PDA

View Full Version : Yine FIFA'lık olduk

TR.CaPTaiN
08.Şubat.2007, 17:13
Olaylı İsviçre maçının ardından cezamız bitmeden yine FİFA'lık olduk. Tiflis'teki özel maçın son uzatmalarında yaşanan saha içi tartışması üzerine FİFA görüntüleri istedi...
Maçın son dakikalarında sahada ortam gerilirken iki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşandı. Maçın 89. dakikasında Servet'in kaleciye yaptığı hareketten sonra saha bir anda karışırken oyuncular arasında sert tartışmalar yaşandı. Daha sonra 90. dakikada ise Tümer'in rakip oyuncuya yaptığı faulden sonra yeniden ortam gerildi. Oyuncular birbirlerini iterken, teknik heyetlerde araya girdi. Özellikle Fatih Terim oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı.

KAYNAK (http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=217933)

Burak Duran
08.Şubat.2007, 17:51
Tümer'in yaptığı gerçekten çok ayıptı bence ceza takım olarak değil gelcekse tümere gelmeli

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 17:52
yaw hiç bişey yapamazlar bence;)

dnz498
08.Şubat.2007, 18:21
ya ne var orada o hareketi yapacak adamın kafasından sorunu olması lazım ne gereği var durduk yerde adama çift dalmaya bu olay gerçekten özürlü bir kafanın işinden başka bişey değil

El Comandante
08.Şubat.2007, 18:32
Tümerin hareketini zaten kiniyorum,mac bitmis bitecek son dakikalar oynaniyor sen gitmis canice karsi takimin oyuncusuna sakatlanmaya yol acacak sekilde dalip sonrada sucsuzmus gibi millete saldiriyorsun.Utanmasi da yok.Zaten bu sezon basinda gördü herkes tümerin gercek yüzünü.

Fatih tekkede cok sinirliydi,her kavgada o vardi neredeyse.Bence bu ikisi ceza almali.

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 18:32
takıma ceza veremezler alırsa tümer ceza alır;)

TR.CaPTaiN
08.Şubat.2007, 18:36
Tamam hadi Tümer'i asalım. :cool:

El Comandante
08.Şubat.2007, 18:47
Tamam hadi Tümer'i asalım. :cool:

yok bide ödüllendirelim.Tümer bu sorumsuzlugunun cezasini almali,milli takimda daha nasil oynayacagini bilmiyorsa ögretilmeli.

Fietra 10
08.Şubat.2007, 19:12
abi bişe olacagı yok..tamam biraz sert bi maçtı ama sonuçta hazırlık maçı adı altında yapılan bi müsabaka ceza alacağımızı zannedmiyorum

deniz.91
08.Şubat.2007, 19:41
servette var işin içinde

TR.CaPTaiN
08.Şubat.2007, 20:08
yok bide ödüllendirelim.Tümer bu sorumsuzlugunun cezasini almali,milli takimda daha nasil oynayacagini bilmiyorsa ögretilmeli.

Ödüllendirmeye gerek yok. Tümer'in ödüle ihtiyacı olduğunuda sanmıyorum. Tümer bu ligin en iyi oyuncularındandır futbol öğrenmeye hiç ihtiyacı yok cünkü onun kalitesinde cok az Türk oyuncu var.

El Comandante
08.Şubat.2007, 20:12
Ödüllendirmeye gerek yok. Tümer'in ödüle ihtiyacı olduğunuda sanmıyorum. Tümer bu ligin en iyi oyuncularındandır futbol öğrenmeye hiç ihtiyacı yok cünkü onun kalitesinde cok az Türk oyuncu var.

Tümer bjkdeyken ligin en iyi oyuncularindan biriydi.Fbye gelince ilk haftalardan baska maclarda onu hic görmez olduk.

Dogrudur tümer metinin kalitesinde ve kisiliginde cok az türk oyuncusu vardir!;;)

TR.CaPTaiN
08.Şubat.2007, 20:16
Tümer bjkdeyken ligin en iyi oyuncularindan biriydi.Fbye gelince ilk haftalardan baska maclarda onu hic görmez olduk.

