PDA

View Full Version : Kayseri, Ankara'yı fethetti: 0-4

Maksic
10.Şubat.2007, 17:51
Turkcell Süper Lig'in 20. haftasının açılış maçında Kayserispor, deplasmanda Ankaragücü'nü 4 golle geçti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan Kayserispor, ilk 25 dakikada Özgürcan'ın 2 ve Gökhan'ın ayağından bulduğu gollerle mücadelede 3-0 öne geçti.

İlk yarı Kayserispor'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Kayserispor maçın ikinci yarısına da hızlı başladı. Maçın 76. dakikasında rakibine dirsek atan Ankaragücü'nden Agali kırmızı kartla oyundan atıldı. 79. dakikada Kemal'in korner atışına iyi yükselen Kamber takımını deplasmanda 4-0 öne geçirdi.

Tita hakeme itiraz ettiği için uzatmalarda kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kayserispor, deplasmanda Ankaragücü'ne 4-0'la geçmeyi başardı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

5. dakikada Marcelo'nun pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal'ın vuruşunda kaleci Serkan gole izin vermedi.
9. dakikada Sedat Yeşilkaya ve Murat Ocak'ın hatasında topu önünde bulan Özgürcan, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
19. dakikada Kayserispor yarı sahasından atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal, meşin yuvarlağı kaleci Serkan'dan kurtardıktan sonra, boş kaleye gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 0-2
21. dakikada Ankaragücü ceza sahası içinde Gökhan Ünal'ın vuruşunda kaleci Serkan'dan dönen topu tamamlayan Özgürcan, kendisinin ikinci golünü atarak, farkı üçe çıkardı. 0-3
26. dakikada Kayserispor ceza sahası içinde Bebbe'nin vuruşunda top direkten döndü.
44. dakikada Ragıp'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal'ın zayıf vuruşunda kaleci Serkan topa hakim oldu.
45. dakikada Tita'nın sol kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde iyi yükselen Agali'nin kafa vuruşunda kaleci Ivankov gole izin vermedi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

69. dakikada Da Silva'nın uzun pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Bebbe'nin aşırtma vuruşunda top yandan auta gitti.
75. dakikada Kemal'in pasıyla topla buluşan Gökhan Ünal, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı auta gönderdi.
76. dakikada Agali, hava topu mücadelesinde rakibi Tayfun'a dirsek atınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
79. dakikada Kemal'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Kamber, kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-4
82. dakikada Kayserispor yarı alanından atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal'ın aşırtma vuruşunda yerden seken top üst direkten geri geldi.
89. dakikada yerde kaldığı bir mücadele sonrasında hakeme itirazda bulunan Tita, hakem Fırat Aydınus tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Cemal Bingül, Kemal Yılmaz
ANKARAGÜCÜ: Serkan, Yasin (Yordanov dk. 28), Sedat Bayrak, Da Silva, Murat Ocak (Agali dk. 28), Abdurrahman, Sedat Yeşilkaya, Aytekin, Murat Duruer (Devran dk. 71), Tita, Bebbe
YEDEKLER: Can Emre, Hakan Kutlu, Burak, Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
KAYSERİSPOR: Ivankov, Uğur, Mendez, Tayfun, Toledo, Mehmet Topuz, Ragıp (Bülent dk. 84), Marcelo (Kamber dk. 46), Kemal, Gökhan Ünal, Özgürcan (İlhan dk. 64)
YEDEKLER: Tevfik, Erdal, Iglesias, Fatih Ceylan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOLLER: Özgürcan (dk. 9 ve 21), Gökhan Ünal (dk. 19), Kamber (dk. 79)
KIRMIZI KARTLAR: Agali (dk. 76), Tita (dk. 89) (Ankaragücü)
SARI KARTLAR: Uğur, Tayfun, Kemal (Kayserispor)

Oghuse
10.Şubat.2007, 17:53
Özgürcan bak be 2 gol atmış helal olsun.

RaSenGan
10.Şubat.2007, 17:54
bravo valla kayseriye

uAburak89
10.Şubat.2007, 18:00
Özgürcan hep böyle devam eder inşallah ..

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 18:13
Maçtaydım Ankaragücü cok gol kaçırdı. Ankaragücü'nün yediği 2 gol kaleci hatası. Bebbe'nin klas volesi vardı. Kayseri bulduğu şansları iyi değerlendirdi.Ankaragücü macı 9 kişi tamamladı galiba Tita küfür etti Agali de dirsek attı. Ankaragücü için bence şok bir sonuç. Bu arada macta Melih Gökcek'in kulakları da cınlatıldı ;)

real_footballer
10.Şubat.2007, 18:21
özgürcan çok iyi oynamış

gerrrard
10.Şubat.2007, 18:22
Tita kırmızı kart görmedi Santos gördü.

