PDA

View Full Version : Okan Koç Galatasaray'da!!!

gerilla
22.Aralık.2005, 16:31
BEŞİKTAŞ'TAN KAÇAN OKAN, GALATASARAY'A GELİYOR

Beşiktaş'ta Kadro dışı kaldığı için PAF Takımı ile idmanlara çıkan Okan Koç serbest kaldı. Kulübün kendisine aylık ödemesi gereken 900 milyon lirayı milyon lirayı 2 aydır alamayan genç yıldız, Futbol Federasyonu’na başvurdu. Okan, verdiği dilekçede ‘2 aylık ücretim olan 900 milyon lira hesabıma yatırılmadı. Mağdurum’ dedi. Federasyon, Okan’ı haklı buldu ve bonservis ücreti ödemeden serbest bıraktı. Galatasaraylı yöneticilerle prensip anlaşmasına varan genç futbolcunun Ocak ayında sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

apaydin2148
22.Aralık.2005, 17:11
işbizim için çok güzel bi transfer olacak her zaman istemişimdir Okan Koç'u defansif yönü zayıf ama iş yapar

Vieri
22.Aralık.2005, 17:25
diskocuları toplamakta üzerimize yok

Laz_Asker_61
22.Aralık.2005, 17:54
diskocuları toplamakta üzerimize yok
eğer o huylarından vazgeçerse bence gs ye çok faydalı olabilir çünkü gerçekten bence iyi bir topçu sadece tekrardan kazanılması gerekiyor

Seçkinn
22.Aralık.2005, 18:25
Eğer başarılı olmak istiyorsa bu Okan Koç için son şans...Eğer bu seferde sorun yaşarsa kariyeri bitebilir...Bu kadar yetenekli bir oyuncunun bu durumlara düşmesi insanı üzüyor...Genç Milli'de oynadığı dönemlerde vay be ne oynuyor adam demiştim...Söndü gitti sonra...

Gerets iyi bir hoca eğer gayret gösterirse onu adam eder...Milli takımada büyük katkı sağlar diye düşünüyorum...Biraz zaman alacak gerçi toparlanması ama olsun...

resatmurat
22.Aralık.2005, 19:19
okan koc galatasry a gelse kaç yazar. ayrıca yukarda koccaman tarnsfer haberleri yazan yer var oraya yazsana herkes yazarsa nolur bu sitenin hali

RoCCo_42
22.Aralık.2005, 19:22
okan koc galatasry a gelse kaç yazar. ayrıca yukarda koccaman tarnsfer haberleri yazan yer var oraya yazsana herkes yazarsa nolur bu sitenin hali

çok güzel bi yere temas edmissin.Bak seni iyikide uyarmısız.Böylelikle hatalari görebiliyorsun.

Okan Koç konusua gelince en sonunda istedigim bir transfer gerceklesdi esasında bu birliktelik 3yıl önce baslıcakdı ama bugüneymis.Hayırlı olsun.

emirduman
22.Aralık.2005, 19:38
Okan Koç işi olursa ve kazanılırsa çok iyi olur aslında ama artık Okan Koç kazanılabilir mi ciddi endişelerim var...

Ama kendisinin Beşiktaş'a gitmeden önce gençlerbirliğinde ve ümit milli takımda oyunu büyük bir beğeniyle izlerdim...

Galatasaray CimBom
22.Aralık.2005, 20:35
Bence, Okan Koç Galatasaray'a gelirse hiç başarılı
olmaz (c) .. İnşallah gelmez, ve zaten GS'de para sıkıntısı yaşanıyor... :!:

Cengo
22.Aralık.2005, 20:38
Benim görüşümdür ki, Okan Koç başarılı olamaz, ilk defa Beşiktaş'a transfer olduğunda da aynı sözleri söylemiştim.
Tekniği yetersiz, topu hızı ile götürmek istiyor.
Toptan kaçarak oynuyor.Zayıf ve çelimsiz.

Dribbling dışında şutları da yetersiz.Ortaları benim ölçüme göre kötü ama Galatasaray için idare edebilir.

Tekniğini geliştirmeden, yeterli altyapı almadan yıldız diye lanse edilenlerden biridir.

