Log in

View Full Version : Song Iki Kez Sicradi

Mirza
05.Şubat.2007, 16:29
Kamerunlu futbolcu Ankaragücü ve Kayseri maçında inanılmaz hatalar yapıor. Geçen hafta kırmızı kartlık tekmeyi atan Song, bu hafta da ceza sahası içinde Gökhan Ünal'ı tekmeyle yere indiriyor.

79. dakikada Kayserispor atağında sol kanattan Galatasaray ceza sahasına sokulan Gökhan Ünal, Song'un darbesiyle yerde kaldı.

Song Ünal'ın çalım hamlesinden sonra sağ ayağını rakibin kaval kemiğine vurarak yere indirdi. Ünal bu hareket sonrası yere düştü.

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, bu pozisyonda devam kararı verdi. Kayserili futbolcu ve taraftarlar penaltı kararı bekledi.

http://www.internethaber.com/images/news/27974.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/27964.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/27965.jpg

Müdahale topa degil mi ? :)

garydelgadov
05.Şubat.2007, 16:31
haklısın saçmalıyor bu song ama bu konua vurguyu hakeme vermek lazım

uAsamet91
05.Şubat.2007, 16:32
ya sacmalayin tecrubeli adam bole seleri bilerekmi yapar

El Comandante
05.Şubat.2007, 16:34
Gökhan:"Penalti degildi"

Kayserisporlu Gökhan, Song’la girdiği tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Kayserisporlu Gökhan, maç sonrası yapılan bir röportajda Song ile girdiği pozisyonla ilgili olarak "Penaltı değildi" diyerek herkesi şaşırttı. Oysa aynı Gökhan'ın, penaltı pozisyonundan sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na küfür eden görüntüsü ekranlara yansımıştı.

Milliyet

bu herhalde yeterli cevap olmustur.Ayrica farkindayiz son 2 haftadir songa yükleniyorsunuz,yok tekmelerle girdi diyorsunuz.Halbuki maci bile izlememissinizdir ama o üstün futbol bilginizle! bir resime bakarak sonuca variyonuz.

Mirza
05.Şubat.2007, 16:36
ilk resimden baska anlam cıkarmam ben. o tekme oraya tesadüfen gitti degil mi ? profesyonel adamya tekme atmaz (: .

Burak Duran
05.Şubat.2007, 16:39
toze sizin luganoyu da biliyoruz... Song un ankara maçında yaptığı kasıtlı değildi dünkü penlatı değildi. Cevabı gökhanda vermiş... Sorun var mı?

Mirza
05.Şubat.2007, 16:43
Yahu kasıtlı degildi de o tekme oraya nasıl cıktı.

El Comandante
05.Şubat.2007, 16:45
ilk resimden baska anlam cıkarmam ben. o tekme oraya tesadüfen gitti degil mi ? profesyonel adamya tekme atmaz (: .

ilk resimi burada defalarca tartistik.Sen izlememissin maci,o pozisyonu görmemissindir allah bilir gelip burada Songu yerden yere vuruyon.Bu dogru degil.

Song bu tür seyleri lugano kadar iyi beceremez.

Burak Duran
05.Şubat.2007, 16:48
Yahu kasıtlı degildi de o tekme oraya nasıl cıktı.

maçı izledin mi? pozisyonu gördün mü???

Mirza
05.Şubat.2007, 16:52
resme baktım ve mac hakkindaki yorumlari okudum.Isterseniz siz de bir bakin :

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=66829

scolari12111
05.Şubat.2007, 16:54
futbolun içinde olan şeyler altında niye birşey arıyorsunuz ki.

Oghuse
05.Şubat.2007, 16:56
Bence fotoğraftan hiç bişe anlaşılmaz video'yu izlemek gerekir.

garydelgadov
05.Şubat.2007, 16:57
tartışıp tadımızı bozmayalım arkadaşlar

Burak Duran
05.Şubat.2007, 17:01
maçı izlemediysen sana bişey diyemem foto ile pozisyon yorumluyosunuz ya helel olsun ofsayt falan olsa anlıcamda bu hareketi :D

paco
05.Şubat.2007, 17:11
ya arkdaşın songla ciddi bir sorunu var ... hayır anlamadığım bu 2. resimde ki hareket her maçta oluyor onları neden buraya koymuyosun .... bence daha açık ol ve ben galatasaray düşmanıyım de, galatasarayda oynayanoyuncuları da sevmiyorumda de ... o zaman daha inandırıcı olursun ;)

garydelgadov
05.Şubat.2007, 17:13
adam yeni heyecan mı arıyor nedir?zaten ilk seneki performansını bir daha hiç vermedi

deniz.91
05.Şubat.2007, 17:21
ben videoyu izledim penaltı aslında ama gökhan ünal diye öle dedi anlamadım yorumcularda penaltı dio

