View Full Version : Hakan sezon sonu gidiyor!
deniz.91
16.Şubat.2007, 10:04
16 Şubat Cuma günkü Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın Türkiye’de ve Avrupa’da elde ettiği büyük başarılarda attığı gollerle hep başrollerde yer alan Hakan Şükür, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılıyor.
Devre arasında sözleşmesi 31 Mayıs 2008’e kadar uzatılan tecrübeli futbolcunun, Başkan Yardımcısı Adnan Polat’la yaptığı görüşmede, “Dubai ve Katar’dan gelen teklifler var. Futbol yaşantımın sonuna yaklaştım. Bu teklifleri değerlendirmek istiyorum. Hiç değilse kulübüme de bir faydam dokunur” dediği öğrenildi.
GÖZÜ REKORDA
Hakan’ın bu sözlerinin ardından Polat’ın gözlerinin dolduğu da belirtildi. Türkiye’den ayrılmadan önce Tanju’ya ait 240 gollük rekoru kırmayı amaçlayan yıldız oyuncunun, iki yıl sonra kariyerine son vermeyi planladığı belirtildi.
1992 yılında Bursa’dan Galatasaray’a transfer olan Hakan Şükür, 1995 yılındaki Torino macerası sonrası Cim Bom’a dönmüştü. UEFA Kupası zaferinin ardından Inter’e giden Hakan, sırasıyla Parma ile Blackburn formalarını giydi.
16.02.2007
Kaynak : Akşam
can777
16.Şubat.2007, 11:41
gitsin de kurtulalım be ...
gorkemyilmazkarasu
16.Şubat.2007, 11:52
hayırlısı olsun türk futbolunda birçok ilki gerçekleştiren hakan bunuda gerçekleştirsin :)
Eray Dengiz
16.Şubat.2007, 12:19
“Dubai ve Katar’dan gelen teklifler var. Futbol yaşantımın sonuna yaklaştım. Bu teklifleri değerlendirmek istiyorum. Hiç değilse kulübüme de bir faydam dokunur” dediği öğrenildi.
Yakışır kralıma.. Rekoru kırsın, kulübe para kazandırsın.. Futbolu bırakacağı zamanda gideceği takımla jubile maçı yaparız..
Emurafu
16.Şubat.2007, 12:45
Yalan haber bu hakan gs tvye her röportajında futbolu galatasaray takımında bırakcagını soyluyor ustelık cocukları buyudugu icin avrupaya gitmek istemiyor
Yalan haber bu hakan gs tvye her röportajında futbolu galatasaray takımında bırakcagını soyluyor ustelık cocukları buyudugu icin avrupaya gitmek istemiyor
yalan haber değil geçen gün star t.v de serhat uluerenle röportaj yaptı ... katar a dubai ye gidebilirim dedi ..... hatta amerikaya da gidebilirim demişti ....
deniz.91
16.Şubat.2007, 14:01
david backhamla beraber oynasa iyi olur bence
CeNTeR_TR
16.Şubat.2007, 14:24
rekoru kırmadan gitsin de ne zaman giderse gitsin :D :D :D
zfatihp
16.Şubat.2007, 14:47
bir efsane daha bitiyor keşke futbolumuza daha çok kazandırıcak vakti olsaydı
ewrim_FB
16.Şubat.2007, 16:09
hakan gitmez yaşlı falan ama galatasaraya hala katkısı büyük bence...
Redrum
16.Şubat.2007, 16:39
Hayır gitmez arkadaşlar bu taraftar için kalmalı bence gitmez, gidemez. Bu adama ihtiyacımız var çocuklar, ileride belki de antrenör, yard. antrenör hatta teknik direktör hatta ve hatta başkanımız bile olmasının isterim.
Omerdinho
16.Şubat.2007, 20:53
hakan ne dubai ne katara gider.. parada gozu yok hakanin.
bence istedigi rekoru kirarsa sezon sonu birakir kiramassa devam eder :)
uAsamet91
16.Şubat.2007, 21:34
hakan gitmezzzz
Berkaiser
16.Şubat.2007, 22:48
Çocuklarının okulundan dolayı Arap kulüplerine gidebileceğini zannetmiyorum ama ABD'ye gidebilir.
Nedvedmania
17.Şubat.2007, 00:19
rekoru kırmadan hiçbir yere gidemez !