Aslında hakkında duyduklarımı da siz duşmuş olsaydınız hiç istemezdiniz transferini.Mustafa'nın (Vieri) söylediklerinin daha açık bir şekilde ifade edilmiş şekli..

capriceman
22.Aralık.2005, 20:56
Galatasaray'da bu kadar uzun zaman futboldan uzak kaldıktan sonra başarılı olabileceğine inancım zayıf.Anakaragücü döneminde teknik kapasitesinin ve de alan seçme konusunda ki üstün yeteneğinide hatırlatmak isterim.

Ancak bugün çok net yorum yapmak imkansız ! Çünkü uzun zamandır izleyemiyoruz. Birazda piyango aslında bu olay.

Temennim Türk futbolunun Okan Koç gibi bir değeri yeniden kazanması.

yeniay
22.Aralık.2005, 21:11
Ya zamanında gayet iyiydi ama kendini gece hayatına kaptırması ben artık büyük takımda oynuyorum bende büyük adam oldum havalarına girmesi onu bu günlere getirdi inşallah düzelir ve başarılı olur ama inancım az ne diyeyim hayırlısı olsun ama en önemlisi inşallah Türk futbolu iyi bir futbolcuyu kaybetmişken yeniden kazanır.

umutcanerkut
22.Aralık.2005, 21:15
okan koc galatasry a gelse kaç yazar. ayrıca yukarda koccaman tarnsfer haberleri yazan yer var oraya yazsana herkes yazarsa nolur bu sitenin hali abi ii demişinde bence okan koç gs de iş yapar bende fenerliyimde diğer takımlara saygı duyman lazım

Maymuncuk
22.Aralık.2005, 22:29
yeteneklerini sergilerse cok basarılı olur..

PhotoGrapher
22.Aralık.2005, 22:56
Bu arada haber kesin mi yoksa duyum mu cünkü bu sene basinda da gelecek diye söylentiler vardi.

Nuri Alco
22.Aralık.2005, 23:21
gelsin hoşgelsinde Galatasaray'ın ihtiyacı varmıydı bu transfere. Savunmada beklerimizin zaafları varken defansif özelliği hemen hemen hiç olmayan Okan Koç ne kadar başarılı olabilir bekleyip görmek lazım.

dinaMYt
23.Aralık.2005, 01:05
beşiktaşta kadroya giremeyen bir oyuncudan hele son 2 sezonda futbolundan çok özel yaşamı konuşulan bir futbolcudan galatasaray yönetimine bekler anlamış değilim?geçmişte ayhan akman emre aşık gibi oyuncularda bu şekilde denenmiş ve başarılı olunmuştu ama okan koçta nedense böyle bir kapasite göremiyorum veya şöyle diyelim okan koçu galatasarayda görmek istemiyorum özellikle 3 sezon evvel beşiktaşı galatasaraya tercih ettikten sonra

Nuri Alco
23.Aralık.2005, 01:10
Kapasite göremiyorum demek Okan Koç'un geçmiş başarılarına hakaret gibi birşeydir herhalde. 3-4 sezon öncesinde avrupanın geleceği parlak kanat oyuncularından ilan edilen C.Ronaldo ile başa baş giden fakat sonrasında yaptığı hatalarla gece yaşantısıyla düşmüş dibe vurmuş fakat kapasitesi ve yeteneği çok yüksek bir oyuncudur. Tek sorunu Galatasaray'ın ihtiyacı varmıdır böyle bir transfere orası tartışılır.

Cengo
23.Aralık.2005, 03:15
Kapasite göremiyorum demek Okan Koç'un geçmiş başarılarına hakaret gibi birşeydir herhalde. 3-4 sezon öncesinde avrupanın geleceği parlak kanat oyuncularından ilan edilen C.Ronaldo ile başa baş giden fakat sonrasında yaptığı hatalarla gece yaşantısıyla düşmüş dibe vurmuş fakat kapasitesi ve yeteneği çok yüksek bir oyuncudur. Tek sorunu Galatasaray'ın ihtiyacı varmıdır böyle bir transfere orası tartışılır.

Cristiano Ronaldo ile karşılaştırmak doğru olmaz kanımca.

Ronaldo inanılmaz dribbling yetenekleri ile hızını birleştirebilen bir kanat oyuncusu.Beckham'ı sadece defansif olarak aratıyor; yalnız Beckham'ın orta ve pas yeteneği müthişti, ayrıca defansif olarak da çok fazla katkıda bulunuyordu.

