PDA

View Full Version : Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (TSL)

CeNTeR_TR
09.Şubat.2007, 15:13
Fener Rize'ye eksik gitti

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Rize'ye gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Trabzon'a hareket eden sarı-lacivertliler, buradan karayoluyla Rize'ye geçecek.

Önümüzdeki hafta UEFA Kupası'nda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla önemli bir karşılaşmaya çıkacak sarı-lacivertliler, Rize deplasmanından 3 puan alarak moral bulmak istiyor.

Sarı-lacivertli ekip, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamladı. Gana Milli Takımı kampından dönen Appiah da antrenmana katıldı.

Kart cezalısı Kezman ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüren Selçuk, Önder, Lugano, Kerim ve Rüştü yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

Brezilyalı teknik direktör Zico'nun, ligde geçen hafta yapılan Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaparak, cezalı Kezman'ın yerine Deivid'e ilk 11'de yer vermesi bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'i, Volkan, Serkan, Can, Edu, Uğur, Deniz, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex ve Deivid'den oluşuyor.

Fenerbahçe'de 3 sarı kartı bulunan Tuncay, yarınki mücadelede bir sarı kart daha görürse cezalı duruma düşecek.

Rize Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Selçuk Dereli yönetecek.

Nedvedmania
09.Şubat.2007, 15:23
2-2 bitebilir

goller :
FB
tuncay (34)
alex (76)
Rize
orasını bilemicem :)

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 15:36
bence fener her durumda yener rize yi;)

RaSenGan
09.Şubat.2007, 15:44
Fener 2 3 tane atar bence :)

Cyzio
09.Şubat.2007, 15:46
Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyorum...

CeNTeR_TR
09.Şubat.2007, 16:05
sonuç olarak bay eksiğimiz var ama ne olursa olsun bu maçı alırız diye düşünüyorum skor tahmin etmeye gelirsede :D

3-1 goller tuncay appiah alex

bursa_mc
09.Şubat.2007, 16:15
bu maçı hava şartları belirler..

celepao
09.Şubat.2007, 16:29
yağmurlu bir hava balçık bir saha rize atatürk stadında olması muhtemel hatta mutlak bir durum rize nin başında fener i yenmeye alışık bir rıza ve rakibini pek iyi analiz etmeyen kendince oynatan bir zico fener bireysel oyuncularının ve güçlü orta sahasının formda olmasıyla kazanabilir ama puan kaybadeceği nadir deplasmanlardan 3 puanla ayrılırsa yokuş aşağı koşmaya başlar kanarya

Burak Duran
09.Şubat.2007, 16:37
yağmurlu bir hava balçık bir saha rize atatürk stadında olması muhtemel hatta mutlak bir durum rize nin başında fener i yenmeye alışık bir rıza ve rakibini pek iyi analiz etmeyen kendince oynatan bir zico fener bireysel oyuncularının ve güçlü orta sahasının formda olmasıyla kazanabilir ama puan kaybadeceği nadir deplasmanlardan 3 puanla ayrılırsa yokuş aşağı koşmaya başlar kanarya

bu kısmına tamamen katılıyorum balçık bir sahada fener iyi top oynayamaz ve puan kaybeder gibi geliyor

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 16:41
abi bir duran top organizasyonu gol fenerbahçe kazanacak bence

uAburak89
09.Şubat.2007, 16:50
Beraberlik kokuyor ...

CeNTeR_TR
09.Şubat.2007, 17:05
Rize de Altan yok ilk 11 ise

Zdravkov, Yasin, Bashir, Serhat, Cem Baki, Hasan Uğur, İbrahim Saied, Ergin, Erhan, Zafer ve Anderson

Omerdinho
09.Şubat.2007, 17:27
Fener alacaktir bence bu maci , forvette semih oynamali deivid yedek kalmali

TR.CaPTaiN
09.Şubat.2007, 18:22
Zor olacak ama alacağız.

