View Full Version : Beşiktaşlı yıldız Barcelona'da !
M.Scofield
18.Şubat.2007, 18:53
Beşiktaş'ın 13 yaşındaki yıldızı Muhammed Barcelona'da...18 Şubat 2007 14:09Beşiktaş’ın 13 yaşındaki yıldızı Muhammed Demirci, dün Barcelona Minik Takımı’yla antrenmanlara çıkmak ve görüşme yapmak için İspanya’ya gitti.
Yetenekleriyle dikkat çeken Beşiktaş’ın 13 yaşındaki yıldızı Muhammed Demirci, dün Barcelona Minik Takımı’yla antrenmanlara çıkmak ve görüşme yapmak için İspanya’ya gitti. Kongre üyesi olan ve tüm yetkilerini elinde bulunduran Seyit Ateş ile birlikte Barcelona’ya giden Muhammed, 10 gün boyunca Katalan ekibiyle antrenmanlara katılacak. Yetkililerin, Muhammed’in futbolculuğundan çok küçük yaşta farklı bir kültüre ayak uydurup-uyduramayacağını tespit edeceği bildirildi. Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi, “Muhammed mükemmel bir yetenek. Biz, Barcelona gibi dev bir kulübün talebi olduğu için onay verdik. Yaşı küçük olduğu için, profesyonel sözleşme yapma şansımız yok. Kendisi ile ilgilenen Seyit Ateş bizim kongre üyemiz... Gelişmeleri ilgiyle izliyoruz'' diye konuştu.
GeNç KaRTaL
18.Şubat.2007, 18:54
yaw keşke şu çouktan bizde faydalanabilsek:(
real_footballer
18.Şubat.2007, 18:55
inşallah gelecekte büyük bir yıldız olur
TR.CaPTaiN
18.Şubat.2007, 18:57
Bu cocugu telegol'de izlemistim cocukta süper teknik var. Umarım ileride gurur duyacagımız bir yıldızımız olur. Barcelona'da Messi gibi 18 yaşında parlar ins.
Omerdinho
18.Şubat.2007, 19:01
Birde kubilay diye bir cocuk vardi koreye gitti
can777
18.Şubat.2007, 20:13
belliydi 2 yıl öncede böyle haberler çıkmıştı ..
uAburak89
18.Şubat.2007, 20:17
Vay be, umarım ilerleyen zamanlarda kendini geliştirerek Milli takımımıza katkı sağlar ..
Cyzio
18.Şubat.2007, 20:37
Kendini orada gösterirse Dünya çapında bir yıldız olur.Milli takımımızada büyük katkı yapar.Umarım başarılı olur ve iyi bir yıldız kazanırız...
gorkemyilmazkarasu
18.Şubat.2007, 20:44
sergen abiyi örnek alıyorum demişti inşallah sonu benzemez :)
azizuzu
19.Şubat.2007, 00:21
valla iyi olmuş gittiği burda onu yerlere calarlardı her hangi bi hatasında.. İlerde bize calışsında varsın barcada oynasın :)
ultraslanerdem
19.Şubat.2007, 00:37
Bence hiç iyi olmamış.O kadar kişi arasında nasıl yer bulacak.Harcanacak...
El Barto
19.Şubat.2007, 00:40
ALLAH yardımcısı olsun inşallah büyük işler yapar bizde önce bi TÜRK olarak sonrada BEŞİKTAŞLI olarak gurur duyarız...
ronaldinhocem
19.Şubat.2007, 02:58
bence beşiktaş bu çocuğu (tabii bu yazıyı okuma şansları yok ama)
en az 50milyon euro'ya satmalı şimdi benim böle yazanlar "yuh o kadar da deil-oha falan diyebilirler aslında bu çocuk barcelonaya alışırsa ileride(19-20) 80-90 milyon euro olabilir
Bordo61Mavi
19.Şubat.2007, 03:47
insallah dogrudur
yatebos
19.Şubat.2007, 15:58
keske gitmesede turkiye ondan yararlanabilse ama yapacak bişi yok besiktasın kararı işalla onun we turkiye için en iisi olur
comandante
19.Şubat.2007, 17:16
Bence hiç iyi olmamış.O kadar kişi arasında nasıl yer bulacak.Harcanacak...