Okan Koç defansif olarak katkıda bulunmuyor, markajı zor,göze hoş gelen dribbling yeteneklerine sahip değil, çok iyi orta yapamıyor ama idare eder, pas yeteneği iyi değil (yanındaki oyuncuya pas vermekten bahsetmiyorum, oyunu okuyarak atılan ve tehlike yaratabilecek paslar).Ronaldo'ya benzeyen tek yanı çok hızlı olması bence..

Herşeyi bir yana bırakırsak en kötü özelliği çabuk havaya girmesi.
Ben oldum, yıldızım diyen birisi her zaman sorun yaşar.
Ronaldinho'nun bile her antrenmanda teknik çalıştığı söylenir (l)

Kerim Kerimov
23.Aralık.2005, 04:02
Nuri Alco'ya katılıyorum. Kapasitesi ve yeteneği çok iyi olan bir futbolcu. Ve 2-3 sene önce ben çok tutardım Okan Koç'u.

Ama bir oyuncunun 2 sezon doğru dürüst top oynamaması onu kesinlikle gerilertir.

Yani bu her konuda böyledir. Çok iyi olduğunuz bir şeyi bir süre tekrarlamayın, en azından pratiği kaybedersiniz.

meddah
23.Aralık.2005, 04:18
Galatasaray'ın sistemine uygun görünüyor, ya da ABOOO'nun dediği gibi sistemsizliğine..
Şimdiye kadar hiç oynamadığı bir pozisyonda oynayacak; Sakarya'da, Dardanel'de, Gençlerbirliği'nde ve Beşiktaş'ta hep arkası boş, tek kanat oyuncusuydu; Ümit Milli Takım'da da forvet-sağ..
Ve bu noktada ilginç bir istatistik var; Sakarya, Gençlerbirliği ve Beşiktaş, o gittikten sonra klasik 4-4-2 oynamaya başladı.
Yani bir çeşit bilinçli bir tercih miydi, Okan'ı arkasında bir bekle oynatmamak? Bilinmez.

Yine de yemin billah etmiş bir şekilde, iyi bir hocanın eline düşmesi lazım; taptaze bir Ayhan örneği var..

Seçkinn
23.Aralık.2005, 04:32
GS'ın para sıkıntısı olması bu transferde sorun yaratmaz...BJK, Okan Koç ile olan sözleşmesini feshetti...Transfer bedelsiz gerçekleşecek...

Çok büyük hatalar yaptığı kesin...Ama bence Okan'ın teknikten çok oyuna konsantre olamama ve cesaretsiz olma gibi zayıf yönleri sorun yaratıyor...

meddah doğru bir konuya temas ediyor...Bu kadar savunması zayıf bir oyuncunun tek kanat oyuncusu olarak sürekli oynatılması ilginç... :roll:

GS'ın esasen savunmada sorunları var bu doğru ancak orta sahada etkin olamamanın bunda çok büyük payı var...Oldukça az orta saha elemanı ile oluşmuş bir sistem...Gerets kadro yapısı gereğide biraz buna mecbur kalıyor...

KatliVacip
23.Aralık.2005, 11:11
inşallah türk futbolu kazanır biraderler..zaten gs peşindeydi ne zamandan beri..hayırlı olsun diyelim..

cgdsshn
23.Aralık.2005, 12:43
Okan Koç değil Galatasaray'a hiç bir takıma faydalı olamaz. Ancak bunun sebebi futbolculuğu değil. Aşağıdaki yazı Karakartal.com'dan:

özel hayatı yüzünden zaten ipin ucundaydı. ardıçevleri sitesi yönetimi, okan’ın evinde yaşananlardan rahatsızlık duyduğunu dile getirerek adli makamlara başvurunca, beşiktaş kulübü’ne gelen dilekçe ipini çekti. özel yaşamı yüzünden beşiktaş’tan gönderilmesine karar verilen genç futbolcu okan koç, özel yaşamı yüzünden bir darbe daha yiyor. 22 yaşındaki okan, evinden de kovuluyor. bir yıl önce türkiye’de transfer gündeminin yıldızı olan okan’ı kadrosuna katmak için g.saray ile beşiktaş birbirine girmişti. sonunda 2 milyon 600 bin dolara malolarak beşiktaş’a transfer oldu.
ne var ki, akışına kapıldığı çılgın gece yaşamı ve düzensiz hayatı ona beşiktaş’ın kapılarını kapatırken, kendi evinden de çıkarılmasını gündeme getirdi. beşiktaş kulüp başkanı yıldırım demirören ve futbol şube sorumlusu kıvanç oktay, geçen sezon kendini gösteremese de gelecek vaadeden okan’ın yeni teknik direktör del bosque ile uslanarak bir çıkış yapacağını umuyordu.