Emurafu
09.Şubat.2007, 18:48
Kesın fener yener demeyın saha zemını nasıl olcak bılıyormusunuz fenerbahce yenılmez ama berabere bıtebılır

paco
09.Şubat.2007, 19:13
f.b maçı alır ... bide skor tahmini yapıyım 2-1 ...

fmsmyrna
09.Şubat.2007, 19:31
fenerbahçe kazanacaktır skor ise az gol olucak bence hele birde yağmur yağar ise

uAsamet91
09.Şubat.2007, 22:02
bence rizespor guclu bi ekip basndada deneyimli bi hoca var ben fenerbahceden galibiet alcagi dusuncesindeyim sahanin zeminide buyuk ihtimal bozuk olcak rizespor alisik zaten rize 2 fb 0

Sekopej
09.Şubat.2007, 22:17
Şükrü Saraçoğlu'nun zeminin de pek düzgün olduğu söylenemez, ee çamur tarlası gibi değilse Fener de alışık.

1-0 ya da 2-1 bitecektir, güzel maç olmayacağı kesin, Fener öne geçerse maç sonuna kadar bu skoru korumaya çalışacaktır...

Universal
09.Şubat.2007, 23:57
Yarın maçı dershaneden dolayı izleyemiyeceğim onun sıkıntısı var içinde.

Maçı normal şartlarda Fenerbahçe kazanması gerekiyor. Ama hakem Selçuk Dereli olunca içime bir şüphe de girmiyor değil maç ya 1-1 veya 1-2 bitebilir.

Berkaiser
10.Şubat.2007, 00:42
Bizim maçımızda Rize'de heryer yeşil bir tek saha çamurdu.Eğer yine öyle olursa Çaykur Rize puan alabilir.

Mc.Speedy
10.Şubat.2007, 00:44
Zor maç olur , Skor tahmini yapmayayım. Gönlümün istediği skor umarım olur.

EreN
10.Şubat.2007, 14:16
Fenerbahçe gol atana kadar zorlanır.

enesemin53
10.Şubat.2007, 14:25
zemin kötü olsada duran toptan falan fener kesin bi gol atar
skor 1-1 veya 1-2 fener alır
hiç farketmez ya doğduğum ya doyduğum yer

eGowiCh
10.Şubat.2007, 16:07
Deivid varken gol bulmamız zor bugün. Umarım galip geliriz.

gerrrard
10.Şubat.2007, 17:16
gooooooooooolllll Zafer Biryol attı :)

uAsamet91
10.Şubat.2007, 17:22
gol olmus yawrum zafeerrr adamimmmmmmmmmmmmmm penaltidan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 oldu 2 oldu 2 oldu ferdiiiiiiiiiii ferdiiiiiiiiiii ferdiiiiiiiiiiiii yawrum rizee en buyuk rizeee

gerrrard
10.Şubat.2007, 17:23
2-0 oldu goooooooool 2-0 ferdi ferdi 2-0 :D

Cyzio
10.Şubat.2007, 17:24
DK18: Ferdi'nin golü ile Rizespor durumu 2-0 a getirdi...

uAsamet91
10.Şubat.2007, 17:25
rize mahveder bu fenerı hadı rıze bastır

uAburak89
10.Şubat.2007, 17:46
Saha zemini giderek ağırlaşıyor .. Fenerbahçenin işi zor .. Ama futbol bu belli olmaz .. Umarım böyle biter maç .. :)

RaSenGan
10.Şubat.2007, 17:55
fener dağıldı.Ç.Rize 2-0 Fenerbahçe İlk Yarı Sonucu

Abdurrahmans
10.Şubat.2007, 18:00
Helal olsun Rize'm!En fazla 1 tane yer alırız maçı, inşallah.

real_footballer
10.Şubat.2007, 18:11
ikinci yarı başladı durum 2-0

uAburak89
10.Şubat.2007, 18:25
Tümer girdi, aurelio çıktı .. İyice risk aldı Zico ..

