PDA

View Full Version : F.Bahçe-Trabzon dayanışması!

CeNTeR_TR
06.Şubat.2007, 17:06
Fenerbahçe ve Trabzonspor yönetimleri, önceki gün gecelerine katıldıkları eski futbolcuları Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek için yardım maçı yapma kararı aldı.

ALS- MNH Derneği'nin Crown Plaza Otel'de hastalarına destek amacıyla düzenlediği moral gecesine katılan Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa bir süre içerisinde yayın, hasılat, reklam geliri Sedat ve İsmail'e kalmak üzere bir özel maç yapacaklarını futbolcuların ailelerine bildirdiler. Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan gelen bu müjde futbolcuların eşleri Şükran Balkanlı ve Adalet Gökçek'i duygulandırdı.

Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu, yaptığı açıklamada, "Sadece Sedat değil İsmail de bizim öz evladımız. Fenerbahçe Kulübü olarak bugüne kadar hep onların yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Futbolumuza uzun yıllar hizmet etmiş, güzide takımlarımızın formasını giymiş Sedat ve İsmail'e sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'un değil tüm futbol camiasının sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu da yaptığı konuşmada, Trabzonspor Kulübü olarak Fenerbahçe'nin bu konudaki duyarlılığına teşekkür ederken, "Onlar İsmail'imize sahip çıktığı gibi biz de Fenerbahçeli Sedat'ı kucaklıyoruz. Sedat ve İsmail Trabzonspor'un öz evlatları gibidir" ifadelerini kullandı.

El Barto
06.Şubat.2007, 17:10
Kutsal ittifak ha way :D

barahir
06.Şubat.2007, 17:18
Kutsal ittifak ha way :Dolayı ne güzel çekiyosunuz.. Helal olsun..

Fietra 10
06.Şubat.2007, 17:20
helal olsun yönetime yaptıgı en güzel iş diyebilirim...

El Barto
06.Şubat.2007, 17:42
abicim yanlış anladın ya şaka yaptım sadece :(

Mirza
06.Şubat.2007, 20:00
insallah bu birliktelik surekli devam eder.

TR.CaPTaiN
06.Şubat.2007, 20:04
İnsanların unutulmaması cok güzel.

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 20:10
valla iki zıt klubun bu ortaklığı takdire şeyan:)

Bordo61Mavi
06.Şubat.2007, 20:17
helal olsun yönetime yaptıgı en güzel iş diyebilirim...

dogru soyluyosun. insallah hic unutulmazlar

jarosik_61
07.Şubat.2007, 13:30
ezeli rakip ebedi dostlar bunun adı budur

nekop
07.Şubat.2007, 16:20
Çok iyi düşünmüşler iki takımın yönetiminide tebrik ediyorum...