View Full Version : Şenol Güneş İran yolunda...
Seçkinn
24.Aralık.2005, 18:09
Şenol Güneş, İran'ın Persepolis takımı ile görüşmelere başladı...Bugün yapılacak görüşmede anlaşma sağlanırsa göreve başlayacak...
Eğer Şenol güneş göreve başlarsa Mustafa Denizli ve yardımcısı Ali Gültiken'den sonra İran'daki üçüncü Türk teknik adam olacak...
Galatasaray CimBom
24.Aralık.2005, 19:07
Bakalim adam Iran'da basarili olabilecek mi... (b)
yeniay
24.Aralık.2005, 19:28
merak etmeyin o takımıda bırakıp kaçar
Eger başına gecerse eninde sonunda o takımı bırakıp kaçar demedi demeyin.
KatliVacip
24.Aralık.2005, 19:45
yakışır..başka bi yerde takım çalıştıramaz artık..
dinaMYt
24.Aralık.2005, 19:49
2002 dünya kupası sonrası kariyeri gerilemeye devam ediyor,bundan sonra da pek başarılı olabileceğini sanmıyorum
samco25
24.Aralık.2005, 20:45
giderse basarılı olabilirr (a)
batuhan673
24.Aralık.2005, 21:14
bence başarılı olamaz
yeniay
24.Aralık.2005, 21:21
bence başarılı olamaz
+1000
hucar17
24.Aralık.2005, 22:26
ya anlamıyorum bu adamın dünya da belli bir kariyeri var avrupa onu tanıyor niye bi avrupa takımı yerine iran a gidiyor anlayamıyorum.Ama orda başarılı olursa bence avrupa da bir takımın başına geçebilir...
batuhan673
24.Aralık.2005, 22:34
Nası Mustafa Denizli de belli bir kariyeri olan bi adam ama İran'da bu da öle.Ama İran takımları iyi olanaklar sağlıyo bu yüzden olabilir (b)
PhotoGrapher
24.Aralık.2005, 22:37
Mustafa-Şenol cekismesi gercekten guzel olacak:)...
gozgoz
01.Ocak.2006, 02:08
mustafa denizli'nin izinden gidiyorlar iran'a...
tombul taho
01.Ocak.2006, 02:59
bana göre şenol güneş o kdr iii bi teknik adam değil! ama tabii en azından ersun yanaldan daha iyibi teknik adam eğer milli takım karşılaştırması yaparsak! ama bence avrupa'da takım yönetebilmesi için daha çok ekmek yemesi lazım yane!
capriceman
01.Ocak.2006, 13:28
Şenol Güneş 95-96'da neredeyse sıfır kariyerle Trabzon'u alıp bir yerlere getirdi. Arkasından Milli Takımda eşi benzeri olmayan ve inancıma göre bir daha 100 yılda bir kez olacak olan bir başarıya imza attı, gitti Dünya Kupasını zorladı. Biraz vefa, biraz mantık, Şenol Güneş'in nasıl bir hoca olduğunu gösterir.
Bir başarısızlıkla hemen yıkılmaz Şenol Güneş'in kariyeri. Fatih Terim'de GS'de çuvalladı, kötü hocamı oldu?
Değerlerimize sahip çıkalım.
tombul taho
01.Ocak.2006, 13:50
capriceman sen de haklısın ama ona bakarsan şuanda kariyeri en parlak olan Fatih Terim'dir ama milli takımın başında istese çok iyi bi avrupa kulübünü yönetebilir. çünkü orda daha evvelden çalışmış ve işlerin nasıl yürüdüğünü bilen bir teknik adam. oysaki şenol güneş trabozn ve milli takım haricinde takım yönetmemiş bi teknik adam öyle sanıyorum tam bilmiyorum açıkçası hangi takımları yönettiğini onlar bnm hatırladıklarım tmm başarı da yakalamış olabilir ama ordaki düzene ayak uydurabilmesi önemli ve bence ayak uyduramaz şuanda avrupaya gibime geliyor! ben bunu kastetmiştim
meddah
01.Ocak.2006, 18:00
Şenol Güneş'in geçmişinde Karabük, Sakarya gibi takımlar var bildiğim..
10_Osmanozc
01.Ocak.2006, 19:25
Şimdi kabul edersiniz ki Trabzonsporlu olmamdan dolayı Şenol Güneş'i iyi takip ettiğimi ve yeteri kadar bilgim olduğunu düşünüyorum.Şunu söyliyebilirim ki Şenol Güneş Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ve en başarılı teknik direktörlerinden biridir ama dünya standartında bence vasattır.95-96'da ki olayını anlatıp gülenler vardır.Ama olaya açıklık getirmek istiyorum.Maç 1-1'dir Trabzonspor'a bu sonuç yetmektedir.Bir oyuncu dışarı çıkmak istediğini belirtince Şenol Güneş eliyle gelme oyunda kal işareti yapar ancak bu başkaları tarafından hücum yapmalarını söylediği manasına getirilir ve maç 1-2 biter Şenol Güneş alay konusu olur.Neyse Şenol Güneş bence korkak bir teknik direktör değildir her zaman hücumu sevmiştir.Ancak bana göre disiplini sağlayamayan biridir.Ve inatçıdır keza bana göre parayı da seven biridir tartışılmaz yani insanın para kazanmak istemesi kadar doğal bişey yok sonuçta hakkıyla helal olarak kazanıyor.Ancak Federasyona açtığı dava sadece onun gönderilmesi ve onun inatçılığından dolayı.Trabzonspor'da ki şu son dönemini incelersek disiplini ve kampı iyi yapamadı.Klübün kurumsallaştığı dönemde o önceden ona vaat edilen görevi kabul etmedi.İşini bence savruk yaptı.Yumruğunu masaya vuramadı ve ben hiçbir zaman vurduğunu da görmedim.Onu seviyoruz başarılı bir teknik adam.
Ancak şunu da belirteyim 2002 Dünya Kupası çok konuşuldu yok öyleydi böyledi.Tamam kardeşim o kadro çok iyiydi ancak bu adamın başarısını ve katkısını hiçe sayamazsınız.Resmen o adam olmasa bu takım yine Dünya 3.sü olurdu demeye getiriyorlar.Yiğidi öldür ama hakkını yeme.O başarı Şenol Güneşe anasının sütü gibi helaldir.Kimse de adamın boğazında bırakmaya çalışmasın.Şenol Güneş bence bu takımda başarılı olamaz yener yenilir pek de işine sarılacağını sanmıyorum.Onun yeni heyecanlar daha büyük işler yapması gerekirdi ama bence bu şansını da kaybetmiş bulunmakta.
tombul taho
01.Ocak.2006, 21:26
güzel bi açıklama yapmışsın! sana aynen katılıyorum!