13 yaşında...bi zahmet yer bulamasın yani...kafadan 5 yılı var kadroya girmesi için...
eGowiCh
19.Şubat.2007, 17:21
Ufacık çocuk, adapte olamaz İspanya'ya. İspanyolca bilmiyor haliyle, kadroya da girmesi baya zaman alır. Onun yerinde Türkiye'de kalsa daha iyi olurdu.
Del Piero_10
19.Şubat.2007, 20:33
Adam daha çocukken geleceğini kurtardı.
ALLAH nazardan saklasın eğer bir aksilik olmazsa güzel bir gelecek onu bekliyor.
ne okul derdi ne zart ne zurt,gelsin alkışlar,paralar.
TR.CaPTaiN
19.Şubat.2007, 23:45
İşte Muhammed
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=2245&k_A=grafity
M.Scofield
19.Şubat.2007, 23:50
su videoyu izledim sanirim 10 yil sonra buyuk bir starimiz olacak
ultraslanerdem
19.Şubat.2007, 23:51
13 yaşında...bi zahmet yer bulamasın yani...kafadan 5 yılı var kadroya girmesi için...
Hayır ben şu an için demedim.Gelecekte 18-19 yaşlarında A takımda oynama şansı bulamayacak ve maç tecrübesini arttıramayacak(bu laf bana bir şeyleri hatırlattı ama :D )...
Fıratcan Alçınkaya
20.Şubat.2007, 02:21
Büyük bir futbolcu olur inşallah yerli messi neden olmasınki...
http://img475.imageshack.us/img475/9907/lfc14ms2hysy5.jpg (http://imageshack.us)
tolgacanx
20.Şubat.2007, 08:51
bu cocukda gelecek var ancak doğru kullanıldında yada yeteneklerını doğru kullandıgnda avrupaya gıtmesı cok ıyı oldu bence orda yeteneklere cok onem verırler ozelıklede barcada alt yapıdan cıkan bır cok topcuları var hemde yabncı messı olsun mexıcalı santos var daha o a takıma daha cıkmadı sanırım senye oda cıkarr bence ılk atak cok ıyıydı hem bjk yonetımınden hemde muhammedden basarılar muhammede
Eray Dengiz
20.Şubat.2007, 10:03
Hayır ben şu an için demedim.Gelecekte 18-19 yaşlarında A takımda oynama şansı bulamayacak ve maç tecrübesini arttıramayacak(bu laf bana bir şeyleri hatırlattı ama :D )...
Çocuk daha 13 yaşında, 5-6 sene sonrasını nasıl tahmin edebilirizki? Çocuk belki inanılmaz bir performans gösterecek..
canavar20
20.Şubat.2007, 13:37
iyi olmuş onun içn
bjkmete
20.Şubat.2007, 18:19
Çok iyi olmuş ama hala kesinleşen bir şey yok umarım çocuk bu genç yaşta bu kadar şey yaşadıktan sonra psikolojik sorun yaşamaz ve sergene BENZEMEZ!
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 19:14
Beşiktaş’ın yıldız adaylarından Muhammed Demirci, dün Barcelona ile ilk idmanına çıktı.
Brezilya ve Arjantin’den getirilen birçok yetenekli oyuncu ile Bordo-Mavili ekibin tesislerinde konaklayan Muhammed’in performansı beğeni topladı. 10 gün daha İspanya’da kalması istenen 13 yaşındaki oyuncunun, bu ülkeye uyum durumu gözlenecek ve beğenilirse İstanbul’da yaşayan ailesi de getirilecek. Barcelona’nın altyapı sorumlusu Carlos Biigeno tarafından bizzat çalıştırılan Muhammed, 23 derecelik sıcaklığa karşın topla adeta şov yaptı. Bu arada Muhammed’in yarın oynanacak Barcelona-Liverpool maçını Nou Camp Stadı’nda izleyeceği bildirildi.
Kaynak : Fanatik
Wesley Sneijder
20.Şubat.2007, 23:20
Yerli Messi olacağa benziyor.
