PDA

View Full Version : Alex ayrılıyor mu?

eGowiCh
17.Şubat.2007, 19:26
Alex ayrılıyor mu?
Brezilya basınında, Fenerbahçeli futbolcunun sezon sonunda Cruzeiro'ya dönmek istediği iddia edilirken, Alex de Souza'nın da "Cruzeiro'ya dönme olasılığı gerçek" açıklamasına yer verildi.

http://www.ntvspor.net/Images/10377.jpg

Brezilya'nın önemli spor gazetelerinden Globo, Alex de Souza'nın Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemek istemediğini öne sürdü ve ''Alex, Cruzeiro'ya geri dönmek istiyor'' ifadesini kullandı.

Gazetede, Brezilyalı futbolcunun, 2-3 ay öncesine kadar Fenerbahçe'de devam etmesinin neredeyse garanti olmasına rağmen, şu anda her şeyin değiştiğini ve takımın zor bir dönemden geçiyor olması nedeniyle şu anda sözleşme yenilemesinin mümkün olmadığını düşündüğü, yazıldı.

Alex'in açıklamalarının da yer aldığı gazetede, yıldız futbolcunun, ''Her şey değişiyor. 4 ay öncesine kadar halen Avrupa futboluna devam etme eğilimindeydim. Ama Cruzeiro'ya dönme olasılığı gerçek. Bu tip şeyler çok kısa zamanda değişebilir. Mayıs ayına kadar bir pozisyon alacağımı düşünüyorum'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Öte yandan Cruziero takımın teknik direktörü Paulo Autuori de, yaptığı açıklamada, ''Alex mükemmel bir futbolcu. Eğer buraya dönme olasılığı varsa bundan büyük memnuniyet duyarım'' dedi.

Alex, Az Alkmaar maçı sonrası kendi internet sitesinde yayınladığı 'Tercihler' başlıklı yazıda, futbol kariyeri boyunca yaptığı tercihlerden bahsetmiş ve "Şimdi bir kez daha tercih yapma zamanı geldi..." demişti.

NTVSpor

tosunpasa
17.Şubat.2007, 19:29
Eski formundan çoook uzaklarda Alex.. Eğer böyle devam edecekse hiç durmasın bile..

uAburak89
17.Şubat.2007, 19:32
Sitenin birinde sakat olduğu o yüzden tam performans gösteremediği yazıyordu ..

yatebos
17.Şubat.2007, 19:36
Sitenin birinde sakat olduğu o yüzden tam performans gösteremediği yazıyordu ..

eet sakat olduu için oynamıo ama kendisi sakat diil suan da kontrat durumu biras sakat onun için oynamıo ruhsuzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!

aykut_gencfb
17.Şubat.2007, 19:39
kime gidiorsa gitsin cimbomami gider ulkesine mi doner yolu acikk olsun eger sadece gecmisine bakilarak kalacaksa kalmasin GITSSSSSSSSSIIIIIIIIIIINNNNNN

eGowiCh
17.Şubat.2007, 19:39
Alex aynı Alex. Eskiden de koşmuyordu ama en azından skoru değiştiriyordu, bir duran top olduğunda gol attırıyordu, frikik olduğunda gol atıyordu. Ama artık eski Alex yok. Bence Fenerbahçe sözleşmesini uzatmamalı. Uzatırsa "Nasıl olsa sözleşmeyi yaptım." der daha kötü oynar diye düşünüyorum. Alex'in miladı doldu, bugüne kadar yaptıkları için teşekkür etmek en iyisi.

yatebos
17.Şubat.2007, 21:31
bu arada bununla ilgili anket yaptım :

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=35616

uğuray1907
17.Şubat.2007, 21:50
bence gitsin ama nasıl nitsin yerine ondan kat kat daha iyi birini alırlarsa gitsin

nerazzuri
17.Şubat.2007, 22:01
kat kat daha iyisi yok bence :D:D:D:D bu işin şakası tabi

bence gitsin zaten alex tipinde bi oyuncu tanımıyorum ben koşmadan 59 gol ve 69 asist yapan bir ortta saha oyuncusu.....

can777
17.Şubat.2007, 22:07
bu kadar da baskı yapılmasın adama ben gs'liyim ama hine de yazık adama ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex savaşı
F.Bahçe'nin henüz sözleşme yenilemediği Alex için Cruzeiro'dan sonra Corinthians da devreye girdi. Cruzeiro'nun, Alex'in menajeri Figger ile görüşerek sambacının transferini yeni sezon için bitirdiği belirtildi.

Avrupa'dan birkaç kulübün listesinde yer alan Alex'i Türkiye'den de Galatasaray ve Beşiktaş adeta pusuda bekliyor. Gelen teklifler, Alkmaar maçından sonra yuhalanan Alex'in kafasını karıştırdı.

Cruzeiro işi bitirdi

Yıldız futbolcunun menajeri, Brezilya temsilcisiyle anlaştı, F.Bahçe ile görüşmek için İstanbul'a geliyor.

Fenerbahçe'nin anlaşıp, anlaşmama konusunda kararsız kaldığı Alex de Souza, ülkesine dönüyor. Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figger'in, Alex'in eski kulübü Cruzeiro ile anlaştığı ve birkaç gün içinde İstanbul'a gelip, Fenerbahçe ile masaya oturacağı bildirildi. Figger'in yönetime, "Alex'i istemiyorsanız, bunu açık açık söyleyin. Biz de işimize bakalım" diyeceği öğrenildi.

Rüyaları süslüyor

Alkmaar maçında sarı-lacivertli taraftarların kendisini yuhalaması nedeniyle Alex'in de gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladığı ifade edildi. Bu arada Cruzeiro'nun yanı sıra Brezilya Ligi'nin başarılı takımı Corinthias'ın da Alex'i gündemine aldığı belirtilirken, Türkiye'den de Galatasaray ve Beşiktaş, Brezilyalı oyuncu ile yakından ilgileniyor.

Kaynak: Pasfotomaç

adamı alcaklar gibi ...