Geniş Anlatabilirmi (Acaba Fm.Exe Yi Mi Yanlış Gösteriyorum Yoksa Başka Bir Hatam Mı Var)

World Hollow o1
03.Şubat.2007, 16:31
Arkadasim oyunu kurdun mu degisik bir skins varsa skinsi degistir

eren97
03.Şubat.2007, 17:11
Turkce Fm nin ayarlarindaki `cache klasorunu her acilista temizler` i isaretle sonra bastan ac

FRUKO777
03.Şubat.2007, 17:26
eren97 Senin Dediğini Yaptım Ama SERHAT.01 Senin Dediğini Yapmadım Nasıl Yapıldığını Da Bilmiyorum Anlatsan Biraz (Çok Sağolun İkinizde)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler Oyunun Kurulumunu Kaldırıp Yeniden Nasıl Kurabilirim Ben Oyunu İnternetten İndirdim Ve Rip Ayrıca Bunların Da Bir Etkisi Var Mıdır?Ama Oyunu Kaldırıp Yeniden Kurma Nasıl Olacak Yardımlarınızı Bekliyorum

mfy_38
03.Şubat.2007, 17:37
Fruko Ayni Sey Benimde Basima Geldi Cok Aradim Ve Buldum Sonunda.
Program Files\sports Interactive'in Icindeki Football Manager 2007 Dosyasinin Ismini Fm.exe Yap Sonra Turkce Fm Programindan Bu Dosyayi Goster Ve Kaydet Bu Sefer Olur Insaallah Kolay Gelsin

FRUKO777
03.Şubat.2007, 17:40
Sağol Bir Deneyim Dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dostum Dediğini Yaptım O hata Gitti Ama Yeni Bir Hata Geldi Hata Şu:Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application Bunun Sebebi Nedir Çok Sağol Yardımların İçin