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 18:28
Serkan cıktı Mehmet Yozgatlı girdi.

uAburak89
10.Şubat.2007, 18:31
Tümerin girmesinden hemen sonra, Rize 3. golü kaçırdı .. Said bencillik etti .. Pas verse 3-0 olmuştu .. :)

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 18:34
Goooooooooooooooooooooooooooool Semihhh.
Tümer girdi Fener degisti. Golcümüz Semih yine sahneye cıktı haydi Fener 20 dk var.

real_footballer
10.Şubat.2007, 18:34
2-1 oldu semih attı dakika 69

Cyzio
10.Şubat.2007, 18:48
Normal sürede son 5 dakika..

uAsamet91
10.Şubat.2007, 18:54
bu semih olmasa fener gol atamaz

19_SeRDiNÇ_05
10.Şubat.2007, 18:55
dk 90...... 4 dk uzatma

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 18:59
Maç bitti. Lanet olsun. Bu Deivid nasıl bir forvet hiç bir işe yaramıyor.
AZ maçındada bu Deivid le biz cok sac bas yolarız.

19_SeRDiNÇ_05
10.Şubat.2007, 18:59
ve maç bitti...

LaKe
10.Şubat.2007, 19:00
Helal Rize'ye. :) Artık Manisa maçına rahat rahat çıkacağız. Geçmiş olsun Fener'li arkadaşlara.

uAsamet91
10.Şubat.2007, 19:01
bravo rıze. rıze karsısında boyle bır sonuc alan fenerbahce az alkmaar macında nolur fark yer az alkmar son macında psv yı deplasmanda 32 yenmıstı

dick
Bu fırsatı kaçırmamalı,Manisa'yı yenmeliyiz

RaSenGan
Bütün fenerlilere geçmiş,galatasaaraylılara bayram olsun :)

LaKe
10.Şubat.2007, 19:02

Zico Deivid'de ısrar edip, Semih'i hep yedek kulübesine mahkum etmeye devam ederse daha çok saç baş yolarsınız.

uAburak89
10.Şubat.2007, 19:03
Semih hep sonradan girip atıyor golünü .. Bence Zico haksızlık ediyor ..

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 19:06
Memleket meselesi işte elden birşey gelmiyor.

bravo rıze. rıze karsısında boyle bır sonuc alan fenerbahce az alkmaar macında nolur fark yer az alkmar son macında psv yı deplasmanda 32 yenmıstı

Felaket tellalıgı yapmana gerek yok.Her maç aynı futbol oynanacak diye bir şey yok.

fmsmyrna
10.Şubat.2007, 19:09
olsun ya fenerbahçe'ye penaltı çalınmasın olsun ya deniz zaten kontrolündeki bi topa eliyle oynadı diye penaltı çalınsın.yinede biz şampiyon olacağız.ziconun semih'i yedek klübesinde oturtması doğru bir karardı semih ilk11 adamı değil aynı man.utd'deki solksjaer gib sonradan girmeli oyuna.

Mc.Speedy
10.Şubat.2007, 19:11
Fanatizmi Körüklüycek mesajlar atmayınız!

Rize'yi Tebrik ediyorum aldıkları galibiyet'den dolayı.

perpetua
10.Şubat.2007, 19:30
Macin sadece 2. yarisini izleyebildim. Rize'nin ozellikle topu onde basmasi, kaptigi toplarla kolay pozisyon kaybeden beklerin arkasina atilan toplar sayesinde Fenerbahce defansinin zaaflarini tamamen on plana cikartti ikinci yarida. Acikcasi bence Rize forvetleri ve orta sahasi bu macta Fenerbahce defansi ve orta saha oyuncularindan daha akilli hareketler yapti. Daha fazla futbol oynadi.

Rica Calimbay her oyuncu degisikligi ile Rize'yi daha da geriye cekti, bununla beraber Fenerbahce gittikce daha da ileriye geldi, daha da fazla baski kurdu. FM oyunculari, macin sonlarina dogru gol yedigi ve galibiyeti kacirdigi maclarda acaba neden Riza Calimbay'in yaptiklarini yapmiyorum diye dusunmeleri gerekli. Bir kaza golune Fenerbahce beraberligi kazanabilirdi veya defansif guveni alt seviyeye ceken Fenerbahce gol daha yiyp kaybedebilirdi son dakikalarda.

Abdurrahmans
10.Şubat.2007, 19:53
Tebrikler Rizespor!Fenerbahçe, bu ortasaha ile oynamaya devam ederse, AZ'den fark yer...