Dogrudur tümer metinin kalitesinde ve kisiliginde cok az türk oyuncusu vardir!;;)

Oynamadığı için görmemiş olabilirsin.;;)

comandante
08.Şubat.2007, 21:26
blatter bile bizim kadar gitmiyo fifaya..

carizzmafb
08.Şubat.2007, 21:44
cok sert girdi adama yaw

Burak Duran
09.Şubat.2007, 01:03
fanatikliğinizi bari milli maçlarda yapmayın... Tümer in yaptığı hareket çok doğruydu hatta bence direk adamın ayağını kesip kafasını uçurmalıydı. Kaliteli adam burdan belli olur

El Comandante
09.Şubat.2007, 01:12
Oynamadığı için görmemiş olabilirsin.;;)

Kendinle celisiyorsun sen.Tümer fbde oynamiyorsa nasil oluyorda türkiyenin en iyi oyuncularindan biri oluyor?Birakin bu isleri.

Tümer cok agresif ve disiplinsiz biri.Isvicre macindada görmüstük onu kavgada.Bu mactada hicbirsey yokken gidip adama ucan tekme ile dalip bizi zor durumda birakacak hareketler yapmasi cok yanlis.Kisiligine zaten girmeyecegim.Onu herkes gördü.Tümer bence milli takima alinmamali.Disiplinsizliginin cezasini cekmeli.

TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 01:14
Kendinle celisiyorsun sen.Tümer fbde oynamiyorsa nasil oluyorda türkiyenin en iyi oyuncularindan biri oluyor?Birakin bu isleri.

Tümer cok agresif ve disiplinsiz biri.Isvicre macindada görmüstük onu kavgada.Bu mactada hicbirsey yokken gidip adama ucan tekme ile dalip bizi zor durumda birakacak hareketler yapmasi cok yanlis.Kisiligine zaten girmeyecegim.Onu herkes gördü.Tümer bence milli takima alinmamali.Disiplinsizliginin cezasini cekmeli.

Tümer'in Fenerbahce'de kadroya girememesinin sebebi Alex'tir Tümer'i su anda Fenerbahce hariç hangi kulübe koyarsan koy ilk 11 de oynar.(Ör: Saviola'nın yedek olması onun muhteşem bir oyuncu olmasına engel mi ? ) Ayrıca Tümer bu hareketi yaptı diye milli takıma alınmaması gerekiyorsa Emre'ye attıgı tekmeden dolayı coktan milli takım kapılarının kapanması gerekirdi. Sacma.

El Comandante
09.Şubat.2007, 01:18
Tümer'in Fenerbahce'de kadroya girememesinin sebebi Alex'tir Tümer'i su anda Fenerbahce hariç hangi kulübe koyarsan koy ilk 11 de oynar. Ayrıca Tümer bu hareketi yaptı diye milli takıma alınmaması gerekiyorsa Emre'ye attıgı tekmeden dolayı coktan milli takım kapılarının kapanması gerekirdi. Sacma.

Tümer eger cok yetenekli ise mutlaka ilk 11e girerdi,gerekirse zico tek forvet oynatirdi gene girerdi.Tümer bitti artik.Ondan ümidi kesin.Disiplinsizligini devam ettirirse fbde sezon sonu ilk yollanan olur.

Emre ile sen tümeri kiyasliyormusun?Bir tarafta su andaki en iyi türk futbolcusu bi tarafta daha türkiye liginde her zaman ilk onbirde forma sansi bulamayan bir futbolcu.Emrenin milli takima katkilari ortadadir.Isvicre macinda herkes sucluydu.Ama tümer bu macta bisey yokken gidip gürcülere saldirdi.Etti 2!

TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 01:22
Tümer eger cok yetenekli ise mutlaka ilk 11e girerdi,gerekirse zico tek forvet oynatirdi gene girerdi.Tümer bitti artik.Ondan ümidi kesin.Disiplinsizligini devam ettirirse fbde sezon sonu ilk yollanan olur.

Emre ile sen tümeri kiyasliyormusun?Bir tarafta su andaki en iyi türk futbolcusu bi tarafta daha türkiye liginde her zaman ilk onbirde forma sansi bulamayan bir futbolcu.Emrenin milli takima katkilari ortadadir.Isvicre macinda herkes sucluydu.Ama tümer bu macta bisey yokken gidip gürcülere saldirdi.Etti 2!

