PDA

View Full Version : Gürcistan 1-0 Türkiye (İkinci yarı)

Maksic
07.Şubat.2007, 21:39
Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan Milli Takımımız Gürcistan ile özel maçta karşı karşıya geliyor. Tiflis'teki Boris Paichadze Stadı'nda, TSİ 19.00'da başlayan mücadeleyi Letonyalı hakem Roman Lajuks yönetiyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. Karşılaşmanın 75. dakikasında Siradze ile 1-0 öne geçti.

Stat: Boris Paichadze
Hakemler: Roman Lajuks, Sergejs Braga, Janis Pukijans (Letonya)
Gürcistan: Revishvili, Shashiashvili, Salukvadze, Khizanishvili, Eliava, Menteshashvili, Tskitishvili, Burduli, Kvirkvelia, Demetradze, Siradze
Türkiye: Volkan, Servet, İbrahim Üzülmez, Tugay, Aydın, Mehmet Aurelio, Arda, Tuncay, Halil, Hamit, Sabri. 07.02.2007

Kaynak : Superspor ve AA

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 21:42
Tamam takım eksik, eksik olan oyuncular cok önemli oyuncular ama Gürcistan'a yenilmememiz lazım.

El Barto
07.Şubat.2007, 21:43
abi hazırlık maçı sonuçta ya skor önemli deği bence ama büyük takımsan yenilmeyeceksin tabi.

RoNNiE91
07.Şubat.2007, 21:46
bence de yenilmememiz lazımdı,ayıp bişiy bu bence

bursa_mc
07.Şubat.2007, 21:55
sonuç onemli değil oynanan futbol onemli.maçı izlemıyorum nasıl oynuyolar bilmıyorum ama??

19_SeRDiNÇ_05
07.Şubat.2007, 22:07
maçı 1-0 katbettik yazık oldu son dakkalarda maçın tansiyonu baya bi yükseldi bizim oyuncuların sabrına hayran kaldım.Ben olsam ya hakemi ya da Gürcülerden birisini döverdim:D :D

El Barto
07.Şubat.2007, 22:20
abi kaybettik.ya hazırlık maçı tamam ama yenilmeyelim gürcistanada ya :(

RaSenGan
07.Şubat.2007, 22:50
nasıl kaybettik şaşırdım ya :(

Emurafu
07.Şubat.2007, 23:01
OLsun beyler saglik olsun.bu arada macın yıldızı gouga galatasarayın scoutları tarafından kesfedıldı hatta galatasaray elınden kacırdı hearts gıttı spıker yanlıs dedı o coktan transfer oldu.

Mc.Speedy
07.Şubat.2007, 23:02
Skor önemli değil , önemli olan eksiklerimizi görüp tamamlamak.

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2007, 23:03
Futbol nasıldı beyler ? Ben 5 dk izledim spikere dayanamadım kapattım. Gerci Gürcistan'ı en kötü futbolla bile yenmemiz lazım demekki cok berbat oynadık.;)

El Barto
07.Şubat.2007, 23:14
abi niye skorda önemli bence gürcistana yenilmeyelim artık

Omerdinho
07.Şubat.2007, 23:29
maçı 1-0 katbettik yazık oldu son dakkalarda maçın tansiyonu baya bi yükseldi bizim oyuncuların sabrına hayran kaldım.Ben olsam ya hakemi ya da Gürcülerden birisini döverdim:D :D

fatih tekke costu :D

deniz.91
07.Şubat.2007, 23:39
bugün oyunda tuncay ve fatih tekke kötü oynadılar kaleci volkan iyi oynadı bugün
yeni oyuncu aydın toscalıa ilk maçına rağmen çok yi oynadı

Cyzio
08.Şubat.2007, 10:57
Gürcistan maçı dostluk havasından çıkardı.Oyuncularımız cezalı duruma düşebilirdi özellikle son dklerde tansiyon bayağı yükseldi.Maçı kayıpsız atlatmak iyi oldu.Skor zaten önemli değildi,eksiklerimizi tamamlayıp Norveç ve Yunanistan maçlarından galibiyetlerle ayrılmalıyız...

fmsmyrna
08.Şubat.2007, 12:00
kötü oynadık maçın kötülerinden biride ibrahim üzülmez'di doğru düzgün orta yapamadı ya.hakan balta'yı alsaydı keşke fatih terim.kötü oynamamıza karşın pozisyonlarda bulduk özellikle gökdeniz'le değerlendiremedik

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 12:52
yaw yeniliriz yeneriz önemli değil önemli olan hatalardan ders çıkarmak:)

World Hollow o1
08.Şubat.2007, 13:01
Ben Turkiye den bu kadar kotu performans beklemiyordum ama ne yapican iste oynandi gecti bitti :)

bursa_mc
08.Şubat.2007, 13:03
kafama bişi takılıyo.fatih terim şu servet i niye alıyor anladım.tam bir dengesizlık abidesii

Emurafu
08.Şubat.2007, 13:06
kardes suan milli takimda servetten baska defans yapacak adam yok.bütün takımlar yabancı stoper oynatdıgı ıcın turk stoper yetısmıyor umarım anlamıssındır

Fietra 10
08.Şubat.2007, 13:40
"Gürcüler'in yaptığı terbiyesizlik"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrasındaki basın toplantısında gerilim ve alkışı bir arada yaşadı. Önce maçın hakemini eleştiren ve maçın görüntülerini FIFA ve UEFA'ya göndereceklerini belirten Terim, "Eğer bu hakem FIFA ise, bizim hakemlerin ayda maç yönetmeleri gerekir" diyerek, Türk hakemlerini göklere çıkardı. Buna rağmen hakem odasına gidip, üçünü de tebrik ettiğini belirten Fatih hoca, Neden tebrik ettim? Duydum ki FIFA hakemiymiş. Başkasının da canını yakmasın, hakkını yemesin. Tekmeler, küfürler hoş değil. Dostluk maçının karşılığı bu olmamalı. Bizim ülkemiz şunu bilmeli ki, her konuda bir şey olduğu zaman bizler haksız çıkıyoruz. Haklı çıkmak için sakin kalmadık, tam tersi Yunanistan maçını düşündüğümüz için sakin kaldık" ifadesini kullandı.
Terim şöyle devam etti: "Oyuncularımıza en ufak bir ceza Yunanistan maçına yansır diye tembih ettik. Biz iddialı bir takımız, dostluk maçında fire veremeyiz. Ancak bizlerin insan olduğunu unutan bazıları zaman zaman bu konuda bizi eleştiriyorlar."
Milli Takım çalıştırıcısı, bir Türk gazetecinin, "Dostluk maçında çok gergin bir ortam vardı. İstiklal Marşı'nda ayağa kalkmayanlar bile oldu" sözleri üzerine Terim, "Bir insan, bir ülkenin marşında ayağa kalmıyorsa bu terbiyesizliktir. Biz onların milli marşına saygı duyuyoruz, alkışlıyoruz" yanıtını verdi. Bu sözlere Gürcü gazeteciler tepki gösterdi

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 13:45
abi ben tam seyredemedim bayağı bir olay olmuş herhalde:confused:

y_layta
08.Şubat.2007, 14:07
ewet fatih tekke yavaştı istekli diildi ama gökdeniz iyiydi ardada bişi yapamadı ne bilim tugay gene iyiydi..fatih tekkeyi iyi tuttular dalacaktı adam

deniz.91
08.Şubat.2007, 15:29
tugayda pek bişe yapamadı bana ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı yoruldu heralde