Abdurrahmans
10.Şubat.2007, 20:13
Zafer Biryol...Adam çok pis akıyor.Hatta Rize halkı ona "Akanzi" diyormuş.Rivayete göre çok aşmış bir insanmış.HAEHEAHEAHFHF

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 20:17
Bak sen şu işe demek cok aşmış bir insanmış.

deniz.91
10.Şubat.2007, 20:31
geçmiş olsun fenere

Universal
10.Şubat.2007, 20:44
Dershanedeydim maçı izlemedim. İzlemediğim için çok mutluyum. :)

eGowiCh
10.Şubat.2007, 20:54
Lanet olsun! 3 maçta 9 puan alacağımıza 4 puan alabildik! 2. yarıya berbat başladık, umarım böyle gitmez!

Zico'nun bence bu takımdan gitmesi gerekli, hiç mi taktik vermiyor bu adam takıma? Hücum organizasyonu diye bir şey yok, rastgele oynuyor Fenerbahçe, golü de şansa buldu. Bu Zico hiç mi antrenmanlarda taktik çalıştırmıyor, hücum organizasyonu öğretmiyor? Eskiden duran toplardan gol atardık, şimdi o da yok! Zico mahvetti takımı, bu harika kadro Erciyes ve Rize gibi düşme potasındaki takımlara da yenildi ya helal olsun!

Can Arat ve Deivid de futbolcu falan değil. Can 34 maç oynasa gene geliştiremez kendini. Servet bundan iyiydi, ne bu ya? Adamını kaçırıyor, gol yiyoruz. Sen Fenerbahçe'de oynuyorsun, 2. lig takımında değil! Deivid efendi şut bile atamadı kaleye, hayatımda bu kadar kötü bir santrafor görmedim. Bu adamı nasıl sene başında aldılar büyük umutlarla, anlamak mümkün değil. Nobre boşuna gönderildi.

Bu kadar sorumsuzluk görmedim ben, Deniz Barış topu kontrol edemiyor, elle oynuyor, etrafında adam da yok işin komiği. Hiç yoktan penaltı oldu zaten dakika 3'te, moraller bozuldu. Sonra D.Barış berbat hatalar yaptı orta sahada, top kaybı çok yaptı. Bence D.Barış kesilmeli kesinlikle, yerine Yozgatlı oynamalı veya Selçuk iyileşirse o oynamalı.

Korkarim ki AZ Alkmaar, Çarşamba günü Kadıköy'de 3 atacak. Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor, Rize'ye bile yeniliyorsa...

tosunpasa
10.Şubat.2007, 21:04
Geçen sezonlar neredeyse her duran toptan gol atıyorduk. Şimdi duran toplara vuramıyoruz bile! Almışlar Deivid kazmasını forvete topa vuramıyor adam! Luciano vardı, Server vardı, Önder çıkıyordu, Van Hooijdonk vardı duran toplarda affetmiyorduk yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum!

C h A o S
10.Şubat.2007, 21:08
bizim için süper sonuç tbkler rizeye . artık yarın bizim maçı almaktan başka çaremiz yokk...

Universal
10.Şubat.2007, 21:09
Hemen Zico'yu gönderelim. Bunu her F.Bahçe hocasına diyoruz. Etraftan duyduğum duyumlara göre tek kale oynatıpta gol atamıyorsak herhalde Zico'nun çıkıp gol atması imkansızdır.

Duran toplarda ki başarısızlık ise açılan ortaların etkisiz ve daha önce çalışılmamış olmasından kaynaklanıyor.

Mirza
10.Şubat.2007, 21:29

sen de sevinirsin.. Tabii nolacak sonucta kaybeden fenerbahce ve türk sporu.

tosunpasa
10.Şubat.2007, 21:34

Eğer AZ maçında yenilirsek parti falan düzenleyecek misin?

