Log in

View Full Version : "Canaydın'la görüştüm ama henüz anlaşmadık"

can777
16.Şubat.2007, 23:20
Galatasaray Tv'deki bir programda soruları yanıtlayan Belçikalı teknik adam Eric Gerets, sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki söylentiler için, sezon sonunda kendisine yeni bir mukavele sunulursa oturup konuşacaklarını, yeni bir sözleşme sunulmadığı takdirde ise geleceğini planlamak zorunda olduğu için gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti. Gerets, ''Başkan Özhan Canaydın'la aramızda zaten bir görüşme oldu. Hem ben, hem de Sayın Canaydın bu görüşmeye uygun davranıyoruz. Bunu da bir haber olarak camiaya duyurmak isterim'' diye konuştu.

Vestel Manisaspor karşılaşmasında rakip filelere 4 gol birden atan Ümit'e de değinen Gerets, ''Ümit'in önemli futbolcu olduğunu tabii ki görüyoruz. Kalitesi de ortada. İdmanlarda ona yüklenmemin amacı, daha iyi olmasını sağlamak. Çok kaliteli bir oyuncu olduğu için, ondan beklentilerimiz de fazla'' dedi. Okan'ın son haftalarda kendisine verilen şansı çok iyi kullandığını vurgulayan Gerets, Song'a, Kamerun Milli Takımı'ndan döner dönmez Vestel Manisaspor karşısında ilk 11'de görev vermesiyle ilgili, ''Song, çok önemli bir futbolcu, ona güvenim sonsuz. Milli maç programı gereği maç günü bile gelseydi, kendisini iyi hissediyorsa sahaya sürerdim. Sahada her şeyini ortaya koyuyor'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

IcedEarth
18.Şubat.2007, 10:09
GeretS gitse de olur gitmese de olur. Ama ben korkak oynamasındansa gitmesini tercih ederim.

Omerdinho
18.Şubat.2007, 12:18
bence gs gerets ten daha iyisini bulamaz

uAburak89
18.Şubat.2007, 12:24
GeretS geçen seneki gibi cesur olsa onu kimse göndermek istemez .. Bu sene nedense korkak bir futbol oynatıyor takımımıza ..