SYLaR
17.Şubat.2007, 00:29
Ben Hakan Şükür'ün rekoru kırmasını istemem açıkçası.
Tanju hem kendisinden daha iyi bir golcüydü,hem de daha az sezon oynadı Hakan'dan.
Rekorun Hakan'dan olmasından çok Tanju'da kalmasını yeğlerim.
Emurafu
17.Şubat.2007, 02:00
Alla neden kımse Hakanın Rekor kırmasını ıstemıyor kırarsa kırsın kardesım
IcedEarth
18.Şubat.2007, 10:05
gitsin de kurtulalım be ...
Bunu ciddi dediğine inanmıyorum. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu o. Bi daha böyle bir oyuncu izleyemeyeceksiniz. Fırsatınız varken doya doya izleyin.
david backhamla beraber oynasa iyi olur bence
Açıklaması vardı galiba bir takımda iki yakışıklı oynamaz diye :n:
Hayır gitmez arkadaşlar bu taraftar için kalmalı bence gitmez, gidemez. Bu adama ihtiyacımız var çocuklar, ileride belki de antrenör, yard. antrenör hatta teknik direktör hatta ve hatta başkanımız bile olmasının isterim.
İmzayı çaktım altına
rekoru kırmadan hiçbir yere gidemez !
Rekoru kırdıktan sonra da gidemez ki gerekirse İstanbul a giderim bizzat kendim yalvarırım antrenman sonrası "nolur gitme" diye.
can777
18.Şubat.2007, 12:51
Bunu ciddi dediğine inanmıyorum. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu o. Bi daha böyle bir oyuncu izleyemeyeceksiniz. Fırsatınız varken doya doya izleyin.
Açıklaması vardı galiba bir takımda iki yakışıklı oynamaz diye :n:
İmzayı çaktım altına
Rekoru kırdıktan sonra da gidemez ki gerekirse İstanbul a giderim bizzat kendim yalvarırım antrenman sonrası "nolur gitme" diye.
ya bence de gelmiş geçmiş en iyi futbolcu buna avrupada dahil ama artık bence bize yarardan çok zarar vermeye başladı tadında bıraksın bence fethullah hoca için oynamaya devam ediyo ...
GeNç KaRTaL
18.Şubat.2007, 12:53
hakan şükürün yerini dolduramaz galatasaray ben bunu geçte olsa anladım
IcedEarth
18.Şubat.2007, 13:43
ya bence de gelmiş geçmiş en iyi futbolcu buna avrupada dahil ama artık bence bize yarardan çok zarar vermeye başladı tadında bıraksın bence fethullah hoca için oynamaya devam ediyo ...
her maç 2 adamın kendizsini tutması(bu şu anda formasından demek oluyor) zarar vermekse diyecek lafım yok
nart_susruko
18.Şubat.2007, 16:04
:n:
ne zaman başlıyor stand-up işlerin, yoksa böyle forumlarda mı devam edeceksin ?
Universal
18.Şubat.2007, 16:31
Bence de bırakmalı artık işi bitti. Eskiden di be güzelim. Artık hayatına bakmalı eğer rekoru kıracaksa kırıp bırakmalı yoksa artık iki tarafa da zararı dokunuyor.
can777
18.Şubat.2007, 16:37
her maç 2 adamın kendizsini tutması(bu şu anda formasından demek oluyor) zarar vermekse diyecek lafım yok
psikolojik olarak belki olabilir ama, karşı karşıya çoğu pozisyonu kaçırıyo eskisi gibi değil ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:n:
ne zaman başlıyor stand-up işlerin, yoksa böyle forumlarda mı devam edeceksin ?
dalga geçmek için söylediysen hiç yazmasaydın daha iyiydi ...
nart_susruko
18.Şubat.2007, 16:41
dalga geçmek için söylediysen hiç yazmasaydın daha iyiydi ...
bi fıkra vardır bilmem biliyor musun "önce sen başlattın" diye
anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi :)
Omerdinho
18.Şubat.2007, 19:11
hakan şükürün yerini dolduramaz galatasaray ben bunu geçte olsa anladım
+1 :D
adam bedava oynuyor gs de. para felan almiyo bos mukaveleye imza atmis
hakandan daha iyisinimi bulacaklar dimi :D