dilekçe her şeyi bitirdi

ancak genç futbolcunun ikamet ettiği ardıçevleri site yönetimi’nin imzalı dilekçesi ile şaşkına dönüldü. dilekçeyle, okan’ın bir yıl önce 180 bin dolara aldığı ardıçevleri’ndeki evinde uzun süreden beri ağabeyi ve arkadaşları ile sabahlara kadar süren partiler düzenlediği, bu yüzden komşuların rahatsız olarak uykularının kaçtığı, jandarmaya şikayet edildiği gibi bir dizi tatsızlık su yüzüne çıktı.

dilekçede, ‘ardıçevleri sitesi 54/2 nolu villanın, aile ortamına yakışmayacak tarzda, etrafı rahatsız edecek şekilde her gün çok sayıda uygunsuz görünümlü insanlar fuhuş maksatlı kullanılması nedeniyle müştekiyiz’ deniliyor ve okan’ın siteden atılması isteniyordu.

geç bile kalındı

ardıçevleri sitesi sakinleri 1.5 ay önce hazırladıkları bu şikayet dilekçesini adli makamlara iletirken, bir kopyasını da beşiktaş başkanı yıldırım demirören ve futbol şube sorumlusu kıvanç oktay’a göndermişlerdi. bu gelişme üzerine de beşiktaş yönetimi, okan’ın ipini çekmekte fazla düşünmedi.

okan’ın beşiktaş’a gelmesinde önemli pay sahibi olan eski menajer sinan engin ise konuyla ilgili şu yorumu yaptı: ‘okan düzensiz yaşıyor. aklı başına gelsin diye çok çalıştım, ama başarılı olamadım. kulüp doğru bir karar verdi. gönderilmesi geç alınmış bir karar’ dedi.

ardıçevleri sitesi yöneticileri, beşiktaşlı futbolcu okan koç’un durumu ile ilgili olarak genç futbolcunun anne ve babası ile görüştüklerini, fakat aldıkları yanıt karşısında hayrete düştüklerini açıkladı. yöneticiler, ‘okan koç’un annesine, ardıçevleri’nde ergün penbe ve kerem gibi başarılı futbolcuların da oturduğunu belirttik. fakat okan’ın annesi ‘biz mütevazı mahalle arasında oturuyoruz. okan’ın rahat etmesi için oradan ev almasını istedik. oğlum ünlü ve profesyonel futbolcu. yaptıklarına göz yumacaksınız’ karşılığını verdi. çok üzüldük’ dedi.

işte o dilekçe

ardıçevleri site sakinleri toplu olarak hazırladıkları şikayet dilekçesini beşiktaş yönetimine verirken, adli makamlardan bu oyuncunun siteden atılması konusunda gereken işlemlerin yapılmasını istediler.

Nuri Alco
23.Aralık.2005, 20:11
Cristiano Ronaldo ile karşılaştırmak doğru olmaz kanımca.

Ronaldo inanılmaz dribbling yetenekleri ile hızını birleştirebilen bir kanat oyuncusu.Beckham'ı sadece defansif olarak aratıyor; yalnız Beckham'ın orta ve pas yeteneği müthişti, ayrıca defansif olarak da çok fazla katkıda bulunuyordu.

Okan Koç defansif olarak katkıda bulunmuyor, markajı zor,göze hoş gelen dribbling yeteneklerine sahip değil, çok iyi orta yapamıyor ama idare eder, pas yeteneği iyi değil (yanındaki oyuncuya pas vermekten bahsetmiyorum, oyunu okuyarak atılan ve tehlike yaratabilecek paslar).Ronaldo'ya benzeyen tek yanı çok hızlı olması bence..