ronaldinhocem
22.Şubat.2007, 12:12
beşiktaşılı yöneticilerin biraz kafası çalışıosa bu çocuğu satmazlar. çocuk c.ronaldo-ronaldinho-arda-messi karışımı bişey bu çocuğu satarsak-sattığımız nihat gibi sonrasında pişman olucaz -onuda gençken sattık adam şimdi ispanyanın4-5 büyük kulübünden birinde villarreal'de oynuyor- alt yapıda pişsin(7 yıl) A-takıma gelsin(5-6 yıl) sonra güzel bir fiyata satsın yöneticiler
Del Piero_10
22.Şubat.2007, 13:02
beşiktaşılı yöneticilerin biraz kafası çalışıosa bu çocuğu satmazlar. çocuk c.ronaldo-ronaldinho-arda-messi karışımı bişey bu çocuğu satarsak-sattığımız nihat gibi sonrasında pişman olucaz -onuda gençken sattık adam şimdi ispanyanın4-5 büyük kulübünden birinde villarreal'de oynuyor- alt yapıda pişsin(7 yıl) A-takıma gelsin(5-6 yıl) sonra güzel bir fiyata satsın yöneticiler
Beşiktaş'ın elinde değil.O yaşta çocukla profesyonel sözleşme imzalayamazlar.Biri almak isterse yetiştirme bedelini verir,çocuk istiyorsa gider.
El Comandante
22.Şubat.2007, 15:25
MUHAMMED BARCAYI AYAGA KALDIRDI!
Beşiktaş Minik Takımı’nın yıldız oyuncusu Muhammed Demirci iki gündür antrenmanlarına çıktığı Barcelona’yı ayağa kaldırdı. İspanyol takımının Türkiye temsilcisi Necmettin Çelikhan ile Seyyit Ateş tarafından Barcelona Kulübü’nün davetlisi olan Muhammed antrenmanlarda sergilediği performans ile hem teknik adamları hem de izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Katalan ekibinin teknik patronu Rjikaard ve yardımcıları, Muhammed’in tekniğini ve deneme maçlarını ilgi ile izleyerek hayranlıklarını dile getirdi.
Tam isabet oldu
Barcelona Kulübü Oyuncu Tarama Ekibi tarafından iki aydır Türkiye’deki maçları izlenen Muhammed konusunda isabetli seçim yaptıklarını belirten İspanyol kulübünün idari menajeri Carles Rexach bu oyuncunun gelecek vaadettiğini ifade etti. Rexach, "Bugüne kadar sayısız oyuncu kazandırdım. Messi de ilk gördüğümde böyle bir oyuncuydu. Fakat Muhammed’de inanılmaz bir yetenek var. Dünyanın çeşitli kentlerinden gelen 40 oyuncu arasında en iyisi" dedi.
Muhammed’in aile ve okul sorununu çözeceklerini ifade eden Barcelona İdari Menajeri, Necmettin Çelikhan ve Seyyit Ateş’e şunları söyledi: "Eto’o’nun Kamerun’dan getirdiği 10 oyuncunun yarı sıra Brezilya, Arjantin ve Portekiz’den de yetenekli minik oyuncuları denemeye aldık. Fakat Muhammed bu oyuncular arasında olağanüstü yeteneklere sahip. Türkiye’nin son yüzyılda yetiştirdiği süper bir star diyebilirim. Barcelona’daki teknik heyetimiz bu gence olumlu rapor verdi."
Önemli bir olay
Barcelona’da antrenmanlara çıkmaktan mutlu olduğunu söyleyen Muhammed Demirci, şöyle konuştu: "Barcelona alt yapısında sanki futbol festivaline katıldım. Yarışmacı bir zihniyet yoktu. Ben tekniğimi ve oyun zekamı ortaya koydum. Beni sokaktan alıp Barcelona’ya getiren yönetici ağabeyim Seyyit Ateş’e borcum var. Ayrıca Barcelona’nın Türkiye temsilcisi Necmettin Çelikhan’a da desteğinden dolayı teşekkür ederim. Barcelona’da oynamasam bile antrenmana çıkmak önemli bir olay"
CeNTeR_TR
22.Şubat.2007, 15:29
10 gün kalacakmış çocuk orada eğer ortama ayak uydurabilirse yaşam şartları falan barca da devam edecekmiş vayyy be 10 yaşında barcelona :D
TR.CaPTaiN
22.Şubat.2007, 19:12
Gururlanmamak elde degil.Bu cocuk üzerinde emeği geçen herkese Türkiye minnettar.
GeNç KaRTaL
22.Şubat.2007, 21:25
bence muhammet geleceğe damgasını vuracak umarım türk milli takımındada çokbaşarılı olur
TR.CaPTaiN
24.Şubat.2007, 10:14
Türkiye'nin, Beşiktaş formasıyla attığı akıl dolu golleriyle tanıdığı 12 yaşındaki futbolcu Muhammed Demirci, Barcelona'dan onay aldı. Geleceğin süper yeteneği olarak gösterilen Muhammed, antrenmanlarda beğenilerek Barcelona B Takımı'na kabul edildi.
