View Full Version : Oyun Çok Yavaş[Başlık İsmi Değiştirildi]
andygarciaa
08.Şubat.2007, 16:54
Ya oyun bende çok yavaş. Özellikle görüntülemede çok zayıf. Çok ağır iilerliyor.
neden dolaydır? var mı fikri ve çözüm önerisi olan?
eXcitinG
08.Şubat.2007, 16:55
pc nin configirasyonu iyi deiLdir. ram işLemci feLan.. pc nin özeLLikLeri ne ?
barahir
08.Şubat.2007, 16:59
tamamen senin bilgisayarınla alakalıdır bu..
andygarciaa
08.Şubat.2007, 16:59
bilgisayar yanımda diil. Arkadasın 5 senelik bi laptopu.Asus marka. P4 oldugunu biliyorum 256 oldugunu biliyorum o kadar. Peki bi çözüm mümkün değil mi? yani oyun içinden daha düşük kalite falan var mı? Yada bilgisayarı optimum kullanmamı sağlayacak bi yol?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyun içinde bi ayar falan yok mu? Goruntu kalitesini düşürecek bişey. Derdim optimum kullanmak bilgisayarı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyun içinde bi ayar falan yok mu? Goruntu kalitesini düşürecek bişey. Derdim optimum kullanmak bilgisayarı.Fenerli kardeşim.Fener aşkına cevap ver
eXcitinG
08.Şubat.2007, 17:18
5 yıL önce P4 varmıs mı ya :D senin sorun beLLi pc nin özeLLikLeri yetersiz geLiyor.. daha iyi bir pc de oynaman gerekecek sanırım
barahir
08.Şubat.2007, 17:21
evet vardı benimkide 5-6 yıllık p4..
Arkadaşım oyun içinde herhangi bi çözüm yok. sadece grafik yamalarından vazgeçerek biraz tasarruf sağlarsın..
eXcitinG
08.Şubat.2007, 18:35
evet vardı benimkide 5-6 yıllık p4..
Arkadaşım oyun içinde herhangi bi çözüm yok. sadece grafik yamalarından vazgeçerek biraz tasarruf sağlarsın..
:eek: nasıL ya 6 yıL önce p4 mü varmıs ..ben sistem uzmanıyım ben neden biLmiyorum .. taş catLAsın 4 yıL oLmustur..neyse konu sapıyor gene. evet arkadasım sen yamaLardan biraz kıssan daha iyi oLur
database'i küçük yap.. ligleri azalt..
darect
08.Şubat.2007, 23:24
yhaa bişide decem 256 ram-2.4 işlemicimm varr p4 oyunun nasıl oynaması gerekio bana biraz yawas gelio 2 lig kuruorumm bide databese de küççük
mgungor
08.Şubat.2007, 23:39
:eek: nasıL ya 6 yıL önce p4 mü varmıs ..ben sistem uzmanıyım ben neden biLmiyorum .. taş catLAsın 4 yıL oLmustur..neyse konu sapıyor gene. evet arkadasım sen yamaLardan biraz kıssan daha iyi oLur
Intel Pentium4 , 2000 yılında çıkmıştır...