Log in

View Full Version : Üzgün oyuncuyu takımda tutmak

crazysebo
09.Şubat.2007, 16:32
Oncelikle gereksiz bir konu olmuşsa mod arkadaşlardan ozurdiliyorum

Gs ile yeni oyun açtım ve transfer doneminde forvete Alex. Kerzhakovu aldım.
Herşey bu transferden sonra başladı.Bazı futbolcular bu durumdan memnunken bazıları transferden dolayı mutsuz oldukları nı soyledi.Umit Karan ve Necati memnun olmayan oyuncular.Necatiyi ikna ettim.Bir haber geldi ingilizice pek anlamadıgım için birini salladım seçeneklerden ve necati yi takımda tuttum.Umit karanla ilgili haberede aynı secenegi işaretledim ancak trasnferden rahatsız oldugunu ve takımdan ayrılmak istedigini soyledi.
her mac ilk11 de oynatıyorum ama bişey yapamıyor 7 maçda 1asist yaptı golu yok.:(

Bu oyunucuyu nasıl takımda tutabilirim. sık sık da transfer listesine konulmayı teklif ediyor? lutfen yardım:(

CeNTeR_TR
09.Şubat.2007, 16:55
geçendede bu konu vardı biraz araştırarak konu açarsak daha iyi olur

1)performansını öv
2)tüm maçlarda oynat
3)yüklü kontrat öner

UniqueWinnie
09.Şubat.2007, 17:57
Tabiki ovmene felan gerek yok sadece arada bir maclar da oynat duzeliyo ben oyuna yedek sokmayi hic sevmem ama adami tutmak icin mecbur kalip oynatiyoruz :) ...

ihsan1987
09.Şubat.2007, 18:14
performansı övmek için ne yapıyoruz tr yama yukledim ama bazı kelimeler ingilizce ingilizceden de hiç bir şey anlamıyorum.

yatebos
09.Şubat.2007, 18:25
oyuncu etkileşimi die bi yer war ordan yapabilirsin

crazysebo
10.Şubat.2007, 14:28
geçendede bu konu vardı biraz araştırarak konu açarsak daha iyi olur

1)performansını öv
2)tüm maçlarda oynat
3)yüklü kontrat öner
teşekkur ederim soylediginiz için .

Universal
10.Şubat.2007, 21:23
Eğer oyuncu mutsuz ise sakın mutsuzken kontrat önerme çünkü kabul etmeyecektir. Onu önce bütün maçlarda ilk onbirde oynat ve maçtan sonra onu genelde övmeye çalış. Başka teknik drektörlerle konuşurken dikkatli ol onu üzmemeye ve sana güvenmesini sağlayacak yorumlarda bulun.Belli bir süre sonra iyi bir kontrat öner.

crazysebo
11.Şubat.2007, 15:12
Eğer oyuncu mutsuz ise sakın mutsuzken kontrat önerme çünkü kabul etmeyecektir. Onu önce bütün maçlarda ilk onbirde oynat ve maçtan sonra onu genelde övmeye çalış. Başka teknik drektörlerle konuşurken dikkatli ol onu üzmemeye ve sana güvenmesini sağlayacak yorumlarda bulun.Belli bir süre sonra iyi bir kontrat öner.

dediklerinizi yaptım ve oyuncuyu takımda tutmayı başardım. ama FORM düşülüğü hala devam ediyor.18 maç da 2 gol 3 asist yaptı. aynı mevkiide oynayan başka bir oynucum ilhan mansız ozellikleri kotu oldugu halde umitten oynadıgı maça gore daha fazla gol attı .9maç 6 gol 1 asist :rolleyes: bunu nasıl çozubilirim.:confused:

UniqueWinnie
12.Şubat.2007, 14:02
Evet turkce yama yapiyolar ama oyuncu etkilesimi haberler hepsi ingilizce bunlari turkce yapamazmiyiz ?

CeNTeR_TR
12.Şubat.2007, 16:51
dediklerinizi yaptım ve oyuncuyu takımda tutmayı başardım. ama FORM düşülüğü hala devam ediyor.18 maç da 2 gol 3 asist yaptı. aynı mevkiide oynayan başka bir oynucum ilhan mansız ozellikleri kotu oldugu halde umitten oynadıgı maça gore daha fazla gol attı .9maç 6 gol 1 asist :rolleyes: bunu nasıl çozubilirim.:confused:

paf takımın ile hazırlık maçı yap ümit eğer 3 5 gol atarsa formunu tekrar yakalar

Umut.xs
12.Şubat.2007, 17:19
Kadronda forvet varken başka bir forvet alacaksan bunu gizli yap, diğer forvetlerin morali kendilerine bir rakip daha gelmesindendir. Çünkü forma savaşı kızışır. Bu metin aynen İpuçlarında yazıyor.