Herşeyi bir yana bırakırsak en kötü özelliği çabuk havaya girmesi.
Ben oldum, yıldızım diyen birisi her zaman sorun yaşar.
Ronaldinho'nun bile her antrenmanda teknik çalıştığı söylenir (l)

Birebir özellikleri olarak karşılaştırmadım yanlış anlaşılmış. Sadece bi kaç yıl öncesinde geleceği en parlak kanat oyuncuları arasındaydı. C.Ronaldo'da o listedeydi.
Bahsettiğin teknik özelliklere aynen katılıyorum bende ama unutmayalım Ronaldo o günden bu yana sürekli geliştirdi kendini Okan'sa sürekli geriledi.
Son kısımda da dediğin gibi sorunları mental yönde. Ama iyi bir hocayla yeniden toparlanabilir sonuçta genç bir oyuncu.

Birde Galatasaray'ın sistemine uyacağını düşünmüyorum ben. Galatasaray'da arkasında bekle oynasa bile Galatasaray'ın en büyük sorunlarından biridir beklerinin yetersizliği. Birde savunması zayıf Okan'ı koymak iyice koridora çevirir Galatasaray sağ kanadını.

samco25
24.Aralık.2005, 01:07
valla arkadaslar ben okanın kaliteli olduğunda ve gs de iyi işler çıkaracağına inanıyorum...

akrepveumut
24.Aralık.2005, 02:03
valla arkadaslar ben okanın kaliteli olduğunda ve gs de iyi işler çıkaracağına inanıyorum...
bende (b) (b) (b)

Maymuncuk
24.Aralık.2005, 11:54
bence bişi yapamaz cnku o teknik ve guwen yok o cocukta suratlı biraz ama gs'de ondan daa ii cook dama war mesela sabri..

hucar17
24.Aralık.2005, 14:06
kesin geldiyse Gs iyi iş yapmış.gerçi zaten geçen seneden beri uğraşıyorlardı.Öle riberylerle pireslerle uğraşacağını çoktan bu oyuncuyu almaları lazımdı...

Sheriff
24.Aralık.2005, 14:31
Aslında çok kötü bir futbolcu değil.Kazanılırsa kendini geliştirebilir.Bu onun son şansı demekte yerinde olmaz bence çünkü daha genç bir futbolcu. Ama biraz daha takımını düşünerek oynaması lazım.Takım arkadaşlarını sürekli koşturuyor attığı pasların hiçbiri ayağına yada kafasına değil koşu yoluna. Savunma yönü çok zayıf. Bence gs onu alarak bir kumar oynuyor. eğer haber gerçekse gs okanı kazanmak için çaba göstermeli. neredeyse iki sesnedir futboldan uzak. daha çok özel yaşantısıyla gündemde yer alıyor. Kendisini geliştirmeden yıldız demek doğru olmaz. (b) (b)

hucar17
24.Aralık.2005, 16:28
bence mükemmel bir yetenek daha Dardanel'de oynarken kendini gösterdi ama Bjk çoğu büyük takım gibi bu oyuncuları alıp pek fazla şans vermedi.Umarım Gs de başarılı olur...

FeYYaz1989
24.Aralık.2005, 17:55
Ben Çanakkale Dardanelspor'dayken canlı izledim.Eksik yönleri var tabiki.Defansif yönden hiç yok.Onun haricinde hep koşu yoluna pas atma huyu da Dardanel ve Gençlerbirliğinden kaldı herhalde.Kendini futbola verirse E.Gerets gibi bir hocayla başarılı olur.Galatasaray gibi büyük bir kulübe gitmesi onun için şans bunu kullanması gerek.Çünkü 2 senedir doğru düzgün oynamadı(yoksa şimdiye Avrupada olurdu).Ama eğer eski Okan Koç olabilirse galatasaray forvetlerine çok gol attırır.Beşiktaş şans tanımadı ya ise katılmıyorum.Çünkü beşiktaş gereken şansı tanıdı fakat Okan kullanamadı.Büyük takımlarda bulduğun şansı değerlendiremez isen büyük takımda yok olursun.

batuhan673
24.Aralık.2005, 22:39
Tam GS'ye göre bi oyuncu (b)

samco25
26.Aralık.2005, 02:40
bugün öğleden sonra resmi sözleşmeyi imzalayacakmış...