10_Osmanozc
10.Şubat.2007, 22:20
Sırf Trabzonspor kümeye düşsün diye bile bile yenildi Fenerbahçe dimii:)

nerazzuri
10.Şubat.2007, 22:42
Alex le bi sozlesmeyi yenilesek.....adam cok akilli "istediim parayi vermezseniz oynamam dio" iste fenerimizin hali ortada eger alex e istedi parayi wermezseek bu boyle gidecek keske devre arasinda satip yerine Daha iyi bir amc alsaydik yazik oldu cok acilen Alex le sozlesme imzalamasi gerekio yonetimin ve istedigi parayi vermesi gerekio Alex bu sene bize coookk lazimm bunu bilin

Mirza
10.Şubat.2007, 22:44
transfer doneminde Alex'i gonderecekler. Onun icin adamlar sözlesme imzalamiyor. Yerine onun klasinda birisini alacaklar. Sozlesme imzalamamalarinin nedeni bu olabilir.

eGowiCh
10.Şubat.2007, 23:10
Umarım Alex'in istediği astronomik rakam verilmez ve gönderilir. Gün geçtikçe Alex daha kötü oynuyor.

Batuhan Önder'e katılmıyorum. Maçı izlemediğin belli, zira Fenerbahçe tek kale oynamasına rağmen net gol pozisyonu bulamadı. Net pozisyon bulup da kaçırsaydı haklıydın belki, Zico mu çıkıp atacaktı. Ama pozisyon yok, Deivid'in şutu yok, Tuncay'ın 1-2 şutu var. %100'lük pozisyonlar maalesef ki yok. Bunun da sebebi Zico. Takıma hiçbir şey vermiyor belli ki, 3 haftadır Fenerbahçe rakipleri karşısında gol pozisyonuna giremiyor. Taktik çalışılması, hücum varyasyonlarının çalışılması gerekiyor.

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 23:15
Hazır transferden bahsetmisken Lincoln ismi geciyor fakat kaynak fanatik.

Universal
10.Şubat.2007, 23:21
Sırf Trabzonspor kümeye düşsün diye bile bile yenildi Fenerbahçe dimii:)

Sende işin işinde bir iş arama. :) Zaten yenilmişiz. :)

Mirza
10.Şubat.2007, 23:31
Belki Alkmaar macinin olmasi bu maci etkilemistir.

Abdurrahmans
10.Şubat.2007, 23:43
Alex, çok büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'den ayrılacak.Aziz Yıldırım'ın Nobre'nin menajerinden öğrendiğine göre; geçen yıl şubat ayında Nobre ve Alex, Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunmuş fakat fiyatta anlaşamamışlar.Nobre, gözden çıkartılınca ayrıldı zaten.Aziz Yıldırım da Alex'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi devam ederken Beşiktaş'la görüştüğünü öğrenince delirmiş, çıldırmış.Galatasaray, Riva'yı satmış sanırım, öyle duydum.Bari Galatasaray'a gitsin Alex...

RoNNiE91
10.Şubat.2007, 23:43
şimdilik Beşiktaş'a yaradı.Gs de kazanırsa bu hafta Fenerin alehine geçecek.

M.Scofield
10.Şubat.2007, 23:45
Rizem benim be helal olsun rizeme

eGowiCh
11.Şubat.2007, 00:10
Duyduğuma göre Alex, Beşiktaş ile anlaşmış ve sene sonunda sözleşme imzalayacaklarmış. Bir Beşiktaşlı tanıdığım söyledi, ne kadar doğru bilemem, ama doğru olabilir, Alex bu kadar kötü oynadığına göre muhakkak başka takımla anlaştı herhalde.

fenerbahce_1907
11.Şubat.2007, 00:15
Delgado var Rıcardınho var napsınlar Alex'i yaa

TaşkınMahmut
11.Şubat.2007, 00:23
çok güzel yorumlar olmuş :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

bence fener her durumda yener rize yi;)

Fener 2 3 tane atar bence :)

Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyorum...

sonuç olarak bay eksiğimiz var ama ne olursa olsun bu maçı alırız diye düşünüyorum skor tahmin etmeye gelirsede :D

3-1 goller tuncay appiah alex

Şükrü Saraçoğlu'nun zeminin de pek düzgün olduğu söylenemez, ee çamur tarlası gibi değilse Fener de alışık.

1-0 ya da 2-1 bitecektir, güzel maç olmayacağı kesin, Fener öne geçerse maç sonuna kadar bu skoru korumaya çalışacaktır...

Zor olacak ama alacağız.

yorumlarda güzelmiş :)

eGowiCh
11.Şubat.2007, 00:25
Maçtan önce kimse Rizespor'un yeneceğini söyleyemezdi, sürpriz bir sonuç oldu. Alıntıları yapmana gerek yok!