Burak Duran
05.Şubat.2007, 17:23
tabi gökhan bize yağ çekiyor ondan öyle diyo adamın ayağına vurmuyor bile direk atlıyor

gorkemyilmazkarasu
05.Şubat.2007, 17:30
toze ankaraspor maçındaki olayı resimden yorumlarsan gerçekten anlayamazsın maçı izlediğin zaman anlarsın düdük çaldı hürriyet topa koşunca song topa vurmak için ayağını kaldırdı hürriyet düdüğü duyup eliyle topu tutunca tekme omuzuna geldi hürriyetin gerçi anlatmaylada anlamazsın anca görüntüleri izlemen lazım gökhanın pozisyonunu ise izlemeden bişey diyemem song 2 sezondur burda kaç tane pis hareketini gördünüz adam asmayada bayılıyosunuz yani...

garydelgadov
05.Şubat.2007, 17:32
adam penaltı degildi diyor çünkü penaltı diyenler gündeme çıkmıyor

gorkemyilmazkarasu
05.Şubat.2007, 17:34
adam penaltı degildi diyor çünkü penaltı diyenler gündeme çıkmıyor

gökhanın gündeme çıkmaya ihtiyacı varmı adam türkiyenin en iyi santraforlarından biri zaten onu tanımayan yok

deniz.91
05.Şubat.2007, 17:43
gökhanın gündeme çıkmaya ihtiyacı varmı adam türkiyenin en iyi santraforlarından biri zaten onu tanımayan yok

ewt katılıyorum ayrıca gmkhan niye yağ yakacak onu anlamadım

EreN
05.Şubat.2007, 18:30
Aslına bakarsanız 4 büyüklerin defanslarına bir gözatın.
Hepsi birer KASAP ümitin tabiriyle.
Songun bu tarz sert girişleri malum herkesce biliniyor.Peki ya diğerleri ?
Fenerbahçeli lugano songtan aşağı kalır yanı yok.Hatta fizik olarak daha zayıf olması daha sert oynamasına neden oluyor.Beşiktaştan G.Zan'da aynı şekilde.
Fenerbahçeli Can'da çok dengesiz bir futbolcu.Yani Şu özet çıkabilir mi ?
Türkiye de 4 büyüklerde
Lugano , Can , Song , Gökhan Zan..Bunların hepsi Vücuduyla top oynayan futbolcular.Normal böyle şeyler.Ayrıca resimle değerlendirmek çok yanlış olur.

Mirza
05.Şubat.2007, 18:33
toze ankaraspor maçındaki olayı resimden yorumlarsan gerçekten anlayamazsın maçı izlediğin zaman anlarsın düdük çaldı hürriyet topa koşunca song topa vurmak için ayağını kaldırdı hürriyet düdüğü duyup eliyle topu tutunca tekme omuzuna geldi hürriyetin gerçi anlatmaylada anlamazsın anca görüntüleri izlemen lazım gökhanın pozisyonunu ise izlemeden bişey diyemem song 2 sezondur burda kaç tane pis hareketini gördünüz adam asmayada bayılıyosunuz yani...

Durumu Söyle acıklayın ben de susayım.Kimi Gs dusmanı der, kimi gsli oyuncuları sevmiyorsun der.Beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkimda böyle yorumlar yapiyorsunuz?

paco
05.Şubat.2007, 19:18
Durumu Söyle acıklayın ben de susayım.Kimi Gs dusmanı der, kimi gsli oyuncuları sevmiyorsun der.Beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkimda böyle yorumlar yapiyorsunuz?

sen kendini tanıtıyosun zaten .... eğer gerçek amacın song değilde song un yaptığı hareketler olsaydı bu gibi bir sürü hareketi şu ana kadar çoktan konu olarak açardın ....

fmsmyrna
05.Şubat.2007, 19:23
bu tür oyuncular futbolda her zaman var ben geçen senede hatırlıyorum song 2-3 kez ayağınla rakip futbolcunun ayağına basmak istemişti sıyırmıştı aynı şekilde ailton'da yapmıştı aynı hareketi fenerbahçe'dende biri yapmıştı ama tam hatırlayamıyorum.bu senede fenerbahçe'de lugano ve can bu tip oynuyor galatasaray'da song

nart_susruko
05.Şubat.2007, 19:53
Türkiye de 4 büyüklerde
Lugano , Can , Song , Gökhan Zan..
lugano, can -->> fb (çift büyük anlaşılan :P)
gökhan -->> bjk
Song -->> GS

gelelim nam-ı diyar Kasap Song'a :D
geçen haftaki pozisyona resme göre yorum yapılıyorsa gerek yok zaten uzatmaya ;)
gökhan'ın pozisyonunu izlediğimde bende penaltı demiştim ama maçtan sonra gökhan penaltı değil dedi. çok ilginç aslında sanırım erciyes'ten sonra kayseri'de bize kıyak geçiyor.
===
sıradaki topic bekleniyor açana bi lolipop, başlıkta hazır ("kayseri Galatasaray'a mı çalışıyor" tartışılıyor) evet aynen böyle olabilir parantezi copy-paste yapın içerik dolar zaten rahat olun.. ;)

1- http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=33577
2- tam üstündesin
3- bekliyoruz !!!

