View Full Version : Skin yükleyemedim :(
wyaks
19.Şubat.2007, 12:44
Arkadaslar cok qüzel skinler vermişsiniz süper seyler indirdim bi kacinida fakat data/skin icine atiyorum oyunu actigimda temadan deiştirecem skin i görmüyo oyun , benmi yanliş yapiyorum acaba bi yardim edebilirmisiniz ?
wyaks
19.Şubat.2007, 12:56
Tamam dogru yol C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\skins bu degil mi oyunda görmüoo normal kendi temasi var. Acaba oyunumdami bi hata var.Yani verdiginiz cevap yeterli geLmedi.
charmender
19.Şubat.2007, 16:35
Hmmm... Kardes bende aynı problemi yaşiyorum bi cözüm bulamadim.Arkadaslar yardımcı olurlarsa iyi olur.
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\skins buraya atın bide öle deneğin.. rar'ın içindende dogru dosyayı attıgınıza emin olun
incredible
19.Şubat.2007, 17:09
application data dosyasından cache dosyasını sil veya bu olmazsa klasör seçeneklerinden bütün klasörleri göster seçeneğini tıkla...bide böyle dene .....
charmender
23.Şubat.2007, 17:30
Bunlari ben uyguladim olmadi cache dosyasını sildigim zaman oyun acilmiyor. Bi türlü bu skin uygulamasini yapamadim.Anlamadim bende de bi sorun var sanirim