TaşkınMahmut
11.Şubat.2007, 00:27
o ünlem ne?

Sekopej
11.Şubat.2007, 00:34
İyi de Taşkın ben Fener yener demedim ki;) Güzel maç olmayacağı kesin demişin, tahmini skorları yazmışım ve Fener öne geçerse skoru korumaya yönelik oynar demişim. Skoru tutturmuşum.

Yarın Manisa yenerse o konuda atılan mesajları alıntılatma bana.:)

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 00:36
Valla Fener-Galatasaray macından öncede epey yorum vardı 5 atarız fln filan ama biz alıntı yapmadık;)

TaşkınMahmut
11.Şubat.2007, 00:37
baba sen zaten skoru baştan tahmin etmişsin :) 2-1 demişsin.

ben kızdırcak bişey yazmadım zaten.Sadece işte futbolun güzelliği bu oluyor demek istedim ;)

Yarın sanmam Manisayı yeniceğimizi. Bunuda alıntına ekle ;)

--
TR.Captain ; ben kesin 2-3 yeriz demiştim ;)

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 00:39
Haklısın TaşkınMahmut. Maç siniriyle sakalarla ,söylenmek istenenleri karıstırabiliyoruz. Ama genel olarak söyledim 5 atarız meselesini ;)

Cruciatus
11.Şubat.2007, 00:41
FB için iyi olmadı.Heleki Uefa maçı öncesi..

Sekopej
11.Şubat.2007, 00:41
Haha ben :D koymayı unutmuşum mesajıma. Bazı arkadaşlar ciddiye alıp ona göre mesaj atmasınlar ha. Bu tür olaylar daha keyif veriyor, holiganlık yapmaktansa böyle göndermeler yapmak daha hoş.;;)

EreN
11.Şubat.2007, 00:44
Güzel bi maçtı.Rize iyi oynadı.Sanki iki tane verilmeyen penaltı üstüne yatmak istiyorum.Hakemi suçlamak istiyorum ama gönlüm el vermiyor :D

TaşkınMahmut
11.Şubat.2007, 00:46
gorkemyilmazkarasu ile beşiktaş maçını izledik. Hemde BJK gol attığında gerçek bir bjk li gibi sevindik vallaha.Zirvede rekabet olsun istiyorduk.Eğer biz yarın yenebilirsek Manisayı o zaman işte lig başlar ve artık TSL çok güzel bir hal alır ;)

Sekopej
11.Şubat.2007, 00:47
Güzel bi maçtı.Rize iyi oynadı.Sanki iki tane verilmeyen penaltı üstüne yatmak istiyorum.Hakemi suçlamak istiyorum ama gönlüm el vermiyor :D

Hakemi suçlamak en basiti. Ve suçlanabilecek ortam da mevcut ama sen koskoca Fenerbahçe'sin. Oynayıp yenecektin, galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıysan mağlubiyete de fazla üzülmeye gerek yok.

Bir Bursa maçı vardı, onu kaybettikten sonra taktik değişmiş FB bu maça kadar kaybetmemişti. Şimdi de son maçlardaki durumu değerlendirip Alkmar maçına daha iyi hazırlanabilirler diye düşünüyorum.

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, bekleyelim görelim...

xunar
11.Şubat.2007, 00:54
Bu puan kaybı önemli değil. Telafisi mümkündür.Beni asıl düşündüren şey Kezman ve Semihin yokluğunda AZ maçında sahaya yine Deivid ile çıkması fenerin. Deivid tek forvet çıkarsa o maçta allah futbolculardan çok biz taraftarların yardımncısı olsun.

paco
11.Şubat.2007, 01:04

hiç olmazsa skoru tahmini tutmuş bunuda tutturamayanlar var .... keşke her zaman böyle yanılsam :D ...

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2007, 01:22
valla fenerbahçe beni yanılttı eskiden bir duran top organizasyonu alıyordu maçı ama artık nobre bizde:D onu untumuşum bu puan kaybı fenerbaheçenin ligi ne kadar ciddiye aldığını gösterir umarım devam ederler böyle

Valheru
11.Şubat.2007, 02:23
Hakemi suçlamak en basiti. Ve suçlanabilecek ortam da mevcut ama sen koskoca Fenerbahçe'sin. Oynayıp yenecektin, galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadıysan mağlubiyete de fazla üzülmeye gerek yok.