Memedov
05.Şubat.2007, 20:22
ßence Song İLk resimde Kasti oLarak FauL yapıyor ama Gökhan ünaL pozisyonuna ßişey diyemem Çünkü gökhan ünaLın Maç sonunda PenaLtı değiLdi diye ßir Yorumu var..:)

Emurafu
05.Şubat.2007, 20:28
Ya aynı tartısma yaratacak seylerı ben yapınca ceza alıyorum.Alla alla ankara macında song yaptıgı kırmızı degıl yeter artık ya!!!!!!!!:(:(

TR.CaPTaiN
05.Şubat.2007, 20:33
Yapmayın ya hiç olurmu resimle yorumlamayın burdaki tekme aslında yok ama varmıs gibi görünüyor yapmayın Song tekme atar mı hiç:cool: ;)

Omerdinho
05.Şubat.2007, 20:48
Gökhan:"Penalti degildi"

Kayserisporlu Gökhan, Song’la girdiği tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Kayserisporlu Gökhan, maç sonrası yapılan bir röportajda Song ile girdiği pozisyonla ilgili olarak "Penaltı değildi" diyerek herkesi şaşırttı. Oysa aynı Gökhan'ın, penaltı pozisyonundan sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na küfür eden görüntüsü ekranlara yansımıştı.

Milliyet

bu herhalde yeterli cevap olmustur.Ayrica farkindayiz son 2 haftadir songa yükleniyorsunuz,yok tekmelerle girdi diyorsunuz.Halbuki maci bile izlememissinizdir ama o üstün futbol bilginizle! bir resime bakarak sonuca variyonuz.
Yapmis oldugu aciklama gs ye transferini biraz daha kolaylastirdi..

MeMo
05.Şubat.2007, 20:55
Lugno kasap Song ondan daha iyi ve daha temiz ligin en iyi defasnı GS de çünkü onlar en az gol yiyen takım.

Emurafu
05.Şubat.2007, 20:59
valla ligde kimse sert bir müdahale yapmasın resmı koyucam

perpetua
05.Şubat.2007, 21:40
Song'un yaptigi hareket kuyrukli penalti idi.. Topa dokunup uzaklastirmaya calisiyor olsa da, iskaladi ve Gokhan'in bacagina vurdu. Bunun devaminda da Gokhan yere dustu.

Gecen haftaki olaya biraz daha farkli bakiyorum. Song'un amaci topa vurarak uzaklastirmakti. Hurriyet'e faul calindiktan sonra Hurriyet'in topu eline alip arkasini Song'a dogru donmesi sonucunda Song'un kramponlari Hurriyet'in sirtina yapisti. Bunda kasit aramaya gerek yok.

Nedvedmania
05.Şubat.2007, 22:03
bu tartışmanın sonucu size ne kazandırıcak ? bırakın onlar inanmasın bizde inandıramayalım

Burak Duran
05.Şubat.2007, 22:16
fenerlileri kutluyorum eren hariç :D

MeMo
05.Şubat.2007, 23:03
Sen beni kutlaması bir onurdur BUrak Abi.

deniz.91
06.Şubat.2007, 11:04
arkadaşlar gökhan ünal onu artık alayına söylemiş gerçeği buymuş yani verilmiyo ya

fmsmyrna
06.Şubat.2007, 12:02
arkadaşlar gökhan ünal onu artık alayına söylemiş gerçeği buymuş yani verilmiyo ya

maraton'da erman toroğlu demişti ya alay etmek için sölüyo yada içerden öyle söylemesini istediler gibi bişey demişti

deniz.91
06.Şubat.2007, 12:14
tabi başka ne olacak ki yani bu penaltı değilse demk isitiyomuş

Emurafu
06.Şubat.2007, 13:37
Yere göğe sığdıramadığınız Ahmet Çakar bu pozisyona penaltı değil dedi.üstelik türkiye liginde songdan iyi defansmı var

Mirza
06.Şubat.2007, 16:11
Kimse Song'a kötü defans oyuncusu demiyor ki ? Herkes pozisyonu degerlendiriyor.

Emurafu
07.Şubat.2007, 14:55
Stepanov her macta penalti yapiyor.keske butun savunmalara sert gırse stapanov gıbı

Euphrates
07.Şubat.2007, 18:40
Ankaraspor maçındaki ile ilgili yazmıştım, önceki sayfada Toze ve onun gibi art niyetlilere olayın kasıtlı olmadığı, hatta hatanın tekmeyi yiyen Hurriyette olduğu anlatılmış.. Editledim ben de..
Ayrıca, şaşırtıcıdır ki itiraz etmemişler.. Garip geldi şahsen..