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 18:24
Tita kırmızı kart görmedi Santos gördü.

Tita gördü.

uAburak89
10.Şubat.2007, 18:29
Kırmızı kartlar: Dk. 76 Agali, Dk. 90 Tita (Ankaragücü)

dick
10.Şubat.2007, 18:40
Özgürcan adına sevindim

deniz.91
10.Şubat.2007, 18:54
walla hiçde şok bir sonuç değil anadolu fırtınası esmeye devam ediyooooooooooooooooorrr:)

uAsamet91
10.Şubat.2007, 18:58
kayseri guclu ekipti.hakkettikleri bi sonuc aldilar şok bi sonuç yok ortadaç CEYHUN ÖNDERLİGİNDE gidıyodu ankaragucu ve galıbıyerler alıyodu ceyhun gıttı artıl yenılgı serısıne devam edecektır

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 19:38
Şok sözcügüne bu kadar takılmayın. Ben bence dedim sadece:)
Tribünlerden yenilen 3.gol sonra Ceyhun sesleri yükseldi zaten. Yönetim büyük hata yaptı Ceyhun'u göndererek,Sedat Ceyhun'un yerini dolduramıyor.

bursa_mc
10.Şubat.2007, 21:55
yazık oldu a.gücümee:(

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 21:57
16. dk da gorev yerine getirildi :)

bursa_mc
10.Şubat.2007, 22:18
16. dk da gorev yerine getirildi :)
eyw. anladım ben onu:D

RoNNiE91
10.Şubat.2007, 23:45
Kayseri'nin yeneceği belliydi zaten.Tebrikler Kayseri :):)

SaRPeR1903
11.Şubat.2007, 02:14
İşte Bu Kayseri'm bee Özgürcan'ın süper ligde en iyi ve en flaş transfer pşduğunu yazmıştım varol Özgürcan :)

3838
11.Şubat.2007, 08:10
Ugurla Özgürcan çok iyi oynamış yine helal olsun galibiyetimizde çok iyi oldu

taylan94
11.Şubat.2007, 12:29
agali ve titanın kırmızı kart görmesi ankaragücünün bir sonraki maçta gol atma şansının düşük olduğunu gösteriyo.kayseri fırtınası esmeye dewam edio

Eray Dengiz
11.Şubat.2007, 13:06
Özgürcan'ın 2 gol atmasına çok sevindim. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder..

dnz498
11.Şubat.2007, 18:46
çok süper bir maçtı gerçekten A.Gücü bitti bu sezon

nekop
11.Şubat.2007, 19:42
Ceyhun'u göndererek,Sedat Ceyhun'un yerini dolduramıyor.

Ceyhun'un yerini Sedat'la doldurmak çok saçma zaten ikisi çok farklı tipte oyuncular...

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 19:45
Ceyhun'un yerini Sedat'la doldurmak çok saçma zaten ikisi çok farklı tipte oyuncular...

Saçma da olsa bunu deniyor Ankaragücü.

nekop
11.Şubat.2007, 19:55
Saçma da olsa bunu deniyor Ankaragücü.

Şimdi denesinler 2.ligde yaptıkları denemenin sonucunu görürler...

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 19:56
Şimdi denesinler 2.ligde yaptıkları denemenin sonucunu görürler...

Ankaragücü düşmez,ama iyi yolda degiller cok kötü futbol vardı dün.

by_scout
11.Şubat.2007, 19:58
Kayserİden Gecekondu Yikimi Desek Daha İİ Olur Ayrica Ankarasporuda Yendİk

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 19:59
Yıkımı biz niye göremedik alla alla ;)

by_scout
11.Şubat.2007, 20:25
Yıkımı biz niye göremedik alla alla ;)

4-0 herkes gördü sen göremedin:confused:

TR.CaPTaiN
11.Şubat.2007, 20:27
4-0 herkes gördü sen göremedin:confused:

He tamam Gecekondu yıkımı dedinde o bakımdan ne yıkımı dedim ;) dogru haklısın Kayseri parcaladı Ankaragücünü. Ankaragücü top şişirip durdu başka hiçbirşey yapmadı maçta.

by_scout
11.Şubat.2007, 20:37
He tamam Gecekondu yıkımı dedinde o bakımdan ne yıkımı dedim ;) dogru haklısın Kayseri parcaladı Ankaragücünü. Ankaragücü top şişirip durdu başka hiçbirşey yapmadı maçta.

evt ama onlarda yönetimin istifasını istiolar herlde bu ara tadı yok haklısın