PDA

View Full Version : Magath Kartal'a haber yollamış

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 12:36
Akşam Gazetesi'nin 09 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Almanya’nın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Felix Magath, Bayern Münih’teki koltuğunu Ottmar Hitzfeld’e kaptırmasının ardından Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Ünlü Alman teknik adam, menajeri aracılığı ile Beşiktaşlı yöneticilerle temasa geçip, Jean Tigana’nın ayrılması durumunda Siyah-Beyazlı kulüpte çalışabileceğini bildirdi. Magath’ın Feldkamp ve Daum’dan da Beşiktaş hakkında bilgi alıp, Siyah-Beyazlı takım hakkında ön çalışma yaptığı dile getirildi.

DAHA SONRA GÖRÜŞELİM

Yönetim ile Tigana arasındaki sorunlar alınan başarılı sonuçların ardından rafa kaldırılsa da bazı genç yöneticiler, Fransız çalıştırıcıyı Gaziantepspor maçından sonra tekrar hedef tahtasına koydu. Tigana, oyunu okuyamaması, başta Delgado’nun kenara alınması olmak üzere oyuncu değişikliklerindeki yanlışları, Ali Tandoğan dururken Can Erdem gibi tecrübesiz bir futbolcuyu oyuna sürmesi gibi hataları nedeniyle eleştirildi. Bu eleştirilerin ardından Magath’ın Beşiktaş’ta çalışma isteğine olumsuz cevap verilmemesi ve bir süre sonra tekrar görüşmek üzere söz verilmesi kulislerde önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ta tekrar teknik direktör değişikliği yaşanabileceği iddialarını gündeme getirdi.

ZALİM BİR ANTRENÖR

Bayern Münih’e iki sezon üst üste lig ve kupa şampiyonluğu yaşatan Magath’a daha önce çalıştırdığı Hamburg, Nürnberg, W.Bremen, Eintracht Frankfurt ve Stuttgart’taki ağır antrenman metotları yüzünden futbolcuları tarafından Saddam lakabı takıldı. 1953 doğumlu olan Magath’ın babası Almanya’da görev yapan Puerto Ricolu bir askerdi. Magath görev süresi dolunca 1954’te Puerto Rico’ya dönen babasını 1999’a kadar hiç görmedi. Magath, El Vocero isimli gazeteye verdiği demeçte kendisini bir Alman kadar Puerto Ricolu da hissettiğini söyledi.

09.02.2007

Kaynak : Akşam

FeYYaz1989
09.Şubat.2007, 12:56
Tam Besiktas'a gore bir hoca,sezon sonu icin anlasilirsa super olur.Ama ''Aksam'' uyduruyor da olabilir.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 12:59
uyduruyor olabilir ama istesek getirebiliriz:)

TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 14:23
Bence Hamburg'u reddeden Magath Besiktas'a gelmez.

uAburak89
09.Şubat.2007, 15:57
Hastayım bu medyaya güzel sallıyorlar .. :)

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 16:03
yaw arkadaşlar bence magath gelmelimi gelmemelimi onu tartışalım isterseniz;)

SYLaR
09.Şubat.2007, 16:03
Magath Beşiktaş'a niye gelsin ki?

celepao
09.Şubat.2007, 16:36
bjk nin tigana yla devam etmesi daha akılcıyken böyle birşey yapması herşeye yeniden başlaması demek
ki haberin doğruluğu da tartışılır...

uAburak89
09.Şubat.2007, 16:51
yaw arkadaşlar bence magath gelmelimi gelmemelimi onu tartışalım isterseniz;)

Gelmeyeceği için tartışmamıza da gerek yok .. ;;)

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 16:52
istesek getirtemeyiz sanki;)

uAburak89
09.Şubat.2007, 16:54
istesek getirtemeyiz sanki;)

Pardon ?? İstesek derken, yönetim de tanıdıkların var galiba .. :rolleyes:

Bence gelmez ...

FeYYaz1989
09.Şubat.2007, 16:57
Bence bal gibi gelir.
Ayrica Besiktas yonetimin degil tum Besiktaslilarindir.
Istersek bence kesin getiririz.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 16:59
ben beşiktaş takımı olarak dedim;)ama bence tigana ile devam edilmeli

uAburak89
09.Şubat.2007, 17:01
Yahu benim düşüncem böyle ... Ayrıca gelse de iyi olacağını sanmıyorum .. Çok iyi bir antrenör olsa Bayern bırakırmıydı ?

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 17:04
bende gelmesini pek uygun bulmuyorum tigana ile devam etmeliyiz magath ın daha türkiyeye alışmasını bekleyemeyiz

paco
09.Şubat.2007, 17:25
magath kim ki de bjk ye gelmez bence magath bjk ye gelirse onun için büyük bir şansıdır .... öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki capello dan veya ancelotti den bahsediyorsunuz ... bjk isterse koşa koşa gelir ....
ayrıca magath bayern den ayrıldıkdan sonra bakalım ne zaman türkiye de bir takımla anılacak dedim, çok sürmeden anıldı .... bence haber balon bir haber ama bjk isterse çok rahat alır ...

Omerdinho
09.Şubat.2007, 17:26
Magath bjk ye gelmez :)
BJK Leverkusen macini izlemisse gelmez izlememisse gelebilir :)

RaSenGan
09.Şubat.2007, 20:18
bence gelmez bjk ye ama gelebilirde :)

pessy
09.Şubat.2007, 20:35
Bence Tigana ile yola devam ederse başarılı olabilir Beşiktaş...

dick
09.Şubat.2007, 20:43
Gelirse Beşiktaş'ın mükemmel isim serisi devam eder;Rahim,Amokachi,Toshack,Magath

ewrim_FB
09.Şubat.2007, 20:49
Gelirse Beşiktaş'ın mükemmel isim serisi devam eder;Rahim,Amokachi,Toshack,Magath

:D:D:D süperdi ...

scolari12111
09.Şubat.2007, 20:57
sallama gibi ama gelse iyi olur.fakat beşiktaş şu an iyi yolda bence.en iyi top oynayan takım en azından ligde.