--

Editlediğim şeyden ayrı eklemek istediğim, sizin Lugano ile ilgili de buraya bir başlık açarım, İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidilirse o görüntülerle, bu ülkede futbol oynamak bir yana, izlemek bile yasaklanır..

O yüzden rakip takım futbolcusu 1 hareket yaptı diye başlıkta atıp tutmak çok yersiz.. Boşuna takım muhabbeti yüzünden gerilim çıkartmanın alemi yok.. Ha çıkartanların hoşuna gidiyorsa, ben de takımımı savunmaktan zevk alırım, o ayrı..

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 19:07
Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.

paco
07.Şubat.2007, 19:30
Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.

bunu genelleme istersen ... yani herkez böyle düşünüyormuş gibi yansıtma ...
üstelik defans oyuncusu sert olabilir vücudunu daha çok kullanabilir ama kasaplıkla ikisini ayırabilmelisin ...

dnz498
07.Şubat.2007, 19:31

birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları :mad: (p)

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 19:40
bunu genelleme istersen ... yani herkez böyle düşünüyormuş gibi yansıtma ...
üstelik defans oyuncusu sert olabilir vücudunu daha çok kullanabilir ama kasaplıkla ikisini ayırabilmelisin ...

Adın cıkacagına canın cıksın daha iyi meselesi;) Psv'li Alex su anda dünyanın sayılı defanslarındandır ama onunda en önemli özelligi sert oynaması. Lugano'da kasap degil sert futbolcudur. Forvetler Türkiye'de kolay kolay adam gecmeye alıstıgı için karsılarına Lugano cıkınca ya laf atarlar ya da yok söyle böyle.

birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları :mad: (p)

Penaltıya zaten itiraz eden yokki buz gibi penaltı.

paco
07.Şubat.2007, 20:05
iyide ben luganayo kasap demedim ki .... ;) defans oyuncusu her zaman sert olmamalı ... cannovaro ve nesta gibi olmalı gerektiği zaman olmalı .... dünyanın sayılı defans oyucuları bunlardır ... alex değil .... bence önce bunları örnek ver ....

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 20:14
iyide ben luganayo kasap demedim ki .... ;) defans oyuncusu her zaman sert olmamalı ... cannovaro ve nesta gibi olmalı gerektiği zaman olmalı .... dünyanın sayılı defans oyucuları bunlardır ... alex değil .... bence önce bunları örnek ver ....

Sertlik deyince benim aklıma ilk gelen Nesta degil Alex oluyor. İlki sonu farkeder mi sonucta sert oynayan oyuncu.

paco
07.Şubat.2007, 20:16
Sertlik deyince benim aklıma ilk gelen Nesta degil Alex oluyor. İlki sonu farkeder mi sonucta sert oynayan oyuncu.

benimde iyi defan oyuncu deyince ilk aklıma nesta ve cannavaro geliyor ... ki bence herkezin aklına ilk bu isimler geliyor ... en azından alex den önce geldikleri kesin ... demek ki bu isimleri örnek göstermek daha akıllıca olur ....

ibo
07.Şubat.2007, 20:24
Bu güne kadar gerek bu forumda gerek başka forumlarda böyle bir çok konu tartıştım. Penaltıydı değildi hep böyle uzayıp gitti tartışmalar. Ama sonucundada Kimsenin eline birbirinin kalbini kırmaktan başka bişey geçmedi. Onun için fazla uzatmaya gerek yok. "Olan olmuş artık" deyip geçmek lazım. :)

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 20:40
benimde iyi defan oyuncu deyince ilk aklıma nesta ve cannavaro geliyor ... ki bence herkezin aklına ilk bu isimler geliyor ... en azından alex den önce geldikleri kesin ... demek ki bu isimleri örnek göstermek daha akıllıca olur ....

Nesta sertlikten cok teknigini ve vücudunu ön plana cıkarıyor tam sert futbolcu deyince Alex geliyor.

paco
07.Şubat.2007, 21:23
Nesta sertlikten cok teknigini ve vücudunu ön plana cıkarıyor tam sert futbolcu deyince Alex geliyor.

bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 21:28
bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....

Bende diyorum ki Nesta ve Cannavaro sertlikleriyle ön planda degiller(Teknik ve hızlarıyla ön plandalar) sertlik denilince akla Alex gelir ve o da sayılı defans oyuncularındandır. Mesela Lugano Nesta ile sertlik bakımından kıyaslanamaz Nesta degisik özellikleriyle öne cıkar ama Alex'le kıyaslanabilir. Umarım sende beni anlamıssındır.