Log in

View Full Version : FENERBAHÇE den Ayrılan, Ve şuan FENERBAHÇE ye dönmesini iste

resatmurat
17.Aralık.2005, 09:41
Ben başlıyım: SERHAT AKIN ve iyi oynarsa JAY JAY OKOCHA!!! keşke geri gelseler...

samco25
17.Aralık.2005, 12:41
onlar gelmeyi kabul edeceklermi :mrgreen:

KatliVacip
17.Aralık.2005, 14:29
ahhh okocha ahhh..boltonun gelmiş geçmiş en ii oyuncusu seçilmişti..dünyanın en ii futbolcusuna adaylardan ilk 50'deydi..boltonsporun tribünlerinde okocha baskılı tişörtler vardı..imzamıda ordan çaldım..%100 okocha..bu dünyada okochayı benden çok kimse sevemez..(karısıda dahil:))

Sheriff
17.Aralık.2005, 14:34
walla ben Ariel Ortega'nın Fenere dönmesini isterim ama adam akıllı durmak şartıyla.Bide Serhat'ın dönmesini isterim.

Maymuncuk
bnce ortega we okocha gelseydi bizim işimiz zor olurdu allhtan gitmisler bole bi baslıı galatasaray için acsak herkes denir herlade cnku su andaki kadro da işş yokk..

umutcanerkut
Abi okacha yaw

resatmurat
17.Aralık.2005, 14:55
duydunuzmu bilmiyorum ama serhat besiktsa gidebilirmis

umutcanerkut
17.Aralık.2005, 15:08
serhat beşiktaşa gitmez be abi yok

_LoRd_
17.Aralık.2005, 15:32
bence Okacha,Uche ve Serhat geri gelseydi çeşke....

Neron_FB
17.Aralık.2005, 15:33
serhat deyim ben sadece (d)

_LoRd_
17.Aralık.2005, 15:52
ya ayrılabilirmiş serhatta bari Fenere geri dönse....

umutcanerkut
17.Aralık.2005, 15:53
eet serhat yeter ayrıca (¯`·._)LoRd(¯`·._), uche bu sezon futbolu bırakıyo

emirduman
17.Aralık.2005, 18:29
Sadece Okocha gelse iyi olurdu diye düşünüyorum bir GS'li olarak...

Diğerleri bence Okocha kadar iyi değiler...

Ortega tabiki iyi ama onun kafası bir garip...

resatmurat
17.Aralık.2005, 18:36
bence sadece ortega gelse alex ortega ikilisini dusunemiyorum bile

hucar17
17.Aralık.2005, 18:55
okocha högh uche serhat ortega bide bence bu konu sadece Fener'yi değilde diğer bütün takımları kapsarsa daha iyi olur...

Cengo
18.Aralık.2005, 00:31
Hasan Vezir :PpP
Müjdat :p

Okocha'yı unutamam, bir Arap ülkesine transfer olacak gibi.Oraya gideceğine Fenerbahçe'ye gelmeli!

Serhat geri gelmesin, Serhat Fenerbahçe için yararlı olamaz.Avrupa'da bizi temsil etmeye devam etmeli..

RoCCo_42
18.Aralık.2005, 01:08

Okocha'yı unutamam, bir Arap ülkesine transfer olacak gibi.Oraya gideceğine Fenerbahçe'ye gelmeli!

Serhat geri gelmesin, Serhat Fenerbahçe için yararlı olamaz.Avrupa'da bizi temsil etmeye devam etmeli..

Serhat zaten vaziyet Besiktas'a gelecek gibi.

Cengo
18.Aralık.2005, 01:44

Serhat zaten vaziyet Besiktas'a gelecek gibi.

http://www.serhatakin9.com/gunlugum.asp?ID=34
GERİ DÖNMÜYORUM

Türkiye’ye geri döneceğim ve bana yapılan teklifleri kabul ettiğim yönünde haberler duydum. Dediğim gibi verdiğim mücadelenin yanında böyle haberler almak beni üzüyor. Türkiye’ye bir gün dönmek istediğimi zaten daha önce yazmıştım.

Ekleme: Serhat'ın açıklamalarını haber haline de getirdim sitede şimdi :)
http://www.turksportal.net/futbolhaber/7761/serhat-dedikodulara-yanit-verdi.htm

RoCCo_42
18.Aralık.2005, 11:59
bilmiyorum artık.Bakarsın geri döner bizim gönderdiklerimizde öle yapmısdı ama rotayı sasirarak. :mrgreen: :mrgreen:

hucar17
18.Aralık.2005, 23:31
serhat çok çok mecbur olmadıkça Türkiye ye dönmez.Fener e bile dönmesi zor...

emirduman
18.Aralık.2005, 23:34
bence sadece ortega gelse alex ortega ikilisini dusunemiyorum bile

Bence orta saha baya zayıf düşer iyi olmaz, zate öyle olsa Real dağıtırdı ortalığı....

Galatasaray CimBom
19.Aralık.2005, 21:04
Serhat Akin, Anderlecht'te kalmayi garantilemis...

Navras
19.Aralık.2005, 22:51
güzel kardeşlerim fener sattığı adamı kolay kolay geri almaz,ısrar eder birileri sonrada ayağını kaydırırlar (rüştü,baliç yaşlarınız itibariyle bunları bilirsiniz,selçuk yula örneği vardır ki geçmişte almanyadan döndüğünde gs ye gitmiştir)çünkü fenerden gitmiş futbolcu artık futbolcu değildir fener için.

satılan oyunculardan kimseyi istemiyorum ben şahsen ama murat yakın ve ortega çok şey değiştirebilirdi

meddah
19.Aralık.2005, 23:50
Murat Yakın'ın pozisyonunda iki as, iki yedek var. Ortega'nın pozisyonunda da Alex..
Yoksa vizyonları olduğuna bir diyeceğim yok tabi..

hucar17
20.Aralık.2005, 00:28
evet sattıgı bir oyuncuy alması çok zor.daha yakın zamanda rüştüyü kiralamaya bile çoğu kişi karşı çıktı.sonunda rüştü o dönem çok çok gerekli oldugu için kiralandı.burda maneviyattan çok sattıgı oyuncuyu para vererek geri almama isteği var...