PDA

View Full Version : Tuncay için kesenin ağzı açıldı

deniz.91
16.Şubat.2007, 14:23
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Tuncay Şanlı için yönetim kesenini ağzını açacak. Sarı lacivertli yönetim, çıktığı her maçta iyi oynasa da kötü oynasa da ortaya koyduğu mücadele ve hırsı ile büyük beğeni toplayan milli futbolcuyu Avrupa'nın dev kulüpleri dışında hiçbir yere bırakmayı düşünmüyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Tuncay ile İngiltere'nin Newcastle United kulübü ilgilenmiş ama Tuncay bu transfere çok sıcak bakmamıştı.Son oynanan AZ Alkmaar maçında sergilediği mücadele ile bir kez daha büyük beğeni toplayan Tuncay Şanlı için sarı lacivertli yönetimini hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenildi.

Bu sezon sonu Tuncay ile masaya oturacak olan yönetimin yıllık 1.5 milyon dolar alan başarılı futbolcu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak. Yönetim çok fazla pazarlık yapmadan Tuncay'ın istediği yakın bir rakamda sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Özellikle son AZ maçı sonrası Tuncay'ın gösterdiği performans taraftar, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet tarafından takdirle karşılanmıştı.

Fenerbahçe'de kalmak isteyen başarılı futbolcu bir yandan da Avrupa sevdasını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok menajerin peşinde koştuğu yıldız futbolcuya Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden şu ana kadar gelmiş resmi bir teklif yok. Tuncay eğer sezon sonuna kadar büyük bir teklif almaz ise Fenerbahçe ile yeni mukavele imzalayacak.

Ancak Tuncay'ın Avrupa rüyası Fenerbahçe ile mukavele imzalasa daha bitmeyecek. Başarılı futbolcu ilerleyen sezonlarda Fenerbahçe forması giyerken Avrupa'dan alacağı iyi bir teklif karşısında kulüpten kolaylık sağlamasını isteyecek. Bunun da yeni mukavelenin bir maddesi olarak eklenmesini isteyecek.
16.02.2007

Kaynak : DHA

can777
16.Şubat.2007, 19:12
bence kalmalı ilerde sinirini yenerse ve kendini geliştirirse daha iyi kluplere gider ...

CeNTeR_TR
16.Şubat.2007, 19:57
tuncay kalır bu sene zaten kendisi açıklama yaptı avrupa için daha erken dedi eee bu durumda türkiyedede başka takıma gidecek hali yok o zaman tuncay seneyede fenerbahçemizde

yatebos
16.Şubat.2007, 20:07
bnce alex e werilenin iki katını hak ediyor bu yurek bu ruh baska hiç bi oyuncuda yok..FOREVER TUNCAY

CeNTeR_TR
16.Şubat.2007, 20:28
yahu bir an mesajını yanlış okudum alexe verelim diye dedim ne diyor bu :D :D

Omerdinho
16.Şubat.2007, 20:46
tuncay bence 1 sene daha fenerde kalmali.

TR.CaPTaiN
16.Şubat.2007, 22:14
Bu adam yüreğiyle oynuyor ne pahasına olursa olsun kalmalı.

Fıratcan Alçınkaya
18.Şubat.2007, 04:05
Tuncay kalmalı fb de tuncayın daha takımına verceği çok şey var... iyi bir kontratı hakediyor bnce...

IcedEarth
18.Şubat.2007, 09:20
tuncay büyük ihtimalle kalır 2 yıl daha

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2007, 10:51
valla tuncay için kesenin ağzı açılır

uAburak89
18.Şubat.2007, 10:54
Tuncay da olmasa Fenerbahçe nasıl olurdu kim bilir .. 1-2 sene daha kalıp daha sonra Avrupa gitmeli ..

azizuzu
19.Şubat.2007, 00:26
gitmesin abi ne işi var. Gidenleri gördük bi emre tutunabildi. Fenerle tanındı fenerle büyük başarılar kazanacaktır. Tuncaysız bi fener sarı lacivertsiz forma gibi geliyor bana

ultraslanerdem
19.Şubat.2007, 00:36
Bir Galatasaray'lı olarak beğendiğim en iyi oyunculardan.Bana sorarsanız Türkiye'de kalmalı...

eGowiCh
19.Şubat.2007, 17:07
Bence Tuncay'la sözleşme imzalanmalı, kiralık olarak bir Avrupa kulübüne verilmeli.

nerazzuri
19.Şubat.2007, 18:05
tuncay büyük ihtimalle kalır 2 yıl daha

2 yıl deil önümüzdeki 7-8 kalması lazım çünkü tuncayın yeri dolmaz dolamaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bence Tuncay'la sözleşme imzalanmalı, kiralık olarak bir Avrupa kulübüne verilmeli.

sen ronaldinho yu başka takıma kiralarmısın :D

Universal
19.Şubat.2007, 19:03
Tuncay'ı takımda tutmak için ne kadar isteniyorsa verilmesi gerekir. Özellikle AZ maçından sonra böyle bir futbolcuya ne kadar ihtiyacımız olduğu belli oldu. İnşallah Fenerbahçe'de kalır.

Eğer Tuncay F.Bahçe'de kalmayı kabul ederse Avrupa defteride onun için kapanabilir. Çünkü en az iki yıllık bir sözleşme imzalanırsa 26 yaşından sonra Avrupa'ya gidebilir ki bu da onun için geleceğini F.Bahçe'ye teslim etmesi gerekir.

eGowiCh
19.Şubat.2007, 20:41
Tuncay şu anki performansıyla Avrupa'da rahat oynar, bu hırsıyla, bu isteğiyle... O yüzden Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıp sene sonu veya önümüzdeki sene ortasında bir Avrupa kulübüne kiralanabilir. Oradaki performansına göre de ya bonservisi de verilir ya da geri döner.