capriceman
26.Aralık.2005, 09:08
Haim Revivo'yu hatırladım bir an :/

ugurerman
26.Aralık.2005, 17:26
bence pek ııı bı transfer olmas ama ınsallah kendını toparlar ve ısımıze yarar

Koray Düşova
27.Aralık.2005, 12:52
İlk 4-5 maç kimse bu adamdan birşey beklemesin,kendi itirafıdır;''Sahaya çıktığımda çok heyecanlı oluyorum,takıma alışmam biraz zaman alır,bu yüzden Beşiktaş taraftarı bana her zmaan destek olsun ,onların yüzünü güldürmeye çalışıcam'' gibi birşeyler zırvalamıştı Bjk'Ye transfer olduğunda..

Okan Koç kimdir?
Aslen Sakaryalı olan 21 yaşındaki Okan Koç'un çocukluğu İstanbul'da geçti. Meşin yuvarlakla Alibeyköyspor'da tanışan Okan Koç'u 14 yaşında keşfeden Çanakkale Dardanelspor Genel Menajeri Nahit Güzel kırmızı-beyazlı kulübe kazandırdı.

Yaş grubu takımlarında forma giydikten sonra Süper Gençler'de kendini gösterme olanağı bulan Okan Koç, ilk kez Çanakkale Dardanelspor A Takımı'nda Şenol Ustaömer'li dönemde 3 sezon önce deplasmanda Eskişehirspor'la oynanan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan maçta yer aldı.
Bu karşılaşmada tek golün asistliğini yaparak dikkat çekti.

Okan Koç'un futbolunu tanıtması Hürser Tekinoktay'lı sezona rastlar.
Gol sıkıntısı çeken takımına kadro içinden çare arayan Tekinoktay; Okan Koç'a forvet hattında görev verir ve Okan Koç 2 sezon önce ligin ilk yarısında yer aldığı hücum hattında 8 maçta 8 gol kaydederek flaş transferler arasında ismini duyurur.

O yıl Galatasaray'ın Menajeri Cüneyt Tanman'ın ısrarla sarı-kırmızılı takıma kazandırmak istediği Okan Koç'a Cimbom'lu kurmaylar bonservis bedeli olarak ancak 100 bin dolar verirler.

Beşiktaş almak ister, ancak herkesin "iş bitirici" diye nitelendirdiği Sinan Engin "Nihat'ı İspanya'ya sattık. Onun parası Real Sociedad'tan gelsin, o zaman düşünürüz" der. İşte tam o sırada Gençlerbirliği'nin hocası Erdoğan Arıca devreye girer ve Okan Koç 625 bin dolar bonservis bedeli ve satışından Çanakkale Dardanelspor'a yüzde 25 pay verilmek kaydıyla Başkent'in kırmızı-siyahlı takımına satılır.

Teknik Kapasitesi
Kısa metre mesafelerde müthiş bir dripling özelliğine sahip olan Okan Koç, topu kontrolü altına aldığında dünyada geçemeyeceği savunma oyuncusu yoktur.
Sağ kulvardaki çizgiyi mükemmel kullanır. Penaltı ve serbest vuruşlarda oldukça maharetlidir. Her maça kazanmak hedefiyle çıkar.
Hocasının verdiği görevi yapmakla birlikte Allah vergisi yeteneklerini sergilemeyi sever. Özellikle deplasman maçlarında üstlendiği markaj vazifesini dört dörtlük yerine getirir.
Gol atmak kadar asistlik yapmak da onun başlıca özelliğidir. Arkadaş canlısıdır ve giydiği formanın hakkını ekip anlayışı içinde verir.
Ağabeyi Orhan Koç'un sözünden çıkmaz ve Çanakkale ile Dardanelspor Okan'ın yaşamında ayrı bir yer tutar. Gençlerbirliği'nde sırtına geçirdiği 17 numaralı forması da bu yüzdendir.
Okan Koç, Beşiktaş forması ile önce İnönü, ardından Şampiyonlar Ligi maçlarında futbolseverlere şapka çıkartacak nitelik ve yeteneklere sahip bir oyuncudur.
Okan koç'u yakın bir gelecekte Avrupa'nın üst düzey kulüpleri kadrolarına dahil edebilmek için yarışa gireceklerdir.