Bir Bursa maçı vardı, onu kaybettikten sonra taktik değişmiş FB bu maça kadar kaybetmemişti. Şimdi de son maçlardaki durumu değerlendirip Alkmar maçına daha iyi hazırlanabilirler diye düşünüyorum.

Her işte bir hayır vardır demiş atalarımız, bekleyelim görelim...

valla bi fenerli olarak ne diyebilirimki tam yorum yazacekken bu arkadaş tüm herşeyi açıklamış bu laflar üstüne sölicek bişey bulamıyorum zaten.hakemler hatalı hakemler şöle böle yahu tamam hakem hata yaptı ama sen gol attında hakemmi saymadı yani brakalm artık bu işleri oynayan kazanıyo.futbolda mantık aramaya gerek yok.100.cü yil herkes bunu bilincinde oynasın.benm tek korktuğum nokta bu akşamda gördükki Alkmaar maçında Deivid oynarsa ki öyle olucak demiş zico yani bizim işimiz allaha kaldı.dua edecez başka çare yok

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 10:29
Biz forvet diye mahalle topcusunu almısız haberimiz yok. Deivid ilk alındıgında Sporting Lizbon'un bi yetkilisi cıktı dedi ki Deivid hiçbir işe yaramayan bir futbolcu,fotomac'ta okumustum fotomac yine adamın agzından konusmus sallamıs demistim ama simdi görüyorum ki haber gercekmis fotomac sallamamıs.

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2007, 12:23
hakkaten yaw bu deivid e bir sürüde para verdiler deividi alacağınıza nobreyi takımda tutsaydınız daha hayırlı olurdu kanımca

Cruciatus
11.Şubat.2007, 12:34
hakkaten yaw bu deivid e bir sürüde para verdiler deividi alacağınıza nobreyi takımda tutsaydınız daha hayırlı olurdu kanımca

Kesinlikle daha faydalı olurdu Nobre...

fmsmyrna
11.Şubat.2007, 13:36
öncelikle alex eğer oynamıyorsa son maçlarda sözleşme için (ki bence her zaman bölr etkisizdi)ben olsam alex'i derhal kesip yerine tümer'i koyardım.tümer'le alex arasında bana göre fark yok alkmaar maçı öncesi yenilmemiz iyi oldu.oyuncular hatalarını zaaflarını görecektir.deivid'e gelince deivid tek forvet oynayacak adam değil deivid daha çok tekniğe dayalı oyuncu zaten seih girince sağ kanada geçti pozisyon bulması iyice zorlaştı.zaten 9 kişi savunma yapan bi takıma karşı pozisyon bulmak zor bi iş.deivid'in yanında carew,nobre vs.oyuncular olacak ona top indirsin.deivid vuruşları iyi olan bi oyuncu

Omerdinho
11.Şubat.2007, 18:44
takim berbat oynadi..
deniz göbekte oynayamiyor eski deniz degil luganonun bir an önce iyilesmesi lazim..

Biz forvet diye mahalle topcusunu almısız haberimiz yok. Deivid ilk alındıgında Sporting Lizbon'un bi yetkilisi cıktı dedi ki Deivid hiçbir işe yaramayan bir futbolcu,fotomac'ta okumustum fotomac yine adamın agzından konusmus sallamıs demistim ama simdi görüyorum ki haber gercekmis fotomac sallamamıs.
yabanci forumlardada sporting li taraftarlar bu transferden sporting in karli ciktigini söylüyolardi

Nedvedmania
11.Şubat.2007, 19:44
şimdi fener yenildiya bizimkiler kesin yenilir :D

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2007, 22:07
ama deivid fm de müthüş oynuyordu

Nedvedmania
11.Şubat.2007, 22:09
şimdi fener yenildiya bizimkiler kesin yenilir :D

ehuheuehue tam tersi oldu farkla yendik :D

real_footballer
13.Şubat.2007, 14:53