Emre ile Tümer'i kıyaslamıyorum hareketlerini kıyaslıyorum. Ayrıca 2 oyun kurucu birden bir takımda oynamaz oynatılırsa aksaklıklar cıkar. Tümer'in yetenegini tüm Türkiye biliyor DK grup elemelerinde herkesin dilinde Tümer ismi vardı hani su yetenegi olsa ilk 11'e girer diyerek yeteneksiz demege calıstıgın Tümer (!)

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 01:26
tümer iyi oyuncu ama kendini yaktı napalım

El Comandante
09.Şubat.2007, 01:26
Emre ile Tümer'i kıyaslamıyorum hareketlerini kıyaslıyorum. Ayrıca 2 oyun kurucu birden bir takımda oynamaz oynatılırsa aksaklıklar cıkar.

Oynatilir.Delgado-rico beraber oynadiginda besiktas daha iyi oynuyordu bunu gördük hepimiz.Ayrica messi,ronaldinho,xavi,deco bunlarda beraber oynuyorlar hatta bunlarin 4üde takimda oynuyor.Sonuc barca dünyanin en iyi takimlarindan biri.Hatta ilk 2isinden biri.Zamaninda sergen ile tümer oynuyorlardi ve cokta iyi anlasiyorlardi,gecen sene kadiköydeki fb-bjk macinda nasil oynadigini gördük besiktasin.Eger bir taktik bulursan iki oyunkurucuyu cok iyi takima monte edebilirsin.

Neyse konu degisiyor kanimca,oyunkurucu bölümlerine geldi.Bu benim son mesajim bundan sonra bu bölüme mesaj yazmayacagim,cünkü git gide gide gene bir sidik yarisi olacak.Tümer hakkindaki görüslerimi belirttim.Milli takima alinmamali!

TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 01:27
Tümer'in giremedigi takımdan atılacak cok oyuncu var demektir.
o saydıgın oyuncuların 2 tanesi zaten su anda o mevkiide oynamıyor. Diger 2 side dünya yıldızları oldugu için sırıtmıyor.

RaSenGan
09.Şubat.2007, 04:21
Tümerin yaptığı hareket çok kötüydü bence...

comandante
10.Şubat.2007, 02:15
Tümerin yaptığı hareket çok kötüydü bence...

yok abi ne yi kötüydü.orda adamın yatrp üstüne çıkmalıydı.fenerli ya hani ondan.ayrıca tümer dünyanın en iyi topcularından biri.

arkadaşlar bu kadar at gözlüğü takmayalım ama ya azıcık empati be...ben hayatımda bu kadar disiplinsiz bu kadar kasıntı bi adam görmedim.surat hep asık...sanki dünyanın merkezi ya.

garydelgadov
10.Şubat.2007, 02:19
tümere yorum bile fazla ama tek bişey var
Tümeri ALLAH affeder ÇARŞI affetmez

IcedEarth
10.Şubat.2007, 02:26
abi burda tümer eleştirilmesi gerekn bi oyuncu ama bakıyorum yine fanatizm devreye girmiş. acaba tümer beşiktaş tan FB ye deil de FB den BJK ye aynı şekilde gitseydi bu tür konuşanlar aynı yorumu yapabilecek miydi

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 11:57
abi burda tümer eleştirilmesi gerekn bi oyuncu ama bakıyorum yine fanatizm devreye girmiş. acaba tümer beşiktaş tan FB ye deil de FB den BJK ye aynı şekilde gitseydi bu tür konuşanlar aynı yorumu yapabilecek miydi

Fanatizm devreye mevreye girmedi sadece elestrilerin dozajı arttı ben buna karsı cıkıyorum Tümer'in elestirilmesine degil. Yok Milli takımdan atılmalı yok bir daha alınmamalı v.b

EL-Hadji
10.Şubat.2007, 13:07
Sertlik veya kasıtlı faul gurbolun içinde olan şeyler neler neler oluyor, bu kadar büyütmemek lazım hem şunu da unutmayın Türkiye-İsviçre maçında ki olaylarda inanılmaz abartıldı orada sahamız kesinlikle kapanmamalıydı dünyada emsali yok böyle bir olayın tribünlerin en ufak taşkınlığı yoktu ama uefa' da arkamız sağlam olmadığı için Blatter' in monarşi yönetimine boyuna eğerek cezaya razı olmak zorunda bırakıldık. Tabi ki orada cezalandırılcak kişiler olacaktı ve oldu da zaten ama bunlar oyunculardı seyirci ve ya ülke değil.