Kaynak : Çanakkale Olay Gazetesi 11 Haziran 2003

Daha Önce ne demişti?

Terim'e sözüm vardı
Ümit Milli Takım kampında yönetici Levent Kızıl'dan izin alarak konuşan Okan, ‘‘Beşiktaşlıyım. Ancak, 1 ay önce Fatih Terim'e söz vermiştim. Daha doğrusu ailem anlaşmıştı. Ümit Milli Takım ile sahaya çıkarken bu haberi aldım’’ dedi. Geçen yıl Çanakkale Dardanel'de oynarken teknik direktörü Hürser Tekinoktay'ın kendisini Beşiktaş'a önerdiğini ancak ses çıkmayınca bu transferin gerçekleşmediğini anlatan Okan şöyle devam etti:
Hiç düşünmemiştim
‘‘Kimse benim kadar Beşiktaşlı değildir. Numaralı tribünde beni iyi tanırlar. Birçok maçı gizli gizli izledim. Beşiktaş yönetiminin bonservisimi alacağını düşünmemiştim. Önce bana şaka gibi geldi. Ardından G.Saray'dan aradılar. Ağabeyimle konuşmuşlar. G.Birliği yönetimi ile görüştükten sonra olayın ciddiyetini anladım. Beşiktaşlı yöneticilerin bonservisim için gösterdikleri çabayı unutmayacağım.’’
Gücü olan kazandı
Türkiye'de büyük takımların büyük paralar harcayarak bu noktalara geldiğini hatırlatan Okan Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Beşiktaş beni alarak, parasal olarak büyük fedakarlık yaptı. Demekki, bu güç işi. Türkiye'de de Beşiktaş'ın alamayacağı futbolcu yok. Beşiktaş büyük bir iş başardı. Ben de siyah beyazlı camiaya olan borcumu ödemek için tüm gücümü sergileyeceğim ve Şampiyonlar Ligin'de zirveye çıkacağım.’’

Okan Koç'un Dardanel formasıyla attığı frikik golü

http://www.hursertekinoktay.com/download/okan.zip

francesco10
27.Aralık.2005, 14:18
helal cgdsshn yazıyı ii bulmuşsun ben bi bjk li olarak okan ilk geldiğinde çok sevinmiştm ve umutluydm . yannız bu adamı defterinden silenler lucescu,del bosque,tigana gibi gençlere önem veren teknik adamlar . klüp tarafından tecrübe kazanması,düzenli oyunaması için konyaya ankaragücüne kiralanan ve takım içinde kavga çıkarıp hocasına baş kaldıran kendi egosunu tatmin etmeye çalışan zavallı bi oyuncu durumuna düşmesi beni gerçekten çok üzdü "cgdsshn" nin yazısındaki evde fuhuş muhabbettiyse tam bi bomba artk bu adamdan hiç bişi olmaz
gs transferinden sonraki demecinde tek eksiğinin antreman olduğunu sölüyo bu arkadaş ,sorarm bu insan fulyada naaaptı hadi maç eksiği dese neyse bu sözde profesyonel kendine verilen görevi dahi yappmayıp alem yaparsa böyle kapıya konur. insan ilk önce bazı şeyleri kendinde aramalı
nedense bu arkadaş bana berkant ı hatırlıo o nası bzim elimizde patladıysa ve ne yazık ki iice tükendiyse okan da geleceği aynen böyle

emirduman
27.Aralık.2005, 19:11
FrancescoTotti, teşekkür ederiz çok güzel bir derleme olmuş...

Bilene bilmeyene baya yararlı bir yazı...

Maymuncuk
27.Aralık.2005, 23:15
ya bu baslık tum transfer haberleri buraya baslık'ında olması lazm diil mi

turknemesis
27.Aralık.2005, 23:51
Cok üzüldüm ya yürekten beşiktaşlı olmasına ragmen oynatılmadı. Her futbolcu diskoya gider gitmiyorum diyen yalan soyler tartısmak isteyen varsa gelsin sabaha kadar tartısırım ama konu o degil Okan ı birilieri engelledi bu konusulsun.Adam diyoki beni bir kere bile tiganaın karsına cıkarmadılar diyo sonrada topu tiganaya atıyolar baskan direk istifayı versin ceksin gitsin gitti 30 milyon dolar besiktasın gelecegi mahvoldu işin kötü yanı gercek beşiktaşlı diyebelecegim insanlar yüz cevirdi yazık be