Barcelona'nın tesislerinde, Muhammed'i teste tabi tutan İspanyol ekibinin altyapı sorumlusu Albert Benangez, "Geleceğin Maradona'sı" dediği Demirci için, "Tek kelimeyle harika bir futbolcu" yorumunu yaptı. Tüm sorumluluğunu üstlenerek Muhammed'i İspanya'ya götüren Seyit Ateş ise "Emeğimize değdi, Muhammed'i dünya futboluna sunmak için ilk adımı attık" dedi.
tosunpasa
24.Şubat.2007, 19:59
Helal olsun valla..
RaSenGan
24.Şubat.2007, 21:21
Ronaldinho mu bu cocuk mu :)
Omerdinho
24.Şubat.2007, 22:02
Sisirdiler bu cocuguda :D
Ahmet_77
25.Şubat.2007, 09:14
bu çocuu haberlerde görmüştüm umarım başarılı olur
asatilla
25.Şubat.2007, 11:07
Ben gördüm televizyonda, çocuk daha 12 yaşında olmasına rağrem futbol zekası ve tekniğiyle herkesi kendine hayran bırakacak bir yapıya sahip.Barcelona başkanı (yanlış hatırlamıyorsam) geleceğin maradonası demiş.İnşallah ilerde türk milli takımına faydaları olur.
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 11:10
Sisirdiler bu cocuguda :D
adamın tekniği var ne şişirmesi 12 yaşında barcelonada top koşturacak düzeyde futbol oynuyor çocuk neresi şişiriliyor:confused: :)
nerazzuri
25.Şubat.2007, 11:13
inşallah bu çocuğuda bir saviola bir messi yapmazlar
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 11:21
inşallah bu çocuğuda bir saviola bir messi yapmazlar
abi messi'nin nesi varki saviola peki ama messi iyi oyuncu ayrıca saviola barcelona alt yapsında yetişmemişti:)
M.Scofield
25.Şubat.2007, 11:29
Besiktasin ne kari olacak bu durumda
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 11:36
valla hiç bir karımız yok belki bir miktar yetiştirme parası verirler
M.Scofield
25.Şubat.2007, 11:37
valla hiç bir karımız yok belki bir miktar yetiştirme parası verirler
besiktas icin cok kotu oldu o zman belki ilerde cok buyuk paralara satacakti
uAsamet91
25.Şubat.2007, 11:48
besiktas icin cok kotu oldu o zman belki ilerde cok buyuk paralara satacakti
ewt haklısınnn
GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 11:48
ne yapalım sözleşme imzalayamıyoruzki neyse artık beşiktaşada değilde türk futboluna katkısı olur inş:)
TR.CaPTaiN
28.Şubat.2007, 22:54
Yetistirme parası olarak 3 milyon € yakın para alabilirmis Besiktas.
GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 07:31
bi gazetede okudum karşılığında edmilson veya onun ayarında adam isteyebilirmiş yönetim
Sekopej
01.Mart.2007, 19:12
Santra programında Seyit Ateş vardı. Orada BJK'nin bu transferden hiçbir gelirinin olamama durumundan bahsetti. Daha önce sözleşme imzalamamış BJK bu oyuncu ile. Barcelona alırsa sadece 2000 dolar yetiştirme bedeli ödeyecekmiş. Barcelona'ya gittiklerinde hemen anlaşalım demişler, fakat Seyit Ateş, BJK bu transferden para kazanmalı diye BJK ile anlaştık demiş. Ve Türkiye'ye gelince başkanla görüşüp anlaşmışlar sanırım. Daha önceden sözleşme yapalım demesine rağmen BJK yönetimi yapmamış ve böyle bir yetenek bedelsiz gidecekti.
İlerleyen günlerde Barcelona yöneticileri İstanbul'a geleceklermiş. Anlaşma şartları da eğer B takıma yükselirse 1 milyon Euro, A takıma girerse de 3 milyon Euro ödeyecekmiş Barcelona...
SaRouMaNe
02.Mart.2007, 18:23
en iyisi olmus turkiyede kalsaymis 2. bir sergen yalcin olurdu.
Nedvedmania
02.Mart.2007, 22:16
çok yetenekli futbolcular var yav