francesco10
28.Aralık.2005, 00:47
Cok üzüldüm ya yürekten beşiktaşlı olmasına ragmen oynatılmadı. Her futbolcu diskoya gider gitmiyorum diyen yalan soyler tartısmak isteyen varsa gelsin sabaha kadar tartısırım ama konu o degil Okan ı birilieri engelledi bu konusulsun.Adam diyoki beni bir kere bile tiganaın karsına cıkarmadılar diyo sonrada topu tiganaya atıyolar baskan direk istifayı versin ceksin gitsin gitti 30 milyon dolar besiktasın gelecegi mahvoldu işin kötü yanı gercek beşiktaşlı diyebelecegim insanlar yüz cevirdi yazık be

adamım burda asıl konu disko deil.bende yönetip defolsun gitsn istiorm ama burda okan ı korumak çok manasız , zabıtta resmen fuhuş kelimesi geçmiş ve bu geçen seneki olay, ist dan uzaklaştrdılar kendisine gelsn diye adam dikiş tutturamadı, yok olmadı kaçtı geldi tekrar ist a idman yap diolar onu bile yapmıyo senin yürekten bjk li sandığın adam 3 sene önce gs gelcektm SOOON ANDA olmadı bugüne nasipmiş dio bide allah aşkına tigana paf takım maçlarını izlio sence hiç mi bu adamlarn antremanları için fulyaya gitmedi ,kasetlerini izlemedi ve son olarak bu adamı lucescu nundamı görmesi engellendi :) bu adam kafada bitirmiş olayı onun yolu yol deill

Vieri
02.Ocak.2006, 18:00
hani böyle oyuncular vardır balon.. şişirirler şişirirler sonra büyük takımlarımıza satılırlar oynamaya başlayınca patlarlar. aha işte onlara bir örnekte bu okan koç.

çanakkale dardanel'den bilirim bu oyuncuyu. ailesi ve çevresi itibariyle a takımda oynayan poh pohlanmış menajerler ile şişirilmiş, ülke futbolunda süper bir genç haberleri ile medyada yer almış daha sonrasında büyük paralara çeşitli kulüplerimizde oynama şansı bulmuş. Peki ne yapmış? Önemlisi bu? Galatasaray'da adet oldu zaten bu olay. kocaelispordan volkan, denizlispordan bülent vs vs.. ben başarılı olacağını düşünmüyorum. olacağı şudur Gs nin popularitesini kullanmak hatunlarla yiyişmek sahada ayağına top aldığında yardır be olm kim tutar seni tezaruhatları arasında eli ayağına karışan bir oyuncu.. parasını alamaz kulüpten (durum ortada) nasıl para harcayıp hatunlara yedireceğim cabasıyla isyankarları oynayanların sayısını bir arttıran bir transfer.

Cengo
03.Ocak.2006, 02:40
hani böyle oyuncular vardır balon.. şişirirler şişirirler sonra büyük takımlarımıza satılırlar oynamaya başlayınca patlarlar. aha işte onlara bir örnekte bu okan koç.

Bundan daha iyi bir şekilde anlatılamaz.

Gerçi Youla örneği de var önümüzde.Preko'ya çok benziyor demiştim daha önce hatırlarsanız.

Okan Koç Beşiktaş'a transfer olurken teknik olarak çok iyi bir seviyede olmadığını, güçsüz bir oyuncu olduğunu söylediğimde Beşiktaş'lı arkadaşlarım bana çok kızmıştı.
En önemli özelliği çok hızlı olması, tahminim Beşiktaş'ın transfer etmesinin sebeplerinden biri Gençlerbirliği - Beşiktaş kupa maçı olmalı.O maçta hızlı olduğu için çok fazla kanatlarda çizgiye inmişti.Fakat her oyuncunun iyi oynadığı maçlar vardır, moral çok önemli çünkü.Yıldız oyuncular, çok teknik olmalarının yanında her maçta yaklaşık olarak aynı performansı gösteren oyunculardır.

smnfrh
03.Ocak.2006, 14:44
okan koç gs de başarılı olamaz keşke